Χάπια για τη δραστικότητα: φάρμακα για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη.

Οι πρόγονοι πίστευαν ότι αν ο αρχηγός της οικογένειας είχε προβλήματα με την ισχύ, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ικανότητά της να διατηρήσει τα σκέλη στη γεωργία, και ακόμη και σε μια τέτοια απρόβλεπτα φαινόμενα, όπως η παραγωγικότητα της γης εκμεταλλεύσεις ή τη γονιμότητα των ζώων.

αυξημένη δραστικότητα

Τέτοιες αποφάσεις είναι απολύτως λογικό: ο άνθρωπος, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τη στύση βιώνει το άγχος. Ενοχλητικές σκέψεις είναι εμπόδιο στην καθημερινή Υποθέσεων και την επίλυση των επαγγελματικών καθηκόντων. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μια ειλικρινή συζήτηση με το γιατρό σας και το σωστό σχέδιο θεραπείας θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε για μια πλήρη σεξουαλική ζωή και αυτοπεποίθηση.

Η δραστικότητα αυτού του

Δραστικότητα (σεξουαλική) (λατινικά.potentia — power) είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να τη σεξουαλική επαφή ή ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην σεξολογία, ο όρος συνήθως αναφέρεται στην ισχύ της ανδρικής σεξουαλικότητας. Έτσι, η δραστικότητα καθορίζει τη σεξουαλική δυνατότητες ανδρών και, σε κάποιο βαθμό, χαρακτηρίζεται από την ισχύ του πέους, το ποσοστό εμφάνισης της στύσης, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και την κανονική της ροή, και με την ευρύτερη έννοια - η δυνατότητα να ζήσουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Η δραστικότητα των ανδρών δεν μπορεί να εξομοιωθεί με τις ασκούμενες ρυθμό της σεξουαλικής δραστηριότητας, όπως η σεξουαλική δυνατότητες ή ότι οι άνδρες δεν μπορεί να συσχετίζονται με τη συχνότητα των σεξουαλικών πράξεων. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να συγχέεται με την ένταση της σεξουαλικής επιθυμίας, η οποία σε ορισμένες μορφές της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αντίθετα, μπορεί να αυξήσει.

Οι λόγοι για την επιδείνωση των αρσενικών δραστικότητα

Διαταραχές της στυτικής λειτουργίας μπορεί να παρουσιαστεί για πολλούς λόγους και συχνά αυτές οι εξελιχθεί παραβιάσεις αποτελούν μόνο ένα σύμπτωμα μιας άλλης νόσου. Σε Γενικές γραμμές, κατά κανόνα, οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των διαταραχών της στύσης, μπορεί να χωριστεί σε πέντε ομάδες.

Ψυχολογικές διαταραχές - η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας

 • Κατάθλιψη
 • Εθισμός
 • Ο αλκοολισμός
 • Συγκεκριμένα ψυχοπαθολογικές διαταραχές φόβο της ανικανότητας, το απεμπλουτισμένο σεξουαλική τεχνική, κ. λπ.

Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

 • Υπογοναδισμό (υπανάπτυξη των σεξουαλικών αδένων)
 • Διαβήτη
 • Παχυσαρκία
 • Σαρκοείδωση (μια ειδική μορφή της φλεγμονής, η οποία περιλαμβάνει τους πνεύμονες, τα μάτια, το δέρμα και τα εσωτερικά όργανα), με τη συμμετοχή του υποθαλάμου περιοχή (περιοχή του εγκεφάλου που ρυθμίζει τη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων)

Διαταραχές του αγγειακού συστήματος είναι η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας

 • Αθηρωματική σύστημα του πέους, το ιστορικό διαβήτη,το Κάπνισμα, η υψηλή χοληστερόλη στο αίμα, η υπέρταση
 • Απόφραξη (δηλαδή απόφραξη) των αρτηριών της λεκάνης (συνήθως εμφανίζονται μετά από κάταγμα της πυέλου)
 • Διαταραχές του φλεβικού συστήματος - αυξημένη εκροή αίματος από το πέος
 • Ένας συνδυασμός διαφορετικών τύπων βλάβης του αγγειακού συστήματος του πέους
 • Παραβιάσεις της εγκεφαλικής κυκλοφορίας (εγκεφαλικό επεισόδιο)

Οργανικές αλλαγές του πέους - η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας

 • Η νόσος Peyronie (πεϊκή κάμψη)
 • Τραυματισμούς, πληγές, φλεγμονή του μυοκαρδίου, κλπ.

Νευρολογικές διαταραχές προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

 • Παθήσεις του νωτιαίου μυελού
 • Η σκλήρυνση κατά πλάκας
 • Νόσο του πάρκινσον

Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 60% των περιπτώσεων η αιτία της ανικανότητας είναι ότι το αίμα δεν ρέει στο πέος ή γρήγορα την άμπωτη πριν. Στο 15% των περιπτώσεων η αιτία πρέπει να αναζητηθεί στο κρυφό διαταραχές του νευρικού συστήματος. Το 5% των περιπτώσεων ανάπτυξη, το ιστορικό των διαφόρων ενδοκρινικό (ορμονικό) ασθένειες. Και μόνο το 20% οφείλεται σε ψυχολογικά κίνητρα.

Διαβήτη

Επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των νεύρων του πέους, διαταράσσουν την κανονική λειτουργία, και προκαλεί δυσλειτουργία των λείων μυών, το οποίο είναι στυτικό ιστό.

Υπέρταση

Η υψηλή αρτηριακή πίεση και θεραπείας με στόχο την μείωση της πίεσης του αίματος, μπορεί επίσης να βλάψει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

Το κάπνισμα

Αυτή είναι η κύρια αιτία, όταν υπάρχει διαταραχή στο επίπεδο του τριχοειδή κυκλοφορία του πέους. Για το λόγο αυτό, το Κάπνισμα, ή μάλλον "Κάπνισμα" πολλοί εμπειρογνώμονες θεωρούν μια ξεχωριστή ομάδα αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας.

Νικοτίνη

Τα κύρια επιβλαβή ουσία που βρίσκεται στο εισπνεόμενο καπνό του τσιγάρου μας. Οι κύριες παθολογικές επιδράσεις της νικοτίνης - επίμονη σπασμός (δηλαδή, στένωση) των αιμοφόρων αγγείων του μικρού διαμετρήματος, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που τροφοδοτούν με αίμα το πέος. Επιπλέον, όπως αναφέρεται, η νικοτίνη προωθεί την εμφάνιση της αθηροσκλήρωσης επικίνδυνη ασθένεια η οποία οδηγεί σε αυξημένη ευθραυστότητα και την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων. Πιο συχνά πάσχουν από αθηροσκλήρωση αγγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Ως αποτέλεσμα, το άτομο μπορεί να εμφανίσουν έμφραγμα του μυοκαρδίου ή εγκεφαλικό επεισόδιο, που οι ίδιοι κάνουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή αδύνατη. Αλλά αρκετά συχνά στένωση ή πλήρη απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων του πέους, και σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής αναπτύσσει επίμονη ανικανότητα.

Σχετικά με τη δραστικότητα στους άνδρες επηρεάζει τόσες πολλές ουσίες. Έρευνα στον τομέα αυτό είναι αφιερωμένο σε ένα τεράστιο αριθμό των δημοσιεύσεων. Είμαστε η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι να πείτε εν συντομία την αρνητική επίδραση αυτών των ουσιών, που σχεδόν ο καθένας έχει ακούσει, αλλά πολλοί από εμάς έμειναν σε επαφή. Μιλάμε για κοινά φάρμακα και τα λεγόμενα ψυχοτρόπων ουσιών, δηλαδή ουσιών που επηρεάζουν τον ψυχισμό. Πρώτα απ ' όλα, είναι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το αλκοόλ

Σε μικρές δόσεις έχει μια τονωτική επίδραση στο Κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως είναι γνωστό - "το Αλκοόλ σε μικρές δόσεις είναι ακίνδυνο σε κάθε ποσότητες". Σε αυτό το πλαίσιο, η κατάχρηση αλκοόλ έχει γίνει ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας στους συμπολίτες μας. Η κύρια αιτία της μειωμένης ποιότητας των στύσεων σε ένα φόντο του αλκοόλ στο συκώτι και, κατά συνέπεια, το μεταβολισμό των ανδρικών ορμονών, οι οποίες είναι φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία. Μεταξύ άλλων, σε κατάσταση μέθης αμβλύνεται η ευαισθησία, και, ως αποτέλεσμα, προκύπτουν προβλήματα με την έναρξη των εκσπερμάτωση (εκσπερμάτωση) μέχρι την πλήρη απουσία του.

Τι χάπια δραστικότητα καλύτερα

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά δισκία για την αύξηση της δραστικότητας, η οποία απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανδρών με προβλήματα στύσης. Ανάλογα με τους λόγους για την μείωση της δραστικότητας μπορεί να δοθεί μια ποικιλία από εργαλεία, το καθένα με τη δράση. Ουσία για τη στυτική λειτουργία μπορεί να προσδιοριστεί στην ομάδα:

 1. Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5;
 2. Ορμονικά φάρμακα με βάση την τεστοστερόνη
 3. Εναλλακτικά φάρμακα.

ΠΟΙΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ;

χάπια δραστικότητα

Το φάρμακο θα πρέπει να επιλέγεται με βάση τους επιδιωκόμενους στόχους.

Αλλά πριν από την στροφή για τα συνθετικά ναρκωτικά, είναι αναγκαίο να προσπαθήσουμε φυσικές μέθοδοι για την αύξηση της δραστικότητας. Πρώτον, είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν οι αιτίες της μειωμένης δραστικότητας. Δεύτερον, είναι αναγκαίο να κάνουν ειδικές ασκήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα. Τρίτον, είναι αναγκαίο να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προ-να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες. Εάν παίρνετε τα χάπια δεν μπορεί να αποφευχθεί και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να αυξηθεί η δραστικότητα την ίδια στιγμή, χρησιμοποιώντας χάπια και φυσικές μεθόδους. Η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας θεραπείας θα ήταν πολύ υψηλότερο και με την πάροδο του χρόνου, η ζήτηση για τα δισκία θα γίνει μικρότερο ή ακόμη και να εξαφανιστούν.

Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης - 5

Αυτή η ομάδα ουσιών, βελτιώνει το αίμα πλήρωση του πέους με το φράξιμο το ίδιο ένζυμο στο σώμα (αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5). Κάθε φαρμάκου σε αυτή την ομάδα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

ΟΡΜΟΝΙΚΆ ΦΆΡΜΑΚΑ ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗ

Συνταγογραφηθεί από το γιατρό αν η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται σε ανεπαρκή επίπεδα των ορμονών του φύλου στο αρσενικό σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τζελ, αλοιφές, έμπλαστρα, χάπια και ενέσεις με βάση τεστοστερόνης (διαβάστε περισσότερα σχετικά με ορμονικά φάρμακα για τους άνδρες).

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ

Αυτή η ομάδα φαρμάκων που δεν χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική, αλλά είναι δημοφιλής λόγω ενεργή διαφήμιση στην αγορά. Η αποτελεσματική δράση των παρασκευασμάτων αυτών δεν αποδειχθεί, και η επίδραση λόγω της δράσης των μέσων, μπορεί να είναι ένα φαινόμενο placebo.