Η πιο αποτελεσματική λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία της δραστικότητας

Ακόμη και το μικρότερο φαρμακείο θα προσφέρουν σήμερα υπάρχουν διάφορα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας. Αλλά ένας αυξανόμενος αριθμός των ανδρών που ενδιαφέρονται για την υγεία τους, να επιλέξουν για τη θεραπεία δραστικότητα διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Συχνά είναι, λαϊκές θεραπείες είναι οι πιο αποτελεσματικές στη θεραπεία των διαφόρων ασθενειών. Και όταν πρόκειται για το πιο σημαντικό πράγμα, το αρσενικό δραστικότητα, θέλετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, και κατά προτίμηση γρήγορα.

λαϊκές θεραπείες

Ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία είναι η διάγνωσή σας. Μην απελπίζεσαι, δεν είσαι ο πρώτος, να το πω έτσι. Πιο συχνά, η διάγνωση αυτή γίνεται σε άνδρες άνω των 50 ετών, αλλά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Παραδοσιακούς θεραπευτές, βοτανολόγους κυρίως για τη θεραπεία της ανικανότητα να λαμβάνονται υπόψη διάφορες πτυχές της ζωής σας. Δώστε προσοχή σε αυτό; Το πρώτο είναι η ψυχολογική σας κατάσταση. Πώς ηρεμία σε αυτές τις συνθήκες, είναι σοφό φιλοσοφική στάση για το αρσενικό βιωσιμότητα. Δεν είναι πάντα, πάντα ένα υψηλής δραστικότητας σύμπτωμα της ανδρικής βιωσιμότητα. Το δεύτερο είναι η χρονολογική γήρανση, που εκδηλώνεται ως σωματική διαταραχές (είναι διάφορα, και δεν θα τα αναφέρω).

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από θεραπείες με βότανα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την ασθένειά σας. Αν συνδυάσετε διαφορετικές θεραπείες, μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να ανακτήσει την ανδρική εξουσία. Παρακαλείστε να σημειώσετε! Μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας. Και θα πρέπει να ξεκινήσετε με αλλαγές στον τρόπο ζωής. Προσπαθήστε τουλάχιστον κατά την διάρκεια της θεραπείας! Και ξαφνικά, και οι αλλαγές αυτές θα μείνουν για πάντα.

Οι 10 εντολές της σοφός θεραπευτής

 1. Σταματήσουν Το Κάπνισμα! Ακόμα και αν νομίζεις ότι μπορείς να καπνίσεις λίγο. Ακόμα και αν "μόνο εταιρεία" ή "αποκλειστικά από το άγχος."
 2. Μην το παρακάνετε με το αλκοόλ. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν το "μια φορά και τέλος". Συγκρατημένα.
 3. Κάτω από το βάρος!
 4. Όργανο ελέγχου πίεσης του αίματος και τα επίπεδα χοληστερόλης.
 5. Περιορίστε την κατανάλωση ζωικών λιπών στη διατροφή. Καλό θα είναι να πω αντίο σε χοιρινό. Είναι δώρο "στις μεγάλες θρησκευτικές γιορτές".
 6. Κάνουν αθλητισμό, το σώμα σας θα σας ευχαριστώ! Τύποι παιχνιδιών – μπάσκετ, βόλεϊ. Το ποδήλατο. Το κολύμπι.
 7. Ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω από το τιμόνι! Αν είναι δυνατόν, να πηγαίνετε με τα πόδια. Κατά προτίμηση, 5 χλμ. την ημέρα. Κατά προτίμηση γρήγορα.
 8. Τα φρούτα και τα μούρα – εδώ είναι το επιδόρπιο. Η υπέρβαση του γλυκά (και τα γλυκά-σοκολάτα φοινικέλαιο), ζάχαρη, τεχνητά πρόσθετα, έχει μια σημαντική επίδραση στην δραστικότητα.
 9. Η άσκηση των μυών του πυελικού εδάφους. Γιόγκα!
 10. Τακτικά σεξ! ΤΑΚΤΙΚΆ!
   
θεραπεία δραστικότητα

Μόλις παρατηρήσετε προβλήματα με τη στύση, να προχωρήσει αμέσως η θεραπεία. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Γιατί λαϊκές θεραπείες; Μερικές φορές είναι μια λαϊκή θεραπεία πιο αποτελεσματική στη θεραπεία της δραστικότητας. Πώς αντιμετωπίζονται οι παππούδες σου; Ή νομίζεις ότι εκατό χρόνια πριν, οι άνδρες δεν υποφέρουν από τη μείωση της δραστικότητας του; Έλα! Πάντα υπέφερε, δεν είσαι ο πρώτος. Και θεραπεύονται με επιτυχία, χωρίς χημικές ουσίες και χάπια!

Θεραπεία

Σε Γενικές γραμμές, τα πάντα είναι απλή. Αφεψήματα, βάμματα, βάλσαμα. Πριν επιλέξετε μια συνταγή για τον εαυτό σας, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες.

