Πώς να βελτιώσει την ισχύ λαϊκές θεραπείες

Το πρόβλημα της βελτίωσης της δραστικότητας, είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα, ήταν στο μυαλό των ανδρών από αμνημονεύτων χρόνων. Ως εκ τούτου, οι συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής έχει συσσωρεύσει πολλά εργαλεία και τρόπους για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Στην πρώτη θέση είναι, φυσικά, θεραπεία με βότανα – ιατρική των βοτάνων. Η δεύτερη βελτίωση της δραστικότητας με το φαγητό. Λοιπόν, το τρίτο – το νερό θεραπείες και μερικές αρκετά πρωτότυπους τρόπους για να αυξήσει την ανδροπρέπεια.

Βοτανική ιατρική

Για να βελτιωθεί η δραστικότητα με φαρμακευτικά φυτά εγχύσεις και βάμματα πρέπει να λαμβάνονται συστηματικά. Παράτυπη είσοδος είναι πιθανό να είναι αναποτελεσματικά.

Για να αυξήσετε το επίπεδο της δραστικότητας λαϊκή ιατρική προτείνει την χρήση των επιμέρους βότανα και τα τέλη. Στις συνταγές είναι η χρήση των αποξηραμένων βοτάνων.

Η χρήση των επιμέρους βότανα

Ginseng. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, αναγνωρίζεται ως ένα αρχαίο αφροδισιακό (μια ουσία, την τόνωση της αγάπης και του πάθους). Η ρίζα αυτού του άγριου ginseng διαθέσιμα για λίγους, αλλά το φαρμακείο βάμμα της ρίζας ginseng καλλιεργείται σε φυτείες, βοηθά τα άτομα για να αντιμετωπίσουν την αδυναμία του. 30-40 σταγόνες από το βάμμα χρειάζομαι ένα ποτό (νερό) το πρωί και επαναλάβετε το απόγευμα. Η θεραπεία μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, με ανεπιθύμητες ενέργειες δεν παρατηρήθηκαν.

Το ντουμπρόβνικ. Αυτό το βότανο χρησιμοποιείται σε μορφή έγχυσης: 5 κουταλιές της σούπας βότανα Ντουμπρόβνικ, που παρασκευάζεται με βραστό νερό (ένα ποτήρι), θα πρέπει να επιμείνουμε 3/4 ώρες. Το έτοιμο ζωμό 1 ποτό την ημέρα σε 3-4 υποδοχή. Να αντιμετωπίζονται Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι δύο εβδομάδες.

Hypericum

St. wort του Ιωάννη. Ευρέως γνωστό και δημοφιλές φυτό έχει την ιδιότητα να ενισχύει την παροχή αίματος από τα όργανα της πυέλου. Για να βελτιωθεί η δραστικότητα μπορείτε να πιείτε μια έγχυση του St. wort του Ιωάννη: ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό, γρασίδι στο ποσό των δύο κουταλιές της σούπας και να επιμείνει 1 ώρα, πιείτε 1 ημέρα 3 εισαγωγή. Επίσης δημοφιλή infused vodka: ξηρό χορτάρι ρίξτε τη βότκα σε αναλογία 1:5 μετά από 7 ημέρες από την έγχυση, μπορεί να πάρει το φάρμακο σε μια δόση των 40 σταγόνες, Για 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές.

Motherwort. Motherwort βότανο της το ποσό των δύο κουταλάκια του γλυκού ρίχνουμε μισό λίτρο βραστό νερό, ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά από μια 8-ωρη έγχυση πάρτε τρεις φορές την ημέρα για 100 ml πριν από τα γεύματα.

Λιλά. Μία κουταλιά της σούπας λιλά άνθη του παρασκευάζεται ένα ποτήρι βραστό νερό, επιμένουν πριν από την ψύξη. Να πίνετε έγχυμα είναι απαραίτητο για 1 ημέρα σε μικρές μερίδες (30-40 ml). Η διάρκεια της θεραπείας – όχι περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Τσουκνίδα. Για να βελτιώσει την ισχύ, συνιστάται 5 κουταλιές της σούπας σπόρους τσουκνίδας για να ρίξει σε βραστό κρασί λιμάνι (ή το κρασί), και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Το κρασί θα πρέπει να πάρετε ένα 1/2 γαλόνι. Εμποτίστε για μισή ώρα. Λαμβάνονται τη νύχτα 50 ml.

Αέρα συνηθισμένο. Το ρίζωμα του φυτού είναι κομμένα σε μικρά κομμάτια και το Κόλπο με βραστό νερό (1 Φλιτζάνι), επιμένουν 8 ώρες. Ενιαία δόση του 1 κουταλιά της σούπας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ρεσεψιόν είναι επαναληφθεί 3 φορές πριν από το φαγητό. Μπορείτε απλά να μασάτε πολλές φορές την ημέρα σε μικρά κομμάτια ρίζωμα (παρά την πικρή γεύση).

Αλόη. Φρέσκα aloe χυμός αναμιγνύεται με το μέλι (σε αναλογία 1:5). Ενιαία δόση, 1 κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα. 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές πριν από το φαγητό. Θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί για 1-2 μήνες.

Sea-buckthorn μούρα. Μειώνοντας την δραστικότητα των χυμός ιπποφαές με Shilajit αναμιγνύεται σε αναλογία 20:1. Εφάπαξ δόση είναι 1 κουταλιά της σούπας. 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές. Το μάθημα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Asarum

Kopitnik. Αυτό το βότανο για να βελτιώσει τη δύναμη να μην πάρει μέσα (kopitnik δηλητηριώδη!). Αποξηραμένες ρίζες του wild ginger έδαφος σε σκόνη. Κουταλιά της σούπας η προκύπτουσα σκόνη αναμιγνύεται με την ίδια ποσότητα φρέσκου γάλακτος. Το μείγμα που προκύπτει καθημερινά τρίβεται στο δέρμα της βουβωνικής χώρας. Η διάρκεια της θεραπείας – όχι περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Η χρήση των φυτικών
  1. Η συλλογή του St. wort του Ιωάννη, τσουκνίδα, τριφύλλι και το δυόσμο. Αυτά τα βότανα λαμβάνονται σε ίσες ποσότητες (5 κουταλάκια του γλυκού κάθε βότανο), χύστε σε ένα θερμός λίτρο βραστό νερό. Αφήστε το για 20 λεπτά. Φίλτρο. Εφάπαξ δόση είναι 1 Φλιτζάνι. 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές. Για την καλύτερη δράση συλλογής του τριφυλλιού και St. wort του Ιωάννη συλλέγονται σε ξηρές θέσεις, μέντα και τσουκνίδα στο βρεγμένο.
  2. Η συλλογή των φύλλων του βατόμουρου, φράουλας, βατόμουρου και μαύρη σταφίδα. Τα φύλλα των φυτών αυτών, που λαμβάνονται μία κουταλιά της σούπας, ανακατεύουμε, και 3 κουταλιές της σούπας από το μείγμα ετοιμάζω με βραστό νερό (τρία φλιτζάνια). Αφήστε να ζεσταθεί σε υδατόλουτρο για 15 min. Στη συνέχεια σβήστε τη φωτιά, αφήστε το ζωμό να κρυώσει. Ποτό, όπως το τσάι, 1 Φλιτζάνι μισή ώρα πριν από ένα γεύμα. 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές.
  3. Συλλογή από τέφρα βουνό και άγριο τριαντάφυλλο. Πάρτε ίσα μέρη (20 γρ.) αποξηραμένα μούρα Rowan και αποξηραμένα τριαντάφυλλο γοφούς. Ετοιμάζω σε ένα θερμός 500 ml βραστό νερό. Μετά από 6 ώρες η έγχυση είναι έτοιμη. Πάρτε το μισό Φλιτζάνι. 1 ημέρα υποδοχής επαναλαμβάνεται 3 φορές.
  4. Συλλογή της αλόης, καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς και σπόρων μαϊντανού. 150 gr. φρέσκο χυμό αλόης, 100 γρ. τα ισχία, σφυροκόπησε σε σκόνη 30 γρ. σπόροι μαϊντανού συνθλίβονται σε σκόνη, ανακατεμένο με 250 gr. μέλι και 350 ml κόκκινο κρασί. Το μίγμα εγχύεται για δύο εβδομάδες σε ένα σκοτεινό μέρος, ανακινώντας από καιρού σε καιρό. Δόση για 1 εισαγωγή – 1 κουταλιά της σούπας. 1 μέρα το φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές για μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
  5. Ένα μείγμα από βάμμα του aralia, ginseng, Siberian ginseng, zamanihi, Rhodiola rosea και.

Πάρτε φαρμακείο βάμματα και εκχυλίσματα:

  • βάμμα του aralia – 50 ml;
  • βάμμα του ginseng – 50 ml;
  • Το Siberian ginseng extract – 30 ml
  • βάμμα zamanihi – 50 ml;
  • Rhodiola rosea εκχύλισμα 30 ml.

Όλα αυτά είναι μικτά και να αποθηκευτούν σε ένα σκοτεινό μέρος. 30 σταγόνες από το μείγμα που λαμβάνονται μετά τα γεύματα, τρεις φορές την ημέρα.

Η θεραπεία με το φαγητό

Τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης, καθώς και βιταμίνες α, β και Ε, την αύξηση της γονιμότητας. Επομένως, οι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με το επίπεδο της δραστικότητάς του, που θέλετε να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας μενού με τα προϊόντα αυτά.

Τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη

Αυτή η ομάδα των προϊόντων που περιλαμβάνει το κρέας, το ψάρι, τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, τα μανιτάρια.

Στην τραπεζαρία οι άνδρες κάθε μέρα θα πρέπει να είναι επαρκής αριθμός πιάτα με κρέας. Ευεργετική επίδραση στο επίπεδο της δραστικότητας ακόμα και τα συνηθισμένα μπιφτέκια ή ψητό. Αλλά και στον Καύκασο, για παράδειγμα, θεωρείται πολύ χρήσιμο για το σκοπό αυτό, ένα πιάτο όπως το αρνί ή όρχεις ταύρων, τηγανητό με κρεμμύδια.

Τα ψάρια (ειδικά το σκουμπρί, και τσιπούρες), κόκκινο χαβιάρι, κρέας σαλάχια και καρχαρίες, τα θαλασσινά (γαρίδες, μύδια, στρείδια) είναι μια πηγή της σεξουαλικής ενέργειας άντρες. Ωστόσο, όλα αυτά τα προϊόντα πρέπει να καταναλώνονται όχι τηγανητό, βραστό, αλλιώς τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν θα επιτευχθούν.

Βελτίωση της δραστικότητας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα: ξινή κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί cottage, το γιαούρτι. Αλλά το μαγείρεμα αυτά τα τρόφιμα πρέπει να είναι ολόκληρο, το φυσικό και το μη παστεριωμένο γάλα.

Τα αυγά είναι χρήσιμο σε οποιαδήποτε μορφή: βραστά, τηγανητά, ομελέτα, κ. λπ. Στη λαϊκή ιατρική είναι ιδιαίτερα συνιστάται να τρώνε κάθε πρωί με άδειο στομάχι ένα κρόκο από βραστό αυγό.

Προϊόντα-τα αφροδισιακά είναι και τα μανιτάρια. Είναι, επίσης, μια πηγή πρωτεΐνης και επίσης πλούσια σε ψευδάργυρο, μια ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα. Ιδιαίτερα αποτελεσματική επίδραση έχουν σπάνια έχουμε τρούφες και μανιτάρια είναι αρκετά συνηθισμένο.

Λαχανικά Λαχανικά

Κρεμμύδια όλων των ειδών, από την αρχαία εποχή είχε χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ισχύ (κρεμμύδια, πράσινο, κ. λπ.). Εξίσου χρήσιμο και το κρεμμύδι σε βραστά, τηγανητά, ψητά και ακόμη και αποξηραμένα, και ως μέρος διάφορα πιάτα.

Γογγύλι είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητα. Φρέσκα γογγύλια θα πρέπει να είναι βρασμένα με χυμό καρότου ή στο γάλα, σχάρα, αναμειγνύονται σε ίσα μέρη με το μέλι. 1/3 του Φλιτζανιού από το μείγμα αυτό θα πρέπει να καταναλώνονται πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα.

Αυξάνει την αρρενωπότητα κοκκινιστό στο γάλα και τα καρότα. Παίρνετε την ίδια δοσολογία, και γογγύλια.

Πολύ χρήσιμο για να αυξήσει το επίπεδο της δραστικότητας ντομάτες. Μπορείτε να τα φάτε σε απεριόριστες ποσότητες, ιδιαίτερα σε ψημένο ή βρασμένο.

Το καρπούζι και το πεπόνι, αν και δεν σχετίζονται με τα λαχανικά, είναι επίσης αφροδισιακά. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το καρπούζι περιέχει ουσίες που επηρεάζουν τους άνδρες του σώματος, όπως το viagra.

Χρήσιμο να προστεθεί σε σαλάτες λαχανικών με ένα μείγμα από χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο. Επιπλέον, συνιστάται να φάτε στο ηλιοβασίλεμα. Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι εγγυημένη μετά από λίγες μέρες!

Φρούτα

Γλυκό αφροδισιακά φρούτα που μπορείτε να φάτε όσο θέλετε. Αυτά περιλαμβάνουν τα αβοκάντο, ανανάδες, μπανάνες, τα ρόδια, σύκα, φράουλα, καρύδα, ημερομηνίες.

Καρύδια

Ξηροί καρποί (καρύδια, φιστίκια, φουντούκια, καρύδια, φιστίκια, κ. λπ.) είναι ίσως το πιο χρήσιμο για τη βελτίωση της δραστικότητας του προϊόντος.

Μπορείτε απλά να φάτε καρύδια κατά τη διάρκεια του μήνα (για 100 gr. μια μέρα).

Μπορείτε να πιείτε καρύδια κατσικίσιο γάλα. Ημερήσια δόση – 1 Φλιτζάνι αποφλοιωμένα καρύδια και 2 φλιτζάνια κατσικίσιο γάλα με μέλι. Χρειάζομαι λίγο μέλι – 2 κουταλιές της σούπας. Η θεραπεία διαρκεί 1 μήνα.

Ξηρούς καρπούς με αποξηραμένα φρούτα:

Να τα θρυμματισμένα αμύγδαλα δώδεκα προσθέστε καρύδια 200 γρ. ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, δαμάσκηνα, σύκα), ανακατεύουμε. Το μείγμα ήταν αποθηκευμένα στο ψυγείο, και κάθε πρωί, πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι ή γιαούρτι.

Το "γάλα" από κουκουνάρι:

Αποφλοιωμένες καρύδια αλεσμένα σε κεραμικά ή πορσελάνης πιάτο. Όταν τα καρύδια μετατραπεί σε μια ομοιογενή μάζα, αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά-σιγά να τους το νερό, συνεχίζοντας το τρίψιμο. Θα πρέπει να πάρετε ένα υγρό γαλάκτωμα λευκό χρώμα, που μοιάζει με γάλα (και ίδια πυκνότητα). Αυτό το "γάλα" είναι πολύ ευνοϊκό για τη βελτίωση της δραστικότητας, 20 λεπτά πριν από τα γεύματα σε μια δόση των 100 ml. Για 1 ημέρα το φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές.

Μπαχαρικά Μπαχαρικά

Αυτό μπαχαρικά αυξήσει την αρσενική σεξουαλική ενέργεια είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Αυτά τα αφροδισιακά προστίθενται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες.

Βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία πιπέρι: μαύρο πιπέρι, την πάπρικα, τη Χιλή.

Πολύ χρήσιμο το σέλινο και σαλάτα με προσθήκη φρέσκο πράσινο σέλινο, και τα σπέρματα του βοτάνου σε μια ποικιλία από καρυκεύματα. Το σέλινο είναι το έδαφος σε μια μηχανή κοπής κιμά ή στο μπλέντερ μαζί με το λεμόνι (το σέλινο και το λεμόνι πάρτε ίσες ποσότητες). Το προκύπτον μίγμα αποθηκεύονται στο ψυγείο σε γυάλινο βάζο. Πάρε πριν τον ύπνο. Ενιαία δόση του 1 κουταλιά της σούπας.

Ισχυρό αφροδισιακό είναι κάρδαμο. Αυτό το μπαχαρικό χρησιμοποιείται σε ελάχιστη δοσολογία: μια πρέζα σκόνη που λαμβάνεται από τους σπόρους του κάρδαμου, προσθέστε ένα Φλιτζάνι καφέ ή ένα ζεστό γάλα με μέλι.

Η ρίζα τζίντζερ είναι που λαμβάνονται σε μορφή σκόνης (η δόση είναι 1 κουταλάκι του γλυκού, θα πρέπει να πίνετε τσάι με μέλι). 1 ημέρα επαναλάβετε φαρμακευτική 1-2 φορές.

Μαζί με εξωτικά μπαχαρικά, για να βελτιώσει την ισχύ της λαϊκής ιατρικής προσφέρει το σκόρδο και το χρένο - γνωστά φυτά από τη μεσαία ζώνη. Αλλά αν η κόλαση χρησιμοποιείται μόνο ως καρύκευμα για το φαγητό, από το σκόρδο να ενισχύσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα, προτείνεται να κάνετε μια έγχυση.

1 κιλό καθαρισμένα σκόρδο, συνθλιβεί, βάλτε σε ένα γυάλινο βάζο και ρίξτε βραστό νερό. Τράπεζα για 1 μήνα σε σκοτεινό μέρος. Κάθε μέρα η έγχυση θα πρέπει να αφυπνιστεί. Μετά από ένα μήνα, η έγχυση φιλτράρεται, και να αρχίσετε να παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού 1 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα με γάλα ή γιαούρτι. Η θεραπεία συνεχίζεται έως ότου, έως ότου η Τράπεζα είναι άδειο. Η διαδικασία αυτή (επαναλαμβάνω όχι περισσότερο από μία φορά το χρόνο) βοηθά να καθαρίσει το αίμα σκάφη. Είναι ευεργετικό για την καρδιά και τον εγκέφαλο, και για την αύξηση της δραστικότητας.

Γλυκιά μου

Μέλι – ένα προϊόν, είναι αξιοσημείωτη με πολλούς τρόπους. Αυτό θα βοηθήσει στη θεραπεία της ανικανότητα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το μέλι για το σκοπό αυτό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέλι αναμειγνύονται σε ίσα μέρη με σπασμένα καρύδια. Πάρτε 2-3 φορές την ημέρα με το γάλα. Εφάπαξ δόση 2 κουταλάκια του γλυκού.

Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μίγμα των 300 gr. μέλι, 150 gr. χυμό αλόης και 0,4 l του κρασιού "Cahors". Το υγρό που προκύπτει είναι ηλικίας σε ένα σκοτεινό μέρος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πάρτε 1/2 ώρα πριν από τα γεύματα. Ενιαία δόση του 1 κουταλιά της σούπας. 1 μέρα το φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές.

Δεν μπορείτε να φάτε μέλι, και να εφαρμοστεί με τη μορφή των αιτήσεων. Πρώτον, να προετοιμάσει το μέλι λύση (200 gr. μέλι σε 1 λίτρο ζεστό νερό). Σε αυτή τη λύση υγράνετε ένα ύφασμα που εφαρμόζεται για 10 λεπτά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και το πέος. Αυτή η ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικασία επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες.

Άλλοι τρόποι για τη βελτίωση της δραστικότητας

Shilajit

Αυτό το εργαλείο είναι ένα από τα πιο ισχυρά για να ενισχύσει τη σεξουαλική ενέργεια των ανθρώπων. Η δόση Shilajit (0,15-0,2 γρ.) διαλύστε μια κουταλιά της σούπας νερό, και να τρώνε μέσα για 4-6 εβδομάδες. Το φάρμακο γίνεται το πρωί (νηστεία) και πριν από το κρεβάτι. Μετά την πορεία της θεραπείας, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε μια θεραπευτική πορεία και πάλι.

Μην ξεχνάτε: η μαμά ασύμβατο με το αλκοόλ!

Επεξεργασία νερού

Ατμόλουτρο. Αυτή είναι μια θαυμάσια λαϊκή θεραπεία βοηθά με τη μείωση των επιπέδων της δραστικότητας. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το μπάνιο θα πρέπει να είναι 2 φορές την εβδομάδα. Σε ένα δωμάτιο ατμού μπορείτε να πηγαίνετε για 2-3 φορές, αλλά να είναι εκεί για όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Ατμού προτείνουμε μια σκούπα σημύδας.

Κάθεται αντίθεση λουτρά. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται το βράδυ, μια ώρα πριν τον ύπνο. Δύο μεγάλα δοχεία γεμάτα με νερό: με το ζεστό (40-45ο) και κρύο (15-24ο). Να καθίσει για 1 λεπτό, πρώτα σε ένα ζεστό μπάνιο, και στη συνέχεια για 1 λεπτό στο κρύο, και επαναλάβετε την αλλαγή της θέσης 10 φορές. Φυσικά, είναι πιο κατάλληλο να πάρουν αυτά τα λουτρά στα λουτρά από το σπίτι.

Μπάνιο με φύλλα δάφνης. 50 gr. Φύλλα δάφνης παρασκευάζεται με ένα λίτρο βραστό νερό και επιμένουν για μισή ώρα, θερμότητα να τυλίξετε. Στη συνέχεια, η έγχυση χύνεται σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό. Η διαδικασία διαρκεί 15-30 λεπτά. Μετά από αυτό ο ασθενής θα πρέπει να πάει για ύπνο.

Πρωτότυπους τρόπους Περπάτημα χωρίς παπούτσια

Να περπατάς ξυπόλυτος. Αυτό το απλό εργαλείο είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση της δραστικότητας. Μπορείτε να περπατήσετε ξυπόλητοι γύρω από το διαμέρισμα, αλλά είναι καλύτερα το καλοκαίρι – στο γρασίδι, χώμα, άμμο. Ενώ το ερεθισμένο βιολογικά ενεργά σημεία στα πόδια, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που διεγείρει τη δραστικότητα.

Συμπίεση πάγου. Ένα κιλό πάγο, ψιλοκόβουμε, τυλίξτε το σε 8 στρώματα της γάζας. Πρώτα για 1 λεπτό σε την τρύπα στο λαιμό κάτω από το κεφάλι, στη συνέχεια, σε 1 λεπτό στο στήθος, στην περιοχή της καρδιάς, στη συνέχεια 1 λεπτό για να το όσχεο. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 3-5 φορές στη σειρά. Αν αποφασίσετε να αντέχει τα "βασανιστήρια" από πάγο, στη συνέχεια, λίγες ημέρες θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα.