Πώς να αυξήσει το πέος: τρόποι

Η δυσαρέσκεια των ανδρών για το μέγεθος του πέους σας γίνεται ένα πραγματικό ψυχολογικό πρόβλημα.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο φόβος του σεξ οι κύριες συνέπειες τέτοιων συγκροτημάτων.

Σε μια ισχυρή ημι bezoperatsionnaya εφεύρει πολλές μεθόδους για να αυξήσει το πέος, να δώσει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα.

Το πέος διεύρυνση χωρίς κρέμες – αλήθεια;

Όμορφο και συναρπαστικό διαφήμιση μοναδικές τεχνικές, επιτρέποντας στο συντομότερο όρους για να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σχεδόν επ ' αόριστον – όχι ότι και άλλες, ως ένα τέχνασμα μάρκετινγκ και ένα απόλυτο μύθο. Αλλά υπάρχουν και οι πραγματικοί αριθμοί, οι οποίες συμφωνούν ακόμη και επαγγελματίες.

Αν το πέος δεν ταιριάζει πραγματικά ένας άνθρωπος του μεγέθους του, για να αυξηθεί χωρίς τη χρήση αλοιφές είναι δυνατή, αλλά θα είναι ασήμαντο, μόνο 1-2 cm. Να κάνει το σώμα πιο εντυπωσιακό "διαστάσεις" θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση.

7 τρόποι για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί χωρίς αλοιφές

Δεν είναι όλες οι μέθοδοι αύξησης κράτους δίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν εργαλεία που δίνουν μια προσωρινή επίδραση που θα διαρκέσει περισσότερο από λίγες ώρες ή ημέρες. Δηλαδή, απαιτούν καθημερινή χρήση, η οποία δεν είναι πάντα εύκολη.

Πολλές από τις τεχνικές για να κάνετε το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι χωρίς κρέμες και χάπια έχουν σοβαρές αντενδείξεις και παρενέργειες. Από την εντατική ή λανθασμένη χρήση των συσκευών μπορεί να προκαλέσει μικρο-τραυματισμούς, μώλωπες, πόνο και ακόμη και η στυτική δυσλειτουργία.

Αλλά υπάρχει ένα είδος ανθρώπων που δεν φοβούνται ένα σύντομο αποτέλεσμα, πιθανές παρενέργειες ή την ανάγκη για τακτική άσκηση.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα εργαλεία και τεχνικές για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί χωρίς χάπια και αλοιφές, και είναι πολύ δημοφιλής και να βοηθήσει να κάνει τη διαφορά.

Χειρουργική τεχνική

Αύξηση χειρουργικά το πιο πραγματικό από όλους τους τρόπους για να προσθέσετε μερικές πέος δεν επιπλέον ίντσες. Το πλαστικό κράτος μπορεί να είναι αρκετά ακριβά και μπορεί να διορίσει έναν γιατρό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αύξηση απαιτεί μόνο ένα μικρό πέος, το μήκος της οποίας δεν ξεπερνά τα 5 εκατοστάή ένα σώμα με ελαττώματα. Αυτό το κράτος δεν επιτρέπει στον άνθρωπο να ζήσει φυσιολογική σεξουαλική ζωή και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις και στο ψυχολογικό επίπεδο.

Ακόμη και χειρουργική τεχνική έχει περιορισμένη χωρητικότητα, τόσο κατά μέσο όρο λειτουργεί το πέος μπορεί να αυξήσει 3-5 cm.

Μια ειδική λειτουργία είναι μια λειτουργία για να διευρύνει το πέος, γίνεται υπό Γενική αναισθησία και διαρκεί από 30 έως 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, το πέρασε συνδέσμου που υποστηρίζει το πέος, επιτρέποντας το όργανο είναι αυξημένη σε μέγεθος από μερικά εκατοστά.

Ο ασθενής είναι συνήθως απορρίπτονται μετά από 2-3 ημέρες, και η πλήρης αποκατάσταση διαρκεί από 2 έως 3 εβδομάδες. Μετά την επέμβαση, οι γιατροί συνιστά τη χρήση της συσκευής επέκτασης σε συνδυασμό με τη λειτουργία της συσκευής θα βοηθήσει να αυξήσει το σώμα όσο το δυνατόν.

Εκτός από δίνοντάς σας πέος επιπλέον μήκος, μπορείτε να προσθέσετε όγκο – η διαδικασία αυτή ονομάζεται μόσχευμα λίπους. Κατά τη διάρκεια των χειρισμών ο ασθενής τοποθετείται στο σώμα του πέους, το ίδιο του το λίπος. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα της παρέμβασης είναι βραχύβια, και τον όγκο του πέους θα αυξηθεί σε ένα μέγιστο του 1 cm.

Πριν αποφασίσει σχετικά με μια δαπανηρή επιχείρηση, όλες τις εξετάσει προσεκτικά. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσετε το ειδικό μέσο για την ενίσχυση της δραστικότητας. Επειδή κάποιοι από αυτούς έχουν την παρενέργεια της διεύρυνσης πέος.

Αντλία

Θα μιλήσουμε για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί χωρίς κρέμες και αλοιφές απευθείας στο σπίτι.

Αντλία διεύρυνσης πεών είναι μια συσκευή που αποτελείται από μια αντλία και τη φιάλη. Η αρχή της λειτουργίας αυτής της συσκευής είναι απλή: σε αυτό το κενό το σώμα τρέχει το αίμα, έτσι ώστε να αυξάνει σε μέγεθος και σκληραίνει.

Η αντλία δεν θα προκαλέσει στύση, αλλά και να κλειδώνει το αίμα μέσα σε ένα κράτος, με αποτέλεσμα να παραμένει σε κατάσταση ενθουσιασμού από 30 λεπτά έως μία ώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σώμα μπορεί να αυξηθεί ακόμα και αρκετές ώρες, μετά την οποία σταδιακή τη ροή του αίματος και την μεγαλύτερη απόδοση.

Αντλίες κενού χωρίζονται σε:

 1. Χέρι – που προσελκύονται από την χαμηλή τιμή, αλλά απαιτούν σημαντική προσπάθεια στην εφαρμογή.
 2. Ηλεκτρικός – το κενό που δημιουργήθηκε όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική αντλία, και την ένταση της διόγκωσης του αέρα ελέγχεται από ειδικά κουμπιά.

Στην αντλία εγχειρίδιο χρήσης να συμμορφωθούν με την οποία πρέπει.

ειδικές συσκευές για να αυξήσει

Καμία ζημιά δεν θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό βίντεο πριν από την έναρξη της άσκησης.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μετρητής πίεσης – αναγνώσεις πίεσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3-4 mm Hg.

Για να εξοικειωθείτε με τη συσκευή μπορεί να περιορίζεται σε βραχυπρόθεσμη χρήση - 10 λεπτά, 3 φορές την ημέρα. Μια-δυο εβδομάδες άσκηση, αύξηση που σε 15-20 λεπτά.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ξυρίσει τα μαλλιά στη βουβωνική χώρα και να εφαρμόσει ένα σώμα λιπαντικό με βάση το νερό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πέος σας στο βάζο και πιέστε σφιχτά κατά τη βουβωνική χώρα του, προσπαθώντας να επιτύχει τη μέγιστη συμπίεση.

Αν η συσκευή διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο, όχι οι χειρισμοί δεν κατέχουν, θα κάνει τα πάντα για εσάς. Μια συσκευή που λειτουργούν στη χειροκίνητη λειτουργία, θα απαιτήσει τη διόγκωση αντλία για να δημιουργήσετε ένα κενό.

Διαλυτικά

Ένα extender είναι μια άλλη συσκευή, πώς να μεγέθυνση πέους χωρίς κρέμες. Αυτός είναι ορθοπεδική συσκευή, την τόνωση της ανάπτυξης του πέους και τη σταθεροποίηση δραστικότητα. Διαλυτικά είναι δύο ειδών:

 • loop;
 • σε μορφή ζώνης.

Ο σχεδιασμός τους έχει μία μόνο διαφορά – ο ρόλος του ο επιθετικός είτε εκτελεί ένα βρόχο από σιλικόνη ή λουρί. Το υπόλοιπο εξάρτηση είναι η ίδια και στα δύο είδη: η βάση, η ράβδος για να ελέγξουν την ένταση του πέους, το μαλακό υπόστρωμα κάτω από το κεφάλι και το στέμμα.

Πριν τη χρήση της συσκευής, θα πρέπει να υπολογίσετε το μήκος στο οποίο θα πρέπει να το διορθώσετε. Μετρήστε το μήκος του πέους σε στύση και να αφαιρέσει 4, δείτε την τιμή που Προκύπτει θα πρέπει να είναι κατάλληλη για το αρχικό μήκος των ράβδων.

Η συσκευή εγκαθίσταται εύκολα:

 1. Βάλτε τη βάση του δακτυλίου για το πέος, που βρίσκεται σε μια ήσυχη κατάσταση. Φροντίστε να τον τοποθετείτε στη βουβωνική χώρα.
 2. Απλά τραβήξτε την ακροποσθία προς τα πίσω και τοποθετήστε το κάτω από την άκρη του κεφαλιού της ειδική επένδυση για τη διευκόλυνση δυσφορία όταν το φοράς.
 3. Με τη βοήθεια ενός ιμάντα ή βρόχο καθορίσει όλα στην πλατφόρμα.
 4. Την επαλήθευση της αξιοπιστίας της συσκευής και η έλλειψη δυσφορία.

Για να επιτύχουμε αποτελέσματα, φορέστε τη συσκευή κάθε μέρα για 4-6 ώρες, κάνοντας ένα διάλειμμα για λίγα λεπτά κάθε ώρα. Το πλήρες πρόγραμμα της αύξησης διαρκεί όχι περισσότερο από 12 μήνες. Κάθε 10 ημέρες θα πρέπει να προστεθεί και το μήκος των ράβδων λίγα χιλιοστά.

Ασκήσεις

Δεν είναι όλες οι ασκήσεις πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι χωρίς κρέμες είναι αποτελεσματικές και πραγματικά να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο. Αλλά υπάρχουν ασκήσεις για το αρσενικό όργανο που οφείλεται στην οποία γίνεται ισχυρότερη και σταθερότερη, ανεγέρσεις διαρκούν περισσότερο.

Ανάμεσα στις δημοφιλείς μεθόδους της διεύρυνσης πέος, θα μπορεί να διαθέσει ασκήσεις Kegel. Ο απλούστερος από αυτούς:

 1. Ενώ το άδειασμα της ουροδόχου κύστης προσπαθήσω να κρατήσω μια ροή των ούρων για λίγα δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια να επαναλάβουν τη διαδικασία. Κάνετε αυτή την άσκηση τουλάχιστον 5 φορές κατά τη διάρκεια της ένα ταξίδι στην "μικρή". Καθημερινή προπόνηση θα κρατήσει τους μυς τόνος.
 2. Γρήγορα να αποσπάσουν και να χαλαρώσετε τους μυς της λεκάνης σας για 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, να σταματήσει για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε την άσκηση 3 φορές στη σειρά. Κάνει το υπόλοιπο είναι 1 λεπτό και να προχωρήσει η δεύτερη προσέγγιση.
 3. Στη συνέχεια, μετά από μια στιγμή ανάπαυσης, ακολουθεί η τρίτη προσέγγιση.

Η λιγότερο δημοφιλής τεχνική τουπώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί χωρίς κρέμες και χάπια – μασάζ. Η τεχνική συνίσταται στην έγχυση του αίματος στο πέος. Στη διαδικασία της άσκησης εμφανίζονται συνήθως microtrauma, η οποία γρήγορα την ανάπτυξη νέων ιστών σε μεγαλύτερους αριθμούς, η αύξηση του σώματος των κρατών.

Τεχνική jelqing χρησιμοποιώντας λιπαντικό:

πέος διεύρυνση.
 1. Να δώσει το κράτος το πάτωμα σε μια διεγερμένη κατάσταση (όχι περισσότερο από 50-70%) και συνέχισε να είναι παράλληλα με το πάτωμα.
 2. Κάντε ένα δαχτυλίδι στον αντίχειρα και τον δείκτη να κρατάτε το σώμα στη βάση.
 3. Πιέστε το δαχτυλίδι δάχτυλο και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, πάρτε τον στο κεφάλι από τον πούτσο σου.
 4. Όταν φτάσει στη βάση του κεφαλιού, πιάσε το πέος με την άλλη πλευρά και επαναλάβετε την άσκηση.

Αυνανισμός

Αυτο-αγάπη συνδέεται με πολλούς μύθους και μέχρι το τέλος κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το πραγματικό και ποιο είναι μυθοπλασία. Υπάρχουν σχόλια από τους άνδρες που έχουν επιτύχει μια μικρή αύξηση στο συνεχώς αυνανιστεί. Αλλά είναι αλήθεια;

Το γεγονός ότι την αρχή την πρακτική του Αυνανισμού να έχουν σχετικά με την εφηβεία, όταν τα γεννητικά όργανα είναι ενεργά αυξάνεται. Το πιο πιθανό, πέος διεύρυνση δεν είναι λόγω Αυνανισμού και της σεξουαλικής ωρίμανσης και ανάπτυξης του συνόλου του οργανισμού.

Παρ ' όλα αυτά, με τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος με τον Αυνανισμό έχει το δικαίωμα να υπάρχει.

Μασάζ

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι το μασάζ του πέους δεν θα οδηγήσει σε άμεσα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει τα κράτη χωρίς αλοιφές καιρό και θα χρειαστεί πολλή υπομονή για να δούμε μικρές αλλαγές.

Πριν από την, πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι χωρίς αλοιφές οδηγός προετοιμασίας: ένα καθαρό, μαλακό πανί, βρέξτε με ζεστό νερό και εφαρμόστε το για λίγα λεπτά. Σκουπίστε το πέος σας να στεγνώσει και να αρχίσει να μασάζ:

 1. Κάθεται ή στέκεται τραβήξτε το κεφάλι στον εαυτό μου πριν από την εμφάνιση του πνεύμονα πόνο και ασφαλίστε τον στη θέση αυτή για 3-4 λεπτά. Να δώσει το κράτος για να χαλαρώσετε για 20-30 δευτερόλεπτα και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε τη χειραγώγηση και πάλι.
 2. Κρατήστε τα δύο δάχτυλα στη βάση του πέους σας και να αρχίσει να κάνει μια ρυθμική κίνηση πάνω και κάτω. Μην ωθήσει ή να τραβήξει το δέρμα. Όταν θα πλήρη στύση, πιέστε τη βάση, μην επιτρέποντας στο αίμα να φύγει. Με το άλλο χέρι πιάστε την βάση του κεφαλιού του πέους και σε αυτή τη θέση, τεντώστε προς τα εμπρός, αποφεύγοντας τον πόνο.
 3. Θέση κλειδώματος για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, επαναλάβετε το τέντωμα αριστερά και δεξιά. Τέτοιο μασάζ θα πρέπει να επαναληφθεί 4 φορές σε όλες τις κατευθύνσεις, και στη συνέχεια να χαλαρώσει το πιάσιμο.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί χωρίς κρέμα

Οι μέθοδοι που βασίζονται στη χρήση των βοτάνων και των επιπτώσεων σε διάφορα σημεία του πέους, σας επιτρέπουν να αυξήσει ελαφρώς το μήκος του σώματος, αλλά όχι για πολύ. Μεθόδους για το πώς να αυξήσει το πέος χωρίς αλοιφές ως στόχο να βελτιώσει την παροχή αίματος στο πέος, την επίτευξη ισχυρότερης και μεγαλύτερης διάρκειας στύση.

Σκεφτείτε πώς να αυξήσει το πέος χωρίς κρέμες:

 1. Βοτανικό.
  • Βάμμα σκόρδο – 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο;
  • Βάμμα θυμαριού. 100 mg βότανα για να ετοιμάζω 200 ml βραστό νερό, το στραγγίζουμε και το πίνουμε ζεστό δύο φορές την ημέρα.
 2. Κρύα κομπρέσα. 0.5 kg μικρό πάγου εναλλάξ αποδίδουν στην βάση του κρανίου στην πλάτη, τα πλευρά στην περιοχή της καρδιάς και το όσχεο. Επαναλάβετε τη χειραγώγηση για 10-15 λεπτά.
 3. Το όξινο ανθρακικό νάτριο. Ναι, το συνηθισμένο μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει.

Επιλέγοντας ένα πέος διεύρυνση χωρίς αλοιφές, να είστε προσεκτικοί. Πολλά κόλπα είναι τίποτα σαν εκβιαστική απόσπαση χρημάτων και την ορθή εφαρμογή τους δεν μπορεί να περιμένει.

μεγάλο καβλί

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ακριβές συσκευές ή χειρουργική επέμβαση, η μελέτη όλων των "υπέρ" και "κατά" και δεν είναι τεμπέλης για να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.