Βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες λαϊκές θεραπείες

λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της δραστικότητας

Παράγοντες κινδύνου που αντιμετωπίζει το divan τρόπο ζωής, το Κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ, η έλλειψη άσκησης. Ως αποτέλεσμα, προβλήματα στύσης, μειωμένη λίμπιντο, δυσμενείς επιπτώσεις στην προσωπική τους ζωή.

Βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες λαϊκές θεραπείες — μία από τις λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι ιδιαίτερα μεγάλη στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της κατάστασης, σε προχωρημένες περιπτώσεις συνταγές οι άνθρωποι πρέπει να συνδυαστεί με ναρκωτικά.

Ποια είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της δραστικότητας του;

Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Συνταγή με τσουκνίδα, βαλσαμόχορτο, μέντα και το τριφύλλι. Όλα τα βότανα πρέπει να ληφθούν στο ποσό των 5 κουταλάκια του γλυκού, ανακατεύουμε, μετά ρίχνουμε 1 λίτρο ζεστό νερό. Η θεραπεία στέλεχος μετά από 60 λεπτά και ρίξτε 1 Φλιτζάνι την ημέρα. Αν γίνει σωστά, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα υπάρχει μια βιασύνη της δυνάμεις, επειδή αυτά τα φυτά, την τόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας *
  • Έγχυση του λιλά, θα βοηθήσει σε ήπιες περιπτώσεις μειώνει την στύση. Θα χρειαστείτε αποξηραμένα άνθη του φυτού στο ποσό των 1 κουταλιά της σούπας, θα πρέπει να ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Όταν το μείγμα έχει κρυώσει, το σουρώνουμε και το ποτό όλη την ημέρα;
  • Calamus ρίζα είναι χρήσιμο για εκείνους που έχουν παρακολουθήσει την παραβίαση της δραστικότητας. Το προϊόν είναι καθαρό, ψιλοκόβουμε, 20 g και ανακατεύουμε με 200 ml ζεστό νερό, εμποτίζουν για 8 ώρες. Η προκύπτουσα σύνθεση διαιρείται σε ίσα μέρη και να καταναλωθεί όλη την ημέρα. Αν θέλετε, μπορείτε να μασάς calamus ρίζα;
  • Λεβιστικό — χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στα φαγητά, εκτός από τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η ημέρα που επιτρέπεται να φάει 2 κουτ. από το φυτό, θα ξεχάσουμε το πρόβλημα στην προσωπική ζωή.

Επίσης να βοηθήσει να βελτιώσει την ισχύ του συνταγές με λαχανικά

Ανάμεσα στα πιο χρήσιμα:

  • Σκόρδο — δρα ως αφροδισιακό και ισχυρή αντιγηραντική ουσία. Για να προετοιμάσει το μέσο, είναι απαραίτητο να πάρετε 1 κιλό λαχανικών, κόβουμε και ρίχνουμε 3 λίτρα νερό, το αφήνουμε για ένα μήνα, ανακινώντας καθημερινά. Μετά από να χρησιμοποιήσετε το μείγμα για 1 κουτ κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πορεία συνεχίζεται μέχρι το υγρό τέλος.
  • Σέλινο — έγχυση επιτρέπει να αυξήσει την ισχύ. Θα πρέπει να πάρετε το φρέσκο ρίζα στο ποσό των 1 κουταλιά της σούπας και ρίξτε 300 ml ζεστό νερό, εμποτίζουν 4 ώρες, φιλτράρετε και πίνετε τρεις φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας.

Συνταγή με το μέλι και το St. wort του Ιωάννη

Έγινε διάσημος για τη βελτίωση της δραστικότητας και της στύσης, και όλα αυτά επειδή το περιεχόμενο αυτών των ουσιών, χωρίς την οποία η κανονική παραγωγή των ορμονών του φύλου στους άνδρες.

Για να λύσει το πρόβλημα με τη δραστικότητα, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το προϊόν με τζίντζερ σκόνη και επίσης με το St. wort του Ιωάννη, αλλά να είστε προσεκτικοί, επειδή αυτό το φυτό, αν καταχρηστικά γίνεται μια απειλή για τη ζωή.

2-3 κουτάλια της St. wort του Ιωάννη, 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Το γρασίδι στον ατμό και κρυώσει, σε μία ώρα, το ποτό είναι φιλτραρισμένο, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και να λάβει το ποσό αυτό όλη την ημέρα.

Χρήσιμες ιδιότητες του ελαίου από σπόρους κολοκύθας

Ας μιλήσουμε για χρήσιμες ιδιότητες της κολοκύθας, το λάδι, αλλά απλά την κατανάλωση των σπόρων κολοκύθας βοηθά στη διατήρηση υγιούς τη στυτική λειτουργία. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, τα οποία πρέπει να προσλαμβάνεται σε άνδρες. Σπόροι κολοκύθας περιέχουν πολλά ψευδάργυρος — ιχνοστοιχείο που εμπλέκονται στη σύνθεση της τεστοστερόνης και σπέρματος. Σπόροι κολοκύθας — σύνθεση, χρήσιμες ιδιότητες

Καρύδια για την αρσενική δύναμη

Μεγάλα οφέλη για προβλήματα με τη σεξουαλική δραστηριότητα για να φέρει καρπούς, δίνουν δύναμη και ενέργεια είναι μια πηγή ψευδαργύρου, μαγνησίου και ασβεστίου. Αυτά τα ορυκτά που είναι ευεργετικό για τη σύνθεση των γεννητικών κυττάρων στους άντρες, αποκαθιστώντας τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά να καθορίσει τη σεξουαλική ζωή.

Για να λύσει το πρόβλημα της κάτω σεξουαλική δύναμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, λαμβάνοντας υπόψη τις αντενδείξεις. Εάν είστε προσεκτικοί, μπορείτε να πάρετε απαλλαγούμε από τις δυσκολίες και να απολαμβάνουν τη ζωή για πολλά χρόνια.