Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες;

Οι σεξουαλικές σχέσεις είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωή του κάθε ατόμου. Ιατρική οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι η τακτική σεξ παρατείνει τη νεολαία οργανισμού, διεγείρει τις διαδικασίες της ανανέωσης και της αναγέννησης, έχει επιπτώσεις σχεδόν σε όλα τα όργανα και συστήματα του ανθρώπου.

Δραστικότητα

Κάθε άνθρωπος έρχεται μια στιγμή, όταν η σεξουαλική απόδοση μπορεί να αποτύχει και να προκαλέσει αμφιβολίες για τη μελλοντική επιτυχία των ερωτικών σχέσεων. Συχνά αυτό συμβαίνει με ακόμη αρκετά νέοι, αλλά πιο συχνά επηρεάζει τους άνδρες, να ξεπεράσουν το εμπόδιο της μέσης ηλικίας. Και τότε οι άνθρωποι θα μπορούσε να ζητήσει από την ερώτηση – πώς να αυξήσει την ισχύ και να κατανοήσουμε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αναγνωρίσετε τα πρώτα σημάδια των διαταραχών της σεξουαλικής λειτουργίες.

Τα πρώτα σημάδια της παρακμής της λειτουργίας της στύσης σε άνδρες

Στη συντριπτική πλειοψηφία, τα πρώτα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες ξεκινά μετά από 50 χρόνια. Αυτό οφείλεται σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο σώμα, ορμονικές διαταραχές, μειώνοντας το συνολικό ύφος και την επιδείνωση των χρόνιων ασθενειών.

Τα πρώτα συμπτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται τα σημεία:

 • εξασθένηση το πρωί της στύσης, αυθόρμητη διέγερση με την παρουσία του την τόνωση της καταστάσεις, ως συνέπεια, η πλήρης απουσία δραστικότητας *
 • αδύναμη στύση, δύσκολα ή ανεπαρκή για να επιτρέπει τη σεξουαλική επαφή;
 • η έλλειψη της λίμπιντο και τη σεξουαλική επιθυμία, μειωμένη λίμπιντο;
 • η μείωση της στύσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, η αδυναμία του το φυσικό του τέλος;
 • πολύ γρήγορη εκσπερμάτωση, σύντομη σεξουαλική επαφή, επαρκεί για να καλύψει ένα συνεργάτη.

Οι πρώτες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του σχεδίου είναι απαραίτητο να πάει στα άκρα:

 • ελπίζω αυτό να είναι ένα one off κατάσταση και όλα πάνε μακριά?
 • αρχίζουν να τον πανικό και είναι πρόωρο να αποδώσουμε την ανικανότητα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάκτησης δραστικότητα στους άνδρες. Αυτές περιλαμβάνουν, πρώτα και κύρια, δοκιμασμένη στο χρόνο συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, καθώς και μια σειρά από φαρμακευτικές ουσίες για να βελτιώσει τη σεξουαλική δύναμη.

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα των ανθρώπων;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δραστικότητα άνθρωπος θα πρέπει να αξιολογήσει τον τρόπο ζωής σας, να επανεξετάσει το καθεστώς και τη διατροφή, την προσοχή σε φυσική μορφή και την υγεία. Για αρχή, ας δούμε τι είναι καλό για την δραστικότητα τους άνδρες, και τι είναι επιβλαβές.

Ένα από τα πιο επιζήμια λόγοι για την ανδρική δύναμη είναι η έλλειψη σωματικής άσκησης και η καθιστική ζωή. Αυτό οφείλεται στο φαινόμενο της στασιμότητας της ροής του αίματος και της λέμφου στα όργανα της πυέλου μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την εμφάνιση της μη-βακτηριακές μορφές της προστατίτιδας, με όλα τα επακόλουθα προβλήματα. Η διατροφή είναι επίσης πολύ σημαντικό να διατηρήσει την υγεία των ανδρών – η αφθονία λιπαρά τρόφιμα, καρκινογόνα, και η έλλειψη των βιταμινών διαταράξει σημαντικά τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, που επηρεάζουν το ενδοκρινικό όργανα και την ορμονική ισορροπία. Το σύνολο αυτών των συμπτωμάτων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα άτομα μεγαλύτερα από τη μέση ηλικία.

Αγάπη

Συστάσεις σχετικά με το πώς να αυξήσει την δραστικότητα μετά από 50 χρόνια:

 • Την κίνηση και την άσκηση με τη σταδιακή αύξηση του φορτίου, μια σειρά από ασκήσεις για τη βελτίωση της πυέλου κυκλοφορία είναι το πρώτο βήμα για την παράταση και τη βελτίωση της ποιότητας των σεξουαλικών σχέσεων.
 • Για τη δραστικότητα πολύ χρήσιμο ξηροί καρποί και οι σπόροι, τα οποία είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα και λάδια, τα φιστίκια, τα φουντούκια, τα καρύδια. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε τα καρύδια με το μέλι.
 • Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, σέλινο, γογγύλια, κρεμμύδια, σκόρδο, καρότα, πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής διατροφής των ανθρώπων.
 • Το άπαχο κρέας, κατά προτίμηση ψητά ή μαγειρευτά παραδίδει απαιτείται κάθε άνθρωπος του αποθέματος πρωτεϊνών.
 • Ποικιλία από χόρτα είναι μια αποθήκη των βιταμινών για την ισχύ, το μαϊντανό, το εστραγκόν, το κόλιαντρο, το σπανάκι, εκτός από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα προϊόντα αυτά περιέχουν ανάλογα των αρσενικών ορμονών.
 • Αν είναι δυνατόν, να περιλαμβάνει στη διατροφή του τα θαλασσινά θεωρούνται τα φυσικά αφροδισιακά.

Μην βιαστείτε να καταφύγουν σε χρήση φαρμακολογικών ουσιών, με πρώτη τη στυτική δυσλειτουργία, απλά δώστε προσοχή για την υγεία τους, θρεπτικά τρόφιμα, ο συνδυασμός της φυσικής δραστηριότητας και αναψυχής, για να παρατείνει τη νεολαία και την αρμονία των σεξουαλικών σχέσεων.