 1. Να είστε υπομονετικοί! Άμεσα αποτελέσματα. Για δύο ημέρες, και ακόμη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και όταν θα είναι; Να περάσει τουλάχιστον ένα μάθημα. Μία γιαγιά ήταν ένας φαρμακοποιός μου είπε "σοφός" ο Θεός ανταμείβει τον ασθενή δύο φορές. Ελέγξτε για τον εαυτό σας. Έργα του. Και ακόμα και αν πάτε θα είναι ο άλλος τρόπος για να πάρετε χάπια, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής – το αποτέλεσμα θα έρθει μόνο μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει όλες τις συστάσεις από τους θεραπευτές. Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία. Το αποτέλεσμα θα είναι!
 3. Επιπλέον, θα πρέπει να τη θεραπεία που συνοδεύει τις ασθένειες, αν υπάρχουν. Είναι χρόνιες ασθένειες μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία.

Συνταγές

Βοτανικό. Δοκιμασμένο! Η πιο αποτελεσματική λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία της δραστικότητα στους άνδρες.
Δεν πρόκειται να γράψω συνταγές, πολλές από αυτές σε ειδικές πηγές. Θα γράψω για τα αποτελέσματα. Συνταγές πολλές. Σχεδόν όλοι το ίδιο σύνολο των βοτάνων. Και κάθε συνταγή λειτουργεί. Μαγείρεψα μόνο αυτοί που μαγειρεύουν γρήγορα. Δώστε προσοχή σε αυτά που ετοιμάζω σε ένα θερμός. Είναι βολικό.

 • Το έγχυμα από τη ρίζα galangal. Super! Ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη θεραπεία δραστικότητα στους άνδρες. Galangal είναι ένα θαύμα ρίζα! Περιέχει μια μοναδική ουσία, η οποία βοηθά την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα των ανδρών και να αυξήσει την παραγωγή του σπέρματος. Kalgan αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά την ανικανότητα από τους προγόνους μας. Αυτό ονομάζεται "ανδρική εξουσία". Δοκιμασμένο! Βελτιώνει τη στύση, συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη στύση.
  Προτείνουμε το αλκοόλ βάμμα.
 • Βάμμα του Magnolia-αμπέλου. Ιδανικό για Ώριμα άτομα. Είναι αυτή η κατηγορία των ανδρών, ανικανότητα είναι αποτέλεσμα αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Θα ήταν καλό να προετοιμάσει το αλκοόλ βάμμα Magnolia-αμπέλου

Γιατί θα ήθελα να συστήσω αυτές τις συνταγές, γιατί στις διάφορες ιστοσελίδες υπάρχουν εκατοντάδες όλων των ειδών; Πρώτα, ελέγχεται. Αυτές οι συνταγές είναι. Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο. Δεύτερον, γρήγορα να προετοιμάσει, είναι εύκολο να βρείτε τα σωστά συστατικά, πωλούνται σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Τρίτον, είναι βολικό να το πάρετε. Θερμός μπορείτε να πάρετε μαζί σας στη δουλειά. Το βάμμα μπορεί να χύνεται σε βολική μικρά δοχεία και να πάρετε μαζί σας αν θα πρέπει να πάρει 3-4 φορές την ημέρα, και δεν είστε στο σπίτι. Προσωπικά, ήμουν άνετα.

συνταγές
 • Η έγχυση της ρίζας ακτινογραφίες ροζ. Είναι, επίσης, ονομάζεται "Χρυσή ρίζα". Δοκιμασμένο! Ρίζα, πράγματι, "Χρυσή"!
  Σημαντικό είναι να γνωρίζετε: αυτό το βάμμα πρέπει να τρώνε τους σπόρους κολοκύθας. Αυτό το προϊόν επιπλέον, διεγείρει τη δραστηριότητα των αδένων στους άνδρες. Εξάλλου, σπόροι κολοκύθας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη θεραπεία της προστατίτιδας και την πρόληψη της. Και πολύ συχνά προστατίτιδα είναι μια υποτροπή της νόσου και να προκαλέσει ανικανότητα.
 • Γαρύφαλλο. Έπρεπε να γράψω αυτή τη λέξη με όλα τα γράμματα κεφαλαία. STUD!
  Θα σας πω πώς να κάνει το αρσενικό όργανο δύσκολο, αν σου λείπει η σεξουαλική δύναμη (που είναι, αν δεν είναι το αρχικό στάδιο της ανικανότητα). Πήρα μια κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο και χύνεται ένα ποτήρι ζεστό γάλα, να επιμείνει 2 ώρες, αποστράγγισης και πήρε το πρωί και το βράδυ. Με την ευκαιρία, έδωσε τον καφέ και το τσάι αυτό έγχυσης από τους αντικατάσταση.

Να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ανικανότητα, αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος. ΑΛΛΆ! ΑΛΛΆ υπάρχει! Γάλα. Δεν μου αρέσει το γάλα; Δεν φέρει, είναι αλλεργικός; Στη συνέχεια, για την επόμενη συνταγή.

 • ΓΛΥΚΙΆ μου! Είναι νόστιμο! Είναι 100% αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία της δραστικότητα στους άνδρες.
 1. Συνταγή Νο 1.
  Βασιλικός πολτός. Υπάρχει στη βιομηχανική παραγωγή και πωλείται στο φαρμακείο.
 2. Συνταγή №2.
  Το μέλι βάλσαμο. Τρόποι μαγειρέματος πολλά. Παντού το ίδιο: το μέλι, το κόκκινο και το κρασί.
  Με τον τρόπο, αυτό το εργαλείο είναι απολύτως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ως σύνολο. Και νόστιμο!

Πρακτικές συμβουλές. Πώς το έκανα.

 1. Εκχύλισμα Eleutherococcus. Εύκολη! Πωλούνται στο φαρμακείο, μπορείτε να διαβάσετε και τις οδηγίες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Διεγείρει τη λειτουργία των σεξουαλικών αδένων, έχει μια επανορθωτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την ψυχική και σωματική ικανότητα εργασίας. ΑΛΛΆ! Αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, αυτό το φάρμακο δεν είναι κατάλληλο.
 2. Σπόροι κολοκύθας μαζί μου πάντα και παντού! Θα τρώνε αυτοί οι σπόροι τώρα, κάθε βάμμα. Διαβούλευση με ένα γιατρό. Αλήθεια; Θεραπεία σπόροι κολοκύθας προστατίτιδα; Ο γιατρός είπε ότι για να αποφευχθεί πολύ χρήσιμο.
 3. Για μένα προσωπικά, ήταν δύσκολο να διατηρηθεί η: μισή ώρα πριν το φαγητό, είκοσι λεπτά πριν από τα γεύματα. Ήρθε στο σπίτι από τη δουλειά πεινασμένοι και, στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε. Φορούσα ένα μικρό φαρμακείο μπουκάλι (από οποιαδήποτε ιατρική βάμματα) στην τσέπη του. Στο δρόμο για το σπίτι, για τον υπολογισμό του χρόνου, έπινα το ποτό από το βάμμα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε.
 4. Κατά την προετοιμασία των βάμματα πρέπει να λαμβάνουν μόνο υψηλής ποιότητας βότκα. Δεν αξίζει να την εξοικονόμηση. Για το αλκοόλ βάμματα: τι θα συμβεί αν είστε οδήγηση; Παρακαλώ σημειώστε, ότι μία μόνο δόση του βάμματος παντού, σε όλες τις συνταγές – μισό κουταλάκι του γλυκού, ένα κουταλάκι του γλυκού. Να υπολογίσετε την ppm αλκοόλ σε ένα τμήμα σχεδόν αδύνατο.
 5. Η ρίζα galangal αγόρασα από τον τύπο στην αγορά. Ήδη αποξηραμένα και ψιλοκομμένα. Ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Και μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο.
 6. Πρώτη ερώτηση: πού μπορείτε να πάρετε τα συστατικά; Αγόρασα από το φαρμακείο, και στην αγορά. Κοίτα σε παππούδες και γιαγιάδες, μου έδωσαν συνταγές και συμβουλές για το πώς καλύτερα να ετοιμάζω ένα συγκεκριμένο χόρτο.
 7. GINSENG. Και όλα τα γράμματα της λέξης κεφαλαία. Και δίκαια. Ηγέτης! Titan! Μπορείτε να γράψετε ένα Έπος, μυθιστόρημα, και στη συνέχεια να πυροβολήσει μια σειρά από εκατόν είκοσι επτά σειρές για τα οφέλη αυτού του φυτού για τη θεραπεία της δραστικότητας. Ήρθα σε αυτό το συμπέρασμα: μην αγοράσετε δημοφιλή εμπορικά σήματα – σπατάλη των χρημάτων για τους εμπόρους που πωλούν σε επιχειρήσεις. Σήμερα, η ρωσική αγορά για πολλά διαφορετικά μέσα, τα οποία περιλαμβάνουν ginseng. ↑ Προσωπική εμπειρία: δεν χρειάζεται καμία ειδική αφεψήματα ή φάρμακα. Ένα αρκετά συμβατικό φαρμακείο βάμμα του ginseng. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
γρασίδι

Ως συμπέρασμα του άρθρου θα απαντήσει στο ερώτημα: γιατί αυτές οι συνταγές διάλεξα από τη μεγάλη λίστα που προτείνονται σε διάφορες πηγές.

 1. Η διαθεσιμότητα των συστατικών. Γρήγορο και εύκολο να προετοιμαστούν.
 2. Καμία παρενέργεια.
 3. Ακόμα και αν έχετε κάνει μια υπερβολική δόση οι συνέπειες είναι ελάχιστη. Δεν είναι τα αντιβιοτικά, δεν ενδοφλέβια ένεση.
 4. Είναι κατάλληλο να πάρουν, το πρωί και το βράδυ, όταν παίρνετε το σπίτι. Και ακόμα και αν το 3 φορές την ημέρα, βολεύει, αν θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Όλα αυτά τα βότανα και αλκοόλ βάμματα είναι αποτελεσματική και, το σημαντικότερο, μια ευεργετική επίδραση στο γαστρεντερικό σωλήνα και να έχουν μια επανορθωτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ζήσουν τη ζωή στο έπακρο και να είναι υγιή!