Μια επισκόπηση των βιταμινών και συγκροτήματα για τους άνδρες, χρήσιμες για τη βελτίωση της δραστικότητας

βιταμίνες

Ανδρική δύναμη είναι η δύναμη του ανθρώπου, την εμπιστοσύνη, όχι μόνο με γυναίκες αλλά και σε σχέση με τον κόσμο. Αλλά το συνεχές άγχος και η ζωή σε αστικό περιβάλλον μπορεί να σκοτώσει σεξουαλική ορμή και την ευκαιρία να ικανοποιήσει το αγαπημένο σου.

Να είναι σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να παρακολουθούν όχι μόνο η διατροφή, αλλά και για τις βιταμίνες για την ισχύ των ανδρών. Αλλά οι άνδρες θεωρούν ότι είναι περιττή, επειδή το στερεότυπο που χρειάζονται από τις έγκυες γυναίκες και τα παιδιά. Αυτό δεν είναι έτσι. Δραστικότητα δεν είναι αιώνια, και η ευνοϊκή κατάσταση για την υποστήριξη.

Τα σημάδια της φθοράς από την σεξουαλική κατάσταση

 1. Η έλλειψη της επιθυμίας.
 2. Χαμηλή στύση του πέους.
 3. Γρήγορη εκσπερμάτωση.
 4. Πολύ αποκατάστασης για την επόμενη πράξη.

Θα πρέπει να σκεφτείτε για την υγεία των ανδρών, αν:

 1. Παρούσα στη ζωή της συνεχούς στρες και εργασία, η εξαιρετική προσωπική επιχείρηση, ή διαφορετικά ζητήματα που προκαλούν συνεχή ανησυχία.
 2. Χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.
 3. Η παχυσαρκία.
 4. Ο καθιστικός τρόπος ζωής.
 5. Το κάπνισμα.
 6. Η κακή διατροφή.

Όχι βιταμίνες σημαίνει όχι ημερομηνίες

αρσενικό

Τι μπορεί να βοηθήσει σε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση; Βιταμίνες για άντρες για να βελτιώσει την ισχύ, που είναι ένα ζωτικής σημασίας στοιχεία.

Η έλλειψη βιταμινών μπορεί να συμβεί λόγω φόρτου εργασίας στο γυμναστήριο. Φαίνεται ότι έχει πάει για να φαίνεται πιο ελκυστική. Αλλά, ως αποτέλεσμα του υπερβολικού φορτίου προβλήματα με δραστικότητα. Περαιτέρω σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη ανικανότητα.

Αυτό οφείλεται σε μειωμένη ορμόνη τεστοστερόνη. Ήταν στο σωστό ποσό, θα πρέπει να πάρετε βιταμίνες. Έχουν μια θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, η οποία οδηγεί σε καλή στύση.

Ονόματα σημαντικών στοιχείων

Δεν είναι όλα τα στοιχεία που απαιτούνται σε αυτή την περίπτωση. Υπερδοσολογία είναι επίσης κακό. Εμείς δεν προτείνουμε ένα ενιαίο προϊόν. Χρειάζεται ένα ισορροπημένο σύνολο. Ρίξτε μια ματιά στα ονόματα βιταμίνη για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα:

 • Η Βιταμίνη Α. Αναπαραγωγικό σύστημα θα σας ευχαριστώ. Λαχανικά όπως τα καρότα, κολοκύθα πληροί τις απαιτήσεις σε αυτό το στοιχείο. Για να Συμπληρώσει τη διατροφή μπορεί να είναι το βούτυρο, το συκώτι μπακαλιάρου.
 • Οι βιταμίνες του συμπλέγματος β. Είναι απαραίτητο, για το αναπαραγωγικό σύστημα δούλευε ρολόι. Η διέγερση γίνεται μεγαλύτερο, τον αισθησιασμό. Νευρικότητα θα μειωθεί. Τα στοιχεία σε αυτή την ομάδα είναι τα φασόλια, τα φιστίκια, τα παντζάρια, τα καρύδια, ο σολομός και ο τόνος, οι σπόροι, οι μπανάνες, το σκληρό τυρί, το μαϊντανό.
 • Η Βιταμίνη C. Ορμονών της "ευτυχίας" εμφανίζονται ευχαριστώ για τη συμμετοχή σε ορισμένες διαδικασίες. Βοηθά το αίμα να ελεύθερα άμπωτη στο πέος. Να το πάρετε από τα εσπεριδοειδή, τα μούρα, το λάχανο ή πιπεριές.
 • Η Βιταμίνη D. Το "αρσενικό" βιταμίνη για να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Υπεύθυνη για τη δραστικότητα. Ομαλοποιεί την καρδιά και το νευρικό σύστημα. Είναι το ιχθυέλαιο (τώρα μπορείτε να το αγοράσετε σε κάψουλες και να ξεχάσουμε τη δυσάρεστη γεύση), τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το τυρί, τυρί cottage και σε ορισμένα άλλα προϊόντα.
 • Η Βιταμίνη Ε. Η κούραση θα γίνει πιο εύκολο να ξεπεραστούν. Το μεγαλύτερο μέρος του ξηρούς καρπούς και κοτόπουλο, αυγό, τους κρόκους, το σιτάρι και το αλεύρι βρώμης.

Πίνακας απαιτούμενη δόση των βιταμινών για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα:

Βιταμίνη Α 1 mg
Βιταμίνες του συμπλέγματος β Εξαρτάται από τον τύπο
Βιταμίνη C 70 mg
Η Βιταμίνη D 5 µg
Βιταμίνη Ε 15 mg
βιταμίνες για τη δραστικότητα

Οι βιταμίνες που αυξάνουν την ισχύ των ανδρών είναι αρκετά εύκολο να θυμάστε. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη λίστα και να το κρεμάσει σε περίοπτη θέση. Έτσι το μάτι θα συναντήσετε και που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την καλή υγεία.