Αυξήσει το πέος στο σπίτι για τα άτομα

Όπως πολλές ανώνυμες έρευνες, η πλειοψηφία των ανδρών θα ήθελε να αυξήσει το μέγεθος του πέους τους. Πολλοί από αυτούς θέλουν να βελτιώσουν την οπτική έκκληση και πιο εκφραστική σεξ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις διεύρυνσης πεών είναι η μόνη μέθοδος θεραπείας, για παράδειγμα, μια εκ γενετής ελάττωμα, όπως microphage. Η κακή κατάσταση είναι η αιτία του στρες και παρατεταμένη κατάθλιψη στους άνδρες.

Είναι δυνατόν για να διευρύνει το πέος;

Τα γεννητικά όργανα των ανδρών μπορεί να αυξηθεί με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ασκήσεις. με βάση την τεχνική της σύλληψης και το τέντωμα του πέους. Το κράτος θα πρέπει να είναι σφιχτά αγκράφα από τη βάση του αντίχειρα και του δείκτη σας, για να τραβήξει το κεφάλι, και στη συνέχεια να εκτελέσει μια κίνηση του χεριού από τη βάση μέχρι το κεφάλι του πέους. Αυτή η απλή άσκηση θα πρέπει να εκτελείται αρκετές δεκάδες φορές την ημέρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η άσκηση σταματά το μήνυμα μεταξύ των πλοίων από το κράτος, και την κίνηση του χεριού έρχεται το αίμα στο κεφάλι και το σώμα από το τέντωμα της στυτικής ιστούς, η οποία οδηγεί σε αύξηση του πέους. Οι συντάκτες αυτών των μεθοδολογιών ισχυρίστηκε ότι μετά από έξι μήνες της κατάρτισης, το αναπαραγωγικό όργανο αυξάνεται κατά 5-7 cm.

Αυτή η μέθοδος για την επιμήκυνση του πέους είναι απολύτως ασφαλής, αλλά, δυστυχώς, αναποτελεσματική. Μετά από όλα, εντελώς τσίμπημα του σηραγγώδους σώματος, έπρεπε να ασκήσει τέτοια πίεση, που θα είναι σημαντικά περισσότερο πόνο. Επιπλέον, όπως και με άλλα όργανα, τους στυτικούς ιστούς δεν μπορεί να αναπτυχθεί μετά την ανάπτυξη (με εξαίρεση το δέρμα και τους μυς).

Ένας τύπος του μέθοδο της διεύρυνσης πέος μέσα από ασκήσεις είναι ένα δαχτυλίδι, που είναι ελαστικό συνημμένα που τραβήξτε τη βάση του πέους. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη διάρκεια της στύσης, αλλά μερικοί άνδρες χρησιμοποιούν αυτά τα δαχτυλίδια για το πέος διεύρυνση. Μην ξεχνάτε ότι αν μια κανονική στύση αυξημένη πίεση του αίματος στο σώμα, αλλά δεν λιμνάζει. Αλλά η χρήση των δαχτυλιδιών μπορεί να προκαλέσει συμφορητική διεργασίες στο πέος και αγγειακή θρόμβωση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ένας κοινός τρόπος για να αυξήσει το αναπαραγωγικό όργανο των ανδρών είναι η χρήση ενός κενού ποτήρι. Η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, δηλαδή: το αίμα ορμά να τα πτώματα, προκαλώντας τους να τεντώσει. Μερικές φορές η στυτική δυσλειτουργία andrologists πραγματικά προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα κενό μασάζ για να βελτιώσει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, αλλά αυτή η μονάδα είναι απολύτως άχρηστο για τη διεύρυνση πεών. Εξάλλου δεν είναι σωστή μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές πάνω στη βάλανο, τα οποία είναι πολύ σκληρά και πολύ χρόνο για να επουλωθούν. Και αν είναι λάθος να ρυθμίσετε το επίπεδο πίεσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Σε αυτή την περίπτωση, επειδή η αιμορραγία δεν θα αλλάξει το μέγεθος και το χρώμα του πέους.

Μία από τις πιο ριζοσπαστικές μεθόδους για την επιμήκυνση του πέους είναι η χρήση των τοπικών πόρων, ή τα δισκία με υψηλή περιεκτικότητα σε στεροειδείς ορμόνες. Φυσικά, επειδή ο κίνδυνος από την ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των φαρμάκων είναι αυστηρά και μόνο μπορείτε να αγοράσετε τους μέσω σε απευθείας σύνδεση αγορών. Ωστόσο, οι άνδρες που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να διευρύνει το πέος, δεν πρέπει να φοβούνται μια τέτοια "μικροπράγματα", όπως τα έλκη του στομάχου, την υπογονιμότητα, την κατάθλιψη και ψυχώσεις, ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ και κακοήθους όγκου που προκαλείται από την υπερβολική χρήση στεροειδών φαρμάκων. Αδίστακτοι πωλητές αυτών των πόρων για να εξασφαλιστεί ότι τα φάρμακα που βασίζονται στο τεστοστερόνης, οι γιατροί που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του πέους (για να σταματήσει την ανάπτυξη του πέους κατά την εφηβεία, λόγω έλλειψης τεστοστερόνης). Αλλά ξεχνούν ότι μια αύξηση στο μέγεθος του πέους, εκτός από τα επίπεδα των ορμονών, επηρεάζουν περισσότερα γονίδια.

Όπως γνωρίζετε, διάφορα "παραδοσιακές" μεθόδους των αυξήσεων πεών άνδρες δεν οδηγεί σε τίποτα καλό. Επί του παρόντος, στην ιατρική δεν είναι μόνο πιο αποτελεσματική μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Είναι μια συνδυασμένη μέθοδος, που συνδυάζει τη χειρουργική επέμβαση και τη χρήση ειδικών συσκευών επέκτασης. Πρώτη είναι η λειτουργία κατά την οποία αφήστε το κρυφό μέρος του πέους. Βασικά, το μήκος του τόσο κρυφό μέρος των κρατών κυμαίνεται από 3 έως 5 cm, Με τη βοήθεια των απλών χειρουργικών χειρισμών στη διασταύρωση των συνδέσμων για να απελευθερώσει το κρυφό μέρος, την αύξηση του πέους περίπου 3-5 εκατοστά σε μήκος.

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η αύξηση των γεννητικών οργάνων είναι πλήρης. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή το σώμα θα έχει φυσικό "αντιπολίτευσης", που προσπαθεί να πάρει τα πάντα στη θέση του. Για να αποφευχθεί αυτό συνιστάται η χρήση της συσκευής επέκτασης. Με αυτό, το σεξουαλικό όργανο των ανδρών είναι σταθερά στη θέση του, αλλά για τον καθορισμό αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, περίπου 3-5 μήνες σε έξι μήνες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φοράει η συσκευή επέκτασης κατά το διάστημα αυτό δεν περιορίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα. 6 μήνες μετά την επέμβαση, ο άνθρωπος εξακολουθεί να μπορεί να πραγματοποιήσει μια λειτουργία για να πάχυνση του πέους. Αλλά, κατά κανόνα, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ ήδη μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εσώρουχα. Εσώρουχα καλό θα είναι να επιλέξετε δωρεάν. Εάν η συσκευή επέκτασης είναι στραμμένη προς τα κάτω, στενό παντελόνι θα σφίγγει, μείωση της έντασης στο σωλήνα. Επιπλέον, αυτό το λινό είναι απλά αδύνατο να φορούν τη συσκευή επέκτασης προς τα πάνω. Παντελόνι επίσης θα πρέπει να είναι δωρεάν. Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή επέκτασης στη δουλειά, σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στην παντελόνι.

Ασκήσεις για να αυξήσει το πέος

τρόποι-αύξηση-μέλος

Για τους άνδρες ένα σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή παίζεται από δύο δείκτες: την ισχύ και το μέγεθος του πέους. Αν για να αυξήσει το πρώτο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές ταμπλέτες για την αύξηση της ανάπτυξης κατά το δεύτερο με το φάρμακο δεν έχει δει όσο το δυνατόν. Ως εκ τούτου, μέσα από παρατηρήσεις και πειράματα εδώ και πολλές δεκαετίες έχει αναπτύξει ειδικές ασκήσεις για την αύξηση του πέους, αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει το έργο της.

Οι μηχανισμοί δράσης είναι δυνατόν να διαθέσει αύξηση του πέους με τη χρήση:

 • τα χέρια;
 • μηχανικές συσκευές (όπως αντλίες κενού);
 • εμπορεύματα.

Πάχυνση του πέους επιτυγχάνεται λόγω της μακροχρόνιας διατήρησης του τεχνητή στύση. Η επιμήκυνση του πέους προκύπτει από το μηχανικό τέντωμα.

Ο ιδανικός τρόπος για να αυξήσετε την ανδρική σεξουαλική όργανο θεωρείται μέθοδος με το χέρι (χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα * τρία εκατοστά σε μήκος).

Ασκήσεις για να αυξήσει το πέος θα πρέπει να κάνει 15-30 λεπτά κάθε μέρα. Ο καλύτερος χρόνος για τις τεχνικές, πρωί και βράδυ. Επίσης, είναι σημαντικό πριν ξεκινήσετε την άσκηση για να αυξήσει το πέος εξεταστούν και να πάρετε συμβουλές από έναν γιατρό.

Κάθε άσκηση έχει τη δική του ένταση και φορτίο, το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η μετάβαση σε ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο θα πρέπει να γίνει σταδιακά και ομαλά.

Η κύρια καλό αποτέλεσμα των διαδικασιών που εξαρτώνται από το ακόλουθο κείμενο:

 • η καθαριότητα του πέους και μεγεθυντικό συσκευές?
 • στάση του σώματος;
 • συμμόρφωση με το χρονικό διάστημα;
 • ώρα της ημέρας;
 • η παρουσία λιπών ή λιπαντικό
 • προθέρμανση;
 • χωρίς πόνο;
 • προσοχή.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιτρέπουν να επιτευχθεί το επιθυμητό όνειρα για να αυξήσει το πέος .

Όλες οι ομάδες των ασκήσεων μπορεί να διαιρεθεί σε:

Τύποι των επιληπτικών κρίσεων εξαρτάται από το είδος της άσκησης:

 • Στέκεται με ίσια πλάτη είναι απαραίτητο εναλλάξ να σηκώσει ψηλά τα γόνατα στο στομάχι.
 • Στέκεται πάνω σε λυγισμένα πόδια για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε το γλουτιαίων μυών και των μυών του περινέου κατά τη διαδικασία της κάμπτοντας τα γόνατα.
 • Να αυξήσει τη λεκάνη, ενώ σε ύπτια θέση.

Ασκήσεις για να αυξήσει το μήκος του πέους

"Kegel" (ακούσια στύση)

Θεραπεία το πέος με μια κρέμα ή το λίπος απαιτείται από την μεταγραφική κατακόρυφες κινήσεις και σταδιακή αύξηση της ταχύτητας με δύο δάχτυλα για να το φέρει σε στύση, πριν από την οποία πρέπει να "τσιμπάτε" την βάση του πέους.

"Jelqing" (τράβηγμα κινήσεις και τις ποικιλίες τους)

Ενεργό τράβηγμα του πέους σε χαλαρή και όρθια κατάσταση οφείλεται στο τέντωμα του κεφαλιού. Ανώτατα τεντωμένο πέος πρέπει να κρατήσει για 15 δευτερόλεπτα. Να αφήσει να πάει, επαναλάβετε την άσκηση. Ο αριθμός πέντε λεπτά θα πρέπει να φθάσει το 100 φορές.

"Τέντωμα"

Θα πρέπει σιγά-σιγά να τεντώσει όχι όρθια και χαλαρή στο πέος για 15 δευτερόλεπτα 10 φορές. Αυτό το τέντωμα πρέπει να γίνει σε διαφορετικές περιοχές: την περιοχή των γλουτών με στροφές και στο 360?, εκκρεμές, εσωτερική τέντωμα, διπλό τέντωμα, V-τέντωμα, τέντωμα, κ. λπ.

Ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους

Κάθε άσκηση θα πρέπει να τελειώνει με ένα μασάζ σχεδιασμένο για να χαλαρώσετε το πέος και να αποκαταστήσει τη λειτουργία των πλοίων. Είναι απαραίτητο να λαμβάνουν προφυλάξεις για την ασφάλεια και την παραμικρή αίσθηση του πόνου, είναι καλύτερα να τελειώσει η άσκηση, για να αποφύγετε τραυματισμούς και μακροχρόνια φορτία. Μετά από μια προπόνηση, σίγουρα πρέπει να δώσει το πέος σας για να ξεκουραστούν και να ανακάμψουν.

Επίσης, να αυξήσει το πέος είναι να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά κοu'φώματα με το βάρος, που πρέπει να φορεθεί για έως και οκτώ ώρες την ημέρα. Ωστόσο, τέτοιες μέθοδοι είναι πιο επώδυνη.

Εκτελώντας αυτές τις απλές ασκήσεις κάθε μέρα, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα: μια αύξηση στο μέγεθος του πέους. διορθώνει ορατά ελαττώματα, βελτιωμένη δραστικότητα και περισσότερο.Δρ. Εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι απαραίτητο να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό σημαίνει: να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, να τρώτε μια υγιεινή διατροφή, να επιδίδονται σε επαρκή φυσική δραστηριότητα, την ελαχιστοποίηση δοκιμή ανοσία στην ασθένεια. Όλα αυτά θα είναι μια άλλη ένδειξη της καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση.

Πώς να διευρύνει το πέος και είναι αληθινό

το αποτέλεσμα είναι η αύξηση

Οπότε κανόνισε ότι ένας άνθρωπος δεν είναι πάντα ικανοποιημένοι με ό, τι έχει. Ένα κορίτσι με ένα curvy σχήμα, συνεχώς προσπαθούν να χάσουν βάρος — τις ατελείωτες δίαιτες και εξαντλητική προπόνηση.

Ή με μπούκλες, πάντα χρησιμοποιεί ένα σίδερο ισιώματος για να ισιώσει. Είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους όχι μόνο το δικαιότερο το μισό της κοινωνίας. Αφορά και τους άνδρες.

Ίσως το πιο κοινό πρόβλημα του εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό της κοινωνίας — το μικρό μέγεθος του πέους. Το δεύτερο πιο κοινό πρόβλημα είναι η ισχύς. Όπως γνωρίζετε, αυτά τα δύο θέματα είναι αλληλένδετα. Έτσι, το ερώτημα στο world wide web: "Πώς να αυξήσει το πέος;" αρκετά συχνά. Ο καθένας ξέρει το ρητό "το σεξ Στην ΕΣΣΔ δεν ήταν" κατέθεσε όχι για την πραγματική απουσία, διαφορετικά θα είναι μαζί σας τώρα. Το πιο πιθανό είναι απόδειξη της άγνοιας της κοινωνίας σε αυτά τα θέματα. Σε αυτήν την ημέρα, αν το σχολείο και σχεδίαζε να εισαγάγει μαθήματα σεξουαλικής αγωγής, συχνά παραμένει μόνο στα σχέδια. Γιατί αμέσως τίθεται το ερώτημα του πώς ένα τέτοιο υλικό είναι να παρουσιάσει σωστά.

Προσαρμογή των ξένη λογοτεχνία και βιβλία από μας είναι ένα σοκ, καθώς είναι πολύ κραυγαλέα. Αν και, για να κυριολεκτήσουμε, αυτό το επαίσχυντο ή απαίσια. Αν αυτό το θέμα ήταν που απαιτείται για τη μελέτη, ίσως, λίγοι θα είναι οι άνθρωποι που είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους. Περιττό να πω ότι με τη σύγχρονη τεχνολογία και την ανάπτυξη του world wide Web, η ανθρωπότητα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, στη ροή των πληροφοριών. Και ακόμη και αν μια αυτοπεποίθηση πρόσωπο που είναι μερικές φορές χάνεται μέσα στην πληθώρα του υλικού, τότε τι να μιλάμε για εκείνους που δεν είναι.

Το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές πληροφορίες μερικές φορές δεν είναι ακριβής. Ελέγξτε έξω αυτό δεν είναι δυνατό. Τόσοι πολλοί άνθρωποι για να το τέλος της ζωής εξακολουθήσει να εξαρτάται από τις αρχικές εσφαλμένες πληροφορίες. Και ως αποτέλεσμα, οι έφηβοι δεν ζητούν συμβουλές από τους μεγαλύτερούς τους, που απλά εισάγετε ένα ερώτημα σε μια μηχανή αναζήτησης, και αμέσως μάθετε τι οι πρόγονοί τους κατά το χρόνο θα μπορούσε μόνο να μαντέψει. Και εδώ είναι που πολλοί πέφτουν στην παγίδα της όχι μόνο δεν είναι αλήθεια, πόσο υπερβολικές πληροφορίες.

Και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο τη σεξουαλική ζωή, αλλά και στη στάση. Πολλοί που είχαν δει το βίντεο ή είχε διαβάσει δεν είναι αρκετά η σωστή ενημέρωση, η ανάπτυξη του συγκροτήματος. Μετά από όλα, το γεγονός ότι η παράσταση μερικές φορές δεν ταιριάζουν με πραγματικούς αριθμούς. Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες θέλουν να ξέρουν πώς να διευρύνει το πέος. Πολλοί, ίσως ακόμη και με τα μαθήματα της βιολογίας, είναι γνωστό ότι ένα κράτος — ένα σώμα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από σπηλαιώδης ίνες. Όταν γεμίζουν με αίμα, αύξηση σε αυτούς τους ιστούς.

Πόσο αυξάνει το μέγεθος, το πάχος και την περιφέρεια (περιφέρεια), είναι αρκετά ένα άλλο θέμα. Είναι εγγενή φύση. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, μερικές φορές σημαντικά. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περισσότερα από το 70% των ανδρών — οι κάτοχοι των μελών, τα οποία αυξάνουν κατά τη διάρκεια της στύσης σε μήκος, και περισσότερο από το 15% των ανδρών κατόχων της εξουσίας, η οποία είναι αυξημένη σε πλάτος. Να προβλέψει, τι θα είναι το πέος κατά τη διάρκεια της διέγερσης, με βάση το πάχος ή το μήκος του δεν διεγερμένη κατάσταση είναι σχεδόν αδύνατη.