Η επίδραση του Καπνίσματος στην άντρας δραστικότητα

Κατηγορηματικά ότι ο εθισμός στο κάπνισμα είναι επιβλαβές για το σώμα. Αν και αυτό έχει μικρή επίδραση στον αριθμό των ανθρώπων που πάσχουν από αυτή τη συνήθεια. Ο λόγος είναι η αργή δράση από τα κύρια συστατικά του καπνού. Η εξάπλωση του δηλητηρίου μπορεί να πάρει δεκαετίες. Ακόμη και εκείνοι οι άντρες που ξέρουν πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ισχύ, αυτό δεν την εμποδίζει να αρχίσει να καπνίζει. Μερικοί δεν γνωρίζουν καν για τον κίνδυνο προβλήματα με τη στύση στο μέλλον.

Δεν το Κάπνισμα σε δραστικότητα στους άνδρες

Άμεση σύνδεση δραστικότητα και κάπνιζαν τσιγάρα. Αυτό ισχύει τόσο για το άτομο που μόλις αρχίζει να εθιστεί στη νικοτίνη, και ένα βαρύ καπνιστή. Οι λόγοι είναι δύο:

Τσιγάρο
 • τσιγάρο που καπνίζετε έχει καμία άμεση επίδραση στην ορμονική ισορροπία και τη σεξουαλική λειτουργία;
 • ο χρόνος ανάπτυξης για τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνού στο σώμα, διαρκεί πολλά χρόνια, γεγονός που δεν του επιτρέπει να συνειδητοποιήσει την επίδραση της νικοτίνης για την πιθανότητα της σεξουαλικής επαφής.

Οι άνθρωποι μπορεί να παρατηρήσετε ποιες είναι οι επιπτώσεις του Καπνίσματος σε ισχύ με την πάροδο των ετών. Αυτό σημαίνει ότι η νικοτίνη και η πίσσα του καπνού (μαζί με όλες τις ουσίες που περιέχει) μετά το πρώτο χτύπημα στο σώμα αρχίζουν να έχουν αρνητική επίδραση. Ως εκ τούτου, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το Κάπνισμα και η δραστικότητα δεν είναι συμβατές.

Η επίδραση της νικοτίνης στο σώμα

Η νικοτίνη είναι μια χημική ένωση φυσικής προέλευσης (αλκαλοειδές). Που περιέχονται στα φύλλα των σολανωδών φυτών. Αυτό είναι κυρίως καπνού και του καπνού. Άλλοι (όπως ντομάτες, μελιτζάνες, πατάτες, πιπεριές) έχουν αμελητέα συγκέντρωση της νικοτίνης. Για το ανθρώπινο σώμα και η νικοτίνη είναι μια ξένη ουσία. Δεν συντίθενται. Λόγω της δομής του το αλκαλοειδές μπορεί να τονώσει ορισμένων νευρικών υποδοχέων. Το οποίο ως εκ τούτου, ονομάζεται νικοτίνη.

Νικοτινικούς υποδοχείς βρίσκονται σε πολλά μέρη του σώματος. Είναι ο εγκέφαλος, γάγγλια του νωτιαίου μυελού και των περιφερικών νευρώνων (δηλαδή, οι νευρώνες που πάει από το νωτιαίο μυελό στους σκελετικούς μύες). Όλοι ανταποκρίνονται σε ακετυλοχολίνη και η νικοτίνη. Η πρώτη ξεχωρίζει από το συνάψεων του νευρώνα και πηγαίνει αμέσως στο χώρο μεταξύ των νευρώνων. Η νικοτίνη μπορεί να πάρει μόνο από το υγρό που περιβάλλει τα κύτταρα. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη της δηλητηριώδεις επιδράσεις της νικοτίνης από τα τσιγάρα που χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα.

Ότι είναι ο κύριος κίνδυνος του καπνού και πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ισχύ και το ενδοκρινικό σύστημα των ανθρώπων. Η δόση της νικοτίνης που έλαβε από ένα τσιγάρο, μικρές και ανάπτυξη των τοξικών επιδράσεων. Συνήθεια και την τακτική ροή των ουσιών στο σώμα σιγά-σιγά θα τον δηλητηριάσει. Η νικοτίνη μπορεί να παρέμβει στην κανονική διάρκεια του μεταβολισμού. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των τοξικές βλάβες του σώματος.

Το κάπνισμα και η τεστοστερόνη στους άνδρες

Η νικοτίνη επηρεάζει άμεσα το επίπεδο της τεστοστερόνης δεν μπορεί. Η δράση λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τον ακόλουθο αλγόριθμο:

 • η νικοτίνη στα πνευμόνια απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος,
 • ελεύθερα στο αίμα;
 • η νικοτίνη βλάπτει το επιθήλιο των μικρών αιμοφόρων αγγείων;
 • το επιθήλιο του η φλεγμονή
 • παρεμβαίνει με την κανονική κυκλοφορία, αυξάνει την πίεση;
 • αλλαγές στη ροή του αίματος επηρεάζουν τα κύτταρα.
Η επίδραση του Καπνίσματος στο αναπαραγωγικό σύστημα

Παραγωγή τεστοστερόνης οφείλεται στη σύνθεση των ιστών από τους όρχεις. Οι συγκεντρώσεις της ορμόνης που σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο του μεταβολισμού. Το αποτέλεσμα της μείωσης οδηγεί σε αδύναμους ιστούς. Ως εκ τούτου, μειώνει το επίπεδο της ορμόνης σύνθεση. Όλα γίνονται με πολύ αργούς ρυθμούς. Για παράδειγμα, σε ιδανικές συνθήκες με σταθερή κατανάλωση νικοτίνης μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία των όρχεων μετά από 20-30 χρόνια, αν όχι να λαμβάνει υπόψη την ηλικία,τις δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι ίδιοι μπορεί να μειώσει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Η επίδραση του Καπνίσματος στο αναπαραγωγικό σύστημα

Η δράση της νικοτίνης και τοξικές ουσίες στον καπνό του τσιγάρου σε όλη την αναπαραγωγική λειτουργία, οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

 1. Το κάπνισμα οδηγεί σε μια μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης.
 2. Η νικοτίνη και οι τοξίνες στον καπνό διακόψει τη λειτουργία των όρχεων και του προστάτη.
 3. Εθισμός αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, εξαντλώντας τους πόρους του σώματος.
 4. Καπνού αποδυναμώνει τη libido (επιθυμία).
 5. Η νικοτίνη τοξικότητα επίδραση του σπέρματος, μειώνοντας την πιθανότητα της γονιμοποίησης.

Το κάπνισμα και στυτική δυσλειτουργία

Η επίδραση του Καπνίσματος στην ανέγερση έχει τους ίδιους μηχανισμούς. Το πρώτο είναι η μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι ζωτικής σημασίας για την εμφάνιση και διατήρηση της στύσης, η ανάδυση της επιθυμίας. Το καθιερωμένο σύστημα του Καπνίσματος, προκαλώντας χρόνια φλεγμονή των αγγειακών τοιχωμάτων, προάγει την αθηροσκλήρωση. Αν η ασθένεια επηρεάζει το λαγόνιο αρτηρία μειώνεται η λειτουργία των ανδρικών γεννητικών οργάνων (πέος, όρχεις, τον προστάτη). Ως εκ τούτου, η ορατές αρνητικές επιπτώσεις του Καπνίσματος στην ανδρική δύναμη.

Πώς τα τσιγάρα επηρεάζει την δραστικότητα

Εκτός από τη νικοτίνη, ο καπνός του τσιγάρου περιέχει πολλά άλλα συστατικά. Ανάμεσά τους, μια ρητίνη και ένα πολύπλοκο μείγμα βαρέων μετάλλων. Η πρώτη να παραβιάζουν το μεταβολισμό, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της σύνθεσης του σπέρματος . Το δεύτερο μπορεί να προκαλέσει νεοπλασματική ασθένεια. Και η δόση των βαρέων μετάλλων ενώσεων δεν είναι σημαντική. Το αναπτυξιακό αποτέλεσμα είναι δυνατή με την παρουσία του μόνο ένα άτομο.

Ανικανότητα Κάπνισμα

Ανικανότητα προκύπτει ως άμεσο αποτέλεσμα της αθηροσκλήρωση των αγγείων του λαγόνιες αρτηρίες. Τα σκάφη αυτά δίνουν κλάδους που παρέχουν όλα τα αρσενικά γεννητικά όργανα. Η ανικανότητα είναι καθαρά λειτουργικό χαρακτήρα και παρουσιάζεται όταν μια μικρή ποσότητα της τεστοστερόνης. Ή έχει άμεση ήττα των αιμοφόρων αγγείων του πέους. Στη συνέχεια, ανικανότητα σχετίζεται με διαταραχές της στύσης.

Δεν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σχετικά με τη δραστικότητα

Μηχανισμοί της επιρροής των ηλεκτρονικών και συμβατικών τσιγάρων είναι παρόμοια . Τόσο περιέχει νικοτίνη. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν πίσσα και βαρέα μέταλλα. Έχουν πολύ φως στοιχεία. Ωστόσο, η επίδραση τους στο σώμα δεν είναι ακόμη πλήρως επιλυθεί. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το μόνο ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τους επίδραση στην δραστικότητα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το κανονικό.

Η hookah σχετικά με τη δραστικότητα

Η απάντηση είναι Ναι. Αν και μια ειδική μελέτη που διεξήχθη, για τον καπνό που χρησιμοποιείται στην hookah περιέχει το ίδιο (μερικές φορές περισσότερο) δόση της νικοτίνης. Η διαφορά από τα συμβατικά τσιγάρα είναι η θερμοκρασία του εισπνεόμενου καπνού, καθώς και η συγκέντρωση των συστατικών. Σχέδιο hookah περιλαμβάνει περνώντας τα προϊόντα καύσης μέσα από το φίλτρο και ψύξη σε νερό. Σημαντικό για την ποιότητα του καπνού για Ναργιλέ.

Η hookah σχετικά με τη δραστικότητα

Πώς να ανακτήσει ισχύ μετά το Κάπνισμα

Μετά το καπνιστό τσιγάρο υγείας στην σεξουαλική σφαίρα, δεν έχει αλλάξει. Η κατάσταση, όταν έχετε επίμονη στυτική δυσλειτουργία στους καπνιστές, λέει ότι η ανάπτυξη της βιολογικής αλλαγές. Η ανάκτηση της δραστικότητας που προκύπτουν από τον εθισμό περιλαμβάνουν:

 • Η διακοπή του καπνίσματος;
 • αποκατάσταση του μεταβολισμού των γεννητικών οργάνων;
 • η τήρηση των κανόνων του υγιούς τρόπου ζωής *
 • η απουσία κακές συνήθειες.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο είναι διερευνητική στη φύση. Το άρθρο δεν είναι για αυτοθεραπεία. Μόνο ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να κάνει μια διάγνωση και να δώσει συστάσεις θεραπείας με βάση τα επιμέρους χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ασθενούς.