Σε ποια ηλικία μειώνεται η δραστικότητα με τη γήρανση των ανδρών;

Τι είναι αρσενικό εμμηνόπαυση; Είναι γνωστό ότι το επίπεδο των ορμονών του φύλου (ανδρογόνα) στο σώμα εξαρτάται από την ικανότητα των ανθρώπων για την αναπαραγωγή.

Αλλά το επίπεδο των ορμονών του φύλου μπορεί να μειώσει όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω του συνδυασμού, τον τρόπο ζωής, τις κακές συνήθειες. Είναι γνωστό ότι ένα υγιεινό τρόπο ζωής οδηγεί σε συνέχιση της αναπαραγωγικής ηλικίας άντρες. Αντίθετα, οι κακές συνήθειες, χρόνιες ασθένειες μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης σε άνδρες μετά την ηλικία των 40, και σε μικρότερη ηλικία. Σε ποια ηλικία εμφανίζουν σημάδια της εμμηνόπαυσης οφείλονται σε φυσικά αίτια; Πιο συχνά, η ισχύς του αρχίζει να μειώνεται σε σχετικά υγιείς άνδρες ηλικίας 50 έως 60 ετών και άνω, όλα εξαρτώνται από τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μερικές φορές υπάρχει μια προσωρινή μείωση στην ισχύ, όχι ανάλογα με την ηλικία. Πλήρης ανικανότητα μπορεί να προκύψει σε σοβαρές ασθένειες.

σε ποια ηλικία μειώνεται η δραστικότητα

Παράγοντες που επηρεάζουν την μειωμένη δραστικότητα

 1. Η χρόνια κόπωση, κόπωση. Μόνιμη σωματική και ψυχική υπερφόρτωση οδηγήσει στο γεγονός ότι οι άνδρες δραστικότητα του αρχίζει να μειώνεται. Αλλά εάν ρυθμίσετε την λειτουργία της εργασίας και της ανάπαυσης, για την εξισορρόπηση του φορτίου, για να δώσει το σώμα να ανακάμψει, με αποτέλεσμα η κατάσταση μπορεί να λυθεί εύκολα.
 2. Το άγχος, η παρατεταμένη κατάθλιψη. Δραστικότητα στους άνδρες εξαρτάται από τη διάθεση άμεσα για να αποφύγετε προβλήματα, θα πρέπει να μάθουν να βγούμε από δυσάρεστες καταστάσεις, να συμμετάσχουν auto-εκπαίδευση, όταν μια ιδιαίτερη ευαισθησία, μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε να αλλάξετε τις θέσεις εργασίας.
 3. Η παχυσαρκία. Οι λόγοι που οδηγούν στην εμφάνιση του υπέρβαρου γνωστή: μια συστηματική υπερκατανάλωση τροφής, καθιστικός τρόπος ζωής, η καθιστική εργασία, η ορμονική ανεπάρκεια, η κατάχρηση της μπύρας. Τον τελευταίο λόγο, επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της δραστικότητας. Από την hop (μέρος μπύρα) περιέχει ένα ανάλογο της γυναικείο φύλο ορμόνη, που ονομάζεται φυτοοιστρογόνα. Επειδή δεν παράγει μόνο μπύρα κοιλιά σχηματίζεται effeminatos σχήμα, αλλά, επίσης, ως αποτέλεσμα της συστηματικής εισοδήματος φυτοοιστρογόνα στο σώμα — άνδρες χάνουν την ισχύ τους.
 4. Διαβήτη του 2ου τύπου.
 5. Εγκεφαλικό επεισόδιο.
 6. Καρδιαγγειακή νόσο (χωρίς θεραπεία είναι μια παραβίαση της αιμάτωσης των οργάνων της μικρής πυέλου, ως αποτέλεσμα, ανικανότητα).
 7. Την επήρεια αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τον καπνό.
 8. Τρέχοντας φλεγμονώδεις παθήσεις του αρσενικά γεννητικά όργανα και σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στην αποδυνάμωση της ισχύος, και την πλήρη ανικανότητα.
 9. Επικίνδυνες συνθήκες εργασίας (π. χ. εργασία, στη χημική βιομηχανία, τις επιπτώσεις στο σώμα των τοξικών ουσιών, που μπορεί να διαταράξει το έργο του το σώμα ως σύνολο)

Σημάδια της εμμηνόπαυσης αρσενικά

 1. Στυτική δυσλειτουργία, ανικανότητα.
 2. Η μείωση του αριθμού πρωί ανέγερση ή την πλήρη εξαφάνιση.
 3. Ζάλη, διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος.

Γιατί η εμμηνόπαυση εκδηλώνεται όχι μόνο με τη μείωση στην αναπαραγωγική λειτουργία και άλλες φυσιολογικές εκφάνσεις της; Επειδή οι ορμόνες του φύλου επηρεάζει πολλές από τις ενδείξεις στο σώμα, σχεδόν όλα και, αν το άτομο είναι ανθυγιεινό, είναι οι αδυναμίες που θα υποφέρουν περισσότερο.

Η εμμηνόπαυση μπορεί να συνοδεύεται από όχι μόνο τη σωματική ζητήματα, όταν μιλάμε για τη μείωση της δραστικότητας και άλλα χαρακτηριστικά, αλλά και ψυχολογικές αναπηρίες, νευρολογικές:

 1. Ευερεθιστότητα, άνευ αιτίας του άγχους, του φόβου.
 2. Διαταραχή της μνήμης, μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης.
 3. Νευρώσεις.
 4. Hypoactive σεξουαλική επιθυμία.
 5. Αϋπνία.

Όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν ή να μην εμφανιστούν, όλα εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά του οργανισμού.

Τι να κάνετε αν πέσει ικανότητα;

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα στους άνδρες επηρεάζει την αυτοεκτίμηση, την ποιότητα ζωής και την ευημερία.

Τι να κάνω εάν η αποτυχία σε θεραπεία με το αν η ισχύς είναι αποδυναμωμένη, η ροή των ναρκωτικών σχετικά με την αναπαραγωγική σφαίρα; Το μέλος της περιόδου κλιμακτήριος στους άνδρες μπορεί να διορθωθεί με φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρό και την παραδοσιακή ιατρική.

Για την αύξηση της δραστικότητας βοήθεια των φαρμακευτικών φυτών, αλλά πριν από τη χρήση θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να αποφευχθούν απρόβλεπτες συνέπειες. Ισχύουν τα ακόλουθα φαρμακευτικά φυτά, όπως hawthorn, shepherd's purse και διάφορα τέλη από διάφορα είδη φυτών.

Αυξημένη δραστικότητα ρυθμίζεται από τη χρήση ορμονών. Δραστικότητα μετά από 50-60 χρόνια έχει ανάγκη από ολοκληρωμένη υποστήριξη, κατά κανόνα, ο γιατρός συνταγογραφεί φάρμακα για συνεχή χρήση. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία με κάθε προβληματική την ηλικία, και την ισχύ με την τακτική μέτρων, κατά κανόνα, έχει αποκατασταθεί. Αν η ισχύς έχει μειωθεί από σοβαρή προσπάθεια ψυχικά ή σωματικά, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής σας.