Η χρήση των αντλιών κενού για τη διεύρυνση πεών: λεπτομερείς οδηγίες

Κενή αντλία δημιουργήθηκε αρχικά για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Το πέος διεύρυνση ήταν μια παρενέργεια. Πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η συσκευή;

Η αντλία κενού είναι ένα διαφανή κύλινδρο, ο βολβός έχει μια είσοδο αλλά όχι την έξοδο. Περισσότερη παραγωγή είναι διαθέσιμα, αλλά είναι μια μικρή τρύπα που συνδέεται με ένα σωλήνα. Λεπτύντε το σωλήνα με τη σειρά του συνδέεται με μια αντλία για την άντληση του αέρα από την φιάλη. Αντλία πιο συχνά παρουσιάζονται φθηνή τσάντα χεριών, όπως συμβαίνει σε φθηνές γόβες από sexus tabernas. Στις ακριβές αντλίες εγκαθίστανται με ένα ειδικό όπλο-αντλία με μανόμετρο ελέγχου της πίεσης στη φιάλη.

κενό πέος διεύρυνση

Η αρχή λειτουργίας είναι απλή:

 1. Το πέος εισάγεται η φιάλη.
 2. Η λάμπα σφιχτά πιέζεται το ηβικό οστό.
 3. Ο αέρας αντλείται από την φιάλη με την αντλία χεριών. Η λάμπα δημιουργεί μια αρνητική πίεση ή, όπως λένε, το κενό. Κατά συνέπεια, η στυτικής ιστούς γεμίζουν με αίμα, προκαλώντας τεχνητή στύση.

Μηχανισμοί διεύρυνσης πεών με polerowanie

Προσωρινή αύξηση

Elit αυτόν τον τρόπο προκαλεί προσωρινή αύξηση;

 • Μηχανισμός 1. Κατά τη διάρκεια μακροχρόνια (για διάστημα σύνολα θα μάθετε αργότερα σε αυτό το άρθρο) polerowanie, ελαστίνης στο χιτώνα του πέους τέντωμα. Αυτό επιτρέπει στο σπηλαιώδη σώματα για να φιλοξενήσει ένα μεγαλύτερο όγκο του αίματος, αυξάνοντας την περίμετρο του πέους. Μετά από μια-δυο ώρες, όταν οι ίνες ελαστίνης θα λάβει και πάλι την αρχική του μήκους, της περιμέτρου του πέους θα επιστρέψει στη συνήθη κανόνα.
 • Μηχανισμός 2. Ο δεύτερος μηχανισμός αύξησης κράτους είναι η ροή της λέμφου. Κατά τη διάρκεια tonirovania στο πέος ροές δεν είναι μόνο πολύ αίμα, αλλά και της λέμφου. Εστιάζει κάτω από το δέρμα (ακροποσθία) που την επίδραση της λεγόμενης "ντόνατ" μετά τη συνεδρία tonirovania. Κατά τη διάρκεια των πρώτων συνεδριών με την αντλία, το λεμφικό γεμίζει ισχυρότερη. Αργότερα, ο αριθμός των λεμφαδένων όταν tonirovania μειωθεί σημαντικά. Σε Γενικές γραμμές, λεμφαδένες δεν είναι επικίνδυνη, και δεν είναι ένα αρνητικό πρόσημο. Εξάλλου, λίγες ώρες μετά τα μαθήματα, οι λεμφαδένες θα αφήσει το πουλί σου μέσα από το λεμφικό κανάλια, και όλα θα πάνε καλά. Αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να διασφαλίζει ότι ο αριθμός των λεμφαδένων δεν ήταν υπερβολική.

Αύξηση σε συνεχή βάση

Να αυξηθεί σε συνεχή βάση, είναι απαραίτητο να συνδυάσει τη χρήση της αντλίας με το εγχειρίδιο ασκήσεις. Στη συνέχεια, όταν ειδικά καθεστώτα tonirovania, μπορείτε να τεντώσει το χιτώνα, και στον επόμενο κύκλο να "αντλία" κοιλότητα. Με καθένα από αυτά τα καθήκοντα, με τη σωστή προσέγγιση, κενή αντλία καταφέρνει.

Η κενή αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη συσκευή, και μπορεί να συνδυαστεί με το βασικό εγχειρίδιο του προγράμματος. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερη.

Χρησιμοποιώντας την αντλία σε συνδυασμό με το εγχειρίδιο ασκήσεις, μπορεί να επιτύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην αύξηση της κίνησης. Έτσι, χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού, που μπορεί να αυξήσει το μήκος και την περίμετρο του πέους.

Οι τύποι των tonirovania

Sarcina

Sarcina είναι μια λειτουργία tonirovania να τεντώσει χιτώνα. Sarcina απαραίτητο για να περιορίσετε φιάλη στην οποία το κάθετο πέος δεν μπορεί να διογκωθεί προς τα έξω, ώστε το κενό εξουσίας θα τραβήξει σε μήκος. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αυξήσει το μήκος του πέους και να τεντώσει το χιτώνα.

Κλασικό elit

Κλασικό tonirovania είναι tonirovania σε ένα μεγάλο μπολ. Το κενό εξουσίας σε μια τέτοια λάμπα αναγκάζει το κράτος να διογκώνεται προς τα έξω, που γεμίζει την κοιλότητα με αίμα για να το όριο. Όταν είναι τεντωμένο vaginalis tonirovania αυτή η μέθοδος βοηθά να αυξήσει την περίμετρο του πέους.

Πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνηση για κάθε ένα από τα γκολ; Διαβάστε σχετικά στο άρθρο.

Κανόνες ασφάλειας κατά την εργασία με μια αντλία κενού

Αντλία κενού είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη διεύρυνση πεών. Ωστόσο, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα πάρετε μόνο τα τραύματα και το σκούρο χρώμα του το πέος. Διαβάστε αυτό το άρθρο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν παραβιάζουν τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Εάν αισθανθείτε πόνο, να σταματήσετε αμέσως τη θεραπεία tonirovania. Μάθετε ποια είναι η αιτία του πόνου. Αν ο λόγος ήταν ζημίας, στη συνέχεια, περιμένετε για την πλήρη επούλωση πριν το επόμενο μάθημα. Αν η αιτία του πόνου ήταν, για παράδειγμα, το τσίμπημα στο δέρμα, θα πρέπει να επιλύσετε το πρόβλημα και να συνεχίσετε τη συνεδρία tonirovania.
 2. Ποτέ σε μια βιασύνη. Δεν φέρει την σύνοδο για να tonirovania πόνο! Αύξηση της πίεσης (ή μάλλον κάτω, επειδή η λάμπα δημιουργεί ένα κενό) σταδιακά, εβδομάδα με την εβδομάδα. Το μυστικό της ανάπτυξης, δεν είναι τρελό το φορτίο, αλλά στην τακτική παιδεία συνεδρίες.
 3. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν πρέπει να υπερβαίνει το χρόνο της συνεδρίας tonirovania προσέγγιση για περισσότερο από 40 λεπτά! Μια ώρα είναι το όριο στο χρόνο για το ελαφρύ φορτίο. Με αυτή τη φορά, θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Παρατεταμένη κενό, το αίμα σταματά να κυκλοφορεί ελεύθερα στο πέος, προκαλώντας τα κύτταρα του πέους θα αρχίσουν να πεθαίνουν.
 4. Δεν laoreet πολύ συχνά. Συνεδρία tonirovania ένα πολύ καλό πράγμα: σε laoreet κράτος είναι διογκωμένο σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος, το οποίο είναι ωραίο να δούμε. Ωστόσο, δεν elit 3 φορές την ημέρα. Ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τα κράτη, όχι τη χαρά της μια προσωρινή επίδραση. Πολύ συχνά μαθήματα εμποδίζουν την ανάπτυξη. Ακολουθήστε το πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο θα μάθετε αργότερα στο άρθρο.

Το πέος είναι εκπληκτικά ανθεκτική, πονάει αρκετά δύσκολο. Με την κατάλληλη εκπαίδευση ο κίνδυνος τραυματισμού τείνει στο μηδέν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη χρήση της αντλίας κενού

Σκεφτείτε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα:

 1. Το πρώτο πρόγραμμα με στόχο την τέντωμα dapibus θήκη του πέους.
 2. Το δεύτερο πρόγραμμα έχει ως στόχο την "άντληση" των κοιλοτήτων.

Για κάθε ένα από τα δύο προγράμματα απαιτούν δύο διαφορετικές φιάλες. Σωλήνα και την αντλία για την άντληση του αέρα universal για οποιοδήποτε φιάλες. Για το πρώτο είδος της εκπαίδευσης που απαιτείται από ένα στενό φιάλη Sarcina.

Πρόγραμμα εκτατή dapibus θήκη (μήκος)

Φιάλη Sarcina θα πρέπει να είναι αρκετά στενό: πέος σε στύση κατά τη διάρκεια της Sarcina δεν είναι φουσκωμένα σε εύρος, τα τοιχώματα του βολβού για να περιορίσει την επέκταση, αντί το κράτος εκτείνεται σε μήκος.

Πρόγραμμα κατάρτισης:

 1. Μασάζ των όρχεων – 5 min.
 2. Θέρμανση ατμού είναι 10-15 min.
 3. Εύκολο κάθετο εκτείνεται σε όλες τις κατευθύνσεις για 10-15 λεπτά.
 4. Σχοινί υψηλής έντασης – 10 min.
 5. Σχοινί ή Και-stretching (όπως προτιμάτε). Μπορεί να περιλαμβάνει ανάστροφη ώση, και η έδρα κράτος.
 6. Φως jelq – 50 επαναλήψεις. Πριν προχωρήσετε να pomilovanju, να προετοιμάσει ένα κράτος σε ένα φορτίο και φανφάρες. jelq είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό απόλυτα. Ξηρό ή wet jelq, όπως εσείς προτιμάτε.
 7. Sarcina. Τώρα θα σας εξηγήσει με λεπτομέρεια το πώς η συνεδρία εκτελεί tonirovania.

Η διαδικασία της Sarcina

Φέρει το κράτος μέχρι και το 80-90% στύση, εφαρμόστε την κρέμα ή υγρό βαζελίνη, στη συνέχεια, τοποθετήστε το βάζο και πιέστε σφιχτά ενάντια στο ηβικό οστό. Προσπαθήστε να βαζελίνη δεν εισάγετε το όσχεο, αλλιώς επίσης sugit σε μια φιάλη. Αν συμβεί αυτό, δεν θα υποφέρουν: αφαιρέστε τη φιάλη, σκουπίστε το όσχεο με ένα στεγνό πανί και τοποθετήστε ξανά το πέος μέσα στο φλασκί. Αν το τέντωμα αποτρέπει την τριβή, τη λίπανση συρόμενη κρέμα-λάδι φιάλη μόνη της από μέσα. Η διαφάνεια πρέπει να είναι το 100%.

Για υψηλής ποιότητας αντλίες έχουν ένα μετρητή πίεσης και δείχνει την πίεση σε laoreet. Δεν μπορεί να δώσει μια βέλτιστη απόδοση πίεση επειδή κάποιος 4 μονάδες φαίνεται αξιόλογο φορτίο, το άλλο δεν θα καταλάβεις τίποτα. Παρακολουθεί την πίεση που χρειάζεστε για έναν άλλο λόγο: πρέπει να ξέρεις τι μαρκ άρχισε, στη συνέχεια να αυξήσει σταδιακά το φορτίο.

Μέλος της λυχνίας θα τεντώσει σε όλο το μήκος. Ακολουθήστε τις αισθήσεις. Όταν σταματήσει ο πόνος.

Σύνολα εκπαίδευσης

Ανάπαυσης μεταξύ των σετ 3-5 λεπτά λεπτά. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να κάνετε διατάσεις. Πριν από το επόμενο σετ, η απόδοση ενός κράτους να 80-90% της στύσης.

 • Το πρώτο σετ. Το πρώτο σετ περάστε το σε ένα ελαφρύ φορτίο: μην προσπαθήσετε να αντλήσει από τον αέρα για να τραβήξει το κράτος να τον μαξ στην πρώτη προσέγγιση. Εάν κατά την πρώτη σας θα αρχίσει να ενισχυθεί, θα σταματήσει η ανάπτυξη. Όλη την ώρα. Δώστε εύκολο φορτίο για 10 min.
 • Το δεύτερο σετ. Επόμενο σετ μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την πίεση. Εδώ θα χρειαστεί ένας μετρητής πίεσης: δείτε τον αισθητήρα και να αυξήσει ελαφρώς την πίεση. Στο δεύτερο σετ πάρτε ένα άλλο 10-15 min.
 • Στο τρίτο σετ. Στο τρίτο σετ, δεν αυξάνουν την πίεση, αλλά να αυξήσει το χρόνο 20 min. όλο το σύνολο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Όχι πόνο!

Μετά σύνολα

Sarcina και πάλι μετά από ένα ελαφρύ jelq, κυριολεκτικά 30-50 φως επαναλήψεις. Μην προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης jelq σκληρά, όπως η αγγειακή πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση, το jelq θα πρέπει να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια tonirovania, το αίμα λιμνάζει στο πέος.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτές τις άμεσες διασυνδέσεις, η μέση ισχύς του 5-10 min.

Παράμετρος μέτρο BPFSL πριν την προπόνηση και μετά. Αν μετά την προπόνηση, υπάρχει boop, το κάνεις σωστά. Αν όχι, διαβάστε το άρθρο προσεκτικά ξανά και αναλύστε τις προπονήσεις σας.

Στο τέλος της κατάρτισης εξάπλωση μέλος του αλοιφή "το ασθενοφόρο με μελανιές και μώλωπες" ή μια παρόμοια αλοιφή.

Η εκπαίδευση είναι πάνω από. Προτιμώμενο πρόγραμμα 2/1 ή 3/1. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τα υπόλοιπα, αλλά δεν πρέπει να είναι τεμπέλης. Ελέγξτε την κατάσταση του κράτους, πρακτική αρμοδίως, επιμελώς, ακούστε, Κύριε Jons μια και το πέος σας σίγουρα θα αυξηθεί.

Το αυξημένο φορτίο

Όλη την εβδομάδα δεν υπερβαίνει το καθορισμένο φορτίο. Το πρώτο σετ εύκολα, 10 min., το δεύτερο που θέσατε, το φορτίο και επίσης 10-15 min, η τρίτη ομάδα την ίδια πίεση 20 min. Μέσα στην εβδομάδα, λίγο, απλά μια μικρή ενίσχυση για το πρώτο σετ, και ως εκ τούτου, το δεύτερο set θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από το φορτίο, την τρίτη, την ίδια πίεση, αλλά για 20 λεπτά. το Σύστημα είναι απλό.

Έτσι, κάθε εβδομάδα, να αυξήσει σταδιακά το φορτίο. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Σε λίγες εβδομάδες όταν θα αποκτήσουν εμπειρία, αύξηση της διάρκειας του σετ έως και 15 λεπτά για το πρώτο σετ, 20 λεπτά για τη δεύτερη και 25 λεπτά για την τρίτη.

Συνεχίσει τη διάρκεια της τέντωμα των χιτώνες μέχρι, ακόμα δεν θα αυξήσει τη διαφορά μεταξύ BPFSL και BPEL 2 cm ή περισσότερο, στη συνέχεια, πηγαίνετε να vascularium κύκλου.

Αγγειακή πρόγραμμα με τη χρήση της αντλίας

Λίστα ασκήσεων:

 1. Μασάζ των όρχεων – 5 min.
 2. Θέρμανση ατμού είναι 10-15 min.
 3. Άμεσες διασυνδέσεις της μέσης δύναμης – 5 min.
 4. jelq 100 επαναλήψεις.
 5. Erectum κάμψη – 10 min.
 6. Κάθεται σε dimidium-stabat cock – 10 min
 7. Συνεδρία tonirovania.

Η διαδικασία της

Συνεδρία tonirovania για vascularium του κύκλου είναι ακριβώς η ίδια όπως και για όλο τον κύκλο τέντωμα vaginalis, με τη μόνη εξαίρεση ότι η λάμπα σε αυτή την περίπτωση είναι ευρεία, και όχι στενά, και τα κράτη φάνινγκ προς τα έξω. Συνεδρίες και την αρχή της αύξηση του φορτίου είναι ακριβώς το ίδιο. Μπορείτε πάντα να re-διαβάστε όλα τα άρθρα στην ιστοσελίδα μας.

Μεταξύ των σετ εκτελέσει punching. 10-15 punchings ανάμεσα στα σετ θα είναι επαρκής.Ο συνδυασμός αντλίας κενού και punchings δίνει τα φανταστικά αποτελέσματα. Πιέζει ακολουθήστε προσεκτικά. Εάν αισθάνεστε το φορτίο είναι πολύ μεγάλο, μείωση του κύκλου εργασιών και μείωση της εκπαίδευσης.

Εκτελέστε το φως αποστάξεις jelq για την κυκλοφορία του αίματος.

Η εκπαίδευση είναι πάνω από. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης το πινέλο κράτη αλοιφή "το ασθενοφόρο με μελανιές και μώλωπες", ή ισοδύναμα. Πρόγραμμα 2/1 ή 3/1.

Να είστε προσεκτικοί για να σας όργανο σεξ. Αν αισθάνεστε ότι ένα κράτος δεν είναι έτοιμο για ένα τέτοιο φορτίο ή δεν ανακτήσει, να χαλαρώσετε.

Για να παρακολουθείτε την απόδοση κατά την προπόνηση, μπορείτε να μετρήσετε την περίμετρο του πέους πριν και κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μετρήσει πριν το κράτος γεμίζει με λυμφών. Την περίμετρο, διογκωμένους λεμφαδένες, δεν μας νοιάζει. Χρειαζόμαστε ένα καθαρό σκούπισμα. Και όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά μεταξύ των μετρήσεων κατά την έναρξη και κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, τόσο το καλύτερο. Αν η διαφορά αυξάνεται από βδομάδα σε βδομάδα, είσαι στο σωστό δρόμο.

κενή αντλία διεύρυνσης πεών

Μερικά σημαντικά σημεία

Τώρα να εξετάσουμε μερικές σημαντικές στιγμές στην κλασική polerowanie.

1 – Εγχειρίδιο ασκήσεις + αντλία

Η αντλία κενού είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το κύριο πρόγραμμα της άσκησης και αυξάνει την επίδραση της προπόνησης σας. Δεν κινούνται μόνο χρήση της αντλίας θα είναι το λάθος απόφαση.

2 – Λυμφών

Όταν παίζεις με μια αντλία πέους πολύ "γεμίζει" την λέμφο. Η πρώτη προπόνηση της λέμφου, μετά από αρκετές "γεμίζει" όχι και τόσο πολύ.

Αν λυμφών πολύ, είναι δυνατόν να διαιρεθεί το σύνολο σε δύο στάδια, με μια παύση μεταξύ των σταδίων για 30 δευτερόλεπτα.

Για να αποτρέψει ένα μεγάλο αριθμό λυμφών elit θα επιτρέψει το προφυλακτικό. Ναι, μην εκπλαγείτε. Το προφυλακτικό είναι τσιμπημένο το δέρμα σφιχτά, το οποίο κάνει lympha να συγκεντρώσει κάτω από αυτήν. Για τη συνολική αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης επηρεάζεται όχι πολύ.

Σημείο 3 – Επουλωτική κρέμα

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια θεραπευτική κρέμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να γρήγορα να θεραπεύσει τις κόκκινες κηλίδες και να αποτρέψει το σκοτείνιασμα του πέους.

Σημείο 4 – το Αίμα κατά τη διάρκεια tonirovania

Η κλασική polerowanie πριν την προπόνηση λαμβάνουν ασπιρίνη (περ. εντ προ-συμβουλευτείτε το γιατρό σας). Αυξάνει τη ροή του αίματος και αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης σε υψηλά φορτία με ουρήθρα μπορεί να πάρει μια-δυο μικρές σταγόνες αίμα. Αυτό οφείλεται σε βλάβη των αιμοφόρων αγγείων στην ουρήθρα. Σε αυτή την περίπτωση, σταματήστε αμέσως το μάθημα και δώστε στον εαυτό σας διακοπές μέσα σε δύο εβδομάδες. Ενώ χαλαρώνετε, να πιει ένα φάρμακο για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων. Θα πρέπει, επίσης, ποτό βιταμίνη Ε.

Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης θα επαναλάβει την κατάρτιση, αλλά να αρχίσει σιγά-σιγά: μετά από δύο εβδομάδες το φως το βάρος της κατάρτισης σε πλήρη προπονήσεις.

Σημείο 5 – Σεξ μετά από μια προπόνηση

Μετά την άσκηση, το σεξ ή τον Αυνανισμό, δεν αξίζει τον κόπο. Δώστε στον εαυτό σας και ένα μέλος από τα υπόλοιπα. Και να απολαύσετε το σεξ την επόμενη φορά.

Σημείο 6 – το σκούρο χρώμα του δέρματος

Όταν το active desktop polerowanie το δέρμα μπορεί να είναι λίγο σκοτεινό. Αυτό συμβαίνει όταν η παραβίαση των όρων που περιγράφονται στο πρόγραμμα: ζέσταμα, την επάρκεια του φορτίου, η χρήση των κρεμών μετά από μια προπόνηση. Σε κάθε περίπτωση, η συσκότιση δεν είναι επώδυνο σημάδι.