Μέθοδοι για την αύξηση του πέους: παροχή συμβουλών, τη διάγνωση, τη θεραπεία

Η κύρια ένδειξη για τη διεύρυνση πεών ή να αλλάξετε την εμφάνισή του είναι η επιθυμία του ασθενούς. Ο κύριος στόχος του ουρολόγους που εμπλέκονται σε αυτό το δύσκολο έργο είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Θέλω να προειδοποιούν τους ασθενείς της διανεμηθεί ευρέως αγυρτεία και την αυτοθεραπεία. Δεν πείραμα στο σώμα σας και το μοναδικό του πέους, η οποία έχει δοθεί από τη φύση σε ένα μόνο αντίγραφο. Η επιθυμία να αυξηθεί το πέος είναι δικαιολογημένο, δύσκολα μπορεί να ονομάζεται μια μανία. Πρώτα και κύρια διότι είναι έμφυτη σε κάθε άνθρωπο την επιθυμία να κυριαρχούν είναι το υποσυνείδητο, που ενυπάρχει μέσα μας από τη φύση, που προέρχονται από τα αρχαία ένστικτα.

πέος διεύρυνση.

Συχνά το μέγεθος του πέους του να γίνει ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την υλοποίηση των ανθρώπων ως άτομα, είναι η άμεση αυτοεκτίμηση, την εμπιστοσύνη στη δύναμη και την αίσθηση της σεξουαλικής επάρκειας. Ανεπαρκές μήκος του πέους έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου, κάνει τη ζωή του άβολα, αφαιρεί από την ποιότητα και το κανονικό σεξ.

Αυτό που θέλει;

 • βελτίωση της αυτοεκτίμησης;
 • αυξήσει το sex appeal;
 • η σεξουαλική ζωή βελτίωσης.
 • την απόσυρση του "πακέτου locker", που μειώνει το αίσθημα τραβήγματος στην εταιρεία των ανδρών.

Έτσι, γελάμε, να διαφωνούμε ή να πω "το κύριο πράγμα που ο άνθρωπος ήταν καλός" ηλίθιο βαθιά ανδρική ψυχολογία δεν θα αλλάξει. Σε αντίθεση με το μέγεθος του πέους.

Και εδώ, μπροστά σ ' έναν άνθρωπο, προκύπτει το ερώτημα πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

Τι σου είναι το μέγεθος του πέους;

Προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος του πέους θα πρέπει να μετρηθεί σε ηρεμία και κατά τη διάρκεια της στύσης. Στο δωμάτιο όπου η μέτρηση θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, αφού σε θερμοκρασίες κάτω από το δωμάτιο σεξουαλική κράτος είναι μειωμένη. Οι μετρήσεις γίνονται σε ήρεμη κατάσταση, βάζοντας την γραμμή στην άνω επιφάνεια (ραχιαίο) του πέους, την ίδια στιγμή, τραβώντας τη σεξουαλική κράτη κεφάλι 90 μοιρών ως προς την επιφάνεια του σώματος.

Η επόμενη μέτρηση του πέους παράγουν κατά τη διάρκεια της στύσης. Αυτό απαιτεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, έτσι ώστε τίποτα δεν θα Σας αποσπάσει την προσοχή από τη διαδικασία της μέτρησης. Προσοχή! Ανεπαρκή στύση επηρεάζουν το μήκος και η διάμετρος του πέους.

Πώς χωρίζονται οι άνδρες και το μέγεθος του πέους;

Το μήκος του πέους (cm) λιγότερο από 12 12 13 14 15 16 17 18 19 περισσότερα από 20
Άνδρες 3% 6% 12% 15% 20% 14% 13% 9% 4% 4%

Γιατί το μικρό πέος;

Η ανάπτυξη του πέους εξαρτάται από το επίπεδο της τεστοστερόνης. Μικρό πέος περιέχει:

 • εκ γενετής ανεπάρκεια, γοναδοτροπίνη,
 • CNS συγγενείς ανωμαλίες (ανωμαλίες της μέσης δομές του εγκεφάλου, δυσπλασία, απλασία της υπόφυσης),
 • λήψη φαινυτοΐνη έγκυος γυναίκα
 • μερική αντίσταση στα ανδρογόνα
 • εκ γενετής το αρχικό hypogonadism,
 • ανεπάρκεια της 5; reductase,
 • όταν άγνωστο λόγο, μιλάμε για ιδιοπαθή μικρο-πέος.

Τι μεθόδους επιμήκυνση του πέους υπάρχει; Τι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους;

Υπάρχουν διάφορες μη χειρουργικές μεθόδους, για την οποία πολλά έχουν γραφτεί:

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους
 • Την ανάπτυξη του πέους με extender;
 • Διεύρυνση του πέους με την ένωση βάρη;
 • Ειδικές ασκήσεις για να αυξήσει το κράτος;
 • Αύξηση με χάπια και ορμονικών σκευασμάτων.
 • Να αυξήσει τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών συσκευών διέγερσης μυών;
 • Αύξηση με ένα ειδικό εσώρουχο;
 • Για να αυξήσετε το κράτος ένα χειρουργικό τρόπο.

Η αύξηση των γεννητικών οργάνων, χωρίς χειρουργική επέμβαση στο σπίτι δυνατόν. Για δωρεάν, μπορείτε να κατεβάσετε ένα βίντεο σχετικά με τις μεθόδους και λειτουργίες, η αύξηση ασκήσεις στο σπίτι. Αλλά θα είναι αποτελεσματική; Αν σας προσφέρουν για να διευρύνει το πέος "από τον καναπέ σας" με τη βοήθεια του θαυματουργά χάπια, αλοιφές, τζελ είναι εσκεμμένη εξαπάτηση. Να είστε προσεκτικοί, αν υποσχεθείς να αυξήσει τα 10 cm δύο μήνες (κανένα μέρος του σώματος δεν είναι σε θέση να αναπτυχθούν σε 1.2-2 φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα).

Να είστε προσεκτικοί, αν Σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε το "αρχαίο, φυσικές μεθόδους." Αυτό είναι συχνά δυνητικά επικίνδυνο ή απλά δεν είναι αποτελεσματικό πρόγραμμα αύξησης κράτους. Για να πραγματοποιήσετε μια επιλογή, θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις αποτελεσματικές μεθόδους διεύρυνσης πεών

Πώς μπορείτε πραγματικά να αυξήσει το μέλος; Οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με τη χρήση των διαλυτικών χρώματος σε άντρες;

Πιο δημοφιλής στην αγορά είναι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους με χρήση της συσκευής επέκτασης. Αν και δεν είναι το μόνο εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για την απάντηση στο ερώτημα – πώς να αυξήσετε το κράτος. Η αρχή της επέκτασης βασίζεται στην ιατρική αρχή της τέντωμα και την ανάπτυξη των ιστών. Γι ' αυτό μπορείτε να διαβάσετε στη Wikipedia. Η υπολογιζόμενη ένταση της αραίωσης που επηρεάζει τον ιστό του πέους και διεγείρει την ανάπτυξη. Η επέκταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το μέγεθος του πέους, ίσιωμα του κορμού του πέους με κυρτό πέος.

Μέθοδο της διεύρυνσης πέος, χρησιμοποιώντας τη συσκευή επέκτασης έχει επιστημονική βάση και με βάση την φυσική ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να αλλάξει κάτω από ένα σταθερό φορτίο ("η αρχή της μηχανικής ιστών επέκτασης"). Υπάρχουν πολλές διεργασίες στη ζωή μας εξαρτώμενα από αυτήν την αρχή. Το γραφείο της Δρ. Ιλιζάροβ είναι η καλύτερη απόδειξη! Το καλύτερο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η εφεύρεση ενός ρώσου, ο Δρ. Ιλιζάροβ. Χρησιμοποίησε αυτή την αρχή για να δημιουργήσετε μια συσκευή που σας επιτρέπει να οικοδομήσουμε λείπουν τα άκρα, να επιμηκύνει και να ισιώσει η σπονδυλική στήλη.

Η αρχή εκτατή πίεση χρησιμοποιείται ευρέως στην πλαστική χειρουργική. Μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος που εκτίθενται σε ένταση, με αποτέλεσμα το σχηματισμό νέων κυττάρων, του όγκου των ιστών αυξάνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεταμόσχευση (εγκαύματα, φαλάκρα, καλλυντικά χειρουργικές επεμβάσεις). Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου αυτής, δεν υπάρχει αμφιβολία. Την ίδια παρενέργειες, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, η συσκευή επέκτασης για σχεδόν 20 χρόνια, δεν αποκαλύπτεται. Και να θυμάστε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την καθημερινή προσπάθεια.

Το διαλυτικό που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς για να βοηθήσει χιλιάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο για να αυξήσει το πέος. Κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, κατά τη γνώμη των ανδρών, το πέος αρχίζει σχεδόν αμέσως μεγαλύτερο, πιο λεία και πιο εντυπωσιακό! Όταν το ισχυρότερο φύλο φαίνεται στο πέος, σκέφτομαι συχνά τι θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο και να φέρει τις γυναίκες περισσότερη ευχαρίστηση. Κατά την άποψη πολλών, η παρουσία του ένα μικρό πέος μπορεί να επηρεάσει την εμπιστοσύνη σας και θα κάνει κάθε άνθρωπος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά αυτό είναι πολύ άδικο! Τώρα υπάρχει τρόπος να το διορθώσω.

Τα διαλυτικά είναι εύκολο στη χρήση, δεν είναι ορατή κάτω από τα ρούχα. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να εκτελέσετε έλξης καθημερινά, 8 ώρες την ημέρα για 12-20 εβδομάδων. Η μέγιστη επιμήκυνση, η οποία απέτυχε να φτάσει στους ασθενείς να ακολουθούν όλους τους κανόνες, είναι 2.5-3 cm Επεκτάσεις μπορείτε να παραγγείλετε με e-mail, αλλά είναι καλύτερα να συζητήσουμε για τη σειρά με το γιατρό σας. Οι τιμές μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική. Φθηνά extender που μπορείτε να αγοράσετε. Αλλά θα είναι ποιότητα; Και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα χέρια τους.

τα κράτη

Ασκήσεις διεύρυνσης πεών - ως μια μέθοδο της διεύρυνσης πέος στο σπίτι! Και για δωρεάν!

Ασκήσεις διεύρυνσης πεών είναι ίσως η παλαιότερη μέθοδος του πέους διεύρυνση στην αρχή. Αυτή είναι μία από τις αρχαίες τεχνικές που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από διάφορες φυλές και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο (οι μοναχοί του Θιβέτ, οι Ινδοί, Ταοϊστική). Η μέθοδος που ανήκει ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι, κυρίως μοναχοί. Πληροφορίες σχετικά με κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό και να περάσει κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα. Τα έγγραφα είναι σχεδόν χαθεί. Ως εκ τούτου, η εμπιστοσύνη τους θεραπευτές, που εργάζονται για την τεχνική της ένα αρχαίο σχολείο, αρκετά σημαντικά πράγματα. Πιθανότατα η δράση τους είναι εμπορικής φύσης, και στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα είναι μόνο σπατάλη χρημάτων και χρόνου.

Στις μέρες μας, παρόμοιες τεχνικές είναι ελεύθερα διαθέσιμα και μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν. Αμερικανοί επιστήμονες απέδειξαν την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων, ξοδεύοντας πολλές δοκιμές. Αλλά στο τέλος, μπορούμε να πούμε ότι jelcing – πώς η άσκηση για τη διεύρυνση πεών είναι μια πολύ αδύναμη εργαλείο, και προκειμένου να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα, θα πρέπει να περάσουν αρκετή προσπάθεια και χρόνο.

Τι είναι η ηλεκτρική μέθοδος για την αύξηση των γεννητικών οργάνων σε άνδρες;

Το κενό μέθοδο της διεύρυνσης πέος – μη-χειρουργική μέθοδος, η οποία αποτελείται από πολύ σταδιακό τέντωμα του σώματος. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης ονομάζεται αντλία κενού. Αντλίες κενού είναι χειρωνακτική και ηλεκτρονικά. Στην τελευταία περίπτωση, το πέος τοποθετείται μέσα στο σωλήνα και όλο αυτό δημιουργεί μια αρνητική πίεση.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ χρησιμοποιώντας μια αντλία για να επιτευχθεί στύση (σε λεπτά) και η επιθυμία να αυξηθεί το μέγεθος του πέους του, όταν έχει να αντλήσει μέσα σε μια ώρα. Απειλεί μεγάλα προβλήματα πέος διογκώνεται, πρήξιμο, ρήξη των αγγείων και αιμορραγία. Το αποτέλεσμα ένα μεγαλύτερο πέος γρήγορα. Μόλις πάρετε το δαχτυλίδι, το πέος επιστρέφει στο κανονικό της μέγεθος. Να θυμάστε, αντλίες μην προκαλέσει μακροχρόνιες τη διεύρυνση πεών. Συνήθως, το πρόγραμμα για την επιμήκυνση του πέους, χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού σχεδιαστεί για 1 έτος. Οι πρώτες 16 εβδομάδες συνεδρίες πραγματοποιούνται καθημερινά. Στη συνέχεια, 1 κάθε 3 ημέρες. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Τι φάρμακα για το πέος διεύρυνση;

Φάρμακα για τη διεύρυνση πεών είναι αναποτελεσματική και μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνο για την υγεία. Αν μιλάμε για τα δισκία, τα μέσα συχνά είναι συνηθισμένο βιταμίνες. Όσον αφορά τα διαφορετικά γέλες και αλοιφές, δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι. Αυτές οι ουσίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το δέρμα και να προκαλέσει φαγούρα και ακόμη και αλλεργίες. Πολλά φάρμακα για τη διεύρυνση πεών μπορεί παρά να ενισχύσει τη στύση και τη σεξουαλική ορμή, αλλά δεν αυξήσει το πέος. Απλά σημειώστε ότι ο κύκλος εργασιών της ορμονικά φάρμακα είναι περιορισμένη και οι πωλήσεις τους χρειάζεται ειδική άδεια (φυσικά ότι μια τέτοια άδεια δεν θα εκδίδεται σε ένα κατάστημα ή ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο). Να αγοράσετε επίσης, είναι διαθέσιμα μόνο με ιατρική συνταγή. Όλες οι ορμόνες, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης και των παραγώγων του, αποδίδεται γιατρό. Είναι, επίσης, προτείνονται μεγάλος αριθμός των μη-ορμονικών φαρμάκων. Αλλά για να διευρύνει το πέος απλά να παίρνετε τα χάπια δεν λειτουργούν.

Πόσο είναι ένα πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση; Ποια είναι η τιμή;

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία του μέθοδο της διεύρυνσης πέος, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματική. Ωστόσο, όπως με οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, πιθανών μετεγχειρητικών επιπλοκών (φλεγμονή, επιδείνωση της στύσης, συρρίκνωση της ουλώδη ιστό, το πέος επιστρέφει σταδιακά στην αρχική του θέση). Το κόστος των εν λόγω συναλλαγή είναι $2500-4000 δολάρια, πολύ εύκολο να βρείτε ένα καλό χειρουργό σε αυτόν τον τομέα! Έτσι, όταν το αποφασίσει, Θα πρέπει να σταθμίζουν προσεκτικά τους κινδύνους και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Τι πρέπει να ξέρετε για τον ασθενή που θέλει να αυξήσει το πέος χειρουργική;

πώς να αυξήσει τα κράτη
 • θα πρέπει να σταματήσουν το Κάπνισμα, επειδή τα αρνητικά αποτελέσματα παρατηρούνται συχνά μεταξύ των καπνιστών — διέκοψε την επούλωση των πληγών, τη ζωή του μεταμοσχευμένου αυτόλογο λίπος, κ. λπ. *
 • δεν υπάρχει τυποποιημένο χειρουργικές μεθόδους, με εγγυημένη υψηλή απόδοση
 • η δυνατότητα απόκλισης από το επιθυμητό αποτελέσματα είναι έγκυρα.
 • η αδυναμία αύξησης της βαλάνου του πέους, ως εκ τούτου, δεν αποκλείει την παραβίαση των διαστάσεων της κεφαλής και του στελέχους του πέους;
 • η επιχείρηση για να αυξήσει το πέος δεν βελτιώστε τη σεξουαλική λειτουργία και τη σεξουαλική απόδοση
 • η αύξηση του μεγέθους του πέους δεν είναι μια θεραπεία για τη βιολογική ανικανότητα;
 • όπως με κάθε χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν διάφορα είδη των επιπλοκών, συμπεριλαμβανομένων την επιδείνωση της στύσης.