Τι σωματικές ασκήσεις πρέπει να κάνω για να ο άνθρωπος να αυξήσει την δραστικότητα

Με το πρόβλημα της δραστικότητας διαταραχές αντιμετωπίζουν οι άνδρες στη μέση και την Ώριμη ηλικία. Σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας είναι μια απλή μέθοδος με την οποία μπορούμε να ορίσουμε προσωπική ζωή. Η σωματική δραστηριότητα θα ωφελήσει τον άνθρωπο με μειωμένη σεξουαλική ικανότητα, και χωρίς αυτούς.

Γυμναστική για τη δραστικότητα
  1. Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας
  2. Άλλοι τύποι των ασκήσεων
  3. Είτε για να αυξηθεί η δραστικότητα των φαρμάκων;

Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Υγεία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και σεξουαλική είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής ενός ανθρώπου. Το σεξ είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να παρακολουθείτε τη σεξουαλική υγεία σας, τότε θα είναι μια παραβίαση της στυτικής λειτουργίας. Για την πρόληψη και την πρόληψη αυτών των προβλημάτων, οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας. Η σωματική δραστηριότητα κάθε μέρα, ομαλοποίηση, και να αυξήσει την αρσενική ισχύ , βοηθώντας να αποκατασταθεί πλήρως τη σεξουαλική υγεία.

Αυτή η γυμναστική για δραστικότητα εκπαιδεύει τους μυς από το ηβικό οστό και τον κόκκυγα, που έχουν άμεση σχέση με τη δραστικότητα. Με την κατάρτιση αυτών των μυών στύση διαρκεί περισσότερο, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Αφού εκτελέσετε ένα πρόγραμμα τακτική άσκηση είναι μια ενεργή και γρήγορη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Για να εκτελέσετε την πρώτη δράση για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε μια άνετη θέση εκκίνησης, για παράδειγμα, να καθίσει σε μια καρέκλα, εντελώς ευθεία σπονδυλική στήλη και να χαλαρώσετε τους ώμους σας. Τα χέρια λυγίστε τους αγκώνες, τη μείωση τους. Η αναπνοή από τη μύτη, θα πρέπει να είναι σύντομη.

Τα χέρια κάνουν τέτοιες κινήσεις, όπως και αν χρειαστείς κάτι να αρπάξει. Η περιοχή των γλουτών συσφίγγει και συρρικνώνεται μαζί με τον πρωκτό. Πάρτε ένα διάλειμμα σε 30 δευτερόλεπτα, την άσκηση για να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία εκτελείται 7 φορές. Πρώτο, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά μετά την κανονική εκτέλεση της άσκησης θα είναι πιο εύκολη και πιο εύκολο. Υποστηρίζει το ορθό και το σύνολο του ουροποιογεννητικού συστήματος των ανδρών σε άριστη κατάσταση. Οι ασκήσεις μπορούν εύκολα να γίνεται διακριτικά, ακόμα και στη δουλειά.

Καταλήψεις

Οι παρακάτω ασκήσεις για τη δραστικότητα συνιστάται ως γυμνό. Ένας από αυτούς είναι να στέκεται με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων και κάμπτοντας τα γόνατα. Τα χέρια τοποθετούνται στο επίπεδο της μέσης. Μέσα σε 2 λεπτά θα πρέπει να γρήγορα κάντε την κίνηση και τη λεκάνη μπροστά και πίσω. Σεξουαλικό όργανο, επίσης, πρέπει να ανακινείται. Μύτη που παράγονται μικρές ανάσες, το στόμα — ανάσες. Μετά την εκτέλεση 7 φορές είναι ένα διάλειμμα 30 δευτερολέπτων. Οι ασκήσεις αυτές να δραστικότητα, συνιστάται να εκτελέσει 5 φορές. Για να εκτελέσει την κίνηση, ακόμη και στο ντους. Επιπλέον, εκτελεί κανονικά τις σωματικές δραστηριότητες, μπορείτε να ξεχάσετε για τη λήψη φαρμάκων.

Περαιτέρω, ενώ τα Γυμνά, ο άνθρωπος πρέπει να καθίσουν στα ισχία του μπροστά από έναν καθρέφτη για να δεις τον εαυτό σου. Η περιοχή των όρχεων τράβηξε μια σύντομη εκπνοή. Το στομάχι και τους γλουτούς ταυτόχρονα ανασυρθεί. Καθώς εκπνέετε, θα πρέπει να χαλαρώσουν στο όσχεο. Όπως και άλλες ασκήσεις για την ενίσχυση της δραστικότητας, αυτό γίνεται στο ποσό των 7 φορές με διάλειμμα 30 δευτερολέπτων.

Για να ολοκληρώσετε τις παρακάτω ασκήσεις από σύνθετα αρσενικό κάθεται στο πάτωμα με τα πόδια σας λυγισμένα τα γόνατα. Η περιοχή από τα χέρια τοποθετούνται πάνω από τα γόνατα, το σώμα χαλαρώνει. Στην εκπνοή, ο αριστερός ώμος πηγαίνει προς τα εμπρός. Στην περίπτωση αυτή το αριστερό πόδι, ισιώσει το γόνατο, κλίνει προς τα εμπρός πίσω από τον ώμο, το γλουτό αρθεί. Στην εκπνοή, ο οργανισμός θα πρέπει να ρυθμιστούν, τους γλουτούς, μείωσε και λυγισμένο στο γόνατο δεξί του πόδι. Μετά, χωρίς υπόλοιπο, το δεξί πόδι σας και να στείλετε το ίδιο δεξιό ώμο. Πόδια γίνεται σε 7 βήματα, και μετά από ένα διάλειμμα 30 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την άσκηση 15 φορές.

Οι παρακάτω ασκήσεις για τον προστάτη εκτελούνται σε ύπτια θέση. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα, τα πόδια τη μισή λυγίσει τα γόνατα, τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Και τα δύο χέρια κατά μήκος του σώματος, τότε η λεκάνη έχει αυξηθεί 15 φορές. Η γιορτή διαρκεί για 1 λεπτό. Άσκηση εκτελέσει 7 φορές.

Οι καταλήψεις είναι ένα σημαντικό μέρος του συγκροτήματος της σωματικής δραστηριότητας για την αύξηση της δραστικότητας. Ωστόσο, δεν έχουν σημαντική διαφορά από την κανονική sit-UPS, ασκώντας θετική επίδραση στο αρσενικό σώμα. Αυτό οφείλεται στην ενεργή ροή του αίματος στα πόδια, λεκάνη και την ανάπτυξη της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Για να εκτελέσετε σωστά αυτήν την άσκηση, ο άνθρωπος πρέπει να σταθεί σε μια θέση επίπεδο, εξαπλώνεται τα πόδια σας ελαφρώς ευρύτερο από τους ώμους. Πριν από την εκτέλεση καταλήψεις τους γλουτούς τεταμένη. Τα πόδια του και τα δύο πόδια δεν μπορεί να πάρει από το πάτωμα. Ο άνθρωπος πηγαίνει προς τα κάτω, όπως μπορεί. Στο χαμηλότερο σημείο θα πρέπει να καθυστερεί για 3 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να ισιώσει τα δύο πόδια. Η κατάληψη γίνεται 20 φορές. Κατά την εκτέλεση αυτής της άσκησης είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει την περιοχή των γλουτών σε τόνισε κράτος, έτσι ώστε οι μύες που επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία, λειτούργησε καλά.

Αυτή η άσκηση της ιατρικής συγκρότημα βρίσκεται στον τοίχο. Ο άνθρωπος παίρνει από τον τοίχο και να ακουμπά με τα δάχτυλα του. Στη συνέχεια, μπορείτε εναλλακτικά να άρει τα πόδια, τα δάχτυλα των ποδιών από το πάτωμα δεν εκτρέπονται. Η άσκηση αυτή επαναλαμβάνεται 10 φορές. Μια προσέγγιση είναι να πάρεις ακριβώς μισό λεπτό.

Το τρέξιμο

Άλλοι τύποι των ασκήσεων

Αναμφίβολα, το συγκρότημα ασκήσεις για να βελτιώσει την ισχύ έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα. Αλλά μερικοί από τους δράση σε συνδυασμό με την πολύ σύνθετο θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την επίδραση και πιο γρήγορα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, καθημερινή άσκηση, και τόσο απλή σωματική δραστηριότητα όπως το τρέξιμο ή το περπάτημα, θα βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σε ένα συνεχή τόνο.

Η παρουσία της μια κανονική σεξουαλική ζωή επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική υγεία. Αν στη ζωή ενός ανθρώπου είναι το κανονικό σεξ, το σώμα θα ανταποκριθεί σε διέγερση με τη βοήθεια της reflex. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο γρήγορα. Το πρωί στο σώμα των αρσενικών ορμονών του φύλου παράγονται ανεξάρτητα, αυτό είναι γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να θυμάσαι καν ότι υπάρχουν φάρμακα για τη δραστικότητα.

Αμέσως μετά την άσκηση για να αυξήσει και να διατηρήσει τη στυτική λειτουργία στον τόνο του ένας άντρας πρέπει να είναι ένα κρύο ντους. Βοηθά να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσει όλα τα αγγεία του αίματος στο σώμα. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται να πληρώσει τη λεκάνη, εναλλάσσοντας ζεστό τρεχούμενο νερό με ένα κρύο.

Η τελευταία δράση για να αυξήσουν την ισχύ, που δεν πρέπει να αγνοηθεί είναι το μασάζ των ενεργών σημεία στο πόδι. Ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό των ενεργά σημεία σε αυτή την περιοχή του σώματος, και υπάρχουν και εκείνοι που είναι υπεύθυνα για τη στυτική λειτουργία από το σώμα. Ένα ελαφρύ μασάζ του ποδιού και να περπατάς ξυπόλυτος θα είναι επαρκής.

Είτε για να αυξηθεί η δραστικότητα των φαρμάκων;

Για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι η ικανότητα του ανδρικού σώματος να διαπράξουν σεξουαλική πράξη μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί με τη χρήση ναρκωτικών. Στη σύνθεση του το πιο δημοφιλές φάρμακο είναι μια ουσία που ονομάζεται sildenafil, η οποία αυξάνει τη ροή του αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα βοηθούν μόνο 4 στους 5 άντρες με παραβίαση της στυτικής λειτουργίας.

Το φάρμακο λαμβάνεται 1 ώρα πριν από την υποτιθέμενη ένα χρόνο επαφής. Το φάρμακο αρχίζει τη δράση του σε 30 λεπτά μετά την κατάποση. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 4 ώρες. Στα χάπια, άρχισε να ενεργεί, ο άνθρωπος πρέπει να είναι σεξουαλικά ξύπνησε. Διαφορετικά, το φάρμακο άχρηστο.

Θεραπεία δραστικότητα

Ένα μεγάλο μέρος του το ανδρικό φύλο φάρμακο έχει μια θετική επίδραση αμέσως μετά την πρώτη δόση. Αν το φάρμακο δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αν κάνετε τακτική άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας, ένα θετικό αποτέλεσμα δεν θα κρατήσει το ίδιο περιμένω πολύ. Μέσα από την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής και την πίστη στον εαυτό σας μπορείτε να το κάνετε εύκολα, χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Το όλο συγκρότημα, θα πρέπει να εκτελέσετε για την υγεία των ζώων και των ανδρών προκλήσεις για την πρόληψη και την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας.