Η αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια

Η γυναίκα, η φύση έχει την εμμηνόπαυση, στο οποίο η σεξουαλική δραστηριότητα και τη γονιμότητα εξασθενίζει, και ο άνθρωπος πάντα διατηρεί τη στυτική λειτουργία, μόνο την ποιότητα με την πάροδο του χρόνου μπορεί να μειωθεί. Σε μεγάλη ηλικία ο λόγος για αυτό είναι η φυσική εσωτερικές αλλαγές. Για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία της στυτικής αδυναμία μπορεί να είναι μόνο ένας γιατρός, αλλά συχνά ο ένοχος πολλά σημαντικά στοιχεία:

 • η κατάχρηση αλκοόλ και τη νικοτίνη;
 • η πτώση του επιπέδου της τεστοστερόνης;
 • το υπερβολικό βάρος;
 • νευρολογικές διαταραχές.

Ακόμη και αν ο άνδρας υποστηρίζει τη φυσική δραστηριότητα των ηλικιωμένων, προσπαθεί να θεραπεύσει χρόνιες παθήσεις δεν έχουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό σας από το φυσικό επιδείνωση της δραστικότητας. Αυτό οφείλεται στην ορμόνη τεστοστερόνης, που αναπτύσσεται σε άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών είναι σταδιακά επιβράδυνση, η οποία συμβάλλει στη μειωμένη λίμπιντο, προβλήματα με τη στύση και την εκσπερμάτωση.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ

Ένα ζευγάρι

Αποτελεσματική μέθοδος για την επίδραση στη στυτική λειτουργία ενδέχεται να μην περιορίζεται η πρόσληψη ορισμένων χάπια, ή μόνο να τρώτε τροφές αφροδισιακές. Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και η αναγκαία υπομονή, γιατί αν δεν είναι μια αγορά διεγερτικών ανέγερση στο φαρμακείο, η θεραπεία θα είναι μακρύς. Συμβαίνει συχνά ότι το θεραπευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • θεραπεία των ασθενειών του ουροποιογεννητικού συστήματος *
 • ασκήσεις των ματιών;
 • βιταμίνες και συνολικά την ενίσχυση της ανοσίας.

Θεραπεία με το φάρμακο

Η επιλογή των φαρμάκων, τα οποία έχουν αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια, γίνεται αφού καθοριστεί η αιτία για την επιδείνωση της στυτικής λειτουργίας. Είναι δυνατόν συνταγές, να βελτιωθούν τα επίπεδα των ορμονών, που επηρεάζουν τη λίμπιντο, βελτιώνει την αίσθηση της οικειότητας. Μαζί με από του στόματος φαρμακευτική αγωγή μακροχρόνια θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να απαιτήσει την τοπική χρήση φαρμάκων, αλοιφές, τζελ, ενέσεις στο πέος.

Λαϊκές θεραπείες

Στην παλιά εποχή οι γιατροί συμβουλεύουν να προτιμάτε τα συνθετικά χάπια παραδοσιακή ιατρική, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσει την σοβαρή χρόνια ασθένεια του αναπαραγωγικού συστήματος. Το μειονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι η διάρκεια του μαθήματος: 2-4 εβδομάδες διάλειμμα και επαναλάβετε. Άμεση επίδραση από τα χάπια δεν αξίζει να περιμένει, αλλά η τιμή και τους κινδύνους αυτής της θεραπείας παρακάτω. Κυρίως για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 60 χρόνια της λαϊκής ιατρικής προσφέρει:

 • η χρήση των αφεψημάτων από βότανα;
 • επικάλυψη εφαρμογές στο πέος;
 • η χρήση της μουστάρδας σοβάδες για τα πόδια *
 • λαμβάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Άσκηση

Οι ειδικοί προτείνουν άνδρες άνω των 60 ετών, κάνει γιόγκα είναι καλό για τα όργανα της πυέλου: οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε κάτω μέρος της πλάτης, που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, την κυκλοφορία του. Θα πρέπει, επίσης, χωριστές σειρές ασκήσεων που προωθούν την ανάκτηση της δραστικότητας – θα μπορούσαν να είναι ένα γιατρό ή όχι. Η απλούστερη από την παρέα:

 • Κατά την ούρηση, να σταματήσει το ρεύμα και μετρήστε μέχρι το 10 και πάλι και να χαλαρώσετε τους μυς σας. Αυτή η σωματική άσκηση πρέπει να γίνεται κάθε φορά που ουρείτε.
 • Κάθεται στους γλουτούς σας, τραβήξτε το τακούνι σας ευθυγραμμιστεί με τη φτέρνα του ποδιού προς την βουβωνική χώρα. Γόνατα ανοιχτά, προσπαθήστε να πέσει στο πάτωμα. Η στάση "πεταλούδα" θα πρέπει να κρατήσει 30-40 δευτερόλεπτα.
 • Να βρίσκονται στο στομάχι, λυγισμένα στους αγκώνες, τοποθετήστε τις παλάμες προς τα κάτω στις πλευρές. Εκπνέετε, ανασηκώστε το στήθος από το πάτωμα, σχηματίζοντας αψίδα την πλάτη του. Μετρήστε μέχρι το 20, κάτω. Η άσκηση βοηθά να καθορίσει τη ροή του αίματος.

Η πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων

Για να βελτιώσει την ισχύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "αρσενικό" συμπλέγματα βιταμινών ή φθηνή για να αγοράσει πάνω από τον πάγκο ή την τάξη σε απευθείας σύνδεση οποιαδήποτε ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ που θα περιέχει ορισμένες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τη διόρθωση ορμονικές και αγγείων. Σημαντική χρήση:

 • Ψευδάργυρος – που είναι τα δομικά στοιχεία της τεστοστερόνης.
 • Το σελήνιο επηρεάζει τα αρσενικά γεννητικά όργανα.
 • Η βιταμίνη C βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία.
 • Η βιταμίνη Ε διεγείρει την ροή του αίματος στο πέος.
 • Η βιταμίνη D είναι υπεύθυνη για την αύξηση της λίμπιντο.

Χειρουργική επέμβαση

Βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια είναι αδύνατο, αν υπάρχει βλάβη των αιμοφόρων αγγείων του πέους σε μια τέτοια κατάσταση μόνο με έναν τρόπο: τη χειρουργική επέμβαση. Κυρίως οι γιατροί εξάσκηση ενίσχυση της τοιχώματα των αγγείων ή χειρουργική επέμβαση παράκαμψης (σε ασθενείς Ώριμη ηλικία των αρτηριών αφής σπάνια – μόνο φλέβες). Δεν αποκλείεται εμφύτευση πεϊκής εισαγωγή του εμφυτεύματος των σηραγγωδών σωμάτων, και την αντλία στο όσχεο.

Η ανάκτηση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια

Κουτάλι

Αν θέλουμε να μιλάμε όχι μόνο για την επιδείνωση της στυτικής λειτουργίας και την πλήρη εξαφάνιση της λίμπιντο, ανικανότητα να αντισταθεί ακόμη και σύντομη σεξουαλική επαφή λόγω πρόωρη εκσπερμάτωση, φτωχό διέγερση του πέους, οι άνδρες πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό. Να αποκατασταθεί η δραστικότητα σε ηλικία 60 χρόνια αργότερα μόνοι μας, αγοράζοντας τα διαφημιζόμενα χάπια δεν θα λειτουργήσει – για την υγεία των ανδρών αυτής της περιόδου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Λαϊκές θεραπείες

Εναλλακτική ιατρική δεν θα είναι αποτελεσματική σε πλήρη ανικανότητα – αυτό εφιστά την προσοχή των ανδρών όλοι οι γιατροί. Σε προχωρημένες καταστάσεις είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε διάφορες δημοφιλείς συνταγές μαζί με τη φαρμακευτική αγωγή, ειδικές ασκήσεις και άλλα μέτρα για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες μετά τα 60. Καθιερωμένη κεφάλαια:

 • Γρασίδι Ντουμπρόβνικ, από όπου μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ζωμό, 5 κουταλάκια του γλυκού ακατέργαστη ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, αφήστε το να σιγοβράσει για 3 λεπτά, αφήστε το για μισή ώρα. Πάρτε 50 ml πριν από το φαγητό, όλα τα γυαλιά θα πρέπει να πίνετε την ημέρα. Την επόμενη μέρα, προετοιμάζει μια νέα παρτίδα. Το μάθημα διαρκεί 14 ημέρες.
 • Το θυμάρι έγχυσης βοηθά να αποκατασταθεί η φυσιολογική στύση και να αποφευχθεί η πρόωρη εκσπερμάτωση. 2 κουταλιές της σούπας βότανο επιμένουν κάτω από 500 ml βραστό νερό για περίπου 2 ώρες, τη χωρίζετε στη μέση και να πίνετε το πρωί και το βράδυ. Το μάθημα δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από 2 εβδομάδες.
 • Τσουκνίδα σπόροι συμβάλουν στην αύξηση της ανδρικής εξουσίας, μέσω της εξάλειψης των ασθενειών του αναπαραγωγικού συστήματος, αλλά δεν μπορούν να ληφθούν αν κάποιος έχει την καρδιαγγειακή νόσο. Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής προσφορά για να κάνει το τσάι (1 κουταλάκι του γλυκού ανά Φλιτζάνι) ή έγχυμα: ρίχνουμε 5 κουταλιές της σούπας σπόρους τσουκνίδες 0,5 λίτρα κόκκινο ξηρό κρασί, το βράζουμε, το δροσερό. Ποτό 50 ml την ημέρα πριν από τα γεύματα για 3 εβδομάδες.

Διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής

Συνεχή κίνηση – περπάτημα, παίζοντας βόλεϊ και το ποδόσφαιρο, το σκι το χειμώνα και το ποδήλατο το καλοκαίρι, είναι το κλειδί για την υγεία σε οποιαδήποτε ηλικία. Επιπλέον, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι το αρσενικό το τακτικό σεξ έχει άμεσο αντίκτυπο στην αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες μετά την ηλικία των 60. Δεν είναι η τελευταία ρόλο για να αυξήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα παίζει και η υγιεινή διατροφή:

 • Πέτα του μενού, το αλκοόλ, τα λιπαρά τρόφιμα, το γρήγορο φαγητό, αποφύγετε το Κάπνισμα και μεγάλες ποσότητες αλατιού.
 • Καθημερινά τρώει τα καρύδια και τα κουκουνάρια, τα αμύγδαλα. Καλό θα είναι να τα συνδυάσετε με μέλι.
 • Μην αγνοείτε τα πρωτεϊνικά τρόφιμα, αλλά μην το παρακάνεις με τα λιπαρά κρέατα.

Όταν σε άνδρες άνω των 60 ετών, αποδυνάμωσε ανέγερση, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό για να ενισχύσει – πηγαίνετε στο φαρμακείο και να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία. Πριν επιλέξετε τα μέσα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες από Ώριμη ηλικία, είναι απαραίτητο να βρούμε τα αίτια που οδήγησαν στις δυσκολίες. Σε φυσιολογικούς υγιείς άντρες σε αυτή την ηλικία υπάρχει μια μικρή μείωση στην σεξουαλική λειτουργία που σχετίζεται με τη μείωση με την ηλικία της τεστοστερόνης.

Παρασκευάσματα για τη δραστικότητα για τα άτομα της Ώριμης ηλικίας, μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες.

 • Ορμονικά σκευάσματα τεστοστερόνης.
 • Διεγερτικά δραστικότητα συνθετικής προέλευσης (tablets που βασίζονται στο sildenafil).
 • Σημαίνει να ενισχύσει την αρσενική δύναμη φυσικής προέλευσης (δισκία με βάση το yohimbine ή άλλα φυτικά συστατικά).

Πριν πάρετε το μέσο για να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες από Ώριμη ηλικία, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες, ενδείξεις και αντενδείξεις.

Για να αυξηθεί η δραστικότητα μετά από 60 χρόνια, οι ειδικοί συστήνουν την πρόσληψη φαρμάκων που περιέχουν τεστοστερόνη. Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας οφείλεται στην πρόσληψη επαρκεί για την πλήρη ανέγερση αρσενική ορμόνη φύλων.

Να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση και να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ισχύ σε 60 χρόνια και διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από καρύδια και μέλι, που αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες, επίσης, να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη για ολόκληρο το σώμα για να αυξήσει την ισχύ.

Ένα άλλο καλό εργαλείο για να ενισχύσει την αρσενική δύναμη – ένα αφέψημα από βότανα Ντουμπρόβνικ συνηθισμένο. 2 κουταλιές της σούπας πρώτων υλών, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, να επιμείνει σε μια ώρα και να λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα για 1/3 Φλιτζάνι πριν το φαγητό.

Να μεγαλώσει και να αποκαταστήσει την ισχύ της, να ενισχύσει τις αισθήσεις του από τη σεξουαλική επαφή, καλό είναι να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες:

 • Για να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες.
 • Για να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή διατροφή με θαλασσινά, ξηροί καρποί, όσπρια, λαχανικά και φρούτα.
 • Να δώσει λιπαρά, τα καπνιστά τρόφιμα και fast food.
 • Να αυξηθεί η φυσική δραστηριότητα: η άσκηση, γυμναστική, γιόγκα.

Η συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες βοηθά να διατηρήσει την ισχύ στους άνδρες 60 ετών και την αύξηση, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη σεξουαλική ζωή για πολλά χρόνια.

Ακόμη Ώριμη ηλικία δεν θα είναι εμπόδιο για την πλήρη και προσωπική ζωή εάν πάρετε τη φροντίδα της υγείας σας, τακτικές επισκέψεις στο γιατρό και σωστά να τους ανατεθεί χάπια και φάρμακα.

Ποιοι παράγοντες οδηγούν σε μειωμένη δραστικότητα

Τα χέρια

Οι παράγοντες αυτοί μπορούν να χωριστούν σε φυσιολογική και παθολογική.

Φυσιολογικές:

 • Η παχυσαρκία. Είναι αποτέλεσμα της κοινής μεταβολικές διαταραχές.
 • Το κάπνισμα. Η νικοτίνη επηρεάζει την παροχή αίματος στα όργανα της πυέλου, προκαλώντας ισχαιμία και τεχνητή αθηροσκλήρωση. Η έλλειψη αίματος είναι το μονοπάτι προς την ανικανότητα (γράψαμε νωρίτερα για τους κινδύνους του Καπνίσματος για την δραστικότητα).
 • Πίνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Το αλκοόλ αμβλύνει τη λίμπιντο, που μειώνει τη συγκέντρωση της τεστοστερόνης. Μπορείτε να πίνετε μόνο με μέτρο: όχι περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί την ημέρα.
 • Ψυχογενή αίτια (έλλειψη εμπιστοσύνης, τις φοβίες και τους φόβους).
 • Hypodynamia (έλλειψη κίνησης).
 • Λαμβάνοντας ορισμένα φάρμακα (ειδικά ψυχοτρόπων).

Περιλαμβάνουν παθολογικές ασθένειες:

 • Αφροδίσιο νόσημα. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα "οδυνηρό" το χτύπημα για την ανδρική υγεία, που επηρεάζουν τον προστάτη και τους όρχεις.
 • Η υπέρταση. Προκαλεί ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων και ισχαιμίας των οργάνων της πυέλου.
 • Προστατίτιδα. Είναι μια πραγματική παραλία άνδρες άνω των 60 ετών. Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτή η επικίνδυνη ασθένεια που επηρεάζει το 70% των ανθρώπων με προχωρημένη ηλικία. Η νόσος χαρακτηρίζεται από στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα με την κανονική ούρηση. Παρά το γεγονός αυτό, η ήττα του προστάτη δεν είναι μια ποινή θανάτου. Η ασθένεια προκαλεί προσωρινή ανικανότητα. Είναι πραγματικά για να διορθώσει μια παθολογική κατάσταση.
 • Αδένωμα του προστάτη. Ένας καλοήθης όγκος του αδενικού ιστού του προστάτη. Έχει παρόμοια συμπτώματα με τον προστάτη. Απαιτούν υποχρεωτική χειρουργική θεραπεία, γιατί διακυβεύεται δεν είναι μόνο η αναπαραγωγική λειτουργία, αλλά και τη συνολική Γενική υγεία.
 • Φλεγμονώδεις και μη φλεγμονώδεις βλάβες των όρχεων και τα εξαρτήματα: ορχίτιδα, επιδιδυμίτιδα, κρυψορχία (εξαιρετικά σπάνια στην ενήλικη ζωή), κλπ.
 • Ασθένειες των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. Συμπεριλαμβανομένης της ουρολιθίασης, πυελονεφρίτιδα.
 • Ενδοκρινικό παθολογία στο επίπεδο του θυρεοειδούς αδένα (υποθυρεοειδισμός), τον υποθάλαμο και την υπόφυση (υπογοναδισμός).

Να κατανοήσουν τα αίτια είναι δυνατή μόνο με τη βοήθεια του αρμόδιου ιατρού. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει τον ασθενή — να τηρούν τους κανόνες της πρόληψης, προκειμένου να μειωθεί ο ρόλος των φυσιολογικών παραγόντων. Τι να κάνετε για να επαναφέρετε τη δραστικότητα μετά από 60 χρόνια, αυτό το ζήτημα μπορεί να λυθεί μόνο από τον εκπρόσωπο του ισχυρότερο φύλο.

Πόσο ρεαλιστικό είναι να ενισχύσει τη δραστικότητα σε αυτή την ηλικία

Για να ενισχύσει τη σεξουαλική δραστηριότητα μετά την ηλικία των 60 ετών — περισσότερο από το πραγματικό. Σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία και η θέληση και η επιθυμία, ως ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος της ισχυρής μισό της ανθρωπότητας, πιο υπεύθυνη προσέγγιση είναι απαραίτητη και το πιο δύσκολο είναι να επιστρέψουν υγιή στύση. Για να αυξηθεί η δραστικότητα μετά από μια τέτοια Ώριμη ηλικία, χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει:

 • Η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας.
 • Μια αλλαγή στη διατροφή.
 • Λήψη στοχευμένων φαρμάκων.
 • Περιλαμβάνει, επίσης, τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων, φυσικά μαζί τους.

Αποκατάσταση αρσενικό δραστικότητα και τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής συμβάλλει στη συμμόρφωση με τους κανόνες της διατροφής, ένας υγιής τρόπος ζωής, η τακτική άσκηση, η έγκαιρη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών.