Δραστικότητα στους άνδρες μετά την ηλικία των 50 ετών

Κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπινου σώματος. Αναπτύσσει, βελτιώνει, φτάνει στο αποκορύφωμά της και στη συνέχεια σταδιακά να ξεθωριάζει. Αυτό είναι μια φυσική διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει, αλλά μπορεί να είναι αργή, για να είναι έτοιμοι για αυτό.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Αρσενικό δραστικότητα μετά από 50 χρόνια, είναι, επίσης, να υποβάλλονται σε κάποιες αλλαγές. Όλοι τους είναι κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με τη διαδικασία της γήρανσης. Η απόλυτη πλειοψηφία των ανδρών, αρχίζουν τα προβλήματα στύσης γύρω από αυτή την ηλικία. Για να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις τους, θα πρέπει να είναι έτοιμος για τις επόμενες στιγμές.

Την υγεία των ανδρών είναι δοκιμασμένο σε όλη τη ζωή. Παρά την ισότητα στην κοινωνία, ο άνθρωπος παραμένει το κύριο στήριγμα της οικογένειας της οικογένειάς του, ήταν υπεύθυνος για την ευημερία. Ως εκ τούτου, μια ζωή πολύ στρες που επηρεάζει αρνητικά τη δραστικότητα. Επιπλέον, αποδυναμώνει, γιατί:

 • καθιστικός τρόπος ζωής;
 • η έλλειψη τακτικής φυσικής δραστηριότητας *
 • Το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ;
 • ανώμαλη σεξουαλική ζωή;
 • δεν θεραπευτεί από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα;
 • μακροχρόνια κατάποση των ψυχοτρόπων φαρμάκων;
 • το υπερβολικό βάρος.
Η μείωση της τεστοστερόνης

Η τεστοστερόνη είναι η κύρια ανδρική ορμόνη. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τριχών του σώματος, την ανάπτυξη των μυών, που επιτρέπει σε σας για να είναι αποθηκευμένα λίπη σε τυπικά γυναικεία περιοχές: τα ισχία, την κοιλιά και το Στήθος. Η τεστοστερόνη είναι επίσης εμπλέκονται στην παραγωγή των σπερματοζωαρίων, την ποσότητα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

Μετά από 50 χρόνια σε άνδρες, μια μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο αίμα. Αυτό είναι λογικά εξηγείται από τους νόμους της φύσης: ο κύριος στόχος του ανθρώπου (ή οποιαδήποτε άλλη) το σώμα να φύγει υγιείς απογόνους. Μέγιστη ανθοφορία αναπαραγωγικές λειτουργίες στο σώμα για περίπου 30-35 χρόνια.

Το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα, έτσι για να περνάει το αίμα από τη φλέβα. Η κατεύθυνση που θα δώσει ο γιατρός-ανδρολόγος ή ενδοκρινολόγος. Αν τα επίπεδα τεστοστερόνης κάτω από το κανονικό τιμές, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει μια ειδική ορμονικά φάρμακα που υποστηρίζουν το επίπεδο της απαιτούμενης τιμής. Εναλλακτική λύση σε χάπια, ενέσεις τεστοστερόνης. Τους για να αποδώσει καλύτερα στο νοσοκομείο, οι ασθενείς, επειδή η εισφορά που απαιτείται για να το κάνεις τακτικά.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσει την δραστικότητα είναι χάπια

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από διατροφικά Συμπληρώματα και φυσικές θεραπείες που βελτιώνουν την ανδρική δύναμη. Αλλά έχουν ορισμένα μειονεκτήματα:

 • η επίδραση της τις επιπτώσεις τους στο σώμα μπορεί να είναι εμφανείς;
 • θέλετε να πάρετε τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες για να παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα;
 • υπάρχει κίνδυνος Αλλεργίας σε συστατικά παρασκευασμάτων, κατά κανόνα, η σύνθεσή τους είναι αρκετά ευρύ,
 • συχνά η αποτελεσματικότητα των Συμπληρωμάτων διατροφής δεν έχει αποδειχθεί;
 • ΚΑΚΌ δεν είναι ένα φάρμακο, έτσι δεν υπόκεινται στους ίδιους αυστηρούς έλεγχο της κατανομής. Υπάρχει ένα μεγάλο ρίσκο από την αγορά προϊόντων απομίμησης.

Εκτός από τη βελτίωση της δραστικότητα πολλών Συμπληρωμάτων διατροφής που υπόσχονται να βελτιώσει την ασυλία, να βοηθήσει το σώμα να αντιμετωπίσει το στρες. Το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη διάθεση, εμφανίζονται όχι μόνο σε αθλητικό, αλλά και για το σεξ. Και το πιο σημαντικό – μια επιθυμία να κάνουν σεξ.

Για να διατηρηθεί το επίπεδο της τεστοστερόνης στον κανόνα αυτό είναι δυνατή όχι μόνο μέσω των φαρμάκων, αλλά και μέσω του αθλητισμού. Επιπλέον, ο αθλητισμός βοηθά να τονώσετε τους μυς, αυξάνουν τη σωματική αντοχή και θα κάνει έναν άντρα ελκυστικό και κατάλληλο για τα επόμενα χρόνια. Μετά από όλα, σε 50 χρόνια η ζωή αρχίζει.

Τα αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα

Η χοληστερόλη που απαιτούνται από το σώμα. Είναι μέρος από τα τοιχώματα των κυττάρων, τα οποία αποτελούνται από όλα τα εσωτερικά όργανα. Αν το επίπεδο των φυσιολογικών ορίων, τα τοιχώματα των κυττάρων είναι αρκετά άκαμπτο, ώστε να μην χάνουν το σχήμα τους, αλλά και αρκετά ελαστικό. Επίσης, η χοληστερόλη είναι ένας πρόδρομος (δηλαδή, επί της ουσίας που σχηματίζονται κατά τη διαδικασία των μετασχηματισμών στο σώμα μιας νέας ουσίας) των αρσενικών ορμονών του φύλου.

Η υψηλή χοληστερόλη είναι μια σημαντική αιτία της ανάπτυξης της αθηροσκλήρωσης. Χάνουν την ελαστικότητά τους, γίνονται εύθραυστα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με γεμίζει με αίμα το πέος κατά τη σεξουαλική διέγερση.

Επίσης, η χοληστερόλη έχει τη δυνατότητα να σχηματίσουν πλάκες στα τοιχώματα των αγγείων, απόφραξη τους, εμποδίζουν την κανονική κυκλοφορία.

Οι κύριοι λόγοι για την αύξηση της χοληστερόλης στο σώμα:

 • κακή διατροφή και υπερκατανάλωση τροφής, η κατάχρηση των τροφίμων που περιέχουν πολλή χοληστερίνη (προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα αυγά, γαρίδες);
 • Το κάπνισμα;
 • παθητικός τρόπος ζωής, η έλλειψη τακτικής φυσικής δραστηριότητας *
 • η κατάχρηση του αλκοόλ;
 • ασθένεια του ήπατος που εμποδίζουν την έγκαιρη ροή της χολής;
 • διαβήτη και άλλες διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.

Χοληστερόλη μειώνεται για πρώτη φορά από τη λήψη ειδικών φαρμάκων — οι στατίνες. Περαιτέρω, είναι δυνατόν να διατηρηθεί η κανονική, προσαρμόζοντας τη διατροφή σας, δίνοντας το Κάπνισμα και το αλκοόλ, και ξεκινώντας με την άσκηση. Αν το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα δεν είναι μειωμένη, μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή.

Οι περισσότεροι άντρες μπορούν να χαλαρώσουν Φλεγμονώδεις διεργασίες στα όργανα της μικρής πυέλου

Μία από τις πιο κοινές ασθένειες για άνδρες μετά τα 50 χρόνια προστατίτιδα. Είναι μια φλεγμονή του προστάτη. Οι λόγοι εμφάνισής της είναι πολλές. Μπορεί να οφείλονται σε λοιμώδη νοσήματα στη γειτονική προστάτη όργανα, όπως η κυστίτιδα και της ουροδόχου κύστης φλεγμονή. Μπορεί να ξεκινήσει και σε επαφή με τα επιβλαβή βακτηρίδια από την ουρήθρα κατά τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Και προστατίτιδα μπορεί να είναι συνέπεια της στασιμότητας στα όργανα της πυέλου.

Ανεξάρτητα από τους λόγους της εμφάνισής του, προστατίτιδα είναι δύσκολο να θεραπευτούν. Αυτό αποτρέπει την εμφάνιση της στύσης, εμποδίζοντας τη διέλευση του αίματος μέσω των αγγείων. Μια φλεγμονή του προστάτη τσιμπήματα τους, λόγω της αύξησης σε μέγεθος, αλλά προσφέρει μια επώδυνη και δυσάρεστη αίσθηση στον άνθρωπο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια προστατίτιδα δεν υπάρχει απαλλαγή από το πέος. Μπορούν να χρωματιστούν σε κίτρινο, κίτρινο-πράσινο, πράσινο ή πυώδης χρώμα και να έχουν μια δυσάρεστη οσμή. Αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που θα αποτρέψει έναν άντρα που προσπαθεί να κάνει σεξ με τη σύντροφό του.

Να εμποδίζουν την ανάπτυξη της προστατίτιδας ή να εντοπίσει την ασθένεια σε πρώιμο στάδιο, θα πρέπει να:

 • τακτικά (τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο) για να επισκεφθείτε ένα γιατρό (ουρολόγο ή ανδρολόγος);
 • εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (Σμν);
 • να μην προβαίνουν σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις με ένα μη δοκιμασμένο σύντροφο;
 • να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
 • οδηγήσουν μια ενεργό σεξουαλική ζωή.

Μετά την ανίχνευση της προστατίτιδας ή οποιαδήποτε άλλη φλεγμονώδη νόσο πρέπει να ακολουθήστε τη σύσταση του γιατρού. Τέτοιες ασθένειες αντιμετωπίζονται με τη λήψη μια πορεία των αντιβιοτικών και υποστηρικτικό για την υγεία τα ναρκωτικά. Τόσο συχνά συμβαίνει, αυτό το συναίσθημα από τη βελτίωση της υγείας σε 2-4 ημέρες μετά την έναρξη της αντιμικροβιακής θεραπείας, ένας άνθρωπος σταματήσει να παίρνει αντιβιοτικά. Φαίνεται ότι όλα έχουν περάσει και δεν χρειάζεται πλέον να πίνουν.

Αλλά αυτή η παρανόηση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Είναι σημαντικό να καταστρέψει όλους τους παθογόνους παράγοντες στο ανθρώπινο σώμα. Αν η διάρκεια της αντιβιοτικής έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος, μέρος τους παραμένει. Μεταλλάσσονται, οι νέες μορφές είναι ήδη ανθεκτικά σε αυτό το αντιβιοτικό. Σε αυτή την περίπτωση, η διαδικασία επεξεργασίας είναι όχι μόνο καθυστέρησε, αλλά επίσης περίπλοκη από την επιλογή του ένα νέο αντιμικροβιακό φάρμακο.

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (Σμν)

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (Σμν) καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο για τη σεξουαλική ζωή. Αυτοί μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο, λόγω του ψυχολογικού παράγοντα: ποιος θέλει να κάνει σεξ, όταν βασανίζεις τον πόνο; Πρωτογενή πρόληψη των Σμν είναι να σε καμία περίπτωση να μην κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις με μια μη δοκιμασμένη συνεργάτη. Είναι, επίσης, συνιστάται να επισκέπτεστε τακτικά τον ουρολόγο και να πάρει δοκιμαστεί. Οποιαδήποτε ασθένεια αυτού του είδους είναι πολύ πιο εύκολο να θεραπεύσει νωρίς από το να τρέξει.

Προβλήματα στύσης παρουσιάζεται όταν ένας άνθρωπος έχει κακή υγεία Οι συνέπειες από τις κακές συνήθειες

Η πιο κοινή συνήθεια στους άνδρες είναι το Κάπνισμα και το αλκοόλ. Οι τοξικές ουσίες που περιέχονται στα τσιγάρα που δηλητηριάζουν το σώμα. Το αλκοόλ καταστρέφει το συκώτι. Οι συνέπειες από αυτές τις συνήθειες μπορεί να είναι:

 • αύξηση του επιπέδου της χοληστερόλης?
 • δυσκολία στην αναπνοή, βρογχικό άσθμα;
 • τον καρκίνο;
 • αθηροσκλήρωση;
 • αλλαγές στην ορμονική ισορροπία στο σώμα;
 • ασθένειες του ήπατος και των νεφρών;
 • αρρυθμία, καρδιακή ανεπάρκεια;
 • η επιδείνωση των παγκρεατίτιδα, γαστρίτιδα;
 • αιμορραγία στον εγκέφαλο;
 • την ανικανότητα και στειρότητα *
 • η επιδείνωση της όρασης και της ακοής, βλάβες του Κεντρικού νευρικού συστήματος.

Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη αυτών των ασθενειών – μια πλήρης απόρριψη του Καπνίσματος και της κατανάλωσης αλκοόλ. Ασφαλή ή αβλαβείς δόσεις δεν υπάρχει. Ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη συμβουλή για άτομα άνω των 50 ετών. Σε αυτή την ηλικία πιο συχνά πλήττονται από τις αρνητικές συνέπειες από τις κακές συνήθειες.

Για να ξεπεραστεί η εξάρτηση από την άρνηση από τις βλαβερές συνήθειες που βοηθούν την άσκηση, βόλτες στον καθαρό αέρα. Το ευρύτερο θα είναι το εύρος των ενδιαφερόντων σας, τόσο λιγότερο χρόνο θα παραμείνει στην ανάλυση των επιθυμιών τους.

Πρόληψη των προβλημάτων με τη δραστικότητα

Την υγεία των ανδρών εξαρτάται από τον τρόπο ζωής του. Είναι σημαντικό να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής, για να παίξει τον αθλητισμό, πολύ περπάτημα στον καθαρό αέρα, να πάρει αρκετό ύπνο, αποφύγετε το άγχος. Επαρκή κορεσμό του αίματος με το οξυγόνο βοηθά να διατηρήσει την ισχυρή στύση όλη τη σεξουαλική επαφή. Την ίδια στιγμή πάρα πολύ εντατική άθληση και η άρση βαρών δεν θα βοηθήσει να διατηρήσει την ισχύ της για πολλά χρόνια. Δεν τραυματίζει τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Πρέπει να παρακολουθούν την υγεία τους, πηγαίνουν τακτικά με τους γιατρούς και εξετάσεις. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ακολουθούν αυτό τον κανόνα. Αλλά αν τηρούν τις συστάσεις των γιατρών, μπορείτε να αποθηκεύσετε όχι μόνο σέξι, αλλά και συνολικά για την υγεία για τα επόμενα χρόνια και να παρατείνει τη ζωή του.

Μπορείτε να πάρετε τα ειδικά συμπλέγματα βιταμινών και Συμπληρωμάτων διατροφής. Θα βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σας σε φόρμα, βελτιώνει την αντίσταση στην ασθένεια και το κρυολόγημα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου-χειμώνα περίοδο και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πολλοί άνδρες μετά τα 50 έτη θα πρέπει να έρθει στα πιασίματα με την υγεία τους. Σε αυτή την ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο για ασθένειες όπως η υπέρταση, ο διαβήτης, η αθηροσκλήρωση. Κατεστραμμένες νευρικές απολήξεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με στύσης, μειωμένη ευαισθησία του πέους.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ

Αν τα προβλήματα με τη δραστικότητα έχει ήδη ξεκινήσει, είναι πολύ δύσκολο να μην τα σκέφτομαι. Και όμως, πολλοί φοβούνται την προσδοκία αυτών των προβλημάτων. Σε αυτή την κατάσταση, η ανέγερση συχνά δεν παρουσιάζεται εξαιτίας ψυχολογικών εμπειριών. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να μην σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί, μέχρι που συνέβη. Και πολύ καλύτερο να ακολουθήσει τη σύσταση, που περιγράφεται παραπάνω, από ό, τι απλά να επιβιώσουν.

Άμεσα πριν τη σεξουαλική επαφή για να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε κάτι ευχάριστο. Το κρασί όμως, και αποσπά την προσοχή από ενοχλητικές σκέψεις, αλλά επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα. Καλύτερα να το κάνεις χωρίς διεγερτικά.

Ένα από τα αρχαία μέσο για τη βελτίωση της δραστικότητας είναι αφροδισιακά. Είναι ορισμένα τρόφιμα που ενισχύει το λίμπιντο, λόγω των ουσιών που περιέχονται σε αυτό. Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της αφροδισιακά είναι ότι:

 • η επιλογή τους είναι ευρεία. Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει τον εαυτό του "σέξι" γεύματα με βάση τις προτιμήσεις τους γεύση;
 • είναι αβλαβή, αν καταποθεί. Φυσικά, δεν θα πρέπει να τρώνε περισσότερο. Να κάνω σεξ με γεμάτο στομάχι, δυσάρεστη και μη ασφαλή;
 • ακόμη και αν οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε ένα συγκεκριμένο προϊόν, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να επιλέξετε το αφροδισιακό από τα υπόλοιπα προϊόντα;
 • το αποτέλεσμα της δράσης τους εμφανίζεται μέσα σε 30-60 λεπτά μετά την κατανάλωση *
 • κοινή χρήση αφροδισιακά το φαγητό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε προκαταρκτικά ή σεξουαλικό παιχνίδι.

Τα αφροδισιακά περιλαμβάνουν:

 • στρείδια, μύδια, γαρίδες, ΑΥΓΟΤΆΡΑΧΟ;
 • καρύδια, αμύγδαλα, σουσάμι;
 • αβοκάντο, ντομάτα, φρέσκα βότανα, μελιτζάνα;
 • πικρή σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο της περισσότερο από το 95%;
 • ανανάδες, μπανάνες, μάνγκο, εσπεριδοειδή *
 • κανέλα, τζίντζερ, λεβάντα, μέντα.

Για να βελτιωθεί η δραστικότητα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό περιβάλλον στην κρεβατοκάμαρα. Θα πρέπει να είναι με βάση τις προτιμήσεις σας. Δεν είναι τόσο σημαντικό, το φως στο υπνοδωμάτιο ή το σκοτάδι, άναψε τα κεριά. Πολύ πιο σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να χαλαρώσετε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Αυτό θα βοηθήσει και αρώματα όπως βανίλια, κανέλα ή μέντα. Και ήσυχη, διακριτική μουσική που δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή από το gameplay, αλλά θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα.

Ένας άλλος τρόπος για να βελτιωθεί η δραστικότητα είναι να δοκιμάσετε ειδικά τα παιχνίδια και τις συσκευές. Φυσικά, στην αρχή είναι απαραίτητο να λάβει τη συγκατάθεση του συντρόφου όλη τη δράση. Αυτό διαφοροποιεί τη σεξουαλική ζωή και ίσως θα ήθελα να προσθέσω συγκινήσεις και την εμπιστοσύνη.

Κρατήστε δραστικότητα σε οποιαδήποτε ηλικία, αν μπορείτε να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ακολουθήσει τις συστάσεις των γιατρών. Για πολλούς άνδρες – αυτή είναι η αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή, όταν πήραν μέρος στη ζωή μου και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Και αυτό ελκύει τις γυναίκες.