Πώς να αυξήσει το πέος: αποτελεσματικές τεχνικές

Πέος — αυτό είναι το μέρος του σώματος, το οποίο συχνά επηρεάζει την αυτοεκτίμηση. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άντρες σκέφτονται για το αν είναι δυνατόν να αυξηθεί με οποιαδήποτε τρόπο. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για αυτό και να εξετάσει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Παράγοντες που επηρεάζουν το μέγεθος του πέους

Ας μάθουμε τι είναι αυτό που καθορίζει το μέγεθος του ανδρικού οργάνου:

 • Η διατροφή. Οι άνδρες που τρώνε επαρκείς ποσότητες ζωικών πρωτεϊνών και μπαχαρικά, το πέος φτάνει σε μεγάλο μέγεθος.
 • Το ποσό της τεστοστερόνης, η ανδρική ορμόνη. Περισσότερα στο αρσενικό σώμα, η πιο έντονη μεγαλώνει το πέος.
 • Το κράτος από την υπόφυση και τον υποθάλαμο. Την ζημιά ή την ανάπτυξη των όγκων, παρεμβαίνει με την κανονική ανάπτυξη του πέους.
 • Ο διαβήτης. Αναστέλλει την ωρίμανση και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξη του ανδρισμού.
 • Η παρουσία των επιβλαβών συνηθειών. Αυτά περιλαμβάνουν το αλκοόλ, το Κάπνισμα, τα ναρκωτικά. Εξαιτίας τους, το πέος φτάνει στο μέγιστο μέγεθός του, επειδή δεν επηρεάζουν αρνητικά την υγεία.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το εγχειρίδιο των τεχνικών

Το εγχειρίδιο των τεχνικών που βασίζονται στη χρήση των χεριών για να αυξήσει το πέος. Το μασάζ και διάφορες ασκήσεις. Η χρήση τους αυξάνει τη ροή του αίματος στο σώμα και τεντώνει τους ιστούς του.

Διαλυτικά

Διαλυτικό χρώματος — ορθοπεδικός συσκευή που χρησιμοποιείται για να τεντώσει τους ιστούς του πέους. Η συσκευή μοιάζει με το ακόλουθο: μεταξύ των δύο παράλληλους άξονες (το μήκος τους μπορεί να αλλάξει) είναι το κλιπ για το πέος. Ισχυρότερη από σταθερό ρυθμιστικές αρχές, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη επιπτώσεις στο σώμα.

Τα διαλυτικά είναι από τους ακόλουθους τύπους:

 1. μηχανικά το κεφάλι που συνδέεται με τη συσκευή με ένα βρόχο ή το λουρί
 2. το κενό κράτη τραβιέται από την αναρρόφηση σε έναν ειδικό θάλαμο.

Για να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις προσεκτικά, προφανώς ακολουθώντας τις οδηγίες. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει μώλωπες ή ρήξη συνδέσμων.

Φορτίου

Η ανάρτηση είναι μια ειδική κατασκευή με την οποία το κράτος έχει ανασταλεί φορτίο με ελαφρύ.

Τα προϊόντα χωρίζονται σε δύο τύπους:

 • σπιτικό. Δεν συνιστάται να το κάνετε μόνοι σας, επειδή η υψηλή πιθανότητα βλάβης του πέους;
 • βιομηχανική. Είναι ασφαλέστερο από το σπιτικό.

Για πρώτη φορά από το πέος δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί βάρη μεγαλύτερη από 0.5-1 kg, διαφορετικά ο κίνδυνος τραυματισμού. Η διάρκεια της λαβής δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 20 λεπτά.

Αντλία

Αντλίες θεωρείται το καλύτερο μέσο για την αύξηση του πέους ενός άνδρα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ένας δυνατός άνθρωπος μπορεί να επιτύχει σε ένα μήνα.

Η αντλία αποτελείται από μια λάμπα και μια αντλία που δημιουργεί αρνητική πίεση στο εσωτερικό. Η αρχή λειτουργίας είναι η εξής:

 1. Το πέος τοποθετείται μέσα στην αντλία
 2. Βουβωνική χώρα σφιχτά εφαρμόζεται στη φιάλη.
 3. Η συσκευή ενεργοποιείται. Ο αέρας αρχίζει να αντληθεί, έτσι ώστε να ανεβαίνει το αίμα στο πέος * τα τοιχώματα των αγγείων τέντωμα.

Ανάλογα με το σκοπό της χρήσης, οι ακόλουθοι τύποι αντλιών:

 • ευρεία αύξηση της διαμέτρου του πέους;
 • μακράς αυξήσει το μήκος του πέους.

Ένεση

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Ένεση αντιπροσωπεύει την ένεση του υαλουρονικού οξέος στο πέος. Η ουσία αυτή δεν έχει απορριφθεί από το ανθρώπινο σώμα, έτσι και η μέθοδος είναι σχετικά ασφαλής.

Οι ενέσεις γίνονται μόνο σε κλινικές. Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστραφεί το πέος.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου — το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σε περίπου ένα χρόνο, και το αρσενικό όργανο επιστρέφει στην παλιά του μέγεθος.

Χειρουργικές μεθόδους

Εφαρμόστε τις ακόλουθες ενέργειες που αυξάνουν το πέος:

 1. Κόβονται οι σύνδεσμοι που συγκρατούν το πέος. Έτσι αυξάνει το μέγεθος 1-2 cm.
 2. Η μεταμόσχευση του ιστού των μυών στο πουλί εμφυτεύονται ιστού που λαμβάνονται από το κοιλιακό τοίχωμα. Με την επέμβαση αυτή, αυξάνει την διάμετρο 3-4 cm.
 3. Ελαστικά υλικά εμφυτεύονται στο σεξουαλικό όργανο. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητα.

Μετά από επεμβάσεις είναι δυνατόν: απόρριψη των εμφυτευμένων υλικά λοίμωξη.

Συμπέρασμα

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους του είναι πολύ πραγματική. Το σημαντικό πράγμα είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους για να αποφύγει τη ζημία και άλλες αρνητικές επιπτώσεις.