Πέος διεύρυνση: δεν πρέπει να ξεγελαστούν

Η αύξηση στις συντάξεις είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για εκείνους που από τη φύση του έχει μέτριες διαστάσεις του πέους. Πώς το πέος διεύρυνση;

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πέος

Το πέος ή το πέος είναι ένα εξωτερικό όργανο που αποτελεί μέρος του ουροποιογεννητικού συστήματος των ανδρών. Αλλά για να είμαι πιο ακριβής, ανήκει τόσο στο ουροποιητικό και το αναπαραγωγικό σύστημα, καθώς, εκτός από το γεγονός ότι χρησιμεύει για την απέκκριση των ούρων, παίρνει ενεργό μέρος στην επαφή και την εκσπερμάτωση.

Αυτό το σώμα έχει από καιρό μια σημαντική πηγή υπερηφάνειας και ευλαβική στάση του κάθε ανθρώπου. Όπως και εκατοντάδες χρόνια πριν, τα μεγέθη θεωρούνται το κύριο πλεονέκτημα του ισχυρότερο φύλο. Το μέτριο διαστάσεις – είναι μια πραγματική καταστροφή. Άνδρες κατέφυγαν σε πιο περίπλοκες και επώδυνες διαδικασίες για να την αυξήσετε. Ωστόσο, πόσο αποτελεσματικές είναι, και θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Πώς να μετρήσετε το μήκος του πέους

Η μέτρηση του πέους γίνεται, όταν το όργανο είναι ενθουσιασμένοι με την πλευρά μέρη από το ηβικό οστό προς την κορυφή του κεφαλιού. Στη μέτρηση του πέους είναι σε στύση κράτος έχει συνταχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μόνο κατά προσέγγιση διαστάσεις.

Τρόποι για να αυξήσει το πέος

Σήμερα, εκείνοι που δεν είναι ικανοποιημένοι με τις διαστάσεις του πέους είναι πολλές μεθόδους για να πραγματοποιήσετε μεγέθυνση του πέους. Αλλά ήταν όλα καλά;

Φάρμακα για τη διεύρυνση πεών

Πέος διεύρυνση χρησιμοποιώντας χάπια, αλοιφές, κρέμες και σιρόπια μπορεί να είναι μόνο σχετικά είναι τέτοιο, καθώς η λήψη τους μόνο αυξάνει τη ροή του αίματος σε αυτό το όργανο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα για να αλλάξετε το μήκος του.

Οι κατασκευαστές ξεδιάντροπα ψέματα όταν λένε ότι τα ναρκωτικά θα αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού, όπως και για το ότι χρειάζεται να διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων, η οποία, δυστυχώς, είναι αδύνατο. Γιατί διεύρυνσης πεών με το θαύμα χάπια είναι απλώς ένα έξυπνο κόλπο δημοσίων σχέσεων και τίποτα περισσότερο.

Το πέος μπορεί να τεντώσει

Μηχανικό τέντωμα του πέους σήμερα ενσωματώνονται σε συσκευές που διευρύνει το πέος. Οι κατασκευαστές αυτών των συσκευών δικαιολογήσει τη δράση των προϊόντων τους, το γεγονός ότι σε πολλά ιατρικά πεδία για να εξαλείψει οποιαδήποτε εξωτερική ελαττώματα χρησιμοποιούμενη μέθοδος μηχανικό αντίκτυπο. Ωστόσο, τα βάρη δεν μπορεί να αυξήσει το πέος. Αυτός είναι ένας άλλος μύθος, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική αύξηση ανδρισμό.

Αντλία κενού για τη διεύρυνση πεών

Με την πρώτη ματιά, το πέος διεύρυνση μέσω της αντλίας φαίνεται αρκετά λογικό. Σε αυτή την περίπτωση, το πέος διεύρυνση είναι μια ειδική φιάλη που συγκρατεί τον ανδρισμό, και ο αέρας αντλείται έξω. Μειώνοντας την πίεση στο εσωτερικό της συσκευής ύφασμα κράτος ουσιαστικά πυκνώσει, και άπλωσε σε μήκος. Αλλά στην πραγματικότητα μια τέτοια συσκευή διεύρυνσης πεών, όχι μόνο για τα δόντια, αλλά μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στον οργανισμό αυτό, ως θα οδηγήσει στην παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος.

Πέος διεύρυνση χειρουργική

Στην πραγματικότητα, η μόνη μέθοδος που επιτρέπει την ιδιαίτερα αποδοτική για να παραγάγει τη διεύρυνση πεών, θεωρείται πλαστική χειρουργική. Πριν από την επέμβαση, ο γιατρός θα εξετάσει προσεκτικά ανατομική-φυσιολογική χαρακτηριστικά του και πέος και, με βάση αυτά τα δεδομένα, παράγουν μια χειρουργική επέμβαση που σχετίζονται με το πέος διεύρυνση. Κατά τη μετεγχειρητική περίοδο για την ανάκτηση της λειτουργικότητας του οργάνου θα πρέπει να τηρούνται από τρεις γιατρούς, πλαστικό χειρουργό, ουρολόγο, κ. λπ.

Επίλογος

Για πολλά πέος διεύρυνση είναι απλά εμμονή, που δεν έχουν στην πραγματικότητα τίποτα να κάνει με το μέγεθος του σώματος.