Τι ξηροί καρποί είναι η πιο χρήσιμη για τους άνδρες;

Τι ξηροί καρποί είναι καλό για τους άνδρες και τη σεξουαλική τους υγεία; Αυτή η ερώτηση τίθεται από πολλούς ανθρώπους που νοιάζονται για την υγεία σας και τη δραστικότητα. Πολλοί έχουν ακούσει ότι η διατήρηση ενός υγιούς έλξη για τον άνθρωπο θα πρέπει να τρώνε ορισμένα τρόφιμα, ιδιαίτερα τα καρύδια. Τι-και γιατί — να αναλύσει.

Καρύδια

Καθώς οι ξηροί καρποί επηρεάσει την ικανότητα;

Καρύδια για τους άνδρες — αυτό είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο τροφίμων. Για αρχή είναι να κατανοήσουμε τη χημική και τη διατροφική σύνθεση του αυτό το έδεσμα. Οι περισσότεροι ξηροί καρποί περιέχουν:

 1. Υψηλή συγκέντρωση της βιταμίνης Ε.
 2. Τα ορυκτά στοιχεία.
 3. Ιχνοστοιχεία.
 4. Οξύ ωμέγα-3.

Με τα τελευταία στοιχεία που πρέπει να κατανοήσουν σε βάθος. Όχι πολύ καιρό πριν, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα θεωρούνται επιβλαβή ουσία. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο αριθμό των μύθων, φουσκωμένη γύρω από το λίπος. Ας εξετάσουμε και να αντικρούσει τους μύθους:

 1. Μύθος: η κατανάλωση λίπους σας κάνει να λίπος. Στην πραγματικότητα είναι μακριά από την αλήθεια. Το υπερβολικό λίπος συσσωρεύεται όχι τόσο πολύ από το λίπος, όπως υδατάνθρακες (ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το λίπος). Έτσι, από τα ψάρια και τα καρύδια (οι κύριες πηγές των ωμέγα-3) το λίπος είναι δύσκολο και ριπές με την κρέμα (υδατάνθρακες και λίπη) πολύ εύκολα.
 2. Μύθος: το λίπος μπορεί να είναι μια απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και θρόμβος. Στην πραγματικότητα το λίπος αποτρέπει τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, όπως ένα φυσικό λιπαντικό για όλα τα όργανα του σώματος μας. Τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, συνήθως προκαλείται από την παχυσαρκία ή εξαιρετικά υπερβολική χρήση του λίπους στα τρόφιμα.

Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε: πίνουν μια μέτρια ποσότητα λίπους στα τρόφιμα δεν είναι επιβλαβής για την υγεία μας, αλλά, αντίθετα, υποστηρίζει το σώμα σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα, αυτό ισχύει για την ανδρική σεξουαλική υγεία.

Όπως είναι γνωστό, η αύξηση της στύσης εξαρτάται από την κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος. Η πιο ελεύθερη και πιο ενεργό, το αίμα ρέει στο πέος, το πιο σίγουροι για τον ιδιοκτήτη. Και δεδομένου ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα ως σύνολο, έχουν θετική επίδραση στην σεξουαλική υγεία των ανδρών.

Ωστόσο, πολλοί ξηροί καρποί: κέδρος, φουντούκια, φιστίκια αιγίνης, αράπικα φιστίκια... Ποια είναι η πιο αποτελεσματική; Σκεφτείτε το οποίο οι ξηροί καρποί είναι πιο ευεργετική για τους άνδρες.

Φιστίκια και αμύγδαλα για τη δραστικότητα

Όπως και οι περισσότεροι ξηροί καρποί, τα φιστίκια, περιέχουν μια υψηλότερη συγκέντρωση των υγιών λιπαρών οξέων. Ωστόσο, τα οφέλη των φυστικιών για τους άνδρες είναι όχι μόνο η περιεκτικότητα σε ωμέγα-3, αλλά σε ένα μεγάλο αριθμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Αυτό το προϊόν μπορεί να βρεθεί σε θρεπτικά συστατικά όπως:

Φιστίκια
 1. Βιταμίνες του συμπλέγματος β
 2. Τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο).
 3. Βιταμίνες της ομάδας C.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι τα αντιοξειδωτικά. Έτσι, η επιστημονική ονομασία των ουσιών που αναστέλλουν τη διαδικασία της γήρανσης. Στο φιστίκι (και φιστικοβούτυρο) σε αφθονία, έτσι η τακτική κατανάλωση αυτού του προϊόντος θα βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σε στερεά μορφή, η οποία σίγουρα έχει θετική επίδραση στην δραστικότητα.

Τα οφέλη των αμυγδάλων για τους άνδρες είναι ανεκτίμητη — είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσει τη σεξουαλική υγεία. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες για την ισχύ, αλλά και αποτελεσματικά καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, την πρόληψη της ρύπανσης τους. Τα οφέλη των αμυγδάλων για τους άνδρες επιπλέον; Έχει choleretic αποτέλεσμα. Ένα άλλο συν της καρυδιάς είναι η ικανότητά του να μειώσει το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα. Αυτή η ιδιότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τους διαβητικούς. Η μείωση στο επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα, βοηθά στον έλεγχο της όρεξης, γεγονός που οδηγεί σε άριστη φυσική κατάσταση (και μια ενεργή σεξουαλική ζωή, ως αποτέλεσμα).

Κέδρος και πραλίνα: τα οφέλη και τους κινδύνους για τους άνδρες

Δυστυχώς, το φουντούκι είναι ένα από τα πιο υποτιμημένη καρύδια για την υγεία των ανδρών, αλλά επηρεάζει άμεσα την παραγωγή της τεστοστερόνης. Κάθε άνθρωπος ξέρει ότι η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη της την επιθετικότητα, τη δύναμη και την ανδρική σεξουαλικότητα, ως εκ τούτου, η κανονική παραγωγή απαραίτητη για ένα υγιές αναπαραγωγικό σύστημα.

Χρησιμοποιήστε το κουκουνάρι για τους άνδρες είναι αρκετά αμφίβολη. Έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα, καθώς τα περισσότερα από τα παραπάνω: έχουν μια πλούσια πηγή των βιταμινών και ανόργανων στοιχείων, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων. Ωστόσο, η άμεση επίδραση στην δραστικότητα, που δεν έχουν.

Ξύλο καρυδιάς για τους άνδρες

Δεν απορώ καρύδια είναι από τα πιο χρήσιμα. Στη σύνθεσή τους, καθώς πολλές από τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που μια χούφτα καρύδια είναι σε θέση να καλύψει την ημερήσια ανάγκη του οργανισμού για τις ουσίες αυτές. Πόσο χρήσιμο ξύλο καρυδιάς για τους άνδρες και τη σεξουαλική υγεία; Και πώς ξύλων καρυδιάς για τη δύναμη του;

Αυτό το προϊόν έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση του ψευδάργυρου. Ο ψευδάργυρος είναι μια ουσία που διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Σε συνδυασμό με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, καθαρίζοντας το αγγειακό σύστημα του σώματος, καρύδια βοηθήσει να διατηρήσει μια ισχυρή στύση και υγιή λίμπιντο.

Δυστυχώς, η χρήση των ξηρών καρπών σε τρόφιμα μόνο μπορεί να αποτρέψει τα προβλήματα με δύναμη, αλλά όχι και να εξαλειφθούν πλήρως. Ωστόσο, αν ένα άτομο υποφέρει από σεξουαλικές διαταραχές, οι οποίες επηρεάζουν τη δραστικότητα, άμεσα ή έμμεσα, η χρήση των ξηρών καρπών σε οποιαδήποτε ποσότητα δεν θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από την ασθένεια και την αποκατάσταση της υγείας. Η θεραπεία των διαταραχών της δραστικότητας πρέπει συμμετάσχουν έναν ειδικό, που θεραπεύει τις ασθένειες του αρσενικά γεννητικά όργανα ή σεξουαλική θεραπεύτρια.

Ξύλο καρυδιάς
 1. Συμβατότητα με το αλκοόλ. Πολλά φάρμακα προκαλούν να εγκαταλείψει το συνηθισμένο διασκεδαστικό τρόπο ζωής και να αρνηθεί τον εαυτό του, ένα ποτήρι μπύρα το βράδυ της παρασκευής. Η δράση μερικών φαρμάκων δεν έχει τίποτα να κάνει με τη χημική σύνθεση του αίματος, και ως εκ τούτου, το αλκοόλ δεν παρεμβαίνει με τις κάψουλες για να λειτουργήσει.
 2. Μια γρήγορη επίδραση. Ακόμη και μετά την λαμβάνουν την πρώτη κάψα μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά. Η σεξουαλική επιθυμία θα γίνει ισχυρότερη στύσεις — πιο βιώσιμη και οικεία εμπειρία θα είναι πολλές φορές πιο φωτεινή.
 3. Πέος διεύρυνση. Η ειδική του σύνθεση επιτρέπει ταυτόχρονα με την θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και την αύξηση του πέους. Φυσικά, όλα μέσα σε μια φυσική προδιάθεση, αλλά αύξηση 1-4 cm είναι εγγυημένη.

Η φροντίδα για την υγεία των ανδρών και τη διατήρηση του σώματος σε καλή φυσική κατάσταση θα σας βοηθήσει να μην σκέφτομαι τα προβλήματα με τη δραστικότητα της. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας ξηρούς καρπούς, και η σεξουαλική δυσλειτουργία δεν θα σας ενοχλεί.