Η επίδραση του αλκοόλ στην ισχύ των ανδρών: όλη η αλήθεια

Αλλά η συχνή χρήση των αλκοολούχα ποτά, ακόμη και σε μικρές δόσεις μπορεί να ξεκινήσει η ανάπτυξη της μια σειρά από ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος.

δραστικότητα στους άνδρες

Παραβιάσεις που συμβαίνουν στις διαδικασίες σεξουαλική έλξη, διέγερση, τη συχνότητα και τη διάρκεια της στύσης, υποφέρουν από 37 έως 42% του ανδρικού πληθυσμού ηλικίας 30 έως 55 ετών! Hypoactive σεξουαλική επιθυμία δεν επηρεάζει ο καλύτερος τρόπος για τη σεξουαλική υγεία και τη σωματική και τη συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων.

Η παραπλανητική επίδραση του αλκοόλ

Εκπρόσωποι της ισχυρής μισό της ανθρωπότητας συχνά καταφεύγουν στη χρήση αλκοόλ, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ποτό αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και να σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του στο υψηλότερο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από εφηύρε μύθοι σχετικά με τη χρήση αλκοόλ. Ακόμα και στον Αρχαίο Κόσμο, οι γιατροί θα λέει: "το κρασί ξυπνά την επιθυμία, αλλά το καθιστά αδύνατο να εφαρμοστούν".

Σε κατάσταση μέθης μετά την κατανάλωση αλκοόλ, οι άνδρες, μάλιστα, αυξάνει την επιθυμία για σεξουαλική οικειότητα. Ένα τέτοιο μοντέλο προτείνει ότι το αλκοόλ βελτιώνει την ισχύ και την στύση. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ παραπλανητικό, καθώς η αντίδραση είναι αποτέλεσμα μόνο της πρωτοβάθμιας επιπτώσεις στις νευρικές απολήξεις και το νευρικό σύστημα με τους άντρες Γενικά. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δυνάμεις αφήσει στην πιο ακατάλληλη στιγμή.

Το γεγονός ότι μετά την κατανάλωση στο ανθρώπινο σώμα παρουσιάζεται, η επιβράδυνση της πολλές διαδικασίες, την κυκλοφορία του αίματος, η οποία στην αρχή είναι πολύ ενεργό και, στη συνέχεια, η δραστηριότητα μειώνεται απότομα. Για το λόγο αυτό, σε κατάσταση μέθης, συχνά είναι αδύνατο να επιτευχθεί μια σταθερή και παρατεταμένη στύση. Πρώτον, το αίμα τρέχει στο πέος, με αποτέλεσμα τη γρήγορη ανέγερση. Αλλά η επακόλουθη απότομη συστολή των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα. Έτσι, το αλκοόλ και τη δραστικότητα δεν είναι συμβατές.

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει την δραστικότητα σε Γενικές γραμμές;

Η υπερβολική ή η τακτική κατανάλωση αλκοόλ έχει τις ακόλουθες επιδράσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών:

  • κάτω από την επίδραση της αιθανόλης μειώνει την ευαισθησία του πέους, οδηγώντας σε στυτική δυσλειτουργία, ακόμη και σε νέους ανθρώπους *
  • υπάρχει μια μείωση στο σώμα τα επίπεδα της τεστοστερόνης (η ανδρική ορμόνη), αυτό εκδηλώνεται με μειωμένη λίμπιντο και την υποβάθμιση της ποιότητα του σπέρματος;
  • το αλκοόλ σκοτώνει με την πάροδο του χρόνου, σπερματικών σωληναρίων, η οποία μπορεί να προκαλέσει στειρότητα και να το καταστήσει αδύνατο να συλλάβουν ένα παιδί;
  • αλλάζει τη δομή του σπέρματος να χάνουν την κινητικότητα τους, η οποία επίσης οδηγεί σε αναπαραγωγική δυσλειτουργία;
  • οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ για τη λειτουργία του εγκεφάλου, που οδηγεί σε διαταραχή της φυσιολογικής παραγωγής τεστοστερόνης στους όρχεις;
  • πρόσληψη οινοπνευματωδών ποτών στη διάρκεια της μακράς περιόδου θα οδηγήσει τελικά σε πλήρη ανικανότητα, επειδή το σώμα είναι όλο και λιγότερο αντιστέκεται στην καταστροφική δράση της αιθανόλης.

Η σταδιακή μείωση της δραστικότητας του αλκοολισμού

Η τακτική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί πρώτα στην εξαφάνιση υγρά όνειρα και τα ερωτικά όνειρα συμβεί σε υγιείς σεξουαλικά ενεργοί άνδρες 1-2 φορές τον μήνα. Αρχίζει να υποχωρεί ή εξαφανίζεται στύση.

Ο άνθρωπος που συστηματικά ποτά δεν είναι πάντα επίγνωση του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη τη μείωση στην ανδρική εξουσία οφείλεται σε κούραση ή κακή διάθεση. Υπό την επήρεια της μέθης από αλκοόλ εκσπερμάτωση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παρουσιαστεί ή απουσιάζει εντελώς. Μαζί με όλες τις άλλες αλλαγές και τη φύση των συναισθημάτων ενός ανθρώπου ή όχι βιώνει οργασμό, ή την έναρξη συνοδεύεται από επώδυνες αισθήσεις. Αντί της ικανοποίησης και χαλάρωσης υπάρχει μια αδυναμία.

Έτσι, το αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την ισχύ των ανδρών, μέχρι εκεί είναι μόνιμη ανικανότητα. Μερικές φορές ο άνθρωπος μπορεί να αισθάνονται μια ισχυρή συναισθηματική επιθυμία, η επιθυμία για σεξ, αλλά αυτά τα συναισθήματα να περάσει γρήγορα. Με την πάροδο του χρόνου, τα αλκοολούχα γίνεται όλο και ψυχική ανίκανος.

Η επιβλαβής επίδραση του αλκοόλ στο σώμα συνολικά, να εκτείνεται στον εγκέφαλο, έτσι ώστε ο ασθενής ο αλκοολισμός έχει επιθυμίες, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής. Ένα από τα μέρη για τις βλαβερές επιδράσεις της αιθανόλης για την ισχύ των ανδρών είναι και η παραγωγή ελαττωματικών γεννητικά κύτταρα, η οποία τελικά μπορεί να επηρεάζουν την υγεία των μελλοντικών παιδιών.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το αλκοόλ επηρεάζει την κατάσταση του προστάτη και πολλά άλλα όργανα άνδρες. Συνεπώς, η σχέση μεταξύ της ανάπτυξης των προστατίτιδα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει αποδειχθεί και δικαιολογούνται επιστημονικά.

Μπύρα – το πιο επικίνδυνο ποτό για τους άνδρες

Οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό επηρεάζει την ισχύ των ανδρών. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η μεγαλύτερη ζημιά για τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και της αναπαραγωγικής ικανότητας των ανδρών είναι μόνο μπύρα.

η μπύρα είναι κακό για τους άνδρες

Δραστικότητα στους άνδρες είναι στενά συνδεδεμένη με τη σεξουαλική ορμόνη – την τεστοστερόνη. Πραγματικά η ανδρική ορμόνη, η ορμόνη της αρρενωπότητας. Απέναντι του είναι τα οιστρογόνα που είναι γυναικείες ορμόνες. Πώς σχετίζεται αυτό με την μπύρα;

Είναι πολύ απλό. Το γεγονός ότι αγαπήθηκε από πολλούς άντρες αφρού μεθυστικό ποτό περιέχει την ορμόνη οιστρογόνο, κάνουν τις γυναίκες τις γυναίκες, δίνοντας τους διακριτά χαρακτηριστικά. Η ουσία αυτή έχει την ιδιότητα να συσσωρεύονται στο ανθρώπινο σώμα. Συχνά, η ανεξέλεγκτη κατανάλωση της μπύρας γίνεται η αιτία της ανικανότητας στους άνδρες. Απολύτως κατανοητό! Γιατί θα πρέπει η σεξουαλική δύναμη στο σώμα, στο οποίο υπάρχει περισσότερη τεστοστερόνη από τα οιστρογόνα.

Μια άλλη ίντριγκα της μπύρας είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αλκοολισμό. Ένα άτομο πέφτει σε εθισμό, αναπτύσσεται η λεγόμενη "αλκοολισμού μπύρα". Και το αλκοόλ και την ισχύ τους, όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι συμβατές. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η μπύρα είναι ένα αλκοολούχο ποτό, είναι επίσης παρούσα αλκοόλ δηλητήριο από το σώμα με τα προϊόντα της αποσύνθεσης. Αλκοολούχα ποτά που φέρνει δεν είναι λιγότερο κακό από την ισχυρή τους ομολόγους τους.

Συχνά, η κατανάλωση αλκοόλ γίνεται ένα είδος στάδιο της προετοιμασίας για τη σεξουαλική επαφή. Το αλκοόλ είναι χαλαρωτικό και βοηθά να αυξήσει την αρσενική εμπιστοσύνη. Αλλά για την εξαγωγή των ποτών είναι μόνο καλό, η δόση θα πρέπει να είναι ελάχιστη. Αν και το πότε θα εξετάσει τις βλαβερές επιπτώσεις του αλκοόλ στην αντίληψη για τους άνδρες, όταν σχεδιάζετε ένα μωρό, ακόμα και την επιτρεπτή δόση του αλκοόλ είναι ανεπιθύμητη. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την ισχύ των ανδρών. Είναι ιδιαίτερα σε άτομα που πάσχουν από αλκοολισμό.