Κρέμα για το πέος διεύρυνση

Πολύ συχνά οι άνδρες ενδιαφέρονται για τρόπους για να αυξήσει το σεξουαλικό τους όργανο, και υπάρχουν πολλοί λόγοι και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δημιούργησε το μύθο ότι μια γυναίκα μπορεί να συναντήσει ή να παραδώσει τη μεγαλύτερη χαρά που μόνο ένα μεγάλο πέος.

Δεν το τελευταίο ρόλο έπαιξε στο σινεμά, όπου, όπως την επιλογή τεράστιο πούτσο φορείς.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους της διεύρυνσης πέος είναι όλα τα είδη των κρεμών, αλοιφών, γελών και αυτό δεν είναι εύκολο, είναι πολύ φθηνότερο και να εξετάσουμε πιο ασφαλές από χειρουργική επέμβαση και άλλες μεθόδους για την αύξηση του πέους των ανδρών. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να μάθετε πώς να σχετίζονται με αυτό το θέμα των γιατρών και των ασθενών, καθώς και να δείτε τα πιο δημοφιλή κρέμες και τζελ, τη σύνθεση και τις μεθόδους εφαρμογής.

Διεύρυνση του πέους: μύθοι και πραγματικότητα

Διεύρυνση του πέους είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ανδρών όλων των ηλικιών. Στο σύγχρονο κόσμο οι άντρες θέλουν να έχουν ένα μεγάλο σεξουαλικό όργανο και, αν η φύση έχει πληγωθεί μερικές ίντσες, στη συνέχεια, προσπαθεί να τους πάρει με άλλες μεθόδους. Για τις πιο κοινές μεθόδους, και, επίσης, σχετικά με τους μύθους και πραγματικότητες που συνδέονται με αυτά, θα το πούμε παρακάτω.

Το τρίψιμο και περιμένετε για το αποτέλεσμα...

Αλλά δεν ήταν. Σχετικά με τα οφέλη ή κακό για την αποτελεσματικότητα της κρέμες, γέλες και αλοιφές για να αυξήσει υπάρχουν πολλοί μύθοι. Οι κατασκευαστές του το θαύμα ναρκωτικών λίγες μέρες εγγυώνται μια αύξηση του πέους όχι μόνο σε μήκος αλλά και σε διάμετρο.

Ο "φίλος σου" θα πρέπει να αυξηθεί λόγω της διέγερσης του ιστού, δηλαδή θα πρέπει να αρχίσει να αυξάνεται καθώς το κύμα ένα μαγικό ραβδί, και στη συνέχεια, όταν θα αυξηθεί στο απαιτούμενο μέγεθος, θα σταματήσει αμέσως. Πόσα θες; 18, 20, ή 25 εκατοστά; Όλα είναι πιθανά, απλά ΤΡΊΨΤΕ προσεκτικά!

Και το αποτέλεσμα δεν θα σας αφήσει να περιμένετε... γιατί ποτέ δεν θα συμβεί! Δημοφιλή αλοιφές, κρέμες και τζελ δεν χρησιμοποιούν ή δεν θα επιφέρει βλάβη στην υγεία Σας. Αν και μια θετική επίδραση αυτών των ουσιών θα πρέπει το δέρμα του πέους Σας θα είναι απαλή, λεία και μεταξένια, σαν τον κώλο της ένα νεογέννητο μωρό, όπως λένε στη διαφήμιση!

Σωματική άσκηση για να εξασφαλίσει Το μέγεθος!

Φυσικά, η άσκηση μπορεί να τονώσει τη διαδικασία αύξησης του πέους. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα αλλά: αν το πέος Σας έχει αυξηθεί, αν δεν Είσαι έφηβος και η εφηβεία στην περίπτωση Σου ένα ξεχασμένο γεγονός ότι καμία άσκηση θα Σας βοηθήσει να αυξήσει το πέος.

Ειδική εκπαίδευση "φίλε", και μεθόδους χρήσης, θα έχουν θετική επίδραση, την πρόληψη των ασθενειών των γεννητικών οργάνων κανείς δεν έχει αποτραπεί.

Και να θυμάστε: αυτοί που λένε ότι είναι μυς, απλά δεν ξέρω σχετικά με τη δομή του τίποτα. Το πέος δεν αποτελείται από μύες, και σπηλαιώδης και σπηλαιώδη σώματα, τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη συσσώρευση του αίματος, προκαλώντας στύση. Δεν μπορείτε να πάρετε βελτίωση με την κατάρτιση των μυών.

Αλοιφές για τη διεύρυνση πεών

Αλοιφή για τα κράτη

Τα μέσα που συμβάλλουν πώς να αυξήσει το πέος είναι πολύ δημοφιλές σε απευθείας σύνδεση, σε απευθείας σύνδεση καταστήματα. Σχεδόν όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες ξέρουν ότι τώρα είναι δυνατόν να αυξηθεί μέλος, αλλά επίσης, πολύ σημαντικό είναι το πώς Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

 • Παρ ' όλα αυτά, η ισχυρή πατώματα από τη φύση του την τάση να ανταγωνίζονται: άτομα με αξιοπρέπεια, με μεγάλη διάμετρο, ενδιαφέρονται για το πώς να αυξήσει το μήκος του μέλους * την ίδια στιγμή, τα παιδιά με μακριά πέη θέλετε να μάθετε πώς να αυξήσει το πάχος του κράτους.
 • Υπάρχει μια αντίληψη ότι το όργανο αναπαραγωγής είναι ένα σύμβολο της αρρενωπότητας, τόσο πολλοί αναζητούν μέσο για τη διεύρυνση πεών να αισθάνονται πιο σίγουροι.
 • Περίπου το 80-90% των ανδρών έχουν τουλάχιστον αναρωτήθηκε κάποτε πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους.
 • Χειρουργική επέμβαση σχεδόν κανείς δεν ισοπαλίες (χειρουργική διεύρυνση του πέους σε κλινική), οπότε το πρώτο πράγμα για τα αγόρια και τους άνδρες διαφόρων ηλικιών, προσπαθήστε να βρείτε τα μαθήματα (video) πώς να αυξήσει το κράτος και κοίτα ειδικές μεθόδους του πέους διεύρυνση.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι χάσιμο χρόνου. Αλλά υπάρχουν μερικά αποδεδειγμένα τρόπους για να προσθέσετε μερικά εκατοστά του αναπαραγωγικού οργάνου (τρόποι για να αυξήσετε τα κράτη για 2-4 cm). Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί προσοχή στις απομιμήσεις!

Η επίδραση της κρέμας

Σκεφτείτε το πιο αποτελεσματικό μέσο (εκτός λειτουργίας) και να μάθουν πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι για 2-3 ακόμη και 5-6 cm

Μέσο μέγεθος του πέους σε στύση είναι 13-15 cm, Αλλά συχνά αυτό δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει πλήρως ένα κορίτσι. Για να μην αναφέρουμε εκείνες τις γυναίκες που γέννησαν. Στην εποχή μας, η κρέμα μπορεί να αυξήσει τα κράτη από 4-5 cm και αυτό δεν είναι όλα! Οι στύσεις σας θα γίνει περισσότερο, και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής θα εύκολα να είναι σε θέση να επιτύχει 3 ώρες χωρίς διάλειμμα!

Κρέμες για να αυξήσει το πέος είναι πολύ ελπίδα για τα άτομα με μικρό μέγεθος. Αλλά ας μάθουμε κατά πόσον είναι δυνατόν να αυξηθεί το μέγεθος του κράτους και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίδραση της κρέμας

Υποσχόμαστε ότι σε 3 εβδομάδες θα επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • 1 εβδομάδα

Η ευαισθησία και η διάρκεια της "μετώπη" του πέους αυξάνεται σε 1.5-2 φορές. Το πρώτο αποτέλεσμα - η αύξηση στο μέγεθος του πέους σε μήκος: 1-1,5 βλ.

 • 2 εβδομάδα

Βοηθά το πώς να αυξήσει το πάχος του πέους (του πέους), καθώς και η ισοπέδωση της μορφή. Τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αναπτύσσεται ραγδαία μέχρι 60-70%!

 • 3 την εβδομάδα

Σας επιτρέπει να αυξήσει το μήκος του πέους από 4-5 εκατοστά! Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του σεξ. Ένας οργασμός γίνεται πιο ισχυρή και διαρκεί έως και 5-7 λεπτά. Και οι γυναίκες τρελαίνονται.

Αλλά ένα από τα σχόλια για την κρέμα για το πέος διεύρυνση (πέος)ένας τύπος από 28 χρόνια:

"Θεωρούσα τον εαυτό μου ένα εξαιρετικό εραστή, ήμουν σίγουρος ότι μου 15 cm είναι κάτι περισσότερο από. Τα κορίτσια πάντα με ικανοποίησε (έτσι νομίζω)... αλλά μετά είδα την διαφήμιση της κρέμας στο Διαδίκτυο και σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσετε για μια τόσο γελοία τιμή (όλοι γνωρίζουμε ότι το κόστος της πέος διεύρυνση χειρουργική είναι πολύ υψηλό). 1 μήνα καθημερινής χρήσης, θα επεκταθεί και τους πλεονέκτημα 3, βλ. Επίσης, ήμουν σε θέση να αυξήσει το κράτος σε διάμετρο (wide) και ήταν αισθητά πιο δυνατά!"

Κορυφαίους σεξολόγους έχουν τη δική τους γνώμη, άποψη:

"Η αύξηση στο πέος (πέος) κρέμα μέχρι σήμερα είναι η μόνη εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική. Το θετικό αποτέλεσμα που Θα πάρετε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Γυρίζοντας τις στατιστικές, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η κρέμα για το πέος διεύρυνση συνέβαλε 95-98% των ανδρών που χρησιμοποίησαν!"

Λόγω του μεγάλου αριθμού των προϊόντων απομίμησης σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε μόνο το γνήσιο!

Συνιστάται μέσα σε ένα μήνα, το πολύ δύο. Αλλά Μπορείτε όχι μόνο να δείτε αλλά και να αισθάνονται την επίδραση από τις πρώτες ημέρες της χρήσης. Το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία, σε αντίθεση με λιγότερο ασφαλείς μεθόδους, όπως κρέμεται φορτίου, η χρήση των αντλιών διεύρυνσης πεών ή χειρουργική επέμβαση. Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, μπορώ να αυξήσει το πέος κρέμα, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε: Ναι, μπορείτε!

Κορυφαίους σεξολόγους έχουν τη δική τους γνώμη, γνώμη

Τι ώρα είναι;

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης κρέμα διεύρυνσης του πέους (του πέους) είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για τη διαδικασία. Θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό για να το θέσει σωστά.

 • Το εργαλείο δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα και δεν έχει καμία μυρωδιά. Έτσι, για τη "συνεδρία" κανείς δεν θα ξέρει.
 • Και αποδεικνύεται ότι οι δαπάνες μόνο 2-3 λεπτά την ημέρα σε αυτή τη διαδικασία, έχετε ένα μήνα (ή και νωρίτερα) θα εκπλήξει κάθε κορίτσι και γυναίκα υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας φύλων!
 • Αποτελεσματική διεύρυνση πέους στο σπίτι είναι τώρα διαθέσιμη. Και χωρίς την ανάγκη για δαπανηρές θεραπείες, τα πλαστικά και τα ταξίδια σε γιατρούς.

Σημαντικό σημείο! Πολλοί άνθρωποι λένε (ή πιστεύουν) ότι το κράτος είναι ένα μυϊκό όργανο. Χα! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τη δομή του. Σπηλαιώδης και σπηλαιώδη σώματα αποτελούν τη βάση του πέους, η οποία επεκτείνεται από τη ροή του αίματος (όταν ενθουσιασμένος). Έτσι, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για να αυξηθεί γρήγορα το πέος σας (πουλί) στην πρώτη θέση βοηθήσει μάλλον τζελ και όχι την άσκηση.

Δημοφιλείς μέθοδοι μεγέθυνσης πέους (μέλος) επί του παρόντος, είναι η χρήση των διαφόρων τζελ, και άλλα εργαλεία που θα πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος και ΤΡΊΨΤΕ. Αφού έχετε φτάσει την ιστοσελίδα μας, το πιο πιθανό είναι, επίσης, ενδιαφέρονται για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τζελ. Και σίγουρα θέλετε να απαντήσετε στην ερώτηση, είναι δυνατόν να αυξηθεί το κράτος τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το φάρμακο.

Τζελ

Τζελ είναι αρκετά ασφαλές. Κύρια συστατικά - φυσικά συστατικά (όπως βότανα - αφροδισιακά). Και πώς να αυξήσει τα κράτη που χρησιμοποιούν τα βότανα, ρωτάτε; Ιδιότητες ειδικά βότανα που αποτελεσματικά επηρεάσει την ισχύ, που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό μια σουηδική εταιρεία που παρήγαγε προϊόντα για τα sex shops.

 • Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά συναρμολογούνται με το χέρι και η ποιότητα της θεραπείας του ειδικού εξοπλισμού.
 • Οι άνθρωποι δοκιμές αυτές τζελ με βάση τα βότανα ισχυρίζονται ότι είναι ένα εργαλείο για να αυξήσετε το κράτος (πέος) δίνει αποτελέσματα, αλλά μόνο προσωρινά.
 • Οίδημα για λίγες ώρες.
 • Για παρατεταμένη επίδραση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον φάρμακα για τη διεύρυνση πεών.

Συμπέρασμα: αν θέλετε να επιτύχετε μόνιμη, βιώσιμη αποτελέσματα, και στην πραγματικότητα να αυξήσει το πέος στο σπίτι, τότε έχεις 2 αποδεδειγμένη πορεία: μια κρέμα κράτους ή χειρουργική επέμβαση. Οι συνδυασμένες επιπτώσεις των ουσιών, τα οποία είναι μέρος από την κρέμα για το πέος, επιτρέπει, θα πάρετε το αναμενόμενο επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα και στο σπίτι (at home).

Αλλεργίες και αντενδείξεις

Στην πραγματικότητα, η αγορά αλοιφές για τη διεύρυνση πεών είναι ένα σοβαρό και υπεύθυνο βήμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί και αντενδείξεις!

Να θυμάστε! Η σύνθεση της αλοιφής μπορεί να περιέχει ουσίες που προκαλούν κνησμό, αίσθημα καύσου και αλλεργική αντίδραση ανάλογα με τον επιμέρους οργανισμό. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να διαβάσετε τη σύνθεση και τη μέθοδο εφαρμογής πριν ορίσετε μια ακριβή στόχο να αυξήσει το κράτος τα διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Το αποτέλεσμα είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια όπως όταν χρησιμοποιείτε συνθετικά ναρκωτικά - βοηθά στη διαστολή των τριχοειδών αγγείων του πέους.

 • Εκεί έρχεται η ροή του αίματος και το πέος γίνεται πιο εύκολο να γίνει πιο σταθερή.
 • Συνιστάται για τους άνδρες και παιδιά που θέλουν, αλλά δεν ξέρουν πώς να αυξήσει το κράτος το ποσό, να πάρετε γρήγορα στύση που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Αλλά, δυστυχώς, επίσης δεν είναι καλό. Αλοιφές, τζελ, έχουν μόνο μια προσωρινή επίδραση στο μέγεθος του πέους.

Μέθοδος πώς να διευρύνει το πέος στο σπίτι:

 1. Για να πλύνετε βουβωνική περιοχή με σαπούνι και νερό,
 2. Σκουπίστε με μια πετσέτα και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει εντελώς,
 3. Για να πάρετε αλοιφή για τη διεύρυνση πεών,
 4. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε πέος και ΤΡΊΨΤΕ 5 min
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία το πρωί και το βράδυ.

Ο κίνδυνος κρέμα για το πέος διεύρυνση

Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας, και τα περισσότερα για να διευρύνει το πέος στην εγχώρια αγορά σήμερα έχει γίνει τίποτα λιγότερο από ένα Ευρωπαϊκό. Ως εκ τούτου, η στάση του κάθε ανθρώπου που επιλέγει να καταφύγει σε κάθε μέσο για την αύξηση ενός κράτους, πρέπει να είναι πολύ σοβαρή.

Μετά από όλα, η επιλογή δεν είναι ο τρόπος για να αυξήσει τα κεφάλαια, μπορείτε να ασχοληθεί τεράστια ζημιά όχι μόνο για την υγεία Γενικά, αλλά και το ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα - να αυξήσει το κράτος.

 • Πολύ λυπηρό το γεγονός ότι η χρήση πολλών φαρμάκων για τη διεύρυνση πεών συχνά προκαλεί στυτική δυσλειτουργία και μερικές φορές ακόμη και ανικανότητα. Για να εξηγήσει αυτή την κατάσταση είναι αρκετά απλή.
 • Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πολλοί από τους άνδρες που θέλουν να επιτύχουν το αποτέλεσμα της αύξησης του κράτους αμέσως.

Επιπλέον, πολλοί από τους άνδρες λιγότερο ενδιαφέρονται για τη σύνθεση και τις πιθανές παρενέργειες, και τα περισσότερα και τα πιο μακροχρόνια αποτελέσματα από διάφορες χημικές ουσίες, τζελ ή αλοιφές, που φέρεται να χρησιμοποιούνται ειδικά για τη διεύρυνση πεών.

Παραμέληση της υγείας, φόβο για παραπομπή σε ειδικό μπορεί πάντα να χαρακτηρίζεται η ρωσική άνθρωπος, ειδικά όταν πρόκειται για τη διεύρυνση πεών.

Ο κίνδυνος κρέμα για το πέος διεύρυνση

Η επιλογή της κρέμας

Τόσο συχνά σήμερα: να αυξήσει το πέος, ουσιαστικά δεν osvedomivshis, ρωσικά άνθρωπος αρπάζει με την πρώτη ένδειξη τέτοιες σκέψεις για την πρώτη του τζελ ματιών, κρέμα ή φάρμακο για τη διεύρυνση πεών.

Μετά από όλα, για να χειριστεί το πρόβλημα στην αύξηση του κράτους σε έναν ειδικό είναι απλά ντροπή, και να προβληματιστούν σχετικά με τις διάφορες οδηγίες και τις πιθανές παρενέργειες - είχε, βέβαια, δεν είναι πολύ χρόνο. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της διεύρυνσης πέος του;

Η καλύτερη επιλογή, όπως το πέος διεύρυνση - κανένα αποτέλεσμα.

Αλλά μαζί με το "όχι" αποτέλεσμα, διεύρυνσης πεών μπορεί να παρατηρηθεί ναυτία, εμετούς, πονοκεφάλους διαφόρων ειδών, βουλωμένη μύτη, θολή όραση, για να μην αναφέρουμε τη στυτική δυσλειτουργία, συνεχίζοντας μια ημέρα ή δύο, αρκετές εβδομάδες, ή ακόμα και παρατεταμένη για αρκετούς μήνες.

Εάν αυτά τα φάρμακα για το πέος διεύρυνση;

Θα πρέπει να δώσουν προσοχή;

Ιδιαίτερα θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι οι συχνές περιπτώσεις του εφοδιασμού της αγοράς τζελ και κρέμες για τοπική χρήση στην καλύτερη περίπτωση είναι Shams, και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή της ακεραιότητας του δέρματος του πέους και το κεφάλι του, διάφορα διάβρωση, αλλεργίες, έλκη και ακόμη και να οδηγήσει σε μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Αυτές οι κρέμες και τα τζελ δεν έχουν καμία κλινικές μελέτες, και οι γιατροί μπορούν μόνο να προκαλέσουν ένα χαμόγελο.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τζελ, κρέμες και αλοιφές δεν είναι σε θέση να αυξήσει το πέος ακόμη και ένα χιλιοστό. Το πέος διεύρυνση είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη χορήγηση ειδικών φαρμάκων που μπορεί μόνιμα να αυξήσει τη ροή του αίματος στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, για να παγιώσει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης με τη μέθοδο της τέντωμα των συνδέσμων του πέους.

Σκεφτείτε για τον εαυτό σας - πριν κάνετε την επιλογή σας!