Πώς να αυξηθεί ένα μέλος της σόδας - κανόνες εφαρμογής, αντενδείξεις

Μπορώ να αυξήσω το μέγεθος του πέους τους άνδρες με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα – ας το συζητήσουμε;

Για τον κάθε άντρα, το μέγεθος του ανδρισμού του, είναι ένα καυτό θέμα για πάντα.

πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα

Ακόμη και παρά το γεγονός ότι οι επίσημες ιατρικές στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότεροι άντρες μέγεθος του πέους αντιστοιχεί στο κανόνων, το μεγαλύτερο μέρος από εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό συνεχίζει να ανησυχείτε σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Στην πραγματικότητα, μια απόκλιση είναι το μήκος του πέους σε διεγερμένη κατάσταση είναι λιγότερο από 9 ίντσες. Επιπλέον, τέτοιου μεγέθους, κατά κανόνα, οι άνδρες που έχουν παθολογία των γεννητικών οργάνων.

Μικρό πέος από μόνη της είναι μια παθολογία. Οι γιατροί αναγνωρίζουν ότι οφείλεται σε αυτό τον όρο οι άνδρες έχουν συχνά προβλήματα με συλλάβουν ένα παιδί. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλες αναλογίες του σώματος του πέους άνδρες δεν πιστεύω ότι είναι πιθανόν να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος.

Ένα τέτοιο πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί, αλλιώς εκτός από το μικρό πέος του άνδρα θα είναι ακόμα πολλά προβλήματα με το αναπαραγωγικό σύστημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνδρες δεν πέος διεύρυνση, που υποβάλλονται σε ολοκληρωμένη θεραπεία, η οποία κατά κύριο λόγο θα πρέπει να κατευθύνεται στην εξάλειψη της υπογονιμότητας.

Πώς μπορείτε να αυξηθεί το πέος;

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσει το πέος σε μέγεθος. Μερικοί άνδρες προτιμούν χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πολλοί χρησιμοποιούν για τους σκοπούς αυτούς μια αντλία κενού ή άλλες συσκευές, που αυξάνουν σταδιακά ένα κράτος σε μήκος.

Το μειονέκτημα αυτών των εργαλείων είναι να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι λιγότερο από έξι μήνες, και το μήκος του θα είναι μόνο 2-3 εκατοστά. Για να εκτελέσετε την κενή θεραπεία, ή να φορούν ειδικές συσκευές για το πέος σε καθημερινή βάση.

Μερικοί άνδρες στρέφονται προς τις παραδοσιακές μεθόδους. Τέτοιες μέθοδοι είναι λιγότερο επικίνδυνη και τραυματική, όπως οι περισσότεροι θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση φυσικών συστατικών ή μια εντελώς φυσιολογική σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.

Μία τέτοια μέθοδος είναι η μαγειρική σόδα. Αυτό το εργαλείο είναι ασφαλές, επειδή έχει ένα απλό και γνωστό σύνθεση. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στα τρόφιμα, καθώς και να εξαλείψει τις διάφορες ασθένειες.

Πώς να αυξηθεί ένα μέλος της σόδας στο σπίτι;

Η σόδα έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες, αλλά επειδή είναι ενεργά χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, τον καθαρισμό, τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών.

 • Για παράδειγμα, οι γυναίκες συχνά χρησιμοποιούν σόδα ως ένα μέσο από τη ζύμη.
 • Ωστόσο, οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα άλλο ερώτημα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα είναι η πιο ασφαλής και απλός τρόπος για να ενισχύσει το μέγεθος του πέους. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος είναι διαθέσιμη σε κάθε εκπρόσωπο μιας ισχυρής μισό. Σήμερα, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι με τις οποίες η σόδα θα βοηθήσει να επιτευχθεί το αποτέλεσμα:

Λουτρά

 1. Για να προετοιμάσει τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για να διαλύσει ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
 2. Ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιο ή λεκάνη, για να χρησιμοποιηθούν για τη διαδικασία, η λύση του όγκου μπορεί να αυξηθεί, το πιο σημαντικό, να διατηρήσει το ποσοστό του.
 3. Το προκύπτον διάλυμα χύνεται μέσα στην μπανιέρα, και στη συνέχεια κατεβαίνει στο πέος.
σόδα για τη διεύρυνση πεών

Για να κρατήσει το πέος μέσα στο διάλυμα σόδας πρέπει να είναι για δεκαπέντε λεπτά. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο περίπου μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Πολλοί άνδρες έχουν σημειωθεί μετά τη διαδικασία, να αυξήσει την ελαστικότητα του πέους, και να αυξηθεί σε μέγεθος.

Scrub

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προσεκτικά.

 1. Η διαδικασία είναι ότι θα πρέπει να υγρανθεί το πέος με ζεστό νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε στην επιφάνεια λίγη σκόνη.
 2. Μετά από αυτό, σόδα είναι τρίβονται στο δέρμα. Αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, επειδή τα σωματίδια μαγειρική σόδα μπορεί εύκολα να βλάψει το ευαίσθητο δέρμα του πέους, αφήνοντας τις πληγές της και γρατσουνιές, η οποία θα προκαλέσει πόνο και κάψιμο.

Το έργο αυτό το scrub, λόγω της ισχυρή παλίρροια του αίματος, που προκαλείται από το τρίψιμο μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα είναι μόλις λίγα λεπτά ένας άνθρωπος μπορεί να παρατηρήσετε την εμφάνιση της στύσης και την αύξηση του πέους σε μέγεθος.

Αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για όλους, όπως μερικοί άνδρες έχουν σημειωθεί τον ερεθισμό στο δέρμα του πέους.

Τρίψτε μαγειρική σόδα και το μέλι

Αυτό είναι μια άλλη απλή μέθοδος.

 1. Είναι απαραίτητο μόνο για να αναμίξετε τη σκόνη και το μέλι σε ίσες ποσότητες.
 2. Στη συνέχεια, το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πέος, μασάζ.
 3. Περαιτέρω, είναι σκόπιμο να αφήσει μια θεραπευτική σύνθεση για το δέρμα του πέους για λίγη ώρα να απορροφηθεί.

Μετά από αυτό το πέος είναι να πλένονται καλά με χλιαρό νερό.

Πολλοί άνδρες λένε ότι με την καθημερινή χρήση της διαδικασίας πέος πραγματικά αυξάνει σε μέγεθος.

Επιπλέον, το μέλι περιέχει πολλά θρεπτικά στοιχεία και έχει συσφικτικές και απολυμαντική δράση, και ως εκ τούτου, εάν υπάρχουν ασθένειες στο δέρμα ή στους ιστούς, το μέλι βοηθά να καταστρέψει τη μόλυνση.

Κομπρέσες

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή.

 1. Πρώτα θα πρέπει να προετοιμάσει ένα διάλυμα με νερό και μαγειρική σόδα.
 2. Οι αναλογίες είναι ίδιες όπως και για τα λουτρά: ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και ένα ποτήρι ζεστό νερό.
 3. Στη συνέχεια, το διάλυμα που προκύπτει είναι καλά διαβρεγμένες επίδεσμο γάζα ή επίδεσμο και να εφαρμοστεί στο σεξουαλικό όργανο.

Η διαδικασία δεν συνιστάται όταν το κράτος βρίσκεται σε κατάσταση ενθουσιασμού. Ή σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βάλετε έναν επίδεσμο στην περιοχή του κεφαλιού.

Το δέρμα σε αυτό το μέρος του πέους είναι πολύ λεπτή, πολύ εύκολο να βλάψει ακόμη και μια σόδα λύση. Ο παράγοντας αυτός πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την εκτέλεση άλλων διαδικασιών με σόδα. Κρατήστε την συμπίεση στο πέος πρέπει όχι περισσότερο από είκοσι λεπτά.

πώς να διευρύνει το πέος

Σόδα και το φυτικό έλαιο

Υπάρχει και μια άλλη, πιο απλή συνταγή. Θα πρέπει να λιπαίνετε το κράτος με φυτικό έλαιο σε όλο το μήκος και, στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο μαγειρική σόδα. Μετά από αυτό, η σκόνη απαλά μασάζ κινήσεις τρίβεται στην επιφάνεια του δέρματος. Το πιο σημαντικό είναι να το κάνουμε πολύ προσεκτικά ώστε να μην προκαλέσετε βλάβη των βλεννογόνων του πέους.

 1. Επίσης μερικοί άνδρες συνιστάται ως Συμπλήρωμα σε άλλες μεθόδους για να πιει σόδα με το γάλα.
 2. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να ενισχύσει το σώμα, σε Γενικές γραμμές, για να τον προστατεύει από διάφορες λοιμώξεις και τις ασθένειες, και να υποστηρίξει την ανάπτυξη του πέους.

Η σόδα αυξάνει τη ροή του αίματος στους ιστούς του πέους, καθιστώντας το σηραγγώδες σώμα του πέους βαθύτερα το αίμα και τα αντίστοιχα μεγαλύτερη αυξάνει σε μέγεθος κατά τη στύση. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις σόδα για ένα κράτος παρέχει μόνο μια προσωρινή επίδραση.

Η χρήση αυτών των μεθόδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα πριν από την επαφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνδρες πρέπει να σημειωθεί ότι με την πάροδο του χρόνου, μέσα από τακτικές διαδικασίες, το πέος γίνεται ελαφρώς μεγαλύτερο.

Αντενδείξεις για τη χρήση της σόδας

Από μόνη της, η σόδα δεν έχει αντενδείξεις για τη χρήση του, ειδικά για την υπαίθρια χρήση. Αυτό είναι γιατί δεν μπορούμε να προ-διεύθυνση στον ουρολόγο για συμβουλές.

 1. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το δέρμα του πέους, ειδικά στην περιοχή της κεφαλής του φθινοπώρου είναι απαλή και λεπτή, και ως εκ τούτου είναι πιο πιθανό να βλάψει ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά κρύσταλλα σόδα.
 2. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, θα πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό για να σκοτώσει όλους τους παθογόνους παράγοντες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ζωή του προϊόντος στο ράφι μαγειρική σόδα. Δεν συνιστάται η αύξηση της δοσολογίας, ή χρησιμοποιήστε κομπρέσες, λουτρά ή τρίψτε για πάρα πολύ καιρό, αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα.

Δεν χρειάζεται να μετρήσεις αμέσως μετά από λίγες θεραπείες με μαγειρική σόδα θα είναι το ορατό αποτέλεσμα, και το κράτος θα αναπτυχθούν λίγες ίντσες. Οι περισσότεροι άντρες λένε ότι τα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από δύο μήνες καθημερινής χρήσης μαγειρική σόδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εμφανές μόνο μετά από τέσσερις μήνες από την κανονική πρακτική από αυτές τις μεθόδους.

Αντενδείξεις

Η μόνη αντένδειξη για τη χρήση της σόδας είναι η ιδιοσυγκρασία.

Αν οι άνδρες αλλεργική σόδα, ότι θα πρέπει να βρούμε μια άλλη μέθοδο.

Ορισμένοι εκπρόσωποι της ισχυρής μισό της πολύ ευαίσθητο δέρμα που δεν επιτρέπει τη χρήση των τροφίμων σε νάτριο.

Κατά κανόνα, τέτοια άτομα μπορεί να εμφανίσουν σοβαρό ερεθισμό στην περιοχή βουβωνική χώρα, και μερικές φορές ακόμη και τον πόνο και κάψιμο. Όταν αυτά τα συμπτώματα πρέπει αμέσως να σταματήσετε τη θεραπεία τους.

Πριν ξεκινήσετε την ανάπτυξη του πέους, θα πρέπει να σκεφτείτε, αν το χρειάζεστε. Μερικές φορές, οι άνδρες αρχίζουν να ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους, αν και δεν είναι πραγματικά να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες στη σεξουαλική ζωή.

Πώς να ελέγξετε την ευαισθησία του δέρματος να μαγειρική σόδα;

Για να έχουν οι άνδρες για να αποφύγουν το δυσάρεστο ερεθισμό του δέρματος του πέους, συνιστάται να ελέγξετε την ευαισθησία του δέρματος στο στοιχείο.

Θα πρέπει να προετοιμάσει ένα μείγμα από μαγειρική σόδα. Αυτό γίνεται πολύ απλά, θα πρέπει να πάρετε μια πρέζα μαγειρική σόδα και προσθέστε μερικές σταγόνες νερό. Στη συνέχεια, μια παχιά πάστα, ισχύουν για μια μικρή περιοχή του δέρματος του πέους. Αν μετά από είκοσι λεπτά στον τόπο χρήσης του η σόδα δεν θα είναι ερυθρότητα, εξάνθημα, το ξύσιμο ή κάψιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συνταγές με νάτριο.

Ο συνδυασμός μαγειρική σόδα με άλλους παράγοντες

Μερικές φορές για να μαλακώσει η επίδραση της σόδας που χρησιμοποιούνται πρόσθετες ουσίες.

σόδα
 1. Για παράδειγμα, πολλοί άντρες προτιμούν διαφορετικές κρέμες. Μπορεί να είναι συνηθισμένο κρέμες σε μια λιπαρή βάση, ή το ειδικό μέσο για να αυξήσει το πέος.
 2. Λίγη κρέμα γάλακτος αναμειγνύεται με μια μικρή ποσότητα από μαγειρική σόδα και στη συνέχεια τρίβονται απαλά το δέρμα του πέους. Η παρουσία της κρέμας στο μείγμα που κάνει το αποτέλεσμα να είστε προσεκτικοί και τακτοποιημένο.

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε μια κρέμα που δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς.

Συχνά μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται από το στόμα, με την προσθήκη άλλων συστατικών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα μαγειρική σόδα, το μέλι και τα καρύδια. Αυτό σημαίνει όχι μόνο να παγιώσει τα αποτελέσματα των άλλων διαδικασιών, αλλά θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα. Συνολικά, το σώμα να γίνεται πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές επιρροές, υπάρχουν πρόσθετες δυνάμεις και την ενέργεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, συμπιέζει και απολέπιση με μαγειρική σόδα ως πρόσθετα κονδύλια για τη φαρμακευτική θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, ή όταν η προσωρινή στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από το στρες, η κούραση, ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.