Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι: μπορεί να γίνει;

Το πέος είναι ένα ευαίσθητο όργανο. Για να μειωθεί σε μέγεθος μέσα σε δύο μήνες. Είστε έκπληκτος από αυτή την πληροφορία; Γι ' αυτό είναι επαρκής για να χρησιμοποιήσετε το στενό διάμετρος σημαίνει σεξουαλική ικανοποίηση: είναι ένα νεαρό κορίτσι ή ερμητικά κλειστό χέρι.

το πέος διεύρυνση στο σπίτι

Μπορώ να αυξήσω το μέλος; Εάν μπορείτε να μειώσετε αυτό , φυσικά, μπορεί να αυξηθεί!

Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να καθορίσει το μέσο μέγεθος του πέους σε μια κριτική στάση απέναντι της. Είναι 13-16 εκατοστά σε μήκος και 3 σε διάμετρο, για τα μέλη της Καυκάσιας φυλής. Εάν η τιμή του πολεμιστή σας ταιριάζει σε αυτό το πλαίσιο – θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε στην παρακάτω διαδικασία.

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι;

Έτσι, πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι; Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι είναι:

  • jelqing;
  • μασάζ;
  • διαλυτικά;
  • εκτατή φορτία;
  • τζελ, τα φάρμακα, την κενή αντλία να είναι λιγότερο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις βασικές τεχνικές.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε κατά την έναρξη της κατάρτισης, να αυξήσει τα μέλη: τα άμεσα αποτελέσματα που θα πάρετε. Και επιπλέον, τελείωσε η τακτική άσκηση, μπορείτε να χάσετε όλα τα επιτεύγματα που λαμβάνεται σε ανθεκτικές την οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης.

Ας εξετάσουμε πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι και με βάση το τι γνωστές μεθόδους.

jelqing. Πώς λειτουργεί;

Η αρχή της κατασκευής του cm χρησιμοποιώντας jelqing είναι καθολική για όλες τις τεχνικές μασάζ με αυτό το λεπτό σφαίρα. Είναι με βάση το τέντωμα από το σηραγγώδες σώμα, το οποίο είναι η δομή του πέους. Αύξηση της διαμέτρου – αύξηση του όγκου του αίματος που γεμίζει τους, κατά τη διάρκεια της στύσης. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι η αύξηση του μεγέθους της Μεγαλειότητάς του πέους.

jelqing. Άσκηση 1

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι, χρησιμοποιώντας το jelqing; Πρώτα απ ' όλα, τους στυτικούς ιστούς πρέπει να ζεσταθεί για να αυξήσει την ελαστικότητά τους. Είναι απαραίτητο να ζεσταθεί στο τηγάνι το επιτραπέζιο αλάτι, ή οποιαδήποτε δημητριακά. Αδειάστε το περιεχόμενο από το τηγάνι στη toe (φυσικά, σε καθαρό και στεγνό, δεν ήταν με το ένα πόδι στο παρόν), εφαρμόζεται απευθείας στο πέος. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να θερμάνει το σύνολο της επιφάνειας των κρατών, που διανέμει το περιεχόμενο του ένα αυτοσχέδιο μαξιλάρι θέρμανσης ομοιόμορφα.

jelqing για ένα κράτος

Στη συνέχεια, προχωρήστε με το άρμεγμα - τη Σλαβική λέξη "jelqing". Πρώτα από όλα, φανταστείτε κάτι πικάντικο, μπορεί να διεγείρει τον ήρωα μας. Να είναι ζήλο, δεν χρειαζόμαστε μόνο το 40-50% της στύσης. Είναι απαραίτητο για τη μερική πλήρωση του σπηλαιώδη δομές του αίματος, από το οποίο θα είναι τεντωμένο κατά την εφαρμογή της μηχανικής επιπτώσεις για το κράτος.

Περαιτέρω επεξεργασία στο πέος οποιοδήποτε λιπαντικό είναι να μειώσει την επίδραση ερεθιστικό για το ευαίσθητο δέρμα.

Τώρα, κρατώντας το στη βάση διπλωμένο σε ένα στενό κύκλο με τα δάχτυλά σας, το ίδιο "δαχτυλίδι" που επιπλέει το αίμα στο κεφάλι, συνειδητοποιώντας την κίνηση κατά μήκος των κρατών. Πυκνότητα συμπίεσης των δακτύλων είναι να προσδιοριστούν ποσοτικώς, ξεχωριστά, βάσει των αισθήσεων: ο πόνος δεν θα πρέπει να είναι, αλλά η τάση θα πρέπει να είναι υψηλή. Κίνηση πρέπει να είναι αργή (έως και 35 δευτερόλεπτα), με ένα μικρό τράβηγμα προς τα κάτω. Στο κεφάλι, μην αγγίζετε. Επαναλάβετε την άσκηση.

Η κατεύθυνση των κινήσεων απαραίτητο να αλλάξει: κάτω, αριστερά, δεξιά, πάνω.

Η διάρκεια της διαδικασίας, η πρώτη φορά είναι καλύτερα να περιορίσει το 40-50-ου mentum-ups. Στο μέλλον, συνιστάται να αυξήσει τον αριθμό αυτό σε δύο ή τρεις εκατοντάδες. Γίνετε ειδικοί jelqing οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ είναι επιτρεπτό και πέντε εκατοντάδες ασκήσεις για μια μέρα!

Άσκηση 2

Αυτή η άσκηση τεντώνει το σπήλαιο του σώματος με την αύξηση της πίεσης. Για να το κάνετε αυτό, περιβάλλει τα κράτη ολόκληρη την επιφάνεια της παλάμης με την λαβή που πραγματοποιήθηκε όχι λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα. Αν το χέρι δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του το "heroes", είναι αποδεκτή η χρήση της δεύτερης. Συμπιεστού χωρίς φανατισμό, για να μην τραυματίζει τα αιμοφόρα αγγεία και τα σπηλαιώδη δομές. Καθυστερημένο κράτος, σύμφωνα με τις παραπάνω κατευθύνσεις.

Με τη σωστή και τακτική άσκηση jelqing, το αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει ακόμα και τους πιο παρατεταμένη από τον ιδιοκτήτη του πέους. Τουλάχιστον 2 ίντσες της ανάπτυξης μέσα σε ένα μήνα από την κατάρτιση που μπορείτε να περιμένετε. Ο συνδυασμός με άλλες μεθόδους αυξάνει την αποτελεσματικότητα της παρέμβασης.

Πώς να διευρύνει το πέος επέκτασης

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσει τα κράτη χρήση της συσκευής με ένα παράξενο όνομα "extender".

Μοιάζει με δύο δαχτυλίδια που συνδέονται με μια συρόμενη μέταλλο ή πλαστικές ράβδους. Το κλείδωμα μέλος της ένα δαχτυλίδι στη βάση, άλλοι το ίδιο – head "πολεμιστής", περιοδικά, αυξάνοντας έτσι την απόσταση μεταξύ τους, αυξάνοντας το μήκος των ράβδων, φορούν συνεχώς, για μήνες. Λόγω της ευκολίας και μικρές extender φορώντας προκαλεί καμία ενόχληση. Τα γυρίσματα που προκαλείται στύση μετρηθεί. Τα αποτελέσματα είναι απτά: τρεις ίντσες αυξημένο μήκος. Fix, συνέχισε.

διαλυτικό χρώματος για τη διεύρυνση πεών

Διαλυτικό χρώματος. Η αρχή της λειτουργίας

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι με τη χρήση της συσκευής επέκτασης; Τα κράτη τεντωμένο μεταξύ των δακτυλίων σε κάνει να τεντώσει τη δομή σας, αλλά επίσης να ενθαρρύνει την ενισχυμένη ανάπτυξη των ιστών, καθώς το σώμα προσπαθεί να απαλλαγούμε από την δυσάρεστη για τον ένταση, την έναρξη της ανάπτυξης των κυττάρων για να αντισταθμίσει την ανεπάρκεια των ιστών. Λαμπρά – απλά.

Διαφορά διεύρυνσης πεών διαλυτικών χρώματος από όλες τις άλλες μεθόδους είναι εγγυημένη και διαρκή αποτελέσματα. Αυτό είναι το ισχυρό μέγεθος του "ήρωες" θα παραμείνει για πάντα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαλυτικά:

  • κενού *
  • μέση;
  • cerritulus.

Είναι πιο άνετα για το κενό και τη μέση διαλυτικά, βρόχος καλά και πιο δημοφιλής λόγω του χαμηλότερου κόστους, παρά πόνος. Κάθε κυβερνήτης επιλέγει τον φαλλό πώς να διευρύνει το πέος, με βάση τα δικά τους συμπεράσματα. Για να αγοράσετε αυτές τις χρήσιμες συσκευές που είναι διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα και, επίσης, σε κάθε κατάστημα φύλων στη χώρα.

Η ίδια αρχή, αλλά δωρεάν

Με βάση την ίδια αρχή λειτουργεί με την ένταση που τα κράτη φορτία που είναι κρεμασμένα. Αποδοτικότητα δεν είναι τόσο υψηλό, επειδή από τις πιο συχνές εκδηλώσεις από ό, τι με τη συσκευή επέκτασης.

Στο κεφάλι του πέους είναι αναγκαίο να καθοριστεί ένα ευρύ λωρίδα κολλητική ταινία είναι δεμένη με κορδόνι. Από το τέλος του string συνδεδεμένη βοήθεια: μια μικρή πρώτη, με το χρόνο και τον αριθμό των διαδικασιών που αυξάνουν. Η δραστηριότητα είναι καλύτερο να γίνεται σε καθιστή θέση, όχι περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά για την πρώτη συνεδρία. Στην επακόλουθη διάρκεια της άσκησης και το βαρύ φορτίο αυξάνεται σταδιακά. Και να αποφύγετε το μούδιασμα στο κεφάλι! Περιοδικά αφαιρέστε τον επίδεσμο, επιτρέποντας μικρό φίλο για να ξεκουραστούν.

Η διεύρυνση πεών με την βοήθεια των φαρμάκων, γέλες και αλοιφές

φάρμακα για τη διεύρυνση πεών

Είναι αληθινό; Πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη χρησιμοποιούν την αλοιφή; Σε Γενικές γραμμές, με κάθε τρόπο. Η αρχή λειτουργίας είναι πολύ πρωτόγονη: αυξημένη ροή αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Ισχύει για όχι περισσότερο από δύο ώρες με λίγες εξαιρέσεις. Αύξηση τεντωμένη κράτη που φέρνει.

Και με τα ναρκωτικά, ελαφρώς πιο αποτελεσματική από ό, τι το τζελ, θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Βασίζονται σε ορμόνες. Είναι γεμάτη με δυσάρεστες συνέπειες. Επιπλέον, αυτά τα φάρμακα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σεξουαλικότητα. Από μόνη της δεν είναι πολύ κακό, αλλά στο πλαίσιο του ορμονικές διαταραχές μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα.