Το πέος διεύρυνση - διαφορετικές μεθόδους

Σε όλη τη ζωή ενός ατόμου, το σώμα του αλλάζει σημαντικά. Κάποιες αλλαγές, παραμένουν άλυτα, και κάποια λαμβάνει ένα τεράστιο ποσό από το άγχος και τις ανησυχίες. Οι άνδρες είναι πολύ ανησυχούν για την αύξηση του πέους τους. Όλοι θέλουν να πάρουν απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις, σε τι ηλικία αυξάνεται κράτος, και αν θα μπορεί να παρέμβει σε αυτή τη διαδικασία. Για τους άνδρες τα ερωτήματα αυτά είναι σημαντικά, επειδή η σεξουαλική ζωή είναι μέρος της καθημερινότητας τους.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Ποια ηλικία είναι η αύξηση του πέους

Το πέος αρχίζει τον τρίτο μήνα της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Κατά τη γέννηση το μήκος αυτό σε όχι περισσότερες από τρεις ίντσες. Αυτή η παράμετρος ουσιαστικά δεν αλλάζει μέσα σε 10 χρόνια.

Το σεξ, τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν σε ηλικία 11 ετών. Αλλά μην φοβάστε, αν αυτή η διαδικασία αρχίζει πολύ αργότερα, για παράδειγμα, από την ηλικία των δεκατεσσάρων. Εξαρτάται από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του κάθε οργανισμού. Την ίδια στιγμή, τα παιδιά αρχίζουν να δίνουν προσοχή σε ό, τι συμβαίνει τριχοφυΐα στις μασχάλες και στην ήβη είναι η πρώτη βλάστηση στο πρόσωπο. Επίσης αύξηση στους όρχεις, σπάζοντας φωνές, αρχίζει να παίρνει μορφή το σχήμα του αρσενικού τύπου.

Αλλάζουν τα αγόρια τα γεννητικά τους όργανα είναι συχνά ανησυχητική. Καθοδηγούνται από το φόβο ότι το πέος τους είναι μικρό σε μέγεθος. Αυτός ο φόβος είναι το γεγονός ότι η ανάπτυξη ενός κράτους παρουσιάζεται από άλματα. Αναπτύσσεται πρώτα σε μήκος, τότε οι μεταβολές του όγκου και γι ' αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές.

Πόσα χρόνια, μέχρι που μια αυξανόμενη κράτη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση, η ανάπτυξη και το σχηματισμό των αρσενικών γεννητικών οργάνων σε όλους τους εκπροσώπους των ισχυρότερων σεξ με διαφορετικούς τρόπους. Οι γιατροί, με βάση την εμπειρία μου, είδα ένα πλήρως σχηματισμένο πέος σε ηλικία 17 ετών, και μερικοί νέοι, εξωτερικά σεξουαλικά χαρακτηριστικά είναι η εντελώς μόνο 25 χρονών.

Οι γιατροί ισχυρίζονται, επίσης, ότι το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής ενός κράτους δεν εξαρτάται από την ηλικία του σχηματισμού του. Η ανάπτυξη αυτού του σώματος των ανδρών, λόγω της έντασης της ανάπτυξης του οργανισμού.

Τι επηρεάζει το σχηματισμό του πέους

  • Στο πρώτο μέρος, δεν είναι ασήμαντο ρόλο της κληρονομικότητας και της γενετικής του γένους.
  • Ένας άλλος παράγοντας επιρροής είναι το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα ενός εφήβου. Το ποσό αυτής της ορμόνης άμεσα καθορίζει την περίοδο της ωρίμανσης του αναπαραγωγικού συστήματος και το τελικό μέγεθος του πέους. Αν ένας νέος άνδρας ανησυχεί για το μικρό μέγεθος των γεννητικών οργάνων, είναι πολύ πιθανό να υπήρχε μια αποτυχία στο ενδοκρινικό σύστημα που παράγει αυτή η σημαντική ανδρική ορμόνη. Αν η έλλειψη άλλων δευτερευόντων σεξουαλικών χαρακτηριστικών, π. χ., φτωχή βλάστηση στο σώμα και στο πρόσωπο, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό και να απευθύνει προς τον ενδοκρινολόγο.
  • Παίζει σημαντικό ρόλο και η παρουσία των χρόνιων ασθενειών σε νεότερους άνδρες.
  • Επιρροές και πώς μια ισορροπημένη διατροφή για έναν έφηβο.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανδρισμού και, με βάση αυτά, ο καθένας μπορεί να προβλέψει τι αξία θα είναι για τον πούτσο του.

Γιατί οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι έχουν μικρό σεξουαλικό όργανο

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, σχεδόν το ήμισυ των ανδρών πιστεύουν ότι δεν έχουν τίποτα να είμαστε υπερήφανοι όσον αφορά το μέγεθος του ανδρισμού. Που κάνει μια τόσο παράλογη άποψη; Τις περισσότερες φορές, είναι απλά μια πρόταση που βασίζεται στη σύγκριση των μελών με το τι μπορεί να δούμε σε δημόσιους χώρους και σε απευθείας σύνδεση.

Το γεγονός είναι ότι, όταν ένας νεαρός άνδρας επέστησε την προσοχή στο κράτος στέκεται δίπλα στους άνδρες, για παράδειγμα, στον κοινόχρηστο μπάνιο, φαίνεται ότι το πέος είναι πολύ περισσότερα από αυτόν. Αυτός κοιτάζει το σώμα του γωνία και φαίνεται πολύ μικρότερη, και μέλος του γείτονά του προς τα δεξιά, ως εκ τούτου, το άθροισμα δεν είναι απόλυτα σωστή άποψη.

διεύρυνση μεθόδους

Τι παραμέτρους θα πρέπει να έχουν ένα κράτος που θεωρείται ο κανόνας

Το αρσενικό πέος αποτελείται από τον ειδικό είδος υφάσματος. Με την παρουσία της ροής του αίματος, εμπλουτίζοντας το ύφασμα, είναι ευαίσθητα στην αύξηση. Ως εκ τούτου, το σεξουαλικό όργανο του άντρες σε μια ήσυχη κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από το πέος σε στύση. Η πλειοψηφία των αρσενικών κράτος αυξάνει σε μήκος, κάποια πλάτος.

Θεωρείται φυσιολογικό για τους άνδρες που έχουν 12-15 cm σε μήκος και περίπου 12 εκατοστά σε όγκο. Τέτοια μεγέθη έχουν περισσότερο από το ήμισυ των μελών της οικογένειας του Αδάμ.

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να είναι ο ιδιοκτήτης του ένα μεγάλο ανδρισμό πιστεύοντας ότι το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η σωστή άποψη. Για να εμπλουτίζουν το αίμα από το εντυπωσιακό μέγεθος του κράτους, μια ισχυρή παραπόταμο. Έτσι, αν για κάποιο λόγο η ροή του αίματος είναι ανεπαρκής δύναμη, θα επηρεάσουν άμεσα την ανέγερση, και, κατά συνέπεια, με τη σεξουαλική επαφή.

Τι θεωρείται μικρό πέος

Αν το πέος κάθετο μήκος μικρότερο από 10 cm, θεωρείται μικρό. Οι γιατροί έχουν τον όρο μικρο πέος, όταν το μήκος του πέους είναι λιγότερο από 6 cm

Οι λόγοι για την ολοένα και πιο πούτσο

Αν ξαφνικά σταματήσει την ανάπτυξη του ανδρισμού συνήθως η διαδικασία αυτή συνοδεύεται από επιπλέον συμπτώματα που προκαλούν ανησυχία. Σταματούν να μεγαλώνουν οι όρχεις, ο έφηβος δεν αλλάζει η χροιά της φωνής, ελαφρώς ανοδική τρίχες, το στομάχι και το στήθος αλλάζει μορφή. Αξίζει να επείγον να βρει την αιτία της νόσου.

Τι να κάνετε εάν δεν αυξήσει τα

Μια επείγουσα ανάγκη να παρακολουθήσουν για τους σκοπούς της διαβούλευσης τα εξής ιατρούς: γενετιστής, ενδοκρινολόγο, ανδρολόγος ουρολόγος. Θα εντοπίσει το πρόβλημα και να συνταγογραφήσει τη θεραπεία.

Είναι δυνατόν για να διευρύνει το πέος, χρησιμοποιώντας διάφορα καλά δημοσιότητα μέσα

Στο τεράστιο αίτημα των εκπροσώπων των ισχυρότερο φύλο σεξουαλική όργανο εντυπωσιακό μέγεθος κερδίσει πολλά χρήματα. Τι μαγική σφαίρα δεν προτείνουν τώρα οι εργαζόμενοι αμφιβόλου ιατρικά ιδρύματα.

Αλοιφές, ταμπλέτες, διάφορες κρέμες, και ακόμη και να σκουπίζει αν πιστεύετε ότι η διαφήμιση, είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος ευτυχής ιδιοκτήτης ενός κράτους από ένα μεγάλο μέγεθος. Αυτό θα βοηθήσει τους πιθανούς αγοραστές για να κερδίσουν το θαυμασμό των γυναικών. Δεν είναι πολύ πίσω από γιατροί και θεραπευτές, προσφέροντας με τη σειρά του ένα τεράστιο αριθμό από διάφορες συνταγές, υποστηρίζοντας ότι με τη βοήθειά τους, το πέος σίγουρα θα αυξηθεί.

Οι άνδρες, των οποίων το εισόδημα είναι πάνω από το μέσο όρο, προσφέροντας μια πορεία από το ειδικό μασάζ, το οποίο ως εκ θαύματος, μετά από τις συμβουλές των αρχαίων θεραπευτών της Ανατολής, θα τους βοηθήσει να αυξήσει το πέος σας.

Αλλά όλα αυτά τα κεφάλαια δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Πραγματικό μέθοδοι μεγέθυνσης πέους, δείτε πόσο μπορείτε πραγματικά να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 2 μεθόδους για να μεγεθύνετε την ανδρική σεξουαλική όργανο. Αυτές περιλαμβάνουν τη χειρουργική επέμβαση και το τέντωμα του πέους expander. Αν ισχύει η δεύτερη μέθοδος, δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι το σχηματισμό και την ανάπτυξη του σώματος. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο σε οποιαδήποτε ηλικία. Ο προσομοιωτής θα σας βοηθήσει να φτάσετε την ανάπτυξη του κράτους από 3 cm, Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτύχει αύξηση του όγκου. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για τη διόρθωση της καμπυλότητας του σώματος και βελτιώνει τη στυτική λειτουργία.

Χειρουργική επέμβαση συνιστάται μόνο εάν το μέγεθος του πέους σε στύση είναι 12 cm. Συνίσταται στην εμφύτευση του εμφυτεύματος. Μετά από αυτή τη λειτουργία, οι άνδρες έχουν πολύ μικρό πέος οι πιθανότητες για διατήρηση της ομαλής σεξουαλικής ζωής.

πέος διεύρυνση.

Δεν έχει σημασία ποια ηλικία μεγαλώνει το αρσενικό όργανο, πολλοί άνδρες, φτάνει ο κανόνας. Ως εκ τούτου, κάθε μέλος του πιο αντιπροσωπευτικά του, μια ισχυρή μισό είναι σε θέση να ζήσουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και στην γυναίκα. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε όλοι τρόποι για να αυξήσετε τα κράτη, πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς αυτό που σου έδωσε η φύση.