Πέος διεύρυνση: μύθοι και πραγματικότητα

Οι άνδρες, και να είστε ικανοποιημένοι με το μήκος του φίλου σας; Και αν όχι, προσπαθείτε να την αυξήσουμε; Εδώ! Εδώ είναι εξαργύρωση σε σχετικά με αυτό και οι πωλητές των διαφόρων εργαλείων και τεχνολογιών που πραγματικά δεν λειτουργούν. Ή την εργασία, αλλά όχι αρκετά, όπως είχε υποσχεθεί από αυτούς τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες. Είναι πολύ απλό: είναι αδύνατο να αυξήσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Ναι, ακόμα και μακροπρόθεσμα η αύξηση είναι δυνατή μόνο της τάξης του 10-15% του αρχικού μεγέθους. Ας δούμε τους μύθους σχετικά με τη διεύρυνση πεών και η πραγματικότητα δεν είναι τόσο ρόδινη όσο υποσχόμαστε.

χειρουργική επέμβαση

Χειρουργική επέμβαση

Σήμερα είναι η μόνη ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για τη διεύρυνση πεών, όχι μόνο στο μήκος αλλά και στο πάχος. Ένας έμπειρος γιατρός με πολύχρονη εμπειρία - πλαστικός χειρουργός - πριν από τη διεξαγωγή της λειτουργίας θα μελετήσει τα ανατομικά χαρακτηριστικά του πέος σας, όπως λένε, θα σταθμίσει όλα τα "υπέρ" και "κατά". Η υγεία σας δεν θα πειραχθούν.

Ουρολόγος, ανδρολόγος, σε συνδυασμό με τον πλαστικό χειρουργό θα παρακολουθεί την ανάκαμψη του πέους κατά τη μετεγχειρητική περίοδο. Η λειτουργία του θα διαρκέσει περισσότερο από μια ώρα κάτω από τοπική αναισθησία. Κατά τη διαδικασία της λειτουργίας, δεν θα επηρεαστούν και τα ζωτικά όργανα, ο κίνδυνος σοβαρών επιπλοκών είναι ελάχιστη.

Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πεών είναι ότι interficiam μύες που στηρίζουν το πέος στην κορυφή. Στη συνέχεια, αυτοί οι μύες είναι ραμμένα σε μια νέα θέση (λίγο παρακάτω). Λόγω αυτού, το πουλί, σαν να πέφτει μερικά εκατοστά προς τα εμπρός.

Έτσι, η αύξηση του μήκους του πέους επιτυγχάνεται αλλάζοντας τη θέση του. Το πέος μετά την επέμβαση είναι λίγο κάτω από τα συνηθισμένα μέρη.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είναι δυνατόν να αυξηθεί το μήκος ενός κράτους έως 4 ίντσες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε στύση το πέος γίνεται αντίστοιχα ελαφρώς διαφορετική θέση, δηλαδή, η πιο οριζόντια.

Παπανικολάου fricabis και περιμένετε για το αποτέλεσμα...

Αλλά δεν ήταν. Σχετικά με τα οφέλη ή κακό για την αποτελεσματικότητα της κρέμες, γέλες και αλοιφές για τη διεύρυνση πεών υπάρχουν πολλοί μύθοι. Οι κατασκευαστές του το θαύμα ναρκωτικών λίγες μέρες εγγυώνται μια αύξηση του πέους όχι μόνο σε μήκος αλλά και σε διάμετρο. Ο "φίλος σου" θα πρέπει να αυξηθεί λόγω της διέγερσης των κυττάρων των ιστών του πέους, που είναι, θα πρέπει να αρχίσει να αυξάνεται, όπως ένα κύμα ένα μαγικό ραβδί, και στη συνέχεια, όταν θα αυξηθεί στο απαιτούμενο μέγεθος, θα σταματήσει αμέσως. Πόσα θες; 18, 20, ή 25 εκατοστά; Όλα είναι πιθανά, απλά ΤΡΊΨΤΕ προσεκτικά! Και το αποτέλεσμα δεν θα σας αφήσει να περιμένετε... γιατί ποτέ δεν θα συμβεί! Δημοφιλή αλοιφές, κρέμες και τζελ δεν χρησιμοποιούν ή δεν θα επιφέρει βλάβη στην υγεία σας. Αν ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτές τις ουσίες θα intinctione το δέρμα του πέους σας θα είναι απαλή, λεία και μεταξένια, σαν τον κώλο της ένα νεογέννητο μωρό, όπως λένε στη διαφήμιση!

χάπια δραστικότητα

Φορές ένα χάπι, δύο χάπι...

Δισκίο, τρεις, πέντε, δέκα, και έτσι είναι ατελείωτες! Είναι απίθανο ότι θα αρχίσει να αυξάνεται στην περιφέρεια ή αυξάνεται. Το πέος σας θα αυξηθεί περισσότερο, μόνο και μόνο επειδή είστε ενεργά πίνοντας βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής, που διαφημίζονται χαπιών για τη διεύρυνση πεών. Τα οφέλη μπορεί να είναι και θα είναι: τα μαλλιά σας θα είναι λαμπερά, βιταμίνη, αλλά τα κράτη δεν θα αυξηθεί ακόμα μερικά εκατοστά, από όποια πλευρά και αν είστε posuit του γραμμή! Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ένα κράτος έχει αυξηθεί, αλλά δεν είναι! Μην ξεχνάτε ότι όταν κάτι είναι πολύ μπροστά, δεν θα μπορούσε να είναι μια απάτη! Ακόμη και τεχνητά που προκαλείται από την αύξηση της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης στο αίμα των ανδρών δεν μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του πέους.

Σωματική άσκηση για να εξασφαλίσει Το μέγεθος!

Φυσικά, η άσκηση μπορεί να τονώσει τη διαδικασία αύξησης του πέους. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα αλλά: αν το πέος σας έχει αυξηθεί, αν δεν είσαι έφηβος και η εφηβεία στην περίπτωση σου ένα ξεχασμένο γεγονός ότι καμία άσκηση θα σας βοηθήσει να αυξήσει το πέος.

Ειδική εκπαίδευση "φίλε", και μεθόδους χρήσης, θα έχουν ευεργετική επίδραση στα γεννητικά όργανα. Πρόληψη της νόσου του πέους κανείς δεν έχει αποτραπεί.

Και να θυμάστε: εκείνοι που λένε ότι το πέος είναι ένα μυϊκό όργανο, δεν ξέρω σχετικά με τη δομή του σώματος τίποτα. Το πέος δεν αποτελείται από μύες, και σπηλαιώδης και σπηλαιώδη σώματα, τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη συσσώρευση του αίματος, προκαλώντας στύση. Δεν μπορείτε να επιτύχετε τη διεύρυνση πεών με την άσκηση των μυών.

Τραβήξτε, γιατρός, τράβα!

Συνεχής μηχανική πρόσφυση με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής - extender - σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος, αλλά την κάνουν μεγαλύτερη. Δεν πρέπει να νομίζουμε ότι το σεξουαλικό όργανο θα είναι ανάλογη πήξει, δεν είναι έτσι! Το πέος θα γίνει από καιρό και με χάρη εκλεπτυσμένη. Η αλήθεια θα επιμηκύνει ελαφρώς, και όχι σύντομα, αλλά erit tenuior πολύ.

Φοράτε αυτήν την μονάδα στο πέος, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 9 ώρες την ημέρα. Για τους ανθρώπους γύρω σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Και δεδομένου ότι η συσκευή αποτελείται από ένα πλαστικό δαχτυλίδι συνδεδεμένη με δύο κινητά μεταλλικές ράβδους, οι οποίες είναι ενσωματωμένες σε μια πλαστική υποστήριξη με σιλικόνη συσκευή για τη διασφάλιση της κεφαλής του πέους, είναι απίθανο ότι θα είναι κατάλληλη να κινηθεί με extender, pendentia ανάμεσα στα πόδια.

Εκτός αυτού, μπορεί να είναι επώδυνη. Αλλά στην αρχή, η προοπτική δεν είναι κακό: τουλάχιστον το μήκος του κράτους θα αυξάνονται, αν και σε αυτή την περίπτωση για ένα χρόνο θα πρέπει να υποβληθούν στο πέος επώδυνη διαδικασία για το ντύσιμο της αφαίρεσης. Η επέκταση θα είναι ο φίλος σας για πολλούς μήνες.

πέος διεύρυνση

Κενή αντλία

Ναι, πράγματι, χάρη στη βοήθεια μιας αντλίας κενού, το πέος μπορεί να μεγαλώσει σε μέγεθος. Φυσικά, η επίδραση αυτή είναι προσωρινή: κατά κανόνα, μετά από 24 ώρες, το σώμα επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση. Και όμως αυτή η μέθοδος έχει τις αρνητικές της πλευρές (παρενέργειες). Η ακατάλληλη χρήση η κενή αντλία μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη των αιμοφόρων αγγείων του πέους, μπορεί να προκαλέσει μώλωπες, και μερικές φορές ακόμη και παραμόρφωση του πέους.