Μέσο για την αύξηση της δραστικότητας σε ηλικιωμένους: αίτια, θεραπείες

Αν η ανικανότητα δεν είναι συνέπεια βαριές παθολογίες, για να κάνει δυνατή θεραπεία στο σπίτι. Αυτό είναι μεγάλη βοήθεια των μέσων για την αύξηση της δραστικότητας σε μεγάλη ηλικία.

η δραστικότητα στους ηλικιωμένους

Επιτρέπεται η χρήση των μέσων της εναλλακτικής ιατρικής. Ευεργετική είναι τσάι και βάμματα. Επίσης, από φυσικά συστατικά, μπορείτε να ετοιμάσετε την αλοιφή για τη σταθεροποίηση της στυτικής λειτουργίας.

Αν θέλετε να πάρετε σταθερό και εγγυημένο αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να ανατρέξετε στη χρήση σεξουαλικών διεγερτικών συνθετικής προέλευσης. Η επιλογή του φαρμάκου είναι με βάση τη Γένεση της στυτικής δυσλειτουργίας και για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Αιτίες της ανικανότητα στην ενήλικη ζωή

Παραδοσιακά, η μειωμένη δραστικότητα στους ηλικιωμένους οφείλεται σε ανεπάρκεια ανδρογόνων. Για να αποφευχθεί αυτό το πάθηση είναι αδύνατο. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης μειώνονται σταδιακά, ξεκινώντας από 25 χρόνια.

Επίσης μια κοινή αιτία της σεξουαλικής ανικανότητας είναι ένα σύνδρομο των προσδοκιών της αποτυχίας. Συχνά αναπτύσσεται σε άνδρες που τουλάχιστον μια φορά είχε μια αποτυχία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Κοινές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν:

 • Προστατίτιδα, αδένωμα προστάτη και του καρκίνου του προστάτη. Επίσης να προκαλέσει παραβιάσεις μπορεί να οδηγήσει σε άλλες ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των Σμν.
 • Κακώσεις του περινέου, το νωτιαίο μυελό, τα γεννητικά όργανα. Επιπλέον, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην σεξουαλική δύναμη να κήλη δίσκους.
 • Διαβήτη και άλλες ενδοκρινικές παθολογία. Με την ευκαιρία, να απαλλαγούμε από διαβήτη εντελώς αδύνατο, αλλά αν για να επιτύχει τη σταθερή αποζημίωση της νόσου, είναι δυνατόν να διατηρηθεί η δραστικότητα.
 • Λήψη κεφαλαίων από την υψηλή πίεση. Επίσης αρνητικά επηρεάζει την δραστικότητα των υπογλυκαιμικών φάρμακα, ηρεμιστικά, ηρεμιστικά, φάρμακα, χάπια για την ουρική αρθρίτιδα.
 • Η έλλειψη άσκησης.
 • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Μη ισορροπημένη διατροφή και την παχυσαρκία.

Επίσης, να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική δύναμη των κακών συνηθειών, όπως του Καπνίσματος, των ναρκωτικών και των οινοπνευματωδών ποτών.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι για τη σταθεροποίηση δραστικότητα

Για να επαναφέρετε τη σεξουαλική δύναμη λίμπιντο και σε μεγάλη ηλικία είναι εξαιρετική για τα παραδοσιακά φάρμακα. Αλλά να έχετε κατά νου ότι η αποτελεσματικότητα των διαφόρων αλοιφών, αφεψήματα και αφεψήματα που είναι πολύ σχετική.

Η καλύτερη λαϊκή θεραπεία είναι βάμμα του ginseng. Για την προετοιμασία είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα ρίζα ginseng και το αλκοόλ (αναλογία 1:10). Τα συστατικά αναμειγνύονται και στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα γυάλινο δοχείο και αφήστε το σε ένα σκοτεινό μέρος για 20-30 ημέρες. Πάρτε το βάμμα σε δόση 10-15 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας περιορίζεται σε 30-40 την ημέρα.

Αν για να εξετάσει τα πιο αποτελεσματικά διορθωτικά μέτρα λαϊκά αύξηση της δραστικότητας σε ηλικιωμένους άνδρες περιλαμβάνουν:

 1. Αλοιφή καλέντουλας. Για την παρασκευή του θα πρέπει να ανακατεύουμε 60 ml λάδι καλέντουλας, 2-3 γραμμάρια βούτυρο και 4-5 γραμμάρια μέλι. Στη συνέχεια, το εργαλείο πρέπει να τοποθετείται σε ένα γυάλινο βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες. Εφαρμόζουν το φάρμακο για το πέος θα πρέπει να 2 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας δεν είναι περιορισμένη.
 2. Ένα μείγμα από χυμό αλόης, το χυμό λεμονιού και το μέλι. Για την παρασκευή του θα πρέπει να αναμειγνύεται με 300 ml χυμό αγαύης, 200 γραμμάρια μέλι και 200 ml χυμό λεμονιού. Το φάρμακο θα πρέπει να καταναλώνεται σε μια δόση 3 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα. Διάρκεια της θεραπείας – 1-2 μήνες.
 3. Το αλκοόλ βάμματα. Θα παρέχει επίμονη αύξηση της δραστικότητας των λαϊκών ένδικα μέσα σε μεγάλη ηλικία. Για να προετοιμάσει βάμματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα leuzea ρίζα ή ρίζα τζίντζερ. Τα προϊόντα θα πρέπει να ξηραίνεται και αλέθεται, και στη συνέχεια αναμιγνύεται σε αναλογία 1:10 με το αλκοόλ. Βάμματα είναι σκόπιμο να επιμείνουμε σε ένα γυάλινο δοχείο 20-30 ημέρες. Μια μέρα είναι αρκετή για να πάρτε 20-30 σταγόνες βάμμα σε αλκοόλ. Η διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να περιορίζεται σε 40 ημέρες.
 4. Ένα μείγμα από αλόη και αποξηραμένα φρούτα. Είναι απαραίτητο να ανακατεύουμε 50 γραμμάρια αποξηραμένα βερίκοκα, 40 γραμμάρια σύκα και την ίδια σταφίδες. Τα συστατικά ήταν μικτές στο μπλέντερ. Η προκύπτουσα υδαρούς θα πρέπει να το βάλετε στο ψυγείο για λίγες μέρες. Για να χρησιμοποιήσετε το μείγμα συνιστάται σε δόση 2-3 κουταλάκια του γλυκού 2-3 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας δεν είναι περιορισμένη.
 5. Μια πάστα από μέλι και καρύδια. Τα συστατικά που λαμβάνονται σε ίσες αναλογίες, και στη συνέχεια συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ. Να τρώει μέλι-καρύδι μείγμα καθημερινά σε δόση 40-50 γραμμάρια. Φάτε αυτό το πηλού επιτρέπεται καθημερινά.

Στυτική δυσλειτουργία θεραπεία ηλικιωμένοι δεν μπορούν να παράγουν λαϊκές θεραπείες, αν έχετε μια τάση για αλλεργικές αντιδράσεις.

Φαρμακείο φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας

Το φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή για την αγορά αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση της δραστικότητας των ηλικιωμένων ανδρών. Το πιο αποτελεσματικό και ταχείας δράσης είναι οι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης 5.

Η αρχή της ιατρικής βασίζεται στην τόνωση των τοπικών απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου και την υποκίνηση της συσσώρευσης της cGMP στο σπηλαιώδη σώματα του πέους. Οφείλεται σε αυτό, βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος και τη στύση stabiliziruemost. Είναι αρκετό για να καταναλώστε 1 ταμπλέτα 20-60 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή, έτσι ώστε η ισχύς έχει αυξηθεί.

Επιπλέον αναστολείς PDE-5, είναι αρκετά αποτελεσματική ενέσιμο φάρμακο. Αυτά τα φάρμακα πρέπει να εισαχθεί και του σηραγγώδους σώματος του πέους. Αλλά να έχετε κατά νου ότι η έγχυση των κεφαλαίων που έχουν επίσης μια εντυπωσιακή λίστα αντενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των παρατυπιών στην SSS, στένωση του πέους, παραβίαση των καρδιακών αγωγιμότητα.

Για να αυξήσει τη δραστικότητα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε:

 1. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα.
 2. Κεφαλαίων βάσει της τεστοστερόνης. Αυτά τα φάρμακα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τη συνταγή. Και ορμονικών φαρμάκων που έχουν εκχωρηθεί μόνο στην περίπτωση εάν η ανικανότητα προκαλείται από την ανεπάρκεια ανδρογόνων.
 3. Naturopathic φάρμακα. Αυτά τα φάρμακα όχι μόνο θα βοηθήσει να διατηρήσει σταθερή τη δραστικότητα και την αύξηση της λίμπιντο. Επιπλέον, φάρμακα που συμβάλλουν στην υγεία και τη διέγερση της σύνθεσης τεστοστερόνης.

Πριν από τη χρήση ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες ηλικίας θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.