Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας του

Κατά τη γνώμη μου, λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, μπορεί να φέρει περισσότερα οφέλη από μια ποικιλία φαρμάκων, όπως είναι φυσικής προέλευσης και δεν έχουν παρενέργειες.

λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη σωστή διατροφή. Δηλαδή, να αναλύσει λεπτομερώς τον κατάλογο των προϊόντων για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες και παραδοσιακές συνταγές. Αν μετά την ανάγνωση, θα είναι κατά τη συνήθη διατροφή σας θα προσθέσει όλα αυτά τα προϊόντα (ή τουλάχιστον ένα μέρος των δεδομένων προϊόντων), τα προβλήματα με την ισχύ της, θα δεν έχουν τόσο πολύ να το γήρας.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της προϊόντα και συνταγές, για να ξεκινήσετε, σκεφτείτε μερικές σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει να αποφευχθεί η εμφάνιση προβλημάτων με τη δραστικότητα της.

ΤΟΠ 8 πιο σημαντικές συμβουλές για καλύτερη στύση

Το αλκοόλ

Ένα πολύ φοβερό πράγμα, όπως και να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα. Το αλκοόλ + καλή και μακράς διάρκειας στύση = δεν συμβιβάζονται τα πράγματα. Μετά το αλκοόλ που καταναλώθηκε, το σώμα αρχίζει να υποφέρει όλο το σώμα και να παραβιάσει πολλές από τις διαδικασίες. Για να παρατηρήσετε την επιδείνωση της στύσης δεν χρειάζεται να είναι αλκοολικός, μια φορά την εβδομάδα σε συνεχή βάση για να γροθιά με τους φίλους σας (όπως πολλοί λένε – χαλάρωση). Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο πιο πιθανό να αποκτήσουν προβλήματα με την ισχύ τους, και στο μέλλον, επίσης, να γίνει στείρος, διότι το αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα του σπέρματος. Ίσως 20 – 25 χρόνια και έχεις ποτό συχνά, και πολύ με την ισχύ να τα έχετε όλα σε τάξη ... μην ανησυχείτε αν όλα είναι εντάξει τώρα, στο μέλλον (πιο κοντά 40 χρόνια) το αλκοόλ σίγουρα θα δείξει το ίδιο. Αλλά αν είναι έτσι συνέβη ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αλκοόλ, συνιστάται να κρατήσει τη χρήση τους στο ελάχιστο και να επιλέξετε μόνο υψηλής ποιότητας κόκκινο κρασί. Αν το κρασί είναι να πίνετε πολύ σπάνια και σε μικρές ποσότητες, δεν κάνει κακό (και κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι θα είναι ακόμη όφελος, ως ένα καλής ποιότητας κόκκινο κρασί είναι αφροδισιακό). Συνιστούμε να εγκαταλείψουν τα ισχυρά ποτά (βότκα, κονιάκ, ουίσκι, κ. λπ.) και μπύρα.

Σωστή διατροφή

Να αναθεωρήσει τη διατροφή σας, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό του τρόπου ζωής σας που επηρεάζει άμεσα την ισχύ. Στις μέρες μας οι άνθρωποι έχουν καταλήξει με ένα πολύ νόστιμο, λιπαρά και junk food. Η κατάχρηση των τροφίμων μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ασθένειες και προβλήματα με τη δραστικότητα της. Ως εκ τούτου, σας συνιστώ να τα αποθέσετε σε διάφορα είδη junk food. Κάνει την έμφαση στα θρεπτικά τρόφιμα όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, τα θαλασσινά, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (λινέλαιο και ελαιόλαδο), ξινά γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρέας. Αν τρώτε σωστά και να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τότε ποτέ δεν θα χρειαστεί λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, όπως αυτό θα λειτουργήσει καλά.

Το άγχος

Αν νομίζετε ότι το άγχος δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ισχύ, τότε σπεύδουν να σας απογοητεύσω. Το άγχος επηρεάζει σημαντικά τη δραστικότητα, ως εκ τούτου, με κάθε δυνατό τρόπο να προσπαθήσετε να το αποφύγετε. Το στρες μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις στο Κεντρικό νευρικό σύστημα, και το αρσενικό δραστικότητα είναι πολύ εξαρτάται από την κατάσταση του νευρικού συστήματος. Επίσης, κατά τη διάρκεια των χρόνων της πίεσης στο σώμα εκπέμπει η ορμόνη κορτιζόλη, η οποία καταστέλλει την παραγωγή της τεστοστερόνης και καταστρέφει τη μυϊκή σας μάζα.

