Πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα: συνταγές

Δεν απορώ που το πέος ονομάζεται "ανδρισμό". Αυτή η υπερηφάνεια των ανθρώπων, υπό την προϋπόθεση ότι ο όγκος της σε διεγερμένη κατάσταση, παρακαλώντας στο μάτι του ιδιοκτήτη.

το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Αυτή είναι η σπάνια περίπτωση όπου το μέγεθος μετράει. Αλλά τι να κάνετε όταν το πέος από τη φύση του δεν είναι πολύ εντυπωσιακό; Ή τον ιδιοκτήτη του, φαίνεται ότι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να είναι περισσότερα; Από αυτές τις Ενοχλητικές σκέψεις, το πλεονέκτημα γίνεται μειονέκτημα, και από την περηφάνια του ανδρικού οργάνου σε ένα θέμα της ντροπής και η αιτία για την γελοιοποίηση. Σήμερα θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διεύρυνση πεών με τη βοήθεια της σόδας στο σπίτι.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αυξήσει την αυτοεκτίμηση των ανδρών, και να απαλλαγούμε από συγκροτήματα στη σεξουαλική σφαίρα είναι τεχνητά να αυξήσει το μέγεθος του πέους του. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από φράσεις που περιγράφουν ριζική και αποτελεσματική τρόπους για την επίλυση αυτού του προβλήματος: από αλοιφές και grindings πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους είναι αρκετά ακριβά και δεν είναι ασφαλές, και συχνά άχρηστες. Υπάρχει κάτι πιο ασφαλές και κατά προτίμηση όχι πολύ ακριβό;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό είναι απλή μαγειρική σόδα.

Κοίτα πώς σόδα βοηθά να αυξήσει το μέλος; Τι είναι η τεχνολογία αυτής της μεθόδου; Καθορίσει – αν το πέος σας να πρέπει να αυξήσει ή το μικρό μέγεθος του καρπού μιας αρρωστημένης φαντασίας.

Μπορείς να είσαι κανονική;

Μάλλον θα εκπλαγείτε (αναφέρομαι τώρα σε άνδρες με μικρά Πουλιά), αλλά το μέγεθος του πέους σας μόνο έχει σημασία για εσάς. Δεν παίζει ρόλο για το κορίτσι που θέλω να κάνω σεξ.

Για τα κορίτσια η κύρια ευαισθησία από την πλευρά των ανδρών