Top 5 καλύτερα προϊόντα για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Με την ηλικία, πολλοί άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας. Πολλοί από αυτούς για συμβουλές, ώστε οι γιατροί να την ενισχύσουν. Ωστόσο, για να πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουν, όπως μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για την τόνωση της λίμπιντο. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να τρώνε τα τρόφιμα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες. Αλλά πριν από αυτό, θα πρέπει να αποφασίσει ποια τρόφιμα για να αυξήσει τη σεξουαλική δύναμη στους άνδρες.

χρήσιμα προϊόντα για τους άνδρες για την δραστικότητα

Η δραστικότητα των ανδρών μπορεί να επιδεινώσει τα εξής:

  1. Νευρολογικά προβλήματα: αυτοάνοση ασθένεια, η σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία.
  2. Ψυχολογικά προβλήματα: άγχος, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, κόπωση.
  3. Βλάβη των γεννητικών οργάνων ή οργάνων της πυέλου.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ισχύ.

Επίσης, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που αποτελούν κίνδυνο για την ισχύ των ανδρών. Λόγω της τακτική χρήση ανέγερση σταδιακά θα επιδεινωθεί, έτσι ώστε να είναι συνιστάται να αφαιρέσετε από τη διατροφή σας.

Αυτές περιλαμβάνουν:

  1. Τα πνεύματα. Επηρεάζουν την περιοχή των γεννητικών οργάνων και την υγεία των όρχεων. Να είστε προσεκτικοί όταν η κατανάλωση του αλκοόλ, όπως μερικές φορές, η κακοποίηση των εν λόγω ποτών τελειώνει με την ανικανότητα.
  2. Κρέας με πολύ λίπος. Αυτό το φαγητό είναι πολύ επικίνδυνο για τους άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία. Εάν είστε πάρα πολύ συχνά κατανάλωση λιπαρών κρεάτων, το σώμα θα αρχίσει να μειώνεται το ποσό της τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων.
  3. Το αλάτι. Σχεδόν κάθε τρόφιμο που περιέχει το αλάτι, έτσι ώστε να εγκαταλείψει εντελώς αυτό δεν θα λειτουργήσει. Ωστόσο, αν είναι δυνατόν, καλύτερα να μην τρώω πολύ αλμυρά τρόφιμα.

Top πέντε καλύτερα γεύματα

Έχοντας ορίσει οι λόγοι για την επιδείνωση της στύσης, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να τρώτε για την αύξηση της δραστικότητας. Υπάρχουν πέντε κορυφαίες τροφές που αυξάνουν την δραστικότητα. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο χρήσιμη τροφή για το αρσενικό δραστικότητα.

Καμήλα στομάχι

Μεταξύ των προϊόντων για να βελτιωθεί η δραστικότητα είναι απαραίτητο για να επισημάνετε το στομάχι της καμήλας, το οποίο έχει βοηθήσει πολλούς άνδρες. Χάρη σε αυτόν, ο άνθρωπος είναι δύναμη αυξάνεται, είναι σχεδόν το ίδιο όπως μετά τη χρήση του Viagra. Ωστόσο, αυτό το προϊόν είναι πολύ δύσκολο να πάρει, έτσι δεν είναι κάθε άνθρωπος έχει την τύχη να δοκιμάσετε το στομάχι καμήλας.

Για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι τόνωση της στύσης με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος. Το πρώτο τους λαούς που άρχισαν να το χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τη δραστικότητα στους άνδρες, οι οποίοι είναι οι Βεδουίνοι και οι Μογγόλοι.

Καμήλα στομάχι του θα αυξήσει την δραστικότητα λίγο, και έτσι να τρώτε πριν το σεξ ή λίγες ώρες πριν την έναρξή της. Διεγερτικά δουλειά αμέσως και δεν θα πρέπει να περιμένουν.
υγιεινές συνταγές για τους άνδρες για την δραστικότητα

Από το στομάχι του μια καμήλα μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο να προετοιμάσει το βάμμα αλκοόλ. Για αυτό, 100 g καμήλα κρέας, ρίχνουμε ένα λίτρο βότκα και αφήστε το να εμποτιστεί για 2-3 εβδομάδες. Για να αποθηκεύσετε το έτοιμο υγρό συνιστάται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Στρείδια

Ο κατάλογος των προϊόντων για να διατηρήσει και να αυξήσει την δραστικότητα περιλαμβάνει και τα στρείδια. Διατροφή του κάθε νεαρό άτομο που νοιάζεται για την υγεία των ανδρών θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το προϊόν. Στρείδια για να φάει, έχουν φυσικά αμινοξέα. Η επίδραση αυτών των συστατικών ενισχύει τη στύση και αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Επίσης, τα στρείδια είναι apamin για την ενίσχυση της λίμπιντο.

Πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι την άνοιξη, στρείδια στο αυξημένη ποσότητα των αμινοξέων με τον ψευδάργυρο. Επομένως, ένα καλό διεγερτικό της λίμπιντο είναι τα οστρακοειδή που αλιεύονται την άνοιξη.

Οι άνδρες ενθαρρύνονται να τρώνε αυτό το πιάτο μόνο raw. Το γεγονός ότι η υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας συμβάλλουν στην καταστροφή από τα πιο χρήσιμα στοιχεία. Πριν από το φαγητό στρείδια, συνιστάται πασπαλίζουμε με το χυμό λεμονιού για να ενισχύσετε τη γεύση του πιάτου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι πάντα τα στρείδια συμβάλουν στην αύξηση της δραστικότητας. Πολύ συχνή χρήση των μαλακίων δεν είναι πάντα θετική επίδραση στην υγεία. Το γεγονός ότι τα στρείδια έχουν υδραργύρου και ως εκ τούτου τέτοια γεύματα είναι μερικές φορές να επηρεάσουν αρνητικά τη δραστικότητα. Επίσης από τη χρήση αυτού του προϊόντος για την αύξηση της δραστικότητας για τους άνδρες θα πρέπει να δώσει σε ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη και έχουν προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα και την οξύτητα.

Χειμάρα

Διατροφή μερικοί άνδρες περιλαμβάνει χειμάρα. Πολλοί δεν γνωρίζουν καν από τις χρήσιμες ιδιότητες του αυτό το ψάρι και το θεωρούν απλά ένα πολύ νόστιμο γεύμα. Ωστόσο, τα πιάτα ευρωπαϊκής χωματίδας βελτίωση της λίμπιντο και να έχουν μια θετική επίδραση στην συνολική υγεία.

Η σύνθεση του αυτό το ψάρι περιλαμβάνει βιταμίνες και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την ανδρική στύση. Επίσης, το καλκάνι περιέχουν πρωτεΐνες και τις δραστικές ουσίες που βελτιώνουν την ανδρική δύναμη.

Υπάρχουν διαφορετικές συνταγές για το μαγείρεμα των ψαριών. Για την καλύτερη επιμονή όλων χρήσιμα ιχνοστοιχεία, συνιστάται να το βράσετε, να σιγοβράσει ή να μαγειρέψουν για ένα ζευγάρι. Μετά από το προϊόν είναι έφερε σε πλήρη ετοιμότητα, είναι απαραίτητο να σταματήσετε αμέσως τη θερμική επεξεργασία.

Το καλκάνι είναι χρήσιμο όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για γυναίκες. Το γεγονός ότι έχει διατροφικές ιδιότητες, και ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος.

Το σκουμπρί

Μεταξύ των προϊόντων για την αύξηση της δραστικότητας μπορεί να διακριθεί το σκουμπρί. Περιλαμβάνει ένα σημαντικό ποσό των ωμέγα οξέα. Συμμετέχουν στο σχηματισμό της τεστοστερόνης, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σεξουαλική ικανότητα. Το σκουμπρί, περιέχει επίσης πολλά ιωδίου και φωσφόρου που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Διατροφή οι άνδρες θα πρέπει να περιλαμβάνουν το σκουμπρί βραστό. Επειδή το μαγειρεμένο προϊόν είναι πιο αποτελεσματική στη θεραπεία της σεξουαλικής αδυναμίας.

αλιευτικά προϊόντα για την ανδρική δύναμη

Γογγύλια

Κορυφή καλύτερες τροφές για να αυξήσει το λίμπιντο περιλαμβάνουν τα γογγύλια. Το λαχανικό περιέχει ουσίες και ιχνοστοιχεία, είναι ευνοϊκό για την καλύτερη παραγωγή της τεστοστερόνης. Είναι χρήσιμο όχι μόνο λαχανικών, αλλά και οι σπόροι του. Σπόροι γογγύλι την τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας και τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν βραστά γογγύλια σε ένα μικρό ποσό για να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.

Επίσης γογγύλι είναι δυνατόν για να προετοιμάσει ένα ειδικό φαρμακευτικό μίγμα. Για αυτό θα πρέπει να το τρίβουμε σε ένα τρίφτη και τα ανακατεύουμε με το τριμμένο καρότο. Στη συνέχεια, όλα αυτά είναι μικτά και χύνεται σπάνιο μέλι. Το διάλυμα που παρασκευάζεται φέρεται να χρησιμοποιείται 2-3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Για την αύξηση της δραστικότητας, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα άλλο μείγμα γογγύλι. Σε αυτή την περίπτωση, ψιλοκομμένα λαχανικά μαγειρεμένα σε ένα λίτρο γάλα. Μετά από αυτό, γογγύλια τριμμένη σε τρίφτη και αναμιγνύεται με ζεστό γάλα coctum. Για να ενισχύσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα από το έτοιμο μείγμα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές κουταλιές της σούπας μέλι.

Άλλα προϊόντα

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσει την αρρενωπότητα.

Πιάτα με βάση το κρέας

Το κύριο μέρος της διατροφής των περισσότερων ανδρών είναι πιάτα με κρέας. Περιέχουν πολύ πρωτεΐνη, η οποία εμπλουτίζει τον οργανισμό με ενέργεια. Βοηθά, επίσης, βελτιώνει το άγχος και υποστηρίζει πολλά νευρικά κέντρα.

Συνιστάται να τρώτε περισσότερα πιάτα φτιαγμένα από αρνί, βοδινό, κοτόπουλο και κρέας αλόγου. Μερικοί άνδρες έχουν εξωτικά διατροφή αποτελείται από κρέας τσίχλες, φασιανούς και κόκορα χτένες. Το κρέας διευκολύνει την επιστροφή των χαμένων την ανδρική εξουσία.

Καρύδια

Εξάλειψη σεξουαλική αδυναμία, θα βοηθήσει τα καρύδια. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοσχοκάρυδο και το κουκουνάρι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να βελτιώσει την υγεία των γεννητικών οργάνων, αλλά επίσης να βελτιώσουν την υγεία τους. Θα πρέπει να καταναλώνονται ωμά, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο τρελός, υποθέτοντας ότι ήταν λίγο πιο νόστιμο.

καρύδια για τους άνδρες για την δραστικότητα

Πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε το μοσχοκάρυδο είναι συνιστάται να τρώνε καθημερινά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φάτε σε μεγάλες ποσότητες. Αρκετά κάθε μέρα πασπαλισμένα με σκόνη τροφίμων μοσχοκάρυδο. Η βέλτιστη ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 γραμμάρια.

Σοκολάτα

Για να ενισχύσει την ισχύ, τη δύναμη προστέθηκε σκούρο ποικιλίες σοκολάτας, τα οποία περιλαμβάνουν θεοβρωμίνη που αυξάνει τη λίμπιντο. Να αγοράσετε συνιστώμενη προϊόν που περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο. Όλες τις άλλες ποικιλίες με διαφορετικά χημικά υλικά πληρώσεως, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς.

Από την κατανάλωση μαύρης σοκολάτας, είναι καλύτερα να δώσετε τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση και προβλήματα με το συκώτι ή το πάγκρεας.

Συμπέρασμα

Σεξουαλική αδυναμία ενοχλεί πολλούς, ειδικά στην ενήλικη ζωή. Για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να εμπιστεύονται την κατηγορία των προϊόντων διατροφής για την αύξηση της δραστικότητας και να προσαρμόσετε τη διατροφή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο όπου θα απαριθμούνται και περιγράφονται προϊόντα για τη βελτίωση της στύσης.