Δραστικότητα 60 χρόνια για τους άνδρες - τρόπους για να βελτιώσει, κινδύνους για την υγεία, θεραπεία

Σε όλη τη ζωή για τη σεξουαλική λειτουργία ατόμων καταλαμβάνει μια σημαντική θέση. Μετά από 60 χρόνια, η δραστικότητα των ανδρών είναι αποδυναμωμένη, η επιθυμία για οικειότητα είναι μειωμένη, οι σεξουαλικές σχέσεις γίνονται ακανόνιστα. Πώς να ανακτήσει την παλιά της δύναμη; Υπάρχουν φάρμακα, λαϊκές θεραπείες, που σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια στενή σχέση. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο σωστό τρόπο ζωής, να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες, και τη δύναμη αποκατασταθεί. Είναι σημαντικό όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, επικοινωνήστε με το γιατρό, μην περιμένετε για επιπλοκές.

αυξημένη δραστικότητα 60

Το σεξ σε αυτή την ηλικία είναι σχεδόν στο ίδιο σημείο στη ζωή, όπως στα νιάτα του, έχει μια θετική επίδραση στη διάθεση, τη Γενική ευημερία και συναισθηματική κατάσταση. Να έχετε καλή δύναμη σε 60 χρόνια δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός.

Είναι μόνο σημαντικό να παρατηρήσουμε μερικές απλές συστάσεις των ειδικών και παρακολουθεί την υγεία τους. Ας δούμε πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα μετά από 60 χρόνια και τι προκαλεί την μείωση της ανδρικής δύναμης σε αυτή την ηλικία.

Πώς να προσδιορίσετε αν όλα είναι εντάξει με ισχύ 60

Φυσικά, η υγεία στους άνδρες και δραστικότητα μετά από 60 χρόνια αρχίζει να επιδεινώνεται, λόγω της μείωσης στην παραγωγή ορμονών, η συσσωρευμένη χρόνιες ασθένειες, μειωμένη ανοσία και άλλα προβλήματα χαρακτηριστικό αυτής της ηλικίας. 60 υπάρχει μια σταδιακή εξαφάνιση σχεδόν όλες τις λειτουργίες του σώματος.

Μερικές φορές μια στύση σε αυτή την ηλικία έρχεται μόνο μετά από εντατική τόνωση της ερωτογενείς ζώνες. Και μπορεί να θεωρείται ο κανόνας: σε 20 χρόνια, ο ενθουσιασμός από κάποιες σκέψεις για το σύντροφο ή την προβολή candid φωτογραφίες θα πρέπει να φύγει.

Ναι, και το πέος σε πλήρη στύση δεν έχουν αυτές τις διαστάσεις, τι ήταν πριν. Αυτό οφείλεται στην επιδείνωση της παροχής αίματος στο πέος και να μειωθεί ο όγκος των ουσιών. Αυτό δεν είναι ένα σημάδι της στυτικής δυσλειτουργίας. Το πρόβλημα εμπειρογνώμονες όνομα τους ακόλουθους παράγοντες:

 • μια απότομη πτώση της λίμπιντο και όχι.
 • η έλλειψη στύσης, ακόμη και με την καλή διέγερση;
 • η αδυναμία της σεξουαλικής επαφής, λόγω έλλειψης ανθεκτικό ή ατελής στύση;
 • μειωμένη ευαισθησία του πέους και έλλειψη οργασμού κατά τη διάρκεια του σεξ;
 • πρόωρη εκσπερμάτωση.

Για να ηχήσει ο συναγερμός και αμέσως να συμβουλευτείτε έναν ειδικό είναι απαραίτητη κατά τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα, αναφέροντας προβλήματα στο ουρογεννητικό σφαίρα: πολύ συχνή και επώδυνη ούρηση, η απουσία της στύσης και την επιθυμία για οικειότητα, πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, και η απαλλαγή από την ουρήθρα.

Που προκαλεί χαμηλότερη δραστικότητα

Σύμφωνα με τις στατιστικές, η δραστικότητα των 60 ετών μπορεί να μειωθεί λόγω πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Μεταξύ των πιο κοινών αξίζει να αναφερθεί είναι:

 • καθιστικός τρόπος ζωής;
 • χρόνιες και οξείες ασθένειες, ιδιαίτερα προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, το ουρογεννητικό και το νευρικό σύστημα, φλεγμονώδεις διεργασίες:
 • ορμονικές διαταραχές και μείωσε την παραγωγή τεστοστερόνης;
 • κοινή σωματική και ψυχική κόπωση;
 • υποθερμία;
 • το υπερβολικό βάρος και την υπερκατανάλωση τροφής;
 • κακές συνήθειες, όπως το Κάπνισμα και το αλκοόλ;
 • η έλλειψη τακτικής οικειότητα;
 • δυσμενή κατάσταση στην οικογένεια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια μπορεί να επιτευχθεί χωρίς μεγάλη δυσκολία. Απλά αρκετά για χαλάρωση, ισορροπημένη διατροφή, να κινείστε περισσότερο και με τα πόδια, για να φέρει σε σεξουαλική τους ζωή με το σεξ ποικιλία. Σίγουρα πρέπει να μιλήσω με τη γυναίκα του ή η γυναίκα ανοιχτά και, στη συνέχεια, να κάνει τη σεξουαλική οικειότητα "γεύση".

Οι συνήθεις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων

Οι γιατροί συνιστάται για την πρόληψη των προβλημάτων στύσης και να αποκαταστήσει τη δραστικότητα μετά από 60 χρόνια να τηρεί απλούς κανόνες:

 1. Οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της Γενικής υγείας, αρνητική επίδραση στην δραστικότητα και την λίμπιντο. Η έγκαιρη θεραπεία της φλεγμονής, ιογενείς ασθένειες και λοιμώξεις μειωθεί ο κίνδυνος των επιπλοκών, επιδείνωση στην ισχύ και την ασυλία. Πολλές ασθένειες είναι ασυμπτωματική. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να μην παραλείψετε το ετήσιο τσεκ-απ με τους ειδικούς. Αν μια προγραμματισμένη θεραπεία σας είναι να κρατήσει τη λήψη και δόση των χορηγηθέντων πόρων. Με την παρουσία πολύπλοκων χρόνιες ασθένειες, όπως η προστατίτιδα, ο γιατρός σας θα σας πει πώς να βελτιώσει τη δραστικότητα της στα 60 χρόνια με ασφαλή τρόπο.
 2. Μια ισορροπημένη διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στη διατήρηση της υγείας και την άριστη δραστικότητα σε 60 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία (και κατά προτίμηση πολύ νωρίτερα) θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή σας είναι πολύ λιπαρά, τηγανητά, τα πικάντικα και το πρόχειρο φαγητό, fast food και τροφίμων που έχει συντηρητικά, αρώματα, χρωστικές ουσίες. Η διατροφή των ανθρώπων θα πρέπει να είναι παρόντες τρόφιμα όπως φρέσκα χόρτα, τα φρούτα και τα μούρα, τα άπαχα κρέατα και τα ψάρια, τα καρύδια, τα μελισσοκομικά προϊόντα, το γιαούρτι και τα τυριά, τα δημητριακά και τα όσπρια. Αν οι εξετάσεις δείχνουν την ανεπάρκεια σε οποιαδήποτε μέταλλα ή βιταμίνες, για να αποκατασταθεί η δραστικότητα μετά από 60 χρόνια με τη συμβουλή του γιατρού πρέπει να αρχίσουν να λαμβάνουν βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα.
 3. Να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες. Το κάπνισμα και η κατάχρηση αλκοόλ έχει αρνητικές επιπτώσεις στη λίμπιντο και δραστικότητα, όχι μόνο στο 60, αλλά και σε οποιαδήποτε ηλικία. Υπό την επίδραση των επιβλαβών ουσιών που εισέρχονται στο αίμα, μειώνει την ποιότητα του σπέρματος χειροτερεύει στύσεις.
 4. Ομαλοποίηση της σεξουαλικής ζωής. Τακτικές σεξουαλικές πράξεις, συναισθηματική και σωματική οικειότητα με το σύντροφό σας, χρόνο μαζί, θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά πολύ διαλείμματα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη στύση και τη δραστικότητα σε Γενικές γραμμές.

Θετικά επηρεάζει την ισχύ των ανδρών στην ηλικία των 60 μέτρια σωματική δραστηριότητα με τη μέγιστη συμμετοχή των μυών της πυελικής περιοχής. Για παράδειγμα, η ισχυρή επίδραση της Kegel άσκηση και σωστή μασάζ του προστάτη.

Στυτική δυσλειτουργία θεραπεία

Ακόμα και αν σε συμμόρφωση με αυτές τις συστάσεις, οι άνδρες είναι ακόμα αναπάντητο το ερώτημα του πώς τα 60 χρόνια να έχει καλή δραστικότητα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την επιλογή των μεθόδων για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης με τη βοήθεια των φαρμάκων και δημοφιλείς συνταγές. Αυτοθεραπεία σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να βλάψει μόνο, επειδή όλες οι μέθοδοι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη χρήση, αντενδείξεις και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φαρμακευτική αγωγή

Από τα καλύτερα φάρμακα για τη δραστικότητα μετά από 60 χρόνια, οι πιο συχνά συνταγογραφείται και να χορηγείται από άνδρες όπως:

 1. Ομοιοπαθητικά διεγερτικά τη δραστικότητα και τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, και επίσης Συμπληρώματα. Τα εν λόγω ταμεία είναι κυρίως φυσική σύνθεση, τουλάχιστον αντενδείξεις και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες. Ενεργούν ήπια και θετικά επηρεάζει το έργο όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος.
 2. Τα συνθετικά φάρμακα. Τέτοια φάρμακα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό: είναι γρήγορη, αλλά έχουν πολλές αντενδείξεις και δεν είναι κατάλληλο για όλους.
 3. Τα φάρμακα για την αποκατάσταση του φυσιολογικού μεταβολισμού και της Γενικής ασυλίας. Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις, να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες μετά από 60 χρόνια επιτυγχάνεται με τη χρήση κατάλληλα επιλεγμένων και χρησιμοποιούνται τακτικά βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.
 4. Ορμονικά φάρμακα. Μερικές φορές, η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας – δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, η χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης. Μετά από να περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές, ο ειδικός παίρνει ορμονοθεραπεία για να αποκαταστήσει την ισορροπία στο σώμα του αρσενικού. Συχνά χρησιμοποιούνται φάρμακα με την τεστοστερόνη, η οποία παράγεται με τη μορφή ενέσεων, ταμπλέτες, έμπλαστρα, αλοιφές και κρέμες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποκατασταθεί η δραστικότητα στα 60 χρόνια στους άνδρες βοηθήσει αντικαταθλιπτικά, φάρμακα για την ομαλοποίηση της συναισθηματικής-ψυχικής σχέδιο, ψυχοθεραπεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για τα άτομα που βιώνουν τον φόβο ή την ανασφάλεια, συχνά υποφέρουν από στρες και την υπερκόπωση, δεν είναι αρκετή ξεκούραση το βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα

λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα

Αν και υπάρχουν πολλά φάρμακα και τις σύγχρονες εξελίξεις της ιατρικής, δημοφιλής θεραπεία δραστικότητα λαϊκές θεραπείες άνδρες σε 60 χρόνια. Αυτές οι συνταγές είναι φθηνό κόστος, συχνά εύκολο να προετοιμαστούν και είναι πολύ μαλακό για το ανθρώπινο σώμα. Τα πιο δημοφιλή λαϊκές θεραπείες είναι:

 1. Βάμματα με φαρμακευτικά φυτά και βότανα που γίνεται για το αλκοόλ και βότκα. Έτσι, για να αυξήσει την ισχύ εφαρμόζεται βάμμα σκόρδο, ginseng, ρίζα calamus, τζίντζερ.
 2. Τα προϊόντα της μέλισσας. Ιδιαίτερα χρήσιμο γύρη, Βασιλικό πολτό, φυσικό υγρό μέλι. Η τακτική κατανάλωση του μελιού με ξηρούς καρπούς είναι μια ισχυρή στύση διεγερτικό και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 3. Αφεψήματα από βότανα. Η νταίζη, το Ντουμπρόβνικ, hawthorn, motherwort, Μελισσόχορτο, βαλσαμόχορτο και πολλά άλλα φυτά, καθώς και τα τέλη τους, στενά στις σωστές αναλογίες, να δώσει την ίδια ισχυρή επίδραση, όπως ορισμένα φάρμακα.
 4. Τρώγοντας κάποιες τροφές που θεωρούνται αφροδισιακά. Για παράδειγμα, η τακτική προσθήκη τους στη διατροφή των κατοικίδιων κοτόπουλο και αυγά ορτυκιού, τα φρέσκα λαχανικά, τα φρούτα και τα μούρα, το τζίντζερ, τα θαλασσινά, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, τα αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά και άλλα υγιεινά τρόφιμα θα είναι πάντα μείνετε σε φόρμα, ανεξάρτητα από την ηλικία.
 5. Jet beaver, musk ελάφια και μερικά άλλα ζώα. Αυτό είναι ένα πολύ πολύτιμο φυσικό συστατικό με το οποίο οι άνθρωποι που αποδίδεται σχεδόν μαγικές ιδιότητες.

Συμπέρασμα

Θυμάμαι, μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας, τη διατήρηση ενός δραστήριου τρόπου ζωής και την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, θα βελτιώσει την ισχύ των 60 ετών, και θα κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Και σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές δεν πρέπει να σας τρομάξει, είναι απόλυτα φυσικό ότι ο άντρας σε μεγάλη ηλικία δεν είναι τόσο ενεργή σεξουαλική ζωή σε 20 χρόνια.

Το σεξ 60 μπορεί να είναι πολύ φωτεινό, τακτική, για να φέρει χαρά. Είναι σημαντικό να δώσει σε αυτό το τομέα της ζωής προσοχή, για να φέρει την οικειότητα, τη διαφορετικότητα, να παρακολουθούν την υγεία τους και να αποτρέψει την επιδείνωση. Μια ισορροπημένη διατροφή, παραδοσιακές συνταγές και καλά-επιλέχθηκε φάρμακα για να βοηθήσει να διατηρήσει μια καλή στύση και τη λίμπιντο.