Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους;

Από μια ορισμένη ηλικία, οι άνδρες έχουν συχνά προβλήματα με τη στύση. Στο ερώτημα πώς να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες, προκαλεί ανησυχία σε πολλούς. Μια τέτοια παραβίαση στο ανδρικό σώμα μπορεί να είναι μια πραγματική τραγωδία. Αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι το άγχος, η καθιστική ζωή, και την έγκριση από την απόδοση που ενισχύουν τα φάρμακα, το αλκοόλ, το Κάπνισμα, η κακή διατροφή, η ορμονική ανισορροπία.

πώς να αυξήσει την ισχύ στο σπίτι

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πανικοβληθείτε. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας. Για να βοηθήσει να ασχοληθεί με το πρόβλημα να αποδεχθεί τα σύγχρονα μέσα της τελευταίας γενιάς, και δοκιμασμένη στο χρόνο συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής. Πολλοί άνδρες στη μέση ετών θα ήθελαν να βελτιώσουν την ισχύ τους. Σύγχρονης ζωής επηρεάζουν την υγεία των ανδρών. Συνεχής έλλειψη ύπνου και η κόπωση μπορεί επίσης να προκαλέσει την αποδυνάμωση της στύσης και την αύξηση της λίμπιντο. Η ανάκτηση της δραστικότητας απαιτεί χρόνο και συγκεκριμένα μέτρα.

Πρώτα απ ' όλα, στον αγώνα με τη στυτική δυσλειτουργία είναι απαραίτητο να τηρούν μερικούς βασικούς κανόνες:

 • Η τακτική σεξουαλική ζωή. Τα αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα απαιτούν συνεχή κατάρτιση. Για οποιαδήποτε άτομα είναι σημαντικό να αποφύγετε την παρατεταμένη αναπήδηση από το σεξ. Παρέχει υγεία σε όλο το σώμα, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και αυξάνει την ποσότητα. Κανονικό σεξ αποτρέπει τη μελλοντική ανάπτυξη της ανικανότητα. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, 2003, εβδομαδιαία οργασμούς είναι σημαντικά χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.
 • Η πρόληψη των ασθενειών που μεταδίδονται σεξουαλικά. Τέτοιες λοιμώξεις αναπτύσσουν ξαφνικά και γρήγορα. Η παρουσία τους στο σώμα του αρσενικού θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα κατάλληλα τεστ. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ τακτικά εξετάσεις. Κάθε ασθένεια πρέπει να είναι αιτία να συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να διαγνωσθεί. Μετά την ήττα εκτεθεί όχι μόνο τα γεννητικά όργανα αλλά και το ανδρικό σώμα.
 • Η σωστή διατροφή θα πρέπει να είναι μία από τις κύριες μεθόδους στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Μια ισορροπημένη διατροφή θα αυξήσει τη δραστικότητα και την λίμπιντο παρέχει. Στο προϊόν πρέπει να περιέχει ένα μεγάλο ποσό του φωσφόρου, το στοιχείο αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ανδρική υγεία και δύναμη. Θα πρέπει να τρώτε τρόφιμα που προωθεί την παραγωγή των αρσενικών ορμονών είναι απαραίτητη. Μετά το φώσφορο, το κύριο θρεπτικό συστατικό για τους άνδρες είναι ο ψευδάργυρος. Συμμετέχει στη σύνθεση της τεστοστερόνης. Έλλειψη ψευδαργύρου στο σώμα οδηγεί σε υποβάθμιση της ποιότητας των εκσπερμάτωση και μειωμένη δραστικότητα. Επίσης, χρησιμοποιείται σε προϊόντα διατροφής θα πρέπει να περιέχει βιταμίνη Ε. επίσης, παρέχει υψηλή αρσενικό δραστικότητα και αποτρέπει τις αρνητικές αλλαγές στα κύτταρα των γεννητικών οργάνων. Η σωστή διατροφή προάγει την ταχεία ανακούφιση από τα προβλήματα με τη στύση, επαναφέρει την ορμονική ισορροπία, βοηθά να θεραπεύσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πώς να βελτιώσει την αδύναμη δραστικότητα με δίαιτα; Θα πρέπει να τρώτε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, το μέλι με τα καρύδια, τα μπαχαρικά, τα λαχανικά και τα φρούτα.
 • Η αποχή από το αλκοόλ. Το λιγότερο ένας άνθρωπος πίνει αλκοόλ, η καλύτερα την ισχύ του. Πολλοί πιστεύουν ότι ένα ποτηράκι κρασί θα παράσχει τα αναγκαία κίνητρα για σεξ. Αλλά δεν είναι. Για παράδειγμα, αν προστατίτιδα αλκοόλ είναι απολύτως αντενδείκνυται. Σε μια κατάσταση, όταν η ακριβής αιτία της αποδυνάμωσης του δραστικότητας, το αλκοόλ θα πρέπει να αποφεύγονται εντελώς από τη ζωή σας.
 • Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Η παχυσαρκία μπορεί επίσης να προκαλέσει μείωση της δραστικότητας. Σιγά-σιγά να χάσετε βάρος, ξεκινήστε κάθε πρωί με ασκήσεις. Ασχολούνται με τον αθλητισμό ή την άσκηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο.
 • Ξεκούραστο ύπνο, βοηθά την αναζωογόνηση του σώματος. Η χρόνια στέρηση ύπνου, η κόπωση, η αδυναμία πολύ αρνητικές επιπτώσεις στη στυτική λειτουργία των ανδρών. Είναι εξαιρετικά σημαντικό πάντα να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά.

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους

πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες φυσικό sposobami

Φυσικό τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας επικεντρώνεται όχι μόνο στην εξαιρετική δουλειά της σεξουαλικής λειτουργίας, αλλά και για τη Γενική βελτίωση και την ενίσχυση του ανδρικού σώματος. Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, θα βοηθήσει μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά από ασκήσεις. Στη διαδικασία της άσκησης ηβική μυών, η οποία σχετίζεται άμεσα με την ανέγερση. Καθημερινά πρέπει να εκτελέσετε αυτές τις απλές ασκήσεις:

 1. η περιστροφή της λεκάνης. Βάλτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων, τα χέρια στους γοφούς. Περιστροφή της λεκάνης πρέπει να είναι 10 λεπτά το ένα και μετά το άλλο.
 2. βήμα στη θέση του, ιδιαίτερα άρση γόνατα και τους πιέζοντας το στομάχι της;
 3. τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, τα χέρια στους γοφούς. Στη συνέχεια, λυγίστε τα γόνατα πιο δυνατός, τότε πρέπει να είναι δυνατόν να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε τους μυς των γλουτών αρκετές φορές.
 4. η αύξηση της πυέλου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος * η περιστροφή των ποδιών, που βρίσκεται από πίσω, ποδήλατο γυμναστικής;
 5. αρκετές φορές για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε ήβη-κοκκυγικό musculus.
 6. Εκτός από τη σωματική άσκηση, είναι σημαντικό να τρώτε ορισμένα τρόφιμα. Αυξάνουν την ισχύ, παρέχει επίμονη στύση του πέους.

Οι άντρες πρέπει να τρώνε τακτικά:

 • μέλι *
 • σκόρδο σε ακατέργαστη μορφή *
 • κοκκινιστό καρότα σε γάλα;
 • τα καρύδια, φασόλια σοκολάτα.

Το νερό ως μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

το νερό ως μέσο για την αύξηση της δραστικότητας Πηγή: https://androloginfo.ru/kak-povysit-potenciyu-u-muzhchin-estestvennymi-sposobami/ © AndrologInfo.ru

Καλά βοηθήσει να αποκατασταθεί η δραστικότητα καθημερινά αντίθεση λουτρά για το βράδυ. Είναι μια πολύ ευεργετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στην πύελο και ενισχύει ολόκληρο το σώμα. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, μια μπανιέρα γεμάτη με κρύο νερό και το άλλο ζεστό. Σε κάθε δοχείο που θέλετε να βουτήξει στη γραμμή για ένα λεπτό.

Να αυξήσει σταδιακά τη διαφορά στις θερμοκρασίες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η αρχικά έντονη πτώση της θερμοκρασίας μπορεί να βλάψει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ντους, ως μια εναλλακτική λύση για τα λουτρά. Σε ισχύ έχει ευεργετική επίδραση και σάουνα. Στο μπάνιο, είναι καλύτερο να πάει δύο φορές την εβδομάδα και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα σημύδας.

Πολύ αποτελεσματική μέθοδος με την εφαρμογή του πάγου. Στο συνηθισμένο γάζα να είναι τυλιγμένο πάγο. Το θέμα πρέπει πρώτα να διπλωμένο πολλές φορές. Αυτή η κρύα κομπρέσα είναι απαραίτητη για να ισχύσει για ένα ή δύο λεπτά σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Ξεκινήστε με το κεφάλι και τον πάγο στο κρανίο, στη συνέχεια, στην περιοχή της καρδιάς, μετά από το όσχεο.

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες

Παραδοσιακή ιατρική είναι πλούσια σε διάφορα αποτελεσματικές συνταγές που βοηθούν να επαναφέρετε γρήγορα τη στυτική λειτουργία. Οι πιο γνωστές μεθόδους:

 • Κάθε μέρα να τρώω τέτοια θεραπεία, μέλι με καρύδια. Συστατικά αναμειγνύονται σε ίσα μέρη. Το εργαλείο που θέλετε να ισχύουν όχι λιγότερο από 1 μήνα. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να πλύνετε κάτω από μια θεραπεία με το γάλα.
 • - Σας βοηθά να λύσει το καρότο κοκτέιλ με μέλι. Τα προϊόντα της μέλισσας και λαχανικών, όπως τα καρότα, έχει θεωρηθεί από καιρό ένα εξαιρετικό μέσο για την ανάκτηση της ανδρικής υγείας. Πίνοντας κοκτέιλ, θα πρέπει ¼ Φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα.
 • Ετοιμάστε ένα βάμμα του σκόρδου και να παίρνεις κάθε μέρα 20 σταγόνες.
 • Σε μεγάλο βαθμό αυξάνει την δραστικότητα του χυμού λάχανο. Πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά και σε μικρές ποσότητες.
 • Ένα αφέψημα των φαρμακευτικών βοτάνων θα σας βοηθήσουν στύση. Πάρτε άνθη Βασιλικό, τα φύλλα της καρυδιάς, το ρίζωμα της κόλασης. Στη συνέχεια βράζετε 1 λίτρο κόκκινο κρασί και ρίχνουμε τα χόρτα. Έτοιμο ζωμό τυλιγμένο σε ένα ζεστό πανί και επιμένουν. Το εργαλείο, στη συνέχεια, φιλτράρετε και να λάβει πριν από το φαγητό 100 ml.
 • Είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της ανικανότητα φαρμακευτικά lungwort. Το φυτό θα πρέπει να είναι τακτικά προστεθεί σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Επίσης από τις μέλισσες, να λάβει την έγχυση ξηρό χορτάρι ρίξτε βραστό νερό και να πάρει το εργαλείο.
 • Σπαράγγια, οι εγχύσεις και decoctions του maple κλαδιά, κουκουνάρι, σπόροι κολοκύθας πρέπει να χρησιμοποιείτε συνεχώς τους άνδρες που έχουν προβλήματα με τη δραστικότητα της. Αυτά τα εργαλεία να βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Ένα υγιεινό τρόπο ζωής

Ο βασικός κανόνας όταν έχουμε να κάνουμε με ανικανότητα είναι να ακολουθήσετε το σωστό υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό να ληφθούν προληπτικά μέτρα, ακόμη και τα μεγαλύτερα να μην σκέφτεσαι τα προβλήματα προσωπικά. Ηλικιωμένους άνδρες συχνά αναρωτιούνται πώς στο 60 χρόνια για να αυξήσει την ισχύ.

Για τη λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους, ξεκινώντας με την άσκηση και τέλος με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του προβλήματος θα βοηθήσει να εξαλειφθεί η στυτική δυσλειτουργία γρήγορα και να αποκαταστήσει την υγεία των ανδρών.

Είναι αναγκαίο να εφαρμοστεί το ειδικό μασάζ, play sports, πηγαίνετε για περιπάτους στο φρέσκο αέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής και σύγχρονων καινοτομιών, που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες για να αυξήσει την ισχύ.

Άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία, δεν είναι απαλλαγμένοι από προβλήματα με τη δραστικότητα της. Μέχρι σήμερα, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι νέοι άνδρες να έχουν στυτική δυσλειτουργία.

Η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι σωματική τραύμα ή στρες, τον τρόπο και συνέπειες. Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να είναι τόσο αφύσικο προσωρινή και μόνιμη.

Διστάσετε να δείτε ένα γιατρό, συχνά οι άνδρες στρέφονται σε αυτά τα συνθετικά ναρκωτικά και εντελώς ξεχάσει για το τι πρέπει να βελτιώσει τη στύση με τη βοήθεια φυσικών μέσων.

Ένας καθορισμένος συν με τα πιο συνθετικά ναρκωτικά - άμεση ισχύ, αλλά διατηρώντας ορισμένες συμβουλές για τη βελτίωση της υγεία των ανδρών, μπορείτε να αποφύγετε το πρόβλημα.

Αυξημένη δραστικότητα φυσικές μεθόδους

 1. Πρώτα απ ' όλα είναι μια σωστή διατροφή, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Για να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη, φρέσκα από τον κήπο φρούτα και λαχανικά - το κλειδί για την επιτυχία. Ο άνθρωπος χρειάζεται αυτές τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, όπως C,E, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνες του συμπλέγματος β Απαραίτητο στη διατροφή θα είναι τα ακόλουθα προϊόντα: τα καρύδια, το μέλι, το σκόρδο, τα όσπρια, το αυγό, τους κρόκους, τη σοκολάτα, και τα βρασμένα καρότα στο γάλα.
 2. Εκτέλεση ειδικών σωματικών ασκήσεων που μπορεί να αυξήσει τη δύναμη, δηλαδή, να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα όργανα της πυέλου. Σωματικές ασκήσεις αυτού του είδους δεν καταλαμβάνουν πολύ πάρα πολύ χρόνο, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική.
 3. Η παρουσία της σεξουαλικής επιθυμίας σε άνδρες που συνδέονται άμεσα με την τεστοστερόνη - την ανδρική ορμόνη. Κατά συνέπεια, το χαμηλό επίπεδο της τεστοστερόνης μειώνει την ισχύ, άρα και της σεξουαλικής απόδοσης. Οι μεσήλικες άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζει σταδιακά να μειώνεται.
 4. Ο κύριος εχθρός της ισχύος - βάρους. Επιπλέον, η παρουσία του υπερβάλλοντος βάρους συνεπάγεται πολλές άλλες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, για παράδειγμα.
 5. Ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη δραστικότητα. Στην ιδανική περίπτωση, όπου η κυριαρχία των ανδρών σχετίζεται με τη σωματική δραστηριότητα.
 6. Το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά είναι οι χειρότεροι εχθροί της δραστικότητας
 7. Το άγχος και εμπειρίες διαφορετικού είδους καταπιεσμένη σεξουαλική λειτουργία.
 8. Ύπνος - η εγγύηση της υγείας, πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ένα ευχάριστο και άνετο συνθήκες και η διάρκεια είναι μικρότερη από οκτώ ώρες.

Τι είναι φυσικές μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας του;

 1. Τρεις πρώτες σκελίδες σκόρδου ανά ημέρα καλύτερος τρόπος για να επηρεάσουν τη δραστικότητα
 2. Χρήσιμο για το αναπαραγωγικό σύστημα είναι οι σπόροι κολοκύθας που μπορούν να καταναλωθούν σε οποιαδήποτε μορφή.
 3. Μια εφαρμογή μέλι και αγνό μέλι απόλυτα την ενίσχυση του ανδρισμού. Το χρόνο που εξετάζεται το φυσικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας, καταναλώνοντας ίσες αναλογίες, μέλι, ξηρούς καρπούς, καρύδια και χυμό αλόης.
 4. Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για την αύξηση της διάρκειας της στύσης είναι η πιο κοινή μουστάρδα, η οποία θα πρέπει να εφαρμόζονται για τα πόδια. Η μουστάρδα μπορεί να προκαλέσει μια ενεργή παλίρροια του αίματος από τα πόδια, πηγαίνει κατευθείαν στα γεννητικά όργανα.

5 μεγάλη τρόπους για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

 1. Κάθε μέρα να τρώνε πολλά λαχανικά και άπαχο κόκκινο κρέας με λαχανικά.
 2. Περιοδικά αυξήσει τον τόνο από τη λήψη των λουτρών με τη μαμά.
 3. Κάνεις ντους ή μπανιέρες για τα όργανα της πυέλου.
 4. Οδηγήσει στην καθημερινή διατροφή του μια μικρή ποσότητα καρύδια, αμύγδαλα, κέδρος ή καρυδιά.
 5. Η καθημερινή κατανάλωση χυμού ντομάτας και μια μικρή ποσότητα από το κόκκινο κρασί.