Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους κρέμα, αλοιφή: πώς να επιλέξετε το πιο αποτελεσματικό

Διεύρυνση του πέους – ένα σύνολο μεθόδων που αποσκοπούν στη διεύρυνση του πέους με τη χρήση ειδικών εργαλείων και τεχνικών, ή με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης.

πέος διεύρυνση.

Κύριες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Η ουσία των συντηρητικών μεθόδων είναι η συστηματική εκτέλεση πάνω από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες ασκήσεις ή θεραπείες για την τόνωση των ιστών του πέους για την ανάπτυξη. Είναι δυνατόν να αυξηθεί το πώς το μήκος πεών και την περίμετρο (περιφέρεια). Τα αποτελέσματα παραμένουν σταθερά (ίσως μια μικρή υποχώρηση).

Jelcing

Jelcing ("άρμεγμα") – τρόπος για να αυξήσει το μέγεθος του πέους στο σπίτι, το οποίο είναι για την εκτέλεση ειδικών ασκήσεων, στην πραγματικότητα, η οποία είναι μια αυτο-μασάζ του πέους. Να εφαρμοστεί η μέθοδος θα μπορούσε κάθε άνθρωπος, η κύρια προϋπόθεση για αυτό είναι η παρουσία του ελεύθερου χρόνου. Jelcing είναι μια αρχαία τεχνική που χρησιμοποιείται για αιώνες από πολλές φυλές και τους λαούς, και η οποία έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του.

Jelqing τεχνική:

1. Η στύση θα πρέπει να είναι στο επίπεδο του 40-60%. Σε πλήρη στύση προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η μέθοδος είναι απολύτως αντενδείκνυται, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος. Στην περίπτωση υπερδιέγερση, απλά πρέπει να πάρει κάποιο χρόνο για να έχουν στύση μειώθηκε.

2. Συνιστάται να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο πέος και την ακροποσθία για να μειώσει τη νοσηρότητα. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή σαμπουάν, καθώς τείνουν να στεγνώσει το δέρμα.

3. Πιάστε τη βάση, τα κράτη με τη σύνδεση του αντίχειρα και του δείκτη του δεξιού ή αριστερού χεριού όσο πιο σφιχτά μπορείς, και σπρώξτε προς τα κάτω προς το κεφάλι. Όλες οι κινήσεις που παράγεται μόνο από τη βάση μέχρι το κεφάλι και με την ίδια ένταση σε όλο το πέος.

4. Αλλάζετε τακτικά τα χέρια, η διαδικασία θα πρέπει να μοιάζει με το άρμεγμα διαδικασία.

Ελάχιστη είναι ένας μήνας. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, την παροχή αίματος στο σηραγγώδες σώμα του πέους είναι σημαντικά βελτιωμένη.

Αύξηση του μήκους των κρατών μέθοδο του απαγχονισμού φορτίο

Αυτή η μέθοδος είναι επίσης πολύ παλιά. Ήταν πολύ κοινό στις αρχαίες φυλές της Αφρικής και άρχισε να χρησιμοποιούν από μικρή ηλικία. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι στα παιδιά των συνδέσμων του πέους εξακολουθεί να είναι πολύ ελαστικό και το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα είναι καλό.

Με την τακτική έκθεση του φορτίου στο στυτικής ιστούς και τους συνδέσμους του πέους αυξάνει το μήκος, αλλά το πάχος συνήθως δεν αλλάζει. Ο βασικός κανόνας εκτελείται σε τακτική βάση. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού από το υπερβολικό φορτίο, οπότε θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσει το πέος, πριν να συνεχίσετε την άσκηση.

Τεχνική μέθοδος

Πρώτα, εκτελέστε το εγχειρίδιο μασάζ, και μόνο μετά από το πέος θερμαίνεται, καθορίζεται από ένα εξάρτημα, το οποίο επισυνάπτεται στο φορτίο. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τη διεύρυνση πεών με μικρά φορτία, αυξάνοντας σταδιακά το βάρος τους. Μετά το τέλος της άσκησης το σχέδιο είναι να αφαιρεθεί και να επαναλαμβάνεται μασάζ χεριών να βελτιώσει την παροχή αίματος στο σπηλαιώδη σώματα.

Στη συνέχεια εκ νέου συνημμένο σχέδιο, και η άσκηση επαναλαμβάνεται με το περισσότερο βάρος. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τεχνική της αναστολής των εμπορευμάτων τακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεδρίαση, στέκεται και ψέματα από την πλευρά του. Τα κύρια μειονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι εξακολουθεί να είναι τραυματική και παίρνει πολύ χρόνο, οπότε δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των ανδρών.

η τεχνική της διεύρυνσης πέος

Αύξηση του μήκους των κρατών χρήση της συσκευής επέκτασης

Μια σύγχρονη εναλλακτική λύση για το κρέμασμα είναι διαλυτικό χρώματος. Είναι αυτό που θέτει το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το πέος και μακρύς και παχύς, που εγγυάται για να μην έχεις τραυματισμούς.

Η επέκταση θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη διεύρυνση πέους. Η αρχή λειτουργίας και χρήση του είναι πολύ απλή, και η τιμή είναι συνήθως αποδεκτή. Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι διαλυτικά: βρόχος, με την ζώνη και το καθολικό.

Εργασία με το extender είναι απολύτως ασφαλής και προκαλεί ελάχιστη ενόχληση. Το αποτέλεσμα της άσκησης παραμένει για πάντα. Διαρκεί μόνο λίγους μήνες από το wear για 4-5 ώρες την ημέρα. Το θετικό αποτέλεσμα οφείλεται στη φυσική αντίδραση του σώματος σε μηχανική επίδραση, με αποτέλεσμα οι ιστοί του πέους για να σχηματίσουν νέα κύτταρα και το πέος αυξάνει. Η ανάπτυξη του πέους θα πρέπει να διεξαχθεί όχι μόνο σε μήκος αλλά και το πλάτος, όπως ένα βιολογικό κύτταρο έχει τρισδιάστατη δομή. Διαταγή επέκτασης σε βολική σε απευθείας σύνδεση κατάστημα.

Η μέθοδος που φοράει η συσκευή επέκτασης

Pin το πέος πρέπει να είναι πάρα πολύ σφιχτό, δεν μπορεί να στίψεις το κεφάλι του πούτσου σου καθώς θα εμποδίσει τη ροή του αίματος. Αλλά μην σφίγγετε υπερβολικά τη συσκευή επέκτασης είναι πολύ αδύναμη, διαφορετικά το πέος μπορεί απλά να πέσει έξω κατά τη διάρκεια της ένδυσης. Όταν επιλέγετε το βαθμό της έντασης απαραίτητο να δοθεί προσοχή στις ειδικές εγκοπές που δείχνουν την δύναμη της την ένταση. Τις δύο πρώτες εβδομάδες θα πρέπει να φορούν το extender ένα ελάχιστο επίπεδο έντασης και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να αυξήσει σταδιακά το φορτίο.

Η συνιστώμενη περίοδο φορούσε τη συσκευή επέκτασης 4-5 ώρες την ημέρα. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να πάρετε τα διαλείμματα κάθε ώρα για 10-15 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο τακτικά φοράς επέκτασης και, σαφώς, ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όσον αφορά τη σύγκριση των διαφόρων διαλυτικά, να πει με σαφήνεια τι είναι καλύτερο και τι είναι χειρότερο είναι αδύνατο. Η απόδοσή τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Κύριες διαφορές και τις παραμέτρους της επιλογής, – την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία και την τιμή.

Κρέμες και αλοιφές για τη διεύρυνση πεών

Η χρήση των εν λόγω μέσων, όπως κρέμες, αλοιφές και λιπαντικών για τη διεύρυνση πεών είναι επίσης πολύ κοινή μέθοδος του πέους διεύρυνση. Η χρήση τους είναι, στην πραγματικότητα, να ψεκάζετε απευθείας πάνω στο σώμα του πέους. Πριν από τη λήψη αυτά τα εργαλεία, θα πρέπει να διαβάσετε τη σύνθεση, τη δράση και τις παρενέργειες. Κρέμες και αλοιφές για το πέος διεύρυνση δεν θα πρέπει να αποτελείται από ουσίες που αλλεργίας. Διαφορετικά, δεν είναι απόλυτα ασφαλής.

Κρέμα για το πέος διεύρυνση χωρίζονται σε 3 τύπους ανάλογα με τη διάρκεια και τις επιπτώσεις τους: μερικές κρέμες – βραχυπρόθεσμη επίδραση, άλλοι πολύ, η τρίτη ομάδα φέρει την υποστήριξη της δράσης για την κοινή χρήση με άλλες μεθόδους διεύρυνσης πεών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος στο σπίτι.

1. Κρέμα για βραχυπρόθεσμη πέος διεύρυνση. Με αυτό, το μέγεθος του πέους αυξάνεται για σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως κατά τη διάρκεια του σεξ. Το χρονικό των ενεργειών του – μόλις λίγες ώρες. Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των κεφαλαίων είναι ότι θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα σχετικά με το μέγεθος του κράτους δουλειά γρήγορα, αποτελεσματικά και, κατά συνέπεια, να σας βοηθήσει να αισθάνονται στο κρεβάτι είναι πολύ πιο σίγουροι.

2. Κρέμα για τη μακροπρόθεσμη πέος διεύρυνση προκαλεί αύξηση του πέους μήκος και το πλάτος. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητή αμέσως, όπως η κρέμα της ομάδας αυτής πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ένα μήνα. Ο μηχανισμός της δράσης τους είναι ότι το ειδικό σώμα του πέους αυξάνει τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και την ανάπλαση των ιστών. Τα φάρμακα αυτά έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, τόσο εύκολο στη χρήση και την επίδρασή τους παραμένει για πάντα.

χάπια για τη διεύρυνση πεών

3. Κρέμα για βοηθητικές ενέργειες. Κρέμα αυτού του τύπου είναι αναγκαία όταν ο στόχος είναι να επιταχυνθεί η διαδικασία της διεύρυνσης πέος όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με άλλες μεθόδους, για παράδειγμα, τη συσκευή επέκτασης. Με τη συνδυασμένη χρήση του επιθυμητό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα.

Εφαρμόστε το λάδι ή κρέμα συνιστάται σε μικρές ποσότητες σε ένα λεπτό στρώμα, το τρίψιμο στο δέρμα. Αυτό είναι αρκετό, γιατί στο πλαίσιο αυτών σημαίνει πάρα πολλά διεγερτικά φάρμακα. Ακολουθήστε τις οδηγίες, γιατί κάθε κατασκευαστής έχει το δικό τους τρόπο εφαρμογής.

Όταν αγοράζετε για τον εαυτό σας κρέμες και αλοιφές για τη διεύρυνση πεών, θα νιώσετε όλα τα οφέλη τους. Συμπεριλαμβανομένων των:

  • Το χαμηλό κόστος του προϊόντος *
  • Stealth χρήση, χωρίς ταλαιπωρία;
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας.

Αντλία κενού για άνδρες

Αντλία κενού για τους άνδρες είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος εγχειρίδιο για τη διεύρυνση πέους. Αυτή η συσκευή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μήκος και η διάμετρος του πέους, και επίσης βοηθά στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της ανικανότητας. Η αρχή λειτουργίας είναι πολύ απλή: δημιουργεί ένα "κενό" στο κύλινδρος άντεξε. Αυτό οδηγεί σε επιπλέον ροή του αίματος στο πέος και διεγείρει την ανάπτυξη.

Η χρήση των αντλιών κενού συνήθως δεν παρουσιάζουν δυσκολίες. Το πέος τοποθετείται στον κύλινδρο και από τον αέρα που έχει εκκενωθεί, σύμφωνα με την οποία στον κύλινδρο δημιουργείται ένα κενό, και σε ένα συγκεκριμένο σώμα, αυξάνει τη ροή του αίματος. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγέθυνση του πέους, τόσο σε μήκος και σε πλάτος. Αλλά, ως αποτέλεσμα της κατάχρησης δυνατόν microchromosome και ένα μικρό αιμάτωμα. Η πρόληψη είναι ο έλεγχος της πίεσης στον κύλινδρο της αντλίας, η οποία ρυθμίζεται από ειδικό μετρητή πίεσης.

Να αγοράσετε αντλία κενού είναι καλύτερη σε απευθείας σύνδεση κατάστημα και να το χρησιμοποιήσετε για να επιτευχθεί ένα γρήγορο αποτέλεσμα, κατά προτίμηση καθημερινά.

Τα χάπια και τα ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ για τη διεύρυνση πεών

Χάπια διεύρυνσης πεών είναι πλέον πολύ συχνές. Και για καλό λόγο, επειδή είναι μια καλή εναλλακτική λύση για μεθόδους που βασίζονται σε φυσικές επιδράσεις, κρέμες για να διευρύνει το πέος και χειρουργικές επεμβάσεις. Ο μηχανισμός δράσης των φαρμάκων αυτών είναι παρόμοια – να βελτιώσει την παροχή αίματος στο σπηλαιώδη σώματα του πέους, με αποτέλεσμα την αύξηση σε μήκος και πάχος. Τώρα η αγορά είναι γεμάτη με φάρμακα αυτής της προσανατολισμό.

Στους κατασκευαστές των διαιτητικών ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΆΤΩΝ βεβαιωθείτε για τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα: αύξηση του μεγέθους του πέους, την ενίσχυση της σεξουαλική ορμή, τη βελτίωση του ελέγχου πάνω από την εκσπερμάτωση, τη βελτίωση της στύσης.

Ανάλογα με τη διάρκεια της χρήσης, τα χάπια και τα ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ και τα θετικά αποτελέσματα είναι σε εξέλιξη. Έτσι, μετά από 1 μήνα υπάρχει βελτίωση στη στύση, η σεξουαλική επαφή γίνεται πλέον, μια μικρή αύξηση κράτους σε διάμετρο. Σε 2-3 μήνες έχει υπάρξει μια σημαντική αύξηση στο πάχος και το μήκος του πέους, η σταθερότητα του πέους, τη βελτίωση του ελέγχου της εκσπερμάτωσης. Μετά από 3-5 μήνες υπάρχει μια σημαντική αύξηση στο μήκος της υπέροχη στύση, χωρίς προβλήματα με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Η σύνθεση και τρόπος χρήσης

Τα περισσότερα από αυτά τα χάπια έχουν φυσική σύνθεση και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οργανισμού να προκαλέσει μια αύξηση στο πέος έως και 25%. Τα περισσότερα από τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά: βιταμίνες Ε και Β3, εκχύλισμα ginseng, το γρασίδι gorjanki, μέλι βρώμης σιταριού, εκχύλισμα από τα φύλλα του βοτάνου Damiana, hawthorn, το εκχύλισμα του Ginkgo, το εκχύλισμα από καρπούς saw Palmetto, Ινοσίνη, και Καγιέν, καρπός, σπόρος Dodder, και περισσότερα.

Μέθοδος χρήσης: 1 ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Με εξαίρεση την ατομική δυσανεξία, τα κεφάλαια αυτά δεν έχουν αντενδείξεις.

Χειρουργικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών πραγματοποιείται μόνο από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης σε εξειδικευμένες κλινικές και, κατά κανόνα, έχουν περιορισμένες ενδείξεις. Υπάρχει επίσης κίνδυνος των μετεγχειρητικών επιπλοκών και περίοδο αποκατάστασης είναι μεγάλη, για να μην αναφέρουμε την τιμή των πράξεων αυτών, η οποία μπορεί να κοστίσει πολλές χιλιάδες δολάρια.ε.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ψυχολογικό εμπόδιο, έτσι ώστε να τεθεί κάτω από το μαχαίρι σου "σπίτι", για πολλούς άνδρες είναι πολύ προβληματική, και συχνά προτιμούν λιγότερο επικίνδυνο και λιγότερο τραυματικές τεχνικές.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την αύξηση του πέους

Οι άνδρες που ενδιαφέρονται για τις τεχνικές για να αυξήσει το πέος, συνήθως ρωτήσω σχετικά με την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου, ο χρόνος εμφάνισης της πρώτης θετικά αποτελέσματα σχετικά με την ασφάλεια και τη διάρκεια του αποτελέσματος. Ως ουρολόγος, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Πώς το πέος διεύρυνση θα είναι αποτελεσματική, ειδικά για μένα;

Πολλά εξαρτώνται από το άτομο, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους και να επιλέξει για τον εαυτό τους το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό.

Πότε θα είστε σε θέση να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα από την εκπαίδευση;

Με τακτικές ασκήσεις, και την εκτέλεση το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι αισθητή μέσα σε 1 μήνα.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Είναι ασφαλής η άσκηση συγκρότημα; Δεν θα πληγωθείς;

Σε αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες ο κίνδυνος τραυματισμού μειώνεται σχεδόν στο μηδέν.

Γιατί τα αποτελέσματα αποθηκεύονται όλη σου τη ζωή; Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Το σχηματισμό των κυττάρων των ιστών του πέους υπό την επήρεια διεγερτικών παραγόντων που διαρκεί για μια ζωή.

Πώς να διατάξει;

Αν αγοράσετε προϊόντα μέσω του Διαδικτύου, ιστοσελίδες καταστήματα προσφέρουν ειδική φόρμα παραγγελίας.