Το κάπνισμα

Όπως το αλκοόλ, τα τσιγάρα είναι επιβλαβή ουσία που σκοτώνει το αρσενικό δραστικότητα. Ίσως το Κάπνισμα επηρεάζει ακόμη πιο καταστροφική από το αλκοόλ. Το πρόβλημα των καπνιστών ότι το τσιγάρο διαταράσσει τα αιμοφόρα αγγεία. Πρώτα – καταστέλλεται η αγγειακή τόνος (για σκληρή στύση είναι απαραίτητο ότι στο σπηλαιώδη σώματα ενεργά συσσωρευμένο αίμα, και τα τσιγάρα που είναι μερικές φορές χειρότερο). Το δεύτερο αθηρωματικής πλάκας (λόγω του γεγονότος ότι το φράξει τα αιμοφόρα αγγεία αυτές οι αθηρωματικές πλάκες, δεν υπάρχει καλή πλήρωση του αίματος και γι ' αυτό, αδύναμη στύση ή και καθόλου). Επίσης, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η νικοτίνη σε μεγάλο βαθμό μειώνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Αυτό είναι κρίμα, γιατί η τεστοστερόνη είναι η κύρια ανδρική ορμόνη που κάνει ένα αγόρι άντρας. Ίσως 20 – 25 χρόνια και λες ότι καπνίζω δύο πακέτα την ημέρα και τη δύναμη να τα έχετε όλα σε τάξη ... μην ανησυχείς, τα τσιγάρα που δεν λειτουργούν τόσο γρήγορα ... όλα τα προβλήματα που θα εμφανιστούν αργότερα (ίσως μετά από 5 χρόνια, ίσως σε 10, 20 ... είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά είναι 100%).

Μαλάκας

Κάντε ένα δροσερό ντους το πρωί και το βράδυ. Είναι λοιπόν διεγείρει το καρδιαγγειακό σύστημα και γι ' αυτό υπάρχει βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία, κατά συνέπεια, βελτιώνει την κατάσταση της στύσης.

Ύπνο

Είναι αποδεδειγμένο ότι αν πληρώσεις λίγο χρόνο για να κοιμηθεί, τότε αυτό είναι πολύ κακό για τον οργανισμό και ιδίως δραστικότητα. Η έλλειψη ύπνου μειώνει την παραγωγή των μεγάλων ανδρική ορμόνη – την τεστοστερόνη από όσο το 25 – 35%. Επίσης, η έλλειψη ύπνου μειώνει ένα τέτοιο σημαντικό ορμονών, όπως η αυξητική ορμόνη (σωματοτροπίνη). Ο ύπνος δεν θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από 7 ώρες, αλλά όχι περισσότερο από 9 ώρες (οι επιστήμονες λένε ότι το μακρύ ύπνο είναι επίσης πολύ καλό για το σώμα γρήγορη). Μια μεγάλη επιλογή είναι 7 – 9 ώρες (για το λόγο αυτό, στις περισσότερες βιβλιογραφία σχετικά με τα οφέλη του ύπνου, να πω ότι θα πρέπει να διαρκεί 8 ώρες). Αν για κάποιο λόγο δεν είχε το βράδυ κοιμούνται λιγότερο από 7 ώρες, θα ήθελα να συστήσω να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (παράδειγμα: αν 5 ώρες ύπνο το βράδυ, η μέρα έχω να κοιμηθώ 3 ώρες).

Την κατάρτιση δύναμης και την ενεργό ζωή

Ενεργός ζωή θα ωφελήσει όχι μόνο δραστικότητα, αλλά και σε όλο το σώμα ως σύνολο. Αποδειχθεί ότι το βάρος της κατάρτισης με σίδηρο μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία επιδρά θετικά στην ανδρική στύση. Το τρέξιμο, η κολύμβηση και κάθε άλλο είδος της αερόβιας χαρακτήρα βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και την κυκλοφορία του αίματος, η οποία τελικά οδηγεί σε σκληρότερα και βελτιωμένη στύση. Αθλητισμό, η ίδια είναι χρήσιμα, αλλά δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ, όπως θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν προπονείσαι στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά (το βάρος της κατάρτισης) 5 φορές την εβδομάδα να κάνετε Τζόκινγκ για 10 έως 15 λεπτά (αερόβια άσκηση), θα ωφελήσει μόνο. Αλλά αν έχετε 6 προπονήσεις την εβδομάδα για 2 ώρες + κάθε πρωί μπορείτε να εκτελέσετε για 40 – 60 λεπτά, η στύση δεν μπορεί να είναι τόσο υπέροχο (αλλά στον αθλητισμό τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο φωτεινή).

Λοιπόν, βασικές συμβουλές για το πώς να κρατήσει την αρσενική δύναμη σε υψόμετρο έχετε μάθει. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε για το φαγητό που άμεσα έχει θετική επίδραση στην ανδρική δύναμη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα και λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, η οποία περιγράφεται παρακάτω, είναι πραγματικά αρκετά αποτελεσματική, επειδή είναι αποδεδειγμένα και έχουν χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους, αυτά τα προϊόντα είναι φθηνά, εύκολα διαθέσιμα (μπορείτε να το βρείτε σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, στην αγορά ή στο κατάστημα) και φυσικής προέλευσης (δεν θα παρενέργειες).

Μια λίστα με τα προϊόντα για την ένωση δραστικότητα

Τα κρεμμύδια και το σκόρδο

τα κρεμμύδια και το σκόρδο

Τα κρεμμύδια και το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως ένα μέσο που ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες. Είναι πλούσια σε διάφορες βιταμίνες (κυρίως σελήνιο), μακρο-και μικροθρεπτικών συστατικών. Επίσης, το σκόρδο έχει μια προληπτική επίδραση (βοηθά στην πρόληψη προστατίτιδα) και έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Τα κρεμμύδια και το σκόρδο έχουν άμεση επίδραση στη στύση και έμμεσα. Καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, αραιώνουν το αίμα, βελτιώνει την κυκλοφορία, και όλο αυτό τελικά οδηγεί σε μια συγκεκριμένη στύση. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το σκόρδο αυξάνει τον αριθμό και την ποιότητα του σπέρματος, η οποία είναι εξαιρετική πρόληψη από την υπογονιμότητα. 2 σκελίδες σκόρδο και το μισό κρεμμύδι την ημέρα – αρκετά για άνδρες δύναμης ήταν στην κορυφή. Εάν ανησυχείτε για την κακή αναπνοή από το σκόρδο, θα ήθελα να συστήσω να το φας με το τελευταίο γεύμα πριν τον ύπνο (συνήθως μέχρι το πρωί δεν θα είναι οποιαδήποτε οσμή).

Κρέας και θαλασσινά

θα είναι χρήσιμο για τους άνδρες, επειδή είναι πλούσια σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, μακρο-και μικροθρεπτικά συστατικά (αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι πολύ σημαντικά για την ποιοτική και φυσική παραγωγή τεστοστερόνης). Πολύ αποτελεσματικό για τη δραστικότητα είναι η χρήση αυτών των θαλασσινών, όπως οι γαρίδες, τα καλαμάρια, τα στρείδια, τα μύδια, το κρέας, το σκουμπρί και το καλκάνι. Επίσης, η διατροφή σας θα πρέπει να είναι το κόκκινο κρέας. Αυτού του είδους το κρέας εμπλουτισμένο σε αυτό το ορυκτό, όπως ο ψευδάργυρος, το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό για τη διατήρηση της ανδρικής ορμόνης. Εκτός από το κόκκινο κρέας, λευκό πρέπει να παρουσιάσει στη διατροφή σας. Πλήρης αποχή από το κρέας έχει αρνητική επίδραση στην ανδρική δύναμη και τη σεξουαλικότητα, γι ' αυτό προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον 1 μερίδα κόκκινο ή λευκό κρέας ανά ημέρα (η καλύτερη επιλογή θα ήταν εναλλάξ: δευτέρα – κόκκινο τρίτη – λευκό τετάρτη – κόκκινη πέμπτη – άσπρος, κ. λπ.).

Αυγά ορτυκιού

Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχετε σίγουρα στη διατροφή σας, ένα τέτοιο προϊόν, όπως αυγά ορτυκιού. Είναι πολύ χρήσιμες και απαραίτητες βιταμίνες Α, Β6, Ε ) να διατηρηθεί η δραστικότητα. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν για τις θαυματουργές ιδιότητες των ορτυκιών αυγά για άνδρες. Καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και να εκκρίνει τα ραδιονουκλεΐδια. Επίσης, αυγά ορτυκιού αύξηση της ποσότητας και βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνταγές, με κύριο συστατικό το οποίο είναι αυγά ορτυκιού. Θα σας συνιστούσαμε να μην ενοχλεί το μαγείρεμα μια ποικιλία από λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες με τη χρήση των ορτυκιών αυγά, και μόλις μια μέρα για να φάω 1 – 2 αυγά με κάθε γεύμα.

Καρύδια

Τα περικόχλια θα πρέπει επίσης να είναι παρόντες στη διατροφή σας. Ταιριάζει σε διαφορετικά είδη καρπών με κέλυφος (αμύγδαλα, φιστίκια, φουντούκια, καρύδια), καθώς περιέχουν βιταμίνη Ε και φυτικές πρωτεΐνες, τα οποία είναι τόσο αναγκαία για τη διατήρηση της ανδρικής δύναμης. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα – ο βασικός λόγος εξαιτίας του οποίου είναι τόσο χρήσιμο. Επίσης, τα καρύδια περιέχουν μια ζωτικής σημασίας ουσία, όπως η αργινίνη. Η αργινίνη ενεργοποιεί την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου, το οποίο με τη σειρά του έχει θετική επίδραση στο επίπεδο της στύσης. Γενικά, υπάρχουν πολλές συνταγές, προσθέτοντας διαφορετικά είδη καρπών με κέλυφος. Είμαι δεν πρόκειται να βάψετε όλες τις συνταγές, αλλά θα πω μόνο για την πιο αποτελεσματική (κατά τη γνώμη μου). Αυτή τη συνταγή μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Τζίντζερ και το σέλινο

Τζίντζερ και το σέλινο έχουν πολλές χρήσιμες ιδιότητες. Περιέχουν πολλές βιταμίνες, μακρο-και ιχνοστοιχεία. Τζίντζερ και το σέλινο βελτίωση του αγγειακού τόνου και να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες. Το τζίντζερ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τη ροή του αίματος στα όργανα, η οποία τελικά οδηγεί σε μια πιο ισχυρή και μακροχρόνια ανέγερση. Το σέλινο είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, το οποίο χρησιμοποιείται ενεργά για να βελτιώσει τη σεξουαλική επιθυμία και μια καλή στύση. Αν μπορείτε πάντα να πάρετε το σέλινο κοτσάνια, αποκαθιστά την ανδρική δύναμη και ανεγέρσεις γίνει πολύ ισχυρότερη. Επίσης, είναι ένα προϊόν της νεανικότητας (επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης). Θα ήθελα να συστήσω να προσθέσετε στη διατροφή σας, το τζίντζερ, και το σέλινο σε τακτική βάση.

Μαϊντανό

Ο μαϊντανός είναι πολύ χρήσιμο για το ανδρικό σώμα. Περιέχει μεγάλες ποσότητες αιθέρια έλαια, σίδηρο και βιταμίνες (A, B6, B12, B3, C). Καθαρίζει το σώμα, ομαλοποιεί το θυρεοειδή και τα επινεφρίδια. Επίσης, ο μαϊντανός περιέχει απιγενίνη, ένα ιχνοστοιχείο που αναστέλλει την παραγωγή των οιστρογόνων στους άνδρες. Να τρως μαϊντανό βοηθά να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο και να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης (κύρια ανδρική ορμόνη). Οι πράσινοι είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό που προτείνεται να προστεθεί σε διάφορα φαγητά για τη βελτίωση της στύσης και την αύξηση της λίμπιντο. Φάτε 1 ματσάκι μαϊντανό καθημερινά, και ποτέ δεν θα ενοχλεί τα προβλήματα με τη δραστικότητα.

Γλυκιά μου

Το μέλι είναι ένα μεγάλο προϊόν για τη διατήρηση της ανδρικής δύναμης. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, οργανικά οξέα, αντιοξειδωτικά, μακρο-και μικροθρεπτικών συστατικών. Δυο κουταλάκια του γλυκού μέλι την ημέρα μπορεί να ενισχύσει το επίπεδο της στύσης και να εξομαλύνει το αναπαραγωγικό σύστημα. Ίδιο με το μέλι υπάρχουν πολλές συνταγές για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Παρακάτω έγραψα ένα από τα πιο αποτελεσματική συνταγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλες τις περιπτώσεις.

Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Καρύδια με μέλι

με καρύδια και μέλι

Είναι αρκετά απλή, αλλά αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία που θα σας βοηθήσει με τα προβλήματα της δραστικότητας. Επίσης, αντί για καρύδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουντούκια, φιστίκια ή φιστίκια. Καρύδια + μέλι – αυτό είναι ίσως το πιο δημοφιλές εργαλείο για την αύξηση της δραστικότητας μεταξύ το αρσενικό μισό του πληθυσμού. Καρύδια + μέλι = το καλύτερο μείγμα από φυσικά αφροδισιακά, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα.

Πώς να μαγειρέψουν; Η συνταγή!

Είναι πραγματικά πολύ απλό. Θα πρέπει να πάρετε τον ίδιο αριθμό ξηρούς καρπούς (καρύδια, φουντούκια, φιστίκια ή φιστίκια) και το μέλι. Στη συνέχεια, τα καρύδια πρέπει να είναι ψιλοκόβουμε, ρίχνουμε το μέλι και όλο αυτό το μίγμα το μίγμα. Έτοιμο! Θα ήθελα να συστήσω πάρτε μικρές μερίδες (1 κουταλάκι του γλυκού) κατά τη διάρκεια της ημέρας (σε 3 έως 4 δόσεις ημερησίως). Αν είστε υπέρβαροι, μπορείτε να πάρετε αυτό το μείγμα πριν πάτε για ύπνο, καθώς βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.