Το κάπνισμα και η δραστικότητα στους άνδρες: ενέργειες, αντενδείξεις και σχόλια

Το κάπνισμα είναι τώρα η νεολαία αρχίζει σε πολύ νεαρή ηλικία, μερικές φορές η πρώτη εμπειρία είναι ακόμα στο γυμνάσιο. Πρώτο, αυτό γίνεται για λόγους μαγκιάς, το αγόρι καυχιέται τόσο μπροστά από τους συνομηλίκους τους, να αποδείξουν την "ενηλικίωση". Στη συνέχεια, μαλθακότητα είναι εθιστικό και γίνεται συνήθεια για πολλά χρόνια. Και όταν στη μέση ηλικία, αρχίζουν τα προβλήματα στύσης, δεν είναι λίγοι οι άνδρες που συνδέει την έννοια του Καπνίσματος και η ισχύς μίας μονάδας, υποθέτοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει ανεπανόρθωτη βλάβη για την υγεία των ανδρών.

πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την δραστικότητα

Δεν το Κάπνισμα σε ισχύ

Παραβίαση της στυτικής λειτουργίας μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τα μικρά τους καπνιστές. Ο κίνδυνος είναι η νικοτίνη, ακόμα και σε μικρές ποσότητες οδηγεί σε αγγειοσυστολή και μειωμένη κυκλοφορία. Ακόμα και 2-3 τσιγάρα που κάπνισε πριν τη σεξουαλική επαφή, μπορεί να προκαλέσει αργή ανέγερση.

Ανικανότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις επιδράσεις της νικοτίνης έκθεσης. Και μέντα που περιλαμβάνονται στη σύνθεση της κάποια από τα προϊόντα καπνού, αυξάνει το φορτίο στο καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας την κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένου του πέους.

Στη σύνθεση του καπνού του τσιγάρου περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιάδες συστατικά, το 60 τους έχουν αρνητική επίδραση στην δραστικότητα. Το πιο επικίνδυνο:

 • το μονοξείδιο του άνθρακα;
 • βενζολίου *
 • υδρόθειο;
 • ρητίνη;
 • αμμωνία;
 • υδροκυανικό οξύ.

Η δράση των περισσότερων στοιχείων δεν έχει μελετηθεί, επομένως, να πούμε ότι τα άλλα συστατικά είναι ακίνδυνα, θα ήταν λάθος. Οι κατασκευαστές προϊόντων καπνού είναι σιωπηλοί σχετικά με την έκταση της βλάβης που προκαλείται από τα τσιγάρα.

Πώς

Η νικοτίνη, που εμφανίζονται στο σώμα του αρσενικού, προκαλεί μια σειρά από αρνητικές συνέπειες:

 1. εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος;
 2. μειώνει την πίεση του αίματος στο πέος;
 3. συμβάλλει στην ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης;
 4. μειώνει την ποσότητα της παραγωγής τεστοστερόνης.

Το παθητικό Κάπνισμα έχει λιγότερη ζημιά στο σώμα από το ενεργό.

Η επίδραση του Καπνίσματος βότανο (χασίς, μαριχουάνα)

Οι εραστές καπνίζουν "χόρτο" ισχυρίζονται ότι ενισχύει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική δύναμη των ανδρών. Αλήθεια, φυσικά. Είναι εύκολο να το εξηγήσω. Το γεγονός ότι το πέος έχει πολλούς υποδοχείς σε θέση να ανταποκριθεί στα συστατικά της μαριχουάνας. Που λαμβάνουν χώρα στο σώμα χημική αντίδραση σε αυτή τη στιγμή ενισχύει την ικανότητα για την επίτευξη οργασμού.

Αλλά αλήθεια, είναι το γεγονός ότι η αύξηση με την πάροδο του χρόνου αντικαθίσταται από μειωμένη λίμπιντο. Γνωστές περιπτώσεις, όταν ο οργασμός συνοδεύεται από αφόρητο πόνο στα γεννητικά όργανα.

Η αλήθεια για τις δράσεις των βοτάνων:

Το κάπνισμα
 • Τα κανναβινοειδή που περιέχονται στο γρασίδι, να καταστρέψουν οριστικά την ψυχική υγεία, αναστέλλουν και θαμπό την ενεργοποίηση του μηχανισμού.
 • Το επίπεδο της τεστοστερόνης μειώνεται, και την αναπαραγωγική λειτουργία είναι παραπαίουσα.
 • Αριθμός σπερματοζωαρίων μειώνεται, γίνονται ανενεργά.
 • Η λειτουργία των όρχεων πεθαίνει, γίνονται μικρότερα σε μέγεθος, που αλλάζει την πυκνότητα τους.
 • Τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται, την κυκλοφορία του αίματος, η συχνή κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Το κάπνισμα και η δραστικότητα τους μύθους

Υποστήριξε ότι ανικανότητα παραλία ανθρώπους που υποφέρουν από εθισμούς, όπως ο εθισμός στο αλκοόλ και τον καπνό. Ωστόσο, είναι μια κοινή παρερμηνεία. Ακόμη και εκείνοι που διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δεν είχε ποτέ τσιγάρο στα χέρια του, δεν πίνει αλκοολούχα ποτά, μπορεί να αποτύχει κατά τη συνουσία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ανικανότητα έχει πολλές αιτίες και παράγοντες που προκαλούν. Για παράδειγμα, ψυχολογικές φοβίες, φόβοι, δυσμενές περιβάλλον, ή παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Ως εκ τούτου, η απόρριψη της κακές συνήθειες δεν εγγυάται την επιστροφή της ανδρικής δύναμης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την αιτιολογία του προβλήματος, να λύσει επιτυχώς.

Η ποιότητα του σπέρματος

Μεταξύ των επιπλοκών που προκαλούνται από τα προϊόντα του Καπνίσματος στο σώμα του αρσενικού, ίσως η πιο σοβαρή είναι η μείωση του δείκτη ποιότητας του σπέρματος. Πιο συγκεκριμένα, το Κάπνισμα:

 1. μειώνει την πυκνότητα σπέρματος, την αλλαγή της σύνθεσης.
 2. συμβάλλει στην κακή ποιότητα του σπέρματος;
 3. μειώνει τη δραστηριότητα και καταστρέφει το σπέρμα.

Αλλαγές στο αρσενικό σώμα, επηρεάζει την αναπαραγωγική λειτουργία, τη μείωση στο μηδέν η πιθανότητα της γονιμοποίησης του θηλυκού συντρόφου. Αν σύλληψη συμβαίνει, τότε είναι πιθανό ότι το έμβρυο θα διαγνωστεί αναπτυξιακές διαταραχές, επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν διαταραχές σε διάφορα συστήματα οργάνων.

Που εκτίθενται σε υδροκυανικό οξύ και ρητίνη, το σπέρμα του καπνιστή, καταστρέφονται και να παύσει να είναι ενεργός, αν και οι άνδρες διαφέρουν καλή υγεία, η διαδικασία αποκατάστασης διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι η ολέθρια συνημμένο για να το ταμπάκο προκαλεί μια μείωση του ποσού των ανδρογόνων, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τη στυτική λειτουργία.

Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την σχέση ανάμεσα στην ισχύ των ανδρών και ο αριθμός των τσιγάρων που καπνίζονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών των αμερικανών πολιτών, ένα καθημερινό ποσοστό 20 τσιγάρα πιθανότητα ανικανότητα αυξάνει κατά περισσότερο από το μισό.

Άλλα πειράματα δείχνουν ότι τα συστατικά του καπνού των τσιγάρων χαμηλότερη ποιότητα του σπέρματος και την ικανότητα να γονιμοποιήσουν το ωάριο κατά 75%. Αυτός είναι ο λόγος που οι γιατροί συστήνουν να αποφεύγεται τσιγάρα όλους εκείνους που σχεδιάζουν τα παιδιά και μια κανονική οικογένεια.

Έρευνα πολωνοί και οι Τσέχοι έχουν επιβεβαιώσει ότι Καπνίζει 1 πακέτο την ημέρα, αρσενικό, αυτό μειώνει και δύο φορές η διάρκεια και η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Αυτή η δήλωση είναι αληθινή για το ισχυρότερο φύλο, στην ηλικία από 30 έως 45 ετών.

Αντενδείξεις

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους εκείνους που έχουν διαγνωστεί ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος:

 • βρογχικό άσθμα;
 • βρογχίτιδα, στην χρόνια μορφή;
 • πνευμονική ίνωση.

Και σε κάποιες άλλες ασθένειες:

 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • την καρδιαγγειακή νόσο;
 • υψηλή πίεση του αίματος.

Πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την υγεία των ανδρών

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι επιστήμονες διερεύνησαν τη διαταραχή της στυτικής λειτουργίας, λόγω του Καπνίσματος. Αποδείχθηκε ότι ένα αξιοπρεπή αριθμό των σπούδασε διαγνωστεί με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Ωστόσο, το πιο εκπληκτικό πράγμα ήταν ότι ήταν μαζί σχεδόν τον ίδιο αριθμό των τσιγάρων που καπνίζονται ανά ημέρα. Μιλάμε για δύο πακέτα.

Η μελέτη για τις συνέπειες της διακοπής του καπνίσματος όταν τα προβλήματα σεξουαλικής φύσης το πείραμα σχεδιάστηκε στην οποία οι άνδρες ήταν υποχρεωμένοι να απέχουν από το Κάπνισμα για έξι εβδομάδες. Με τη λήξη της το ένα τρίτο των συμμετεχόντων καταγράφονται βελτίωση στη στυτική λειτουργία σε σχέση με την εγκατάλειψη του Καπνίσματος. Ιατρική θεραπεία για να απαλλαγούμε από τον εθισμό στη νικοτίνη δεν είναι απαραίτητη.

θεραπεία δραστικότητα

Από αυτό μπορούμε να αντλήσουμε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο βελτιώνει σημαντικά αν δώσεις τη συνήθεια. Αυτή η μέθοδος παραμένει η μόνη δυνατή θεραπεία για την ανικανότητα που έχει προκληθεί από την επίδραση της νικοτίνης προϊόντα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ιατρική είναι ανίσχυρη να αλλάξει τίποτα.