Η επίδραση του αλκοόλ στη δραστικότητα - το υποβάθμιση της σεξουαλικής λειτουργίας

Μια αίσθηση της γιορτής και διασκέδασης. Παρά το γεγονός ότι είναι απολύτως ο καθένας ξέρει για το κακό του αλκοόλ στο ανθρώπινο σώμα, λίγες μόνο αρνούνται να το χρησιμοποιήσετε. Γιατί συμβαίνει αυτό;

το αλκοόλ και δραστικότητα

Ποτά προκαλούν μια αίσθηση ευφορίας, ανεβάζουν τη διάθεση, να χαλαρώσετε, να κρατήσει το φως, και να επισκιάσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Αλλά αξίζει για ώρες διασκέδασης για να χαλάσεις την υγεία σου;

Η σχέση του αλκοόλ και λίμπιντο

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα που σχηματίζεται μέχρι και 25 χρόνια, οπότε μέχρι αυτή την ηλικία, οι γιατροί κατηγορηματικά απαγορεύει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι πίνουν αλκοόλ αρχίσει στην Εφηβεία τους. Υπάρχει ένας μύθος, όπως ένα ποτήρι κρασί ή ένα σφηνάκι βότκα θετική επίδραση στη λίμπιντο, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Πράγματι, σε υγιείς άνδρες αρχικά μια μικρή δόση αλκοόλ αυξάνει την έλξη προς το αντίθετο φύλο και καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, η οποία στην πραγματικότητα αυξάνει το χρόνο της επαφής.

Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο σε ανθρώπους παράγεται θετική συσχέτιση μεταξύ σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες και ποτά. Το αλκοόλ αυξάνει το χρόνο της επαφής, μόνο αν καταναλώνονται περιστασιακά και σε μικρές ποσότητες. Διαφορετικά, προκαλεί η υποχώρηση της στύσης. Κατά την πρώτη, ο άνθρωπος πριν από τη σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα πίνει ένα ποτήρι κρασί, πηγαίνει στη συνέχεια το κονιάκ, στο τέλος, έρχεται να βότκα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το αλκοόλ έχει μια θετική επίδραση στην σεξουαλική λειτουργία. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, ίσως η εξασθένηση της στύσης οφείλεται σε ερεθισμό των ερωτογενών ζωνών. Η διαδικασία της επικοινωνίας είναι σπασμένα, έτσι ώστε στη συνέχεια, οι εταίροι να αισθάνονται δυσαρέσκεια τόσο με τους εαυτούς τους και ο ένας τον άλλον. Μετά τη σεξουαλική επαφή, μεθυσμένος άντρας και η γυναίκα έχουν μια αποστροφή για το άλλο, επειδή επέτρεψε πράγματα που κανονικά δεν θα έκανες ποτέ. Ένα μεθυσμένο άτομο μπορεί να πάει σε μια οικεία σχέση ακόμη και με το άγνωστο συνεργάτη, συχνά σε αλκοολικούς που έχουν διαγνωστεί με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και σεξουαλικές διαταραχές.

Σταδιακή υποβάθμιση της σεξουαλικής λειτουργίας

Η εξαφάνιση της σεξουαλικής λειτουργίας είναι σταδιακή. Κατά την πρώτη, το αλκοόλ βελτιώνει τη στύση, αυξάνει τον αριθμό των τριβών. Αλλά στη συνέχεια, το πρωί αυθόρμητες στύσεις εμφανίζονται όλο και λιγότερο. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης απουσίας από την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου δεν είναι όνειρο ερωτικά όνειρα, όνειρα εξαφανίζονται. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να έρθει από την εκσπερμάτωση. Συνήθως τελειώνει χωρίς έντονο οργασμό.

Σεξουαλικές σχέσεις συνεπάγονται αμοιβαία κατανόηση, εμπιστοσύνη και το σεβασμό μεταξύ των εταίρων. Όλα αυτά είναι που λείπουν, σε ένα ζευγάρι όπου ο σύζυγος πίνει πάντα. Ο αλκοολικός είναι μειωμένη ευφυΐα, της θρασύτητας εκδηλώνεται στη σεξουαλική σφαίρα. Οι άνδρες που πίνουν σε μεγάλες περιόδους αποχής εναλλάσσονται με σπάνια επιχειρεί να δημιουργήσει προσωπική ζωή με τη γυναίκα του. Στη συνέχεια, πώς να διατηρηθεί η δραστικότητα μέχρι την τρίτη ηλικία απαιτεί την τακτική σεξουαλική επαφή.

Στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών που επηρεάζουν διαφορετικά μέρη του νευρικού συστήματος. Αν έστω και ένας από τους επηρεάζεται, διαταράσσεται και όλα τα υπόλοιπα. Αλλά δεν είναι μόνο η ήττα του νευρικού συστήματος γίνεται αιτία των γεννητικών οργάνων διαταραχές. Σημαντικό ρόλο παίζει η ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα τη σωματική διάπλαση και τον χαρακτήρα του, καθώς και τις οικογενειακές σχέσεις.

Ο πιο γρήγορος μελαγχολική νεύρωση αναπτύσσεται σε άτομα με ασθενές νευρικό σύστημα και τη σεξουαλική Σύνταγμα. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι οι άλλοι μπορεί να αποφύγει μια δυσάρεστη μοίρα. Ακόμη και οι άνδρες με έντονη σεξουαλική Σύνταγμα και το νευρικό σύστημα, αργά ή γρήγορα, υποφέρουν από την αποτυχία του σε σεξουαλικές σχέσεις. Μεθυσμένοι συνήθως διαμαρτύρονται για την έλλειψη της στύσης, την αποδυνάμωση της σεξουαλικής έλξης για το αντίθετο φύλο, γρήγορη εκσπερμάτωση, θαμπό οργασμό. Η λίμπιντο μπορεί να διατηρηθεί ακόμη και σε αλκοολικούς με την εμπειρία, αλλά την ανέγερση επιδεινώνεται σε τέτοιο βαθμό που για το σεξ και την ομιλία δεν μπορεί να είναι.

Πώς η προσωπική ζωή πότης;

Δεδομένου ότι το αλκοόλ έχει θετική επίδραση στη λίμπιντο και τη στύση, τότε η αιτία της σεξουαλικής σφαίρας άντρες δεν την συνδέουν με το ποτό. Προβλήματα στην προσωπική τους ζωή, έχουν αποδοθεί σε υπερκόπωση, την κακή υγεία. Είναι σε μια κακή διάθεση δεν μπορούν να έχουν επαφή, αλλά όπως όταν το αλκοόλ γίνεται ο κανόνας. Στη συνέχεια αναπτύσσει επίμονη ανικανότητα. Ο άνθρωπος πιστεύει περισσότερα για τις γυναίκες, για το πόσιμο.

Επιπλέον, η οικειότητα με έναν αλκοολικό να κάνετε μια μικρή, και ο άνθρωπος αποφεύγει την επαφή με μια γυναίκα. Ο λόγος είναι απλός – φοβάται να φέρω σε δύσκολη θέση τον εαυτό μου, γιατί ακόμα και όταν η ισχυρή διέγερση, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την έναρξη της ανέγερσης, τη σωστή στιγμή. Ακόμη και αν καταφέρουμε να έχουμε επαφή, να έχουν διασκέδαση και η συνήθης χαλάρωση δεν θα πετύχει. Ένας άνθρωπος αισθάνεται αδυναμία, κόπωση και ακόμη και αποστροφή για τον εταίρο.

Αμέσως μετά την κραιπάλη υπάρχει αυθόρμητες στύσεις, αλλά μετά από λίγες μέρες στύση και λίμπιντο εξαφανιστεί εντελώς. Αυτή η κατάσταση διατηρείται μέχρι την πλήρη εξάλειψη του αλκοόλ από το αίμα. Παραδόξως, ήταν από τους μεθυσμένους, συχνά μπορείτε να ακούσετε ιστορίες για τη σεξουαλική νίκες για τις γυναίκες. Συζητήσεις για τέτοια θέματα, απλά να αντισταθμίσει την αποτυχία τους στις προσωπικές τους σχέσεις.

Τα αλκοολούχα ποτά με διάφορους τρόπους επηρεάζει τη σεξουαλική υγεία των ανδρών. Φτηνό κρασί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζυμέλαια. Τις τοξικές τους ιδιότητες έχουν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία. Ως εκ τούτου, συνιστάται να δοθεί προτεραιότητα στα εκλεκτής ποιότητας κρασιά, από τα φθηνά αυτά να αρνηθεί. Αν συγκρίνετε το λευκό και το κόκκινο σταφύλι ποτά ασφαλές για τους άνδρες είναι η πρώτη επιλογή. Τα περισσότερα από τα ισχυρότερα ο τρόπος που αγαπούν την μπύρα, αλλά, δυστυχώς, επίσης, μειώνει την στύση.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την ατομικότητα του κάθε οργανισμού. Αλλά η επίδραση της αλκοόλης στα διάφορα άτομα μπορούν να διαφέρουν μόνο στην περίπτωση, αν είναι να καταναλώνονται περιστασιακά και σε μικρές ποσότητες. Αλλά όταν η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ σεξουαλική απόδοση ίση σχεδόν σε όλους τους εκπροσώπους του ισχυρότερο φύλο. Μερικές φορές οι αλκοολικοί ως προστασία δίνει το παράδειγμα του φίλου του, ο οποίος για πολλά χρόνια το ποτό, αλλά δεν πάσχουν από ανικανότητα. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά οι άνδρες με υψηλή σεξουαλική ευκαιρίες είναι πολύ λίγες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τακτική χρήση του αλκοόλ οδηγεί σε ανικανότητα.

δραστικότητα

Μη πόσιμο άνδρες σεξουαλική λειτουργία διατηρείται μέχρι τα γηρατειά, δεν μπορεί να ειπωθεί για τους αλκοολικούς. Είναι και 60 χρόνια σπάνια επιβιώνουν. Για χρόνια, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει ορισμένα στερεότυπα, να εκπαιδεύσει τους μπορεί να είναι πολύ προβληματική, και σε ορισμένες περιπτώσεις αδύνατη. Αν ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, ο άνθρωπος που μεταφέρονται από μια σεξουαλική επαφή σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ, δεν μπορεί να πάρει το σεξ νηφάλιος. Σε αυτό δεν παρεμβαίνει με τη σωματική υγεία και την ψυχική εμπόδιο. Γι ' αυτό, μετά τη θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ, οι ασθενείς αναπτύξουν προβλήματα με τη σεξουαλική ζωή. Πολλά φταίνε για τα ναρκωτικά, αλλά το πρόβλημα έγκειται σε στερεότυπα. Κάποια στιγμή μετά τη θεραπεία σε άνδρες αποκατασταθεί η δραστικότητα, διότι έχουν συνηθίσει να στενές σχέσεις με τις γυναίκες σε νηφάλια κατάσταση.

Η επίδραση του αλκοόλ στην τεκνοποίηση

Οινοπνευματώδη ποτά προκαλούν αλλαγές στις γονάδες, και δεν μπορεί να επηρεάσει τους απογόνους. Εάν ένα παντρεμένο ζευγάρι σκοπεύει να αναπαράγει το φως υγιείς σωματικά και ψυχικά υγιές μωρό, το αλκοόλ πρέπει να δώσει όχι μόνο τη γυναίκα αλλά και τον άντρα. Οι αλκοολικοί έχουν παρατηρηθεί ουλές από τα σπερματικά σωληνάρια, μείωση της ορμονικής λειτουργίας των αδένων.

Στην ηλικία των 25-30 ετών φύλο ορμόνες παράγονται σε μεγαλύτερο αριθμό, τότε οι αριθμοί τους είναι σιγά-σιγά να μειώνεται. Αλλά αν ο άνθρωπος άρχισε να πίνει αλκοόλ στην εφηβεία, οι αλλαγές προς το χειρότερο συμβεί και νωρίτερα. Λόγω της ευρείας πρόβλημα του αλκοολισμού όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι έχουν αδύναμους μύες και μια εμφανής hairline για το σώμα (όπως στις γυναίκες).

Οι επιστήμονες έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες που έχουν αποδείξει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελαττωματικών τα παιδιά γεννιούνται σε ζευγάρια που πάσχουν από αλκοολισμό.

Το DNA είναι ο κύριος φορέας των γενετικών πληροφοριών, περιέχει πολλά νουκλεοτίδια. Αυτό είναι ένας συνδυασμός των προγραμματιστεί γενετικό κώδικα. Η ακολουθία πάντοτε οδηγεί σε μεταλλάξεις. Μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδιών με γενετικές μεταλλάξεις που γεννήθηκαν από γονείς που πίνουν. Επιπλέον, κληρονόμησε την λαχτάρα για το αλκοόλ.

Ο αλκοολισμός και ευτυχισμένη, δεμένη οικογένεια - πρόκειται για δύο εντελώς ασύμβατες έννοιες. Η απόρριψη του αλκοόλ όχι μόνο θα προστατεύσει το γάμο από την κατάρρευση, αλλά επίσης να βοηθήσει να αποκαταστήσει τη σεξουαλική λειτουργία, την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της εξάρτησης από το αλκοόλ γιατρός συνταγογραφεί φάρμακα όχι μόνο να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και να αναπτύξουν αποστροφή για το αλκοόλ, αλλά και να αποκαταστήσει τη σεξουαλική υγεία.

Ο εθισμός στο αλκοόλ είναι πολύ γρήγορη, αλλά να απαλλαγούμε από τον εθισμό είναι απίστευτα δύσκολο. Η σύγχρονη ιατρική μπορεί να αποκατασταθεί η υγεία του, αλλά επιπλέον θα πρέπει, επίσης, την επιθυμία τους άνδρες να οδηγήσει μια καλή ζωή, να κόψει το ποτό και το Κάπνισμα. Μόνο μια απόρριψη από τις κακές συνήθειες θα σας βοηθήσει να παράγουν υγιείς απογόνους και να κρατήσει την ισχύ σε ώριμη ηλικία.