Η ανάκτηση της δραστικότητας: λαϊκές θεραπείες, άσκηση

Πολλοί άνδρες στη διάρκεια της ζωής τους έχουν δυσκολία με τη δραστικότητα της. Μερικές φορές αυτό το πρόβλημα αιτία της νόσου. Σε αυτή την περίπτωση, να είστε βέβαιος να πάει σε γιατρό. Αλλά πιο συχνά, τα προβλήματα αυτά δεν είναι συνέπεια της νόσου. Η ανάκτηση της δραστικότητας σε αυτές τις περιπτώσεις, η διαδικασία είναι απλή.

ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες

Πιθανές αιτίες

Να αποδυναμώσει αρσενικό δραστικότητα επηρεάζεται από:

 1. Πολλές εξωτερικούς παράγοντες: περιβάλλον, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και το άγχος.
 2. Δεν το τελευταίο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, το Κάπνισμα και το αλκοόλ.
 3. Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να οφείλονται σε ανώμαλες σεξουαλικές σχέσεις και την καθιστική ζωή.
 4. Ανθυγιεινή διατροφή, η οποία είναι μια αύξηση της λιπώδους μάζας. Αλλά η παχυσαρκία είναι επίσης μία από τις αιτίες της ανικανότητα.

Ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενός ειδικού, που θα προσδιορίσει τα αίτια της νόσου και να συνταγογραφήσει μια ολοκληρωμένη θεραπεία.

Ένα υγιεινό τρόπο ζωής

Ακούγεται μελό. Αλλά ένα υγιεινό τρόπο ζωής είναι ένα από τα κύρια συστατικά για την υγεία των ανδρών.

 1. Κακές συνήθειες (αλκοόλ, Κάπνισμα, ναρκωτικά) επηρεάζουν την κατάσταση των αγγείων του σώματος. Και αν τα προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα είναι αρκετά δύσκολο να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Μερικές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει μόνο με χειρουργική επέμβαση. Η εν λόγω απόφαση τα προβλήματα είναι ένα τεράστιο άγχος στους άντρες, γι ' αυτό δεν αξίζει τον κόπο.
 2. Μια άλλη κακή συνήθεια είναι fast food, πίτσα, ζυμαρικά. Αυτά τα Καλούδια που αναπτύσσει η παχυσαρκία, η οποία επίσης επηρεάζει την στύση. Φυσικά, να εγκαταλείψει εντελώς την αγαπητή στην καρδιά και το στομάχι των τροφίμων δεν είναι απαραίτητη, αλλά μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη. Φροντίστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή χόρτα, τα λαχανικά, τα φρούτα, πιάτα με θαλασσινά, όχι για να φάει πίτσα, και τα καρύδια.
 3. Είναι χρήσιμο να λάβει βιταμίνες. Συνήθως η σωστή ποσότητα βιταμινών στον οργανισμό από την τροφή δεν είναι. Ως εκ τούτου, στα φαρμακεία μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα που περιέχουν βιταμίνες A, B, C, D, και E. παρέχουν την ανάκτηση της δραστικότητας και να έχουν μια θετική επίδραση στην υγεία.
 4. Σήμερα, σχεδόν όλες κάνουν καθιστική ζωή. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να δοθεί η άσκηση του σώματος. Αυτά μπορεί να είναι τα μαθήματα στο γυμναστήριο υπό την καθοδήγηση ενός προπονητή. Αλλά μπορείτε να αρχίσετε μικρό – εύκολο πρωί ασκήσεις, περπάτημα, ξεχάστε το ασανσέρ. Και θα πρέπει να ξεκινήσετε σήμερα, τώρα.

Η ορθολογική καθημερινή ρουτίνα

Το κλειδί για μια σωστή λειτουργία του οργανισμού είναι η οργάνωση του χρόνου.

Για να επαναφέρετε το αρσενικό δραστικότητα γιατροί συνιστούν να ακούσετε τις παρακάτω συμβουλές:

 1. Υπόλοιπο ως απαραίτητη για τον άνθρωπο ως ενεργό.
 2. Μεγάλο ρόλο παίζει και το σωστό ύπνο. Η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε εξάντληση του νευρικού συστήματος, η οποία επίσης επηρεάζει τη δραστικότητα.
 3. Κοιμηθείτε θα πρέπει συνήθως να διαρκέσει τουλάχιστον 8 ώρες. Πηγαίνετε στο κρεβάτι πριν από τα μεσάνυχτα.
 4. Αν μετά τη δουλειά, πριν από το κρεβάτι, να κάνω μια βόλτα στον καθαρό αέρα, και το υπόλοιπο θα είναι καλύτερα και πρόληψη της ανικανότητας.

Με την εξασθένιση της δραστικότητας να δώσει το σώμα ξεκουράζεται περισσότερο, λιγότερο, και να οδηγήσει μια κανονική σεξουαλική ζωή.

Γυμναστική για άντρες

ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες κακές συνήθειες

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις για να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών και την προώθηση της ροής του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Για να κάνετε αυτές τις ασκήσεις είναι εύκολο, και η επίδρασή τους είναι αμέσως αισθητή. Η δραστικότητα ανακάμψει χωρίς διεγερτικά φάρμακα.

Εδώ είναι μια σειρά από απλές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν διακριτικά οπουδήποτε – στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο γραφείο:

 1. Για να πάρει μια ανάσα. Όταν αυτός ο μυς του πρωκτού και του περινέου. Για να κρατήσει τον αέρα για 2-5 δευτερόλεπτα. Εκπνεύστε αργά, ταυτόχρονα χαλάρωση των μυών σας. Εκτελέστε την άσκηση για περίπου 10 φορές. Η εκτέλεση διαστήματα – 3 φορές την ημέρα.
 2. Για 20 δευτερόλεπτα για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε στο πρωκτού και του περινέου.
 3. Στην καθιστή θέση με ελαφρά στροφή προς τα εμπρός για να τεντώσει και να χαλαρώσετε τους μυς στην κοιλιακή χώρα.

Σωστή διατροφή

Η ανάκτηση της δραστικότητας στο σπίτι δεν βασίζεται μόνο στη λογική καθημερινή ρουτίνα και τη γυμναστική. Είναι πολύ σημαντικό να ισορροπήσει σωστά τη διατροφή σας. Γιατί η σωστή διατροφή μπορεί να θεραπεύσει όλο το σώμα και να επηρεάσει θετικά την "ανδρική εξουσία". Έτσι, είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν τρόφιμα;

Οι ειδικοί λένε:

 1. Το κάλιο και το μαγνήσιο – τα θρεπτικά συστατικά για την υγεία των ανδρών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τρώτε τρόφιμα πλούσια σε αυτά τα μικροθρεπτικά συστατικά. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι το μαϊντανό, το κόλιαντρο, πρώτες σπόροι κολοκύθας. Αν το μείγμα ξηρών καρπών ή σπόρων με μέλι για ένα νόστιμο και υγιεινό γλυκό πιάτο.
 2. Εκτός από το κάλιο και το μαγνήσιο αρσενικό σώμα χρειάζεται πρωτεΐνη για την παραγωγή τεστοστερόνης. Το κρέας, το ψάρι, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά πρέπει να είναι παρόντες στο αρσενικό διατροφή.
 3. Μην ξεχάστε για τα θαλασσινά, που περιέχουν μια σειρά από χρήσιμες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.
 4. Τα λαχανικά πρέπει να είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Το πιο χρήσιμο για τους άνδρες είναι τα χόρτα, τα κρεμμύδια, τα σπαράγγια, το σκόρδο, το καρότο, ραπανάκι.
 5. Για επιδόρπιο, σύκα, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, σοκολάτα.

Όλα τα παραπάνω θετική επίδραση στην ανδρική βιωσιμότητα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Η ισχυρή μισό της ανθρωπότητας θα πρέπει να θυμάστε τα εξής συστάσεις:

 1. Είναι αναγκαίο να περιοριστεί η κατανάλωση υδατανθράκων (πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, γλυκά ποτά, λευκό ψωμί) και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
 2. Ο καφές και το αλκοόλ, η υπερβολική κατανάλωση αρνητικά επηρεάζει τη δραστικότητα.
ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες τροφίμων

Θεραπείες

Ντους αντίθεση – πρώτα σημαίνει να αποκατασταθεί η δραστικότητα και την προαγωγή της υγείας.

Μπάνιο με φύλλα δάφνης έχει ευεργετικές επιδράσεις στο ανδρικό σώμα.

Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να αποκατασταθεί η αναπαραγωγική λειτουργία αποτελεί ένα μπάνιο. Στο λουτρό από το σώμα τις τοξίνες, βελτιώνει τη ροή του αίματος. Επισκεφθείτε το μπάνιο είναι μια αναγκαία, αλλά όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα, επειδή οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν τη λειτουργία της καρδιάς. Δεν χρειάζεται να έχουν συμβεί: "Μια θεραπεία – μια άλλη σπάσει".

Λαϊκή θεραπεία - κρεμμύδι με μέλι

Αρχαίες συνταγές δοκιμάζονται από αιώνες, γι ' αυτό αξίζει να τα χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, υπάρχουν θεραπείες που γίνονται από βότανα, τα οποία είναι μερικές φορές δύσκολο να πάρει, και από τα συνηθισμένα προϊόντα. Για παράδειγμα, τα κρεμμύδια με μέλι.

Συνταγή εργαλεία:

 1. Ανακατεύουμε το κρεμμύδι σπόρων με μέλι (μόνο οι σπόροι).
 2. Πάρτε 2 φορές την ημέρα, με ένα κουταλάκι του γλυκού.
 3. Σπόροι και το μέλι πρέπει να είναι το ίδιο νούμερο.

Αυτό το εργαλείο παρέχει ανάκτηση της δραστικότητας, θεραπεία προστατίτιδα. Μετά την παραλαβή των ενώσεων είναι, επίσης, εντατικά παράγεται το σπέρμα.

Βάμμα σκόρδο

Συνεχίζοντας να εξετάσει πώς μπορεί να διασφαλιστεί η ανάκτηση της δραστικότητας των λαϊκών ένδικα μέσα, να σταματήσει σε αυτό.

Το βάμμα συνταγή και κανόνες εισαγωγής:

 1. Grind 1 κιλό σκόρδο. Ρίχνουμε σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε το βραστό νερό.
 2. Διατηρείται σε σκοτεινό μέρος για ένα μήνα. Ανακατεύετε περιοδικά.
 3. Μετά από ένα μήνα βάμμα είναι έτοιμο.
 4. Πάρτε 1 φορές την ημέρα ένα κουταλάκι του γλυκού με ένα ποτήρι γάλα.
 5. Διάρκεια της υποδοχής – πριν από το τέλος της έγχυσης.
 6. Μετά από μια πορεία της θεραπείας για να κάνουν ένα διάλειμμα.
 7. Μετά από ένα χρόνο μπορείτε να επαναλάβετε τη διάρκεια.

Όταν παίρνετε αυτό το βάμμα για να βελτιώσει την ισχύ και την κατάσταση των πλοίων. Επίσης, το εργαλείο ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση.

Φάρμακα

Στα φαρμακεία μπορείτε να αγοράσετε ειδικά φάρμακα για την αποκατάσταση της δραστικότητας. Αυξάνουν τη ροή του αίματος και την ευαισθησία. Αλλά αυτά τα φάρμακα βοηθούν μόνο για λίγο. Για την πλήρη αποκατάσταση θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να εντοπίσει τα αίτια της αποδυνάμωσης της στυτικής λειτουργίας, να διεξάγει μια ολοκληρωμένη θεραπεία και να βοηθήσει στην ανάρρωση του σώματος.

Επιπλέον, να θυμάστε ότι κάθε φάρμακο έχει τη δική του χαρακτηριστικά και αντενδείξεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη λήψη φαρμάκων, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Αν και λίγο για να αλλάξετε τη ζωή σας – τρώτε σωστά, να προχωρήσουμε περισσότερο, να σέβονται τη μέρα, περιορίστε το αλκοόλ και διακοπή του Καπνίσματος, η δύναμη πίσω. Αύξηση της διάρκειας της ζωής, και τα προβλήματα με τη δραστικότητα της θα εξαφανιστούν.