Αποδεδειγμένα τρόπους για να αυξήσει το πέος σε μήκος και σε πλάτος

Πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους του, που τους κάνει ότι είναι δυνατόν για να κάνουν μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση; Αυτό, κατά κανόνα, έρχεται ένας άντρας για τον εαυτό του ή να του την ιδέα αυτή ωθείται από ένα συνεργάτη.

πώς να αυξήσει το πέος

Ερώτηση ο κανόνας

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες, όλα εξαρτώνται από τον τύπο του σώματος και το βάρος.

Αλλά σε στύση, το κανονικό μέγεθος είναι από 8 ίντσες.

Τα κράτη που δεν θα φτάσει σε αυτό το μήκος μπορεί να θεωρηθεί μικρό. Αλλά δεν θα πρέπει να βασίζονται σε αυτά τα δεδομένα. Ο πρώτος άνθρωπος αποφασίζει να ταιριάζουν σε ένα πέος ή όχι.

Το μέσο μέγεθος του πέους κυμαίνεται από 12 έως 16 ίντσες (για Ευρωπαϊκού τύπου άνδρες). Η διάμετρος τους πλεονεκτήματα περίπου τέσσερις ίντσες. Λέει η ιατρική, με την ηλικία, το φύλο οργάνων λιγότερο αίμα ρέει, ακόμη και κατά τη διάρκεια της στύσης, και το κράτος χάνει χιλιοστά σε μήκος και σε πλάτος.

Γενικά χαρακτηριστικά των μεθόδων

Εάν η απόφαση για την αύξηση των αναπαραγωγικών οργάνων είναι αποδεκτή τέλος, θα πρέπει να επιλέξετε μια κατάλληλη μέθοδο. Τρόποι για να αυξήσει το πέος αρκετά μεγάλο αριθμό, και εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Jelqing;
 • Κενού *
 • Βάρη;
 • Φάρμακα από του στόματος παρασκευάσματα *
 • Φάρμακα σε μορφή τζελ, αλοιφές και κρέμες;
 • Χειρουργική επέμβαση;
 • Μασάζ;
 • Extender;
 • Το ακροφύσιο κράτη.

Φυσικά, σχεδόν στιγμιαίο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει μόνο χειρουργική επέμβαση. Αλλά αν θέλετε να αποφύγετε τη χειρουργική επέμβαση χρόνο θα πάρει λίγο περισσότερο, αλλά οι κίνδυνοι θα είναι σχεδόν καμία.

Jelqing

Η τεχνική της αύξησης του πέους, που ονομάζεται "Jelqing" άξια τον τίτλο του πιο αρχαία. Χρησιμοποιήθηκε από τους εκπροσώπους της Αφρικής, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Για πολλούς αιώνες αυτή η τεχνική έχει βοηθήσει τους άνδρες να πιστεύουν στον εαυτό τους. Jelqing σημαίνει "γάλα". Με αυτό μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη, τόσο σε μήκος και σε πλάτος. Η τεχνική αυτή δίνει, τόσο γελοίο όσο ακούγεται, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

πώς να αυξήσει το πέος τρόπους

Μέθοδοι αυτής της τεχνικής είναι πολλές. Ο μόνος κανόνας είναι ότι το πέος δεν πρέπει να είναι 100% διεγερμένη κατάσταση. Chubby ίσως, αλλά πολύ αδύναμη. Εάν το κράτος είναι σε πλήρη εγρήγορση – υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί βλάβη.

Έτσι, αυτό είναι το αποτέλεσμα; Η απάντηση είναι απλή. Όταν η διέγερση του πέους, το αίμα τρέχει. Και από αυτό το σώμα αποτελείται κυρίως από σπηλαιώδη σώματα, έχουν γεμίσει με αίμα και να αναπτυχθούν. Ένα κομμάτι που σχηματίζεται νέα σώματα. Αυτό είναι γιατί υπάρχει μια αύξηση στο μήκος και το πάχος του σώματος.

Προτεινόμενες ασκήσεις

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να αυξήσει το πάχος του πέους μέσα από ασκήσεις στην τεχνική "Jelqing"; Για να το κάνετε περισσότερο από ακριβώς. Ακολουθούν δύο ασκήσεις, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

 1. Πριν από την πρώτη άσκηση θα πρέπει να ζεσταθεί το πέος του σηραγγώδους σώματος ήταν πιο εύπλαστο. Ζεστάνετε με ζεστό (όχι καυτό!) το μαγκάλι ή χρησιμοποιώντας το σακουλάκι με θερμό αλατισμένο ή το ρύζι και το αλεύρι. Εύκολη σύνδεση χωρίς επιτακτική ανάγκη για να ζεσταθεί η αξιοπρέπεια και μπορείτε να κινηθείτε προς το μασάζ. Θα πρέπει να φέρει τα κράτη σε στύση και γενναιόδωρα λίπος με λιπαντικό για τη σεξουαλική επαφή. Enfold μέλος του δείκτη και του αντίχειρα, σφιχτά, καθιστώντας τους ένα δαχτυλίδι. Τραβά το χέρι του στο κεφάλι του, και ο τρόπος για να το σταματήσει. Φτιάξε το πέος τεντωμένο και με καθυστέρηση 7-10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε το χέρι. Έτσι, η ανάγκη να κάνετε 20 επαναλήψεις. Εάν η ανέγερση τέθηκε σε ισχύ, είναι δυνατό να διακόψει την άσκηση. Μόλις είχε αποδυναμωθεί για να συνεχίσετε.
 2. Η ακόλουθη άσκηση για τη διεύρυνση πεών που χρειάζεται να κάνετε με το φοίνικα. Θα πρέπει να πιάστε σταθερά το πουλί στη βάση και πιέστε αρκετά δύσκολο για 10 δευτερόλεπτα. Αν παλάμη δεν καλύπτει πλήρως το πέος προεξέχον μήκος Enfold από δεύτερο χέρι. Κατά τη διάρκεια της συμπίεσης, μπορείτε να τραβήξετε το πέος του πάνω-κάτω και αριστερά - δεξιά. Για τη συμπίεση, έτσι ώστε η αίσθηση ήταν στα πρόθυρα του πόνου. Επαναλάβετε την άσκηση δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 10 φορές.
πώς να αυξήσει το πέος τεχνικές

Αν καθημερινά για να κάνουμε τέτοιες ασκήσεις, ακόμη και χωρίς τη χειρουργική επέμβαση μπορεί να αυξήσει το μήκος ενός κράτους από 2 εκατοστά σε μόλις ένα μήνα.

Επίδραση μασάζ

Διεύρυνση του πέους από το μασάζ είναι αρκετά μια αποτελεσματική μέθοδος. Με τη βοήθεια των απτικών είναι δυνατόν όχι μόνο να αυξήσει τον όγκο αλλά να αυξήσει την ισχύ.

Θερμάνετε προσεκτικά το πέος πριν από το μασάζ. Αυτό γίνεται καλύτερα χρησιμοποιώντας ζεστή κομπρέσα πετσέτες, εμποτισμένο σε ζεστό νερό. Μασάζ μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κράτος – σε μια χαλαρή ή erectum. Σαφείς κανόνες μασάζ εκεί – αλλά η συχνότητα των κινήσεων σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αυξηθεί, και θα πρέπει να είναι ομαλή, με καλό κράτημα.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ το κίνημα θα πρέπει να αναπαράγουν αυτά που χρησιμοποιούνται κατά τον Αυνανισμό. Το μόνο κράτος θα πρέπει να τραβήξει κάθε φορά που μπαίνει το χέρι στο κεφάλι.

Κρεμαστά βάρη

Πραγματικά αυξανόμενη μέθοδος, αν και πολλοί άντρες αποφεύγουν. Αλλά για να επιτευχθεί το επιθυμητό μήκος των κρατών, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η αύξηση στο πάχος δεν επιτυγχάνεται.

Όπως πάντα, πριν από τη διαδικασία κράτη πρέπει να ζεσταθεί ένας από τους παραπάνω τρόπους. Μπροστά από το κεφάλι πρέπει να κολλήσετε το σοβάδες, τα οποία στο μέλλον θα είναι σταθερό κορδόνι. Το καλώδιο είναι το φορτίο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τίποτα:

 • Το βιβλίο;
 • Τα λαχανικά ή τα φρούτα;
 • Ένα μπουκάλι νερό;
 • Βαριά κούπα, κ. λπ.

Εάν το στοιχείο δεν μπορεί να ανασταλεί, δεν πρέπει να τεθεί σε ένα πακέτο και το ίδιο το πακέτο για να την επισυνάψετε στο δαντέλα.

Η διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει πρώτα να είναι περίπου 15 λεπτά, και σταδιακά η ανάγκη να αυξηθεί η ώρα να 45-50 λεπτά. Θα πρέπει, επίσης, να αυξήσει το βάρος του φορτίου. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει τα συναισθήματα – αν υπάρχει δυσφορία ή πόνο, το φορτίο θα πρέπει να μειωθεί.

Θα πρέπει, επίσης, να ελέγξετε το χρώμα των κρατών: αν είναι κόκκινη, η διαδικασία πρέπει να σταματήσει. Επίσης απαιτεί να σταματήσει και να μουδιάζει το πέος κεφάλι.

Η χρήση της συσκευής επέκτασης

Είναι δυνατόν να κάνει μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι και με τη βοήθεια αυτής της συσκευής.Η επέκταση μπορεί να είναι διαφόρων τύπων:

 • Μέση;
 • Κενού *
 • Looped.

Τα διαλυτικά μπορεί να αυξήσει όχι μόνο ένα κράτος σε μήκος και πλάτος, αλλά επίσης για να διορθώσει τα υπάρχοντα καμπυλότητα. Έχουμε αυτή τη μέθοδο ένα μειονέκτημα – δεδομένου ότι η συσκευή λειτουργεί απαλά τη χρήση του μπορεί να είναι έως και αρκετές ώρες την ημέρα. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο, καθώς το αποτέλεσμα είναι πολύ μακροχρόνια.

πώς να αύξηση του πέους

Κενή αντλία

Το Internet είναι γεμάτο από πληροφορίες σχετικά με το πώς να αυξήσει το πέος χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού στο σπίτι. Αυτή η μέθοδος έχει ένα τεράστιο αριθμό των θετικά σχόλια. Αντλία συμβάλλει όχι μόνο για τη διεύρυνση πεών, αλλά επίσης αυξάνει τη δραστικότητα.

Επίσης, η αντλία είναι ο καλύτερος σύντροφος για εκείνους τους άνδρες που έχουν ένα μέλος σε στύση αρκετά μαλακό. Χρησιμοποιώντας ένα κενό γύρω από το πέος αυξημένη ροή του αίματος και το πέος κερδίζει έδαφος.

Για να χρησιμοποιήσετε την αντλία αρκετά εύκολα. Πριν από τη χρήση, το πέος πρέπει να πλυθεί και σκουπίστε. Στη συνέχεια, τα κράτη πρέπει να εισάγετε στον κύλινδρο που είναι σχετικά με την αντλία. Η πίεση με την οποία θα λειτουργήσει η μονάδα μπορεί να ελεγχθεί με ένα μανόμετρο.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου αύξηση κράτους – μια προσωρινή επίδραση.

Αλλά αν η διαδικασία εκτελείται άμεσα πριν από τη συνουσία, ο συνεργάτης, και ο ιδιοκτήτης του ένα ισχυρό κράτος, θα εκπλαγείτε. Η αντλία μπορεί να αγοραστεί σε εξειδικευμένα καταστήματα ή μεγάλα φαρμακεία.

Αλοιφές, τζελ και κρέμες

Διαφημιστικό βίντεο και φωτογραφίες που εγγυώνται ένα "σοκαριστικό" το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή των εν λόγω κεφαλαίων. Δυστυχώς, δεν είναι έτσι. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε μια σύνθεση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πρέπει βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη επίδραση. Αν δεν δώσουν προσοχή, μπορείτε να πάρετε όχι αυτό που περίμενα.

Αν λάβουμε υπόψη την κρέμα γάλακτος με τη βραχυπρόθεσμη επίδραση της κάθε φάρμακο είναι καλό, επειδή στη σύνθεσή του περιέχει ένα συστατικό που προκαλεί μια αύξηση στο κράτος και το κεφάλι. Αν επιλέξετε την αλοιφή για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό. Θα σας πω και ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

"Μέγιστο" και "ελάχιστο" λύση

Το μέγιστο είναι η χειρουργική επέμβαση. Δεν είναι κάθε αρσενικό θα αποφασίσει για μια τέτοια διαδικασία. Και εδώ δεν σε φοβούνται, σε ορισμένες κλινικές το κόστος λειτουργίας μεγάλα χρήματα. Αλλά το αποτέλεσμα αυτό είναι αρκετά καλό – αύξηση του μήκους του πέους μπορεί να φτάσει τα 5 cm και πάχους 2 cm. Οι πράξεις αυτές διενεργούνται μόνο με τοπική αναισθησία, ώστε να αποφύγει εντελώς την ταλαιπωρία δεν θα πετύχει.

Το ελάχιστο τρόπος για την αύξηση των γεννητικών οργάνων είναι να αγοράσετε από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ακροφύσιο. Ακροφύσιο – το πιο αποδοτικό στο οικονομικό νόημα μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Με τη βοήθεια των συμβουλές μπορεί να αυξήσει όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του τα γεννητικά όργανα. Συσκευή καλύτερα να αγοράσετε κάτι από σιλικόνη ή λατέξ, αυτά τα υλικά είναι πολύ μαλακό και ελαστικό. Τέτοιες συσκευές μπορεί να επεκτείνει το κράτος, μέχρι 10 cm – εταίρος θα το λατρέψουν.

πώς να αυξήσει το πέος, μασάζ

Όπως μπορείτε να δείτε, να αυξήσει το κράτος δεν είναι ένα δύσκολο έργο. Το κύριο πράγμα είναι να επικεντρωθεί στις επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητες. Δεν πρέπει να λαμβάνεται για πρώτη μέθοδος – θα πρέπει να εξετάσει όλα τα υπέρ και τα κατά, αν είναι απαραίτητο σε συνεννόηση με το συνεργάτη.

Μετά από όλα, μερικά άτομα μπορεί να υποτιμηθεί, σε μια εποχή που ο εταίρος είναι ικανοποιημένοι. Για να αποσαφηνιστούν όλες οι παρεξηγήσεις θα είναι σε θέση να βοηθήσει ειλικρινής συζήτηση. Το κύριο πράγμα είναι να είστε σίγουροι και να μην πάρετε ανηρτημένα σχετικά με το μέγεθος.