Η επίδραση της μπύρας στην ισχύ των ανδρών: τι θα γίνει αν δεν σταματήσει να πίνει

Πώς μπύρα επηρεάζει την ανδρική δύναμη – εδώ θα σας πω για. Αλλά σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι αλκοολούχων ποτών φέρνει τη δύναμη, την υγεία τους ανθρώπους. Κάθε λογικός άνθρωπος θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει να είναι μέτρια, αλλιώς είναι γεμάτη με σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν την υγεία.

πώς μπύρα επηρεάζει την δραστικότητα

Μπορεί το ποτό να είναι χρήσιμο

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι μερικές φορές η μπύρα δραστικότητα έχει θετικό αντίκτυπο, ακόμα και προτείνουμε να το πιείτε σε μικρές δόσεις. Αλλά το κύριο πρόβλημα είναι ότι τα μοντέρνα καταστήματα και τα μπαρ το ποτό είναι πολύ κακής ποιότητας. Αυτό το προϊόν προκαλεί διάφορες αρνητικές επιδράσεις στην υγεία. Αν το αλκοόλ ήταν κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά, χωρίς χρήση τεχνητά συστατικά και συντηρητικά, το προϊόν αυτό δεν επηρεάζει σοβαρά στο σώμα.

Ποιότητας αλκοόλ περιέχει λυκίσκο. Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται στην παρασκευή λόγω της αντιβακτηριακές ιδιότητες, που είναι, ως φυσικό συντηρητικό. Το προϊόν έχει μια καλή επίδραση στο γαστρεντερικό σύστημα, βελτιώνει την πέψη, προλαμβάνει το σχηματισμό λίθων στο ουροποιητικό σύστημα. Πολλά ιχνοστοιχεία (όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το μαγνήσιο), αιθέρια έλαια και βιταμίνες έχει θετική επίδραση όχι μόνο για την ισχύ, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα.

Τι είναι το κακό

Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι η λήψη μπύρα, αντιθέτως, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Η κούραση φεύγει από το σώμα χαλαρώνει, βελτιώνει τη ροή του αίματος, συμπεριλαμβανομένου του πέους, την ενίσχυση της στύσης. Αλλά αυτό είναι μόνο μια προσωρινή θετική επίδραση στο μέλλον, αν όχι να σταματήσει να πίνει, όλα θα πάνε αντίστροφα.

Η επίδραση της μπύρας στην ισχύ των ανδρών είναι σε μεγάλο βαθμό εκφράζεται λόγω της παρουσίας των φυτοοιστρογόνων. Μια ένωση που είναι μια ουσία με παρόμοια δράση, όπως το γυναικείο φύλο ορμόνες. Στο αρσενικό σώμα φυτοοιστρογόνα καταθλιπτική επίδραση στην σύνθεση της τεστοστερόνης και του σπερματικού υγρού, η οποία τελικά οδηγεί σε μια τέτοια κατάσταση, όπως η ανικανότητα, αν όχι να σταματήσει να πίνει.

Τι συμβαίνει:

  • Σύνθεση τεστοστερόνης αναστέλλεται σύμφωνα με την αρχή της αρνητικής ανάδρασης.
  • Διευρυμένη μαστικούς αδένες, μεγάλες γύρω από τους γοφούς, λεπτή φωνή είναι το αποτέλεσμα των αναλόγων των γυναικείων ορμονών.
  • Εμπειρικά αποδεδειγμένα – από την μπύρα αλκοολικοί τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου των όρχεων αυξάνεται σημαντικά.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ το προϊόν είναι ένα χαρακτηριστικό μπύρα κοιλιά. Η εικόνα πάσχει από το γεγονός ότι οι φυσαλίδες του υγρού που ενεργεί για το στομάχι, την τόνωση της όρεξης, η οποία αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε παχυσαρκία. Υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο, επίσης, επηρεάζει την αύξηση του βάρους τους.

Η επίδραση της μπύρας για τους άνδρες οργανισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα. Βιολογικά ενεργές ουσίες με μια πολύ συστηματική χρήση της επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας τον τόνο τους. Αυτό οδηγεί σε μια μείωση στην πίεση του αίματος. Καρδιά για να σας παρέχουμε όλο το σώμα με το αρτηριακό αίμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο, πρέπει να λειτουργήσει πιο γρήγορα, η καρδιά hypertrophies. Το τελικό αποτέλεσμα της δράσης για την ισχύ των ανδρών, αν δεν είναι έγκαιρη, να σταματήσει να πίνει, κακή ροή του αίματος στο πέος, κακή στύση πρώτη, τότε ανικανότητα.

Μπύρα και δραστικότητα μπορεί να συσχετιστεί και για τις αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχισμό. Το αλκοόλ με την πάροδο του χρόνου μειώνει τη σεξουαλική έλξη, και είναι γεμάτη με συνέπειες στην οικογενειακή ζωή. Μια συχνή ερώτηση από την οικογένεια άτεκνο ζευγάρι: "η μπύρα στην εμφάνιση της ανδρικής υπογονιμότητας?" Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 30% της μπύρας αλκοολικοί υπογονιμότητας είναι η ανάπτυξη σε αυτή τη βάση.

Πώς μπύρα επηρεάζει την δραστικότητα, θα διευκρινιστεί, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η σοβαρότητα των αρνητικών παθολογικές αλλαγές είναι άμεσα εξαρτημένη από το αλκοόλ. Συνιστάται να μην πίνετε περισσότερο από ένα λίτρο την ημέρα, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Αλλά στην πραγματική ζωή η πλειοψηφία των ενηλίκων ανδρών παραμελούν τις προειδοποιήσεις. Ακόμη και τα παιδιά, συχνά, ποτό και το θεωρούν φυσιολογικό. Για την αποφυγή προβλημάτων υγείας, έφηβοι δεν συνιστάται να ξεκινήσετε ή να κόψει το ποτό.

Τι και αν ο χρόνος δεν σταματά

Οι περισσότεροι άνδρες δεν ανησυχείτε για τη ζημία από την τακτική κατανάλωση μπύρας ποτό. Πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι η μπύρα και το αρσενικό δραστικότητα συνδέονται. Συνοψίζοντας, είναι δυνατόν να απαντήσει, ποια είναι η επίδραση της μπύρας σχετικά με τη δραστικότητα και τι θα συμβεί αν ο χρόνος δεν ρίξει:

  • Μικρές και σπάνιες πόσιμο είναι μια καλή στύση.
  • Να πίνετε σε μεγάλες ποσότητες, μια-δυο φορές την εβδομάδα – μια σταδιακή μείωση στη δύναμη της στύσης, αλλά αυτή επιμένει.
  • Η συστηματική χρήση μεγάλων ποσοτήτων – ανικανότητα.

Να πίνετε ή να ρίξει ένα προσωπικό θέμα, αλλά ελπίζω ότι από αυτό το υλικό είναι σαφές ότι οι επιπτώσεις στην υγεία είναι καταστροφικές. Αλλαγή σας συνήθειες προς το καλύτερο και να ζήσουν μια υγιή ζωή. Καλή τύχη.