Πώς να αυξήσει την ισχύ στο σπίτι

Για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι σε όλες τις ώρες για τους άνδρες κάθε ηλικίας είναι πάντα στην πρώτη θέση ήταν το ερώτημα σχετικά με τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αλλά έτσι συμβαίνει ότι τρεις στους δέκα άνδρες, για διάφορους λόγους, υπάρχει μια μείωση στη δραστηριότητα αυτή. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να μην πανικοβληθείτε, αλλά για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι οδήγησε στην παθολογία. Είναι απαραίτητο να διενεργηθεί πλήρης εξέταση και να αποφασίσει για τον εαυτό σας πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι. Και όχι μόνο να θίξω, αλλά για να επιστρέψει η δύναμη ενός άντρα.

Η έννοια της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραβίαση των δραστικότητα στους άνδρες αρκετά κοινό φαινόμενο. Δυστυχώς αυτή την παθολογία, τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σε άτομα που όχι μόνο τους ηλικιωμένους. Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι ειδικοί άρχισαν να επικοινωνήσετε με τους άνδρες έως 40 ετών. Και για όλους αυτούς στην πρώτη θέση ήταν το ερώτημα του πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι.

Δεν είναι πάντα η στυτική δυσλειτουργία να συνοδεύεται από πλήρη έλλειψη στύσης. Συχνά οι άνδρες από 40 έως 45 ετών πάσχουν από το γεγονός ότι, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να έχουν στύση, μειωμένη τη δύναμή του. Και δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουμε μια πλήρη σεξουαλική επαφή. Έτσι, χρησιμοποιούν συχνά τον όρο στυτική δυσλειτουργία και δεν είναι ανικανότητα. Αυτού του είδους σεξουαλικές διαταραχές δεν εξαρτάται από την ηλικία. Αν βρείτε έναν λόγο που προκαλεί αυτή την παθολογία, για βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με τους άνδρες και 40 χρόνια. Αλλά αν παραγόντων που οδηγούν σε στυτική δυσλειτουργία είναι άνδρες, ηλικίας 50 έως 60 ετών, μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Αιτίες των διαταραχών της δραστικότητας

Αιτίες των διαταραχών της δραστικότητας

Μέχρι σήμερα, στην αρχή ήταν ένα ψυχολογικό πρόβλημα στην εμφάνιση της ανικανότητας. Όμως, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η συχνότητα εμφάνισης της στυτικής δυσλειτουργίας παίζουν ρόλο και άλλα τονίζει:

 • ευαισθησία στο άγχος και την κατάθλιψη;
 • κατεστραμμένα μεσοσπονδύλιων δίσκων, η παρουσία της σκλήρυνσης κατά πλάκας, αλκοολισμό;
 • η υψηλή αρτηριακή πίεση;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • φάρμακα για τη θεραπεία της υπέρτασης, αντικαταθλιπτικά;
 • ηλικία μετά από 50 χρόνια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία θεραπεία για την εξάλειψη των βασικών αιτιών για την εμφάνιση. Για παράδειγμα, αν η παθολογία που προκαλείται από άγχος ή κατάθλιψη, να απαλλαγούμε από διαταραχές της δραστικότητας απαιτείται για να ολοκληρώσει μια πλήρη διάρκεια της θεραπείας, ο ψυχοθεραπευτής. Για τη θεραπεία διαταραχών της ανδρικής δύναμης μόνο σε συνδυασμό με την υποκείμενη νόσο.

Η ανικανότητα φάρμακα για τη θεραπεία

Παραβίαση της δραστικότητας πιο συχνή στους άνδρες μετά την ηλικία των 50 ετών. Πιο συγκεκριμένα, από 50 έως 60 ετών, μείωση στην ανδρική εξουσία. Και όταν η φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να εξετάσει τις παρενέργειες των φαρμάκων για αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας

Ασκήσεις για την ενίσχυση της δραστικότητας στην πρώτη θέση ενισχύσει το μυ PC. Για αυτόν τον μυ ανταποκρίνεται στο νεύρο που ελέγχει την κανονική σεξουαλική όργανα και δίνει πληροφορίες στον εγκέφαλο. Ασκήσεις για να βοηθήσει να διατηρήσει τη δύναμη του μυός που επηρεάζει την τόνωση της ορμόνης που ευθύνεται για την αυξημένη αίσθηση της ικανοποίησης. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους για να αυξήσει την ισχύ των ανδρών μετά τα 50 και 60 χρόνια. Συστηματικά ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας αρκετά γρήγορα και να επιστρέψει ανδροπρέπεια.

Η αδυναμία των μυών ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο, η κακή σεξουαλική δραστηριότητα, κόπωση. Ως εκ τούτου, ασκήσεις για την ενίσχυση θα πρέπει να το κάνετε ακόμα και όταν παραβιάσεις της δραστικότητας αριθ.

 • Καθίστε στις φτέρνες σας ή μια καρέκλα. Την ίδια στιγμή, όπως ισιώστε τη σπονδυλική σας στήλη και τους μύες στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια, την πλάτη και τους ώμους πρέπει να είναι εντελώς χαλαροί. Κλείστε τα μάτια σας και γείρετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός.

Τεχνική ασκήσεις: πιέστε το μυ για τρία δευτερόλεπτα. Αν όχι, τότε αυτό υποδηλώνει ότι οι μύες είναι αδύναμος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να στέλεχος για 1-2 δευτερόλεπτα. Ένδειξη ότι όλα έχουν γίνει σωστά, θα πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση της ανύψωσης της λεκάνης. Τέντωμα των μυών αργά εισπνεύστε και να χαλαρώσετε - εκπνοή.

Η διάρκεια της άσκησης θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από δέκα λεπτά. Αν όλα έχουν γίνει σωστά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να περάσετε δέκα προσεγγίσεις. Στην περίπτωση της μικρότερης ποσότητας φορά, δεν πρόκειται να αυξηθεί. Αν κάνετε τις ασκήσεις τακτικά, η μυϊκή πιο δυνατός και μπορεί να κρατήσει την ένταση για μια αρίθμηση 10. Σε αυτό το στέλεχος των μυών σταδιακά. Χαλάρωση δεν πρέπει να είναι απότομη. Η διάρκεια της άσκησης θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από πέντε λεπτά.

Μετά από ένα διάλειμμα ενός λεπτού θέλετε να γρήγορα να τη συμπίεση και αποσυμπίεση των μυών σας. Παρέχεται καθημερινή άσκηση, μπορείτε να ενισχύσει τους μυς και έτσι να βελτιώσει την ανδρική δύναμη.

pregnene να βελτιώσει την ισχύ
 • Θεραπεία της ανικανότητα στο σπίτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ένα ειδικό sit-UPS. Οι άντρες μετά τα 50 και 60 ετών θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο με προσοχή, αποφεύγοντας τα βαριά φορτία. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, χρησιμοποιώντας τις καταλήψεις. Και είναι πολύ θετική επίδραση στο αρσενικό σώμα μετά από 50 και 60 χρόνια.

Βάλε τα πόδια σου ώμο πλάτος πέρα, ενώ οι κάλτσες θα πρέπει να στραφεί προς τα έξω. Πριν ξεκινήσετε να κατάληψη, θα πρέπει να ασκήσει ισχυρή γλουτιαίων μυών. Με ένα πλήρως πατημένο στο πάτωμα από τα πόδια μου, το κάνω αργά καταλήψεις. Όταν τοποθετηθεί σωστά, μείνετε σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Για να εκτελέσετε είκοσι προσεγγίσεις. Αυτή η μέθοδος για την ενίσχυση της δραστικότητας θα είναι αποτελεσματική μόνο αν συνεχώς τεταμένη γλουτιαίων μυών.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπεία της ανικανότητα

Μεταξύ των ανδρών δημοφιλείς λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας. Εγχύσεις είναι εύκολο να μαγειρέψουν και πρώτων υλών μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο.

 1. Πέντε κουταλιές της σούπας ξερά χόρτα Ντουμπρόβνικ , ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, το σκεπάζουμε και να σταθεί για περίπου σαράντα λεπτά. Να πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας 3-4 φορές για 4 κουταλιές της σούπας ανά υποδοχή. Το πρόγραμμα, διάρκειας 14 ημερών.
 2. Η ρίζα του γλυκού σημαία 20 γραμμάρια, 250 ml βραστό νερό, Επιμένουν σε ένα θερμός για περίπου οκτώ ώρες. Πίνουμε τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα για 2 κουταλιές της σούπας για Να παρατείνουν το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να μασάτε calamus ρίζα για λίγα μικρά κομμάτια.
 3. Ένας άλλος τρόπος για να μεταχειριστεί την παραβίαση της δραστικότητας είναι η χρήση της τσουκνίδας φρέσκα ή ξηρά μορφή. Μπορεί να είναι η βιταμίνη που βασίζεται σαλάτα της τσουκνίδας και το πράσινο κρεμμύδι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα βραστό αυγό. Και αν mix συνθλίβονται τσουκνίδα σπόρους με ένα κουτάλι της σούπας μέλι και 250 ml κρασί, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη εργαλείο για τη βελτίωση της δραστικότητας. Θα πρέπει να λαμβάνεται μισή ώρα πριν τον ύπνο καθημερινά.

Λαϊκές θεραπείες για την ανικανότητα, δεν μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, εάν οι παραβιάσεις είναι έντονη ή να χρησιμοποιηθεί μόνο μία μέθοδος. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους που αυξάνουν την δραστικότητα.

Θεραπεία της ανικανότητα με τη βοήθεια του νερού διαδικασίες

Θεραπεία της ανικανότητα με τη βοήθεια του νερού διαδικασίες

Λήψη νερού διαδικασίες είναι επίσης ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από διαταραχές της δραστικότητας. Μπορείτε, επίσης, να πω ότι αυτή η θεραπεία της ανικανότητα λαϊκές θεραπείες, καθώς δεν εφαρμόζεται οποιαδήποτε φάρμακα. Το νερό θεραπείες περιλαμβάνουν διαφορετικές μεθόδους. Μπορείτε να βυθιστείτε πλήρως στην μπανιέρα, και μπορεί να γίνει κάθεται αντίθεση λουτρά. Αν θέλετε να αυξήσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τρόπους, που εναλλάσσονται κάθε μέρα.

 1. Ετοιμάστε δύο βαθιά λεκάνη με ζεστό και κρύο νερό. Να καθίσει με τη σειρά σε κάθε ένα μέσα σε μισή ώρα. Θα χρειαστείτε ζεστό και κρύο νερό για 15 δευτερόλεπτα. Η διάρκεια της θεραπείας που πραγματοποιούνται για 14 ημέρες. Επαναλάβετε κάθε τρεις μήνες.
 2. Στο τέλος της ημέρας είναι πολύ καλό για να πάρει ένα λουτρό με βάση την έγχυση του χαμομηλιού. Για να το κάνετε αυτό, ετοιμάστε μια έγχυση των 50g αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού και 3 λίτρα βραστό νερό. Μετά από 20 λεπτά βύθισης, προσθέστε το ζεστό μπάνιο και να κάνει την διαδικασία 30 min.
 3. Ομοίως, για να προετοιμάσει μια έγχυση των το φύλλο δάφνης. Το μπάνιο μπορεί να εναλλάσσονται με ένα μπάνιο με χαμομήλι την ημέρα.
 4. Για να μεταχειριστεί τη στυτική δυσλειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κωνοφόρων λουτρά. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε νερό στο πεύκο κώνους και βελόνες, αφήνουμε να βράσει και να διατηρήσει σε σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, Εμποτίζουν για δώδεκα ώρες, στη συνέχεια, ρίξτε σε ένα ζεστό μπάνιο. Αυτή η διαδικασία διεξάγεται κατά προτίμηση στο τέλος της ημέρας, κατά προτίμηση πριν από τον ύπνο.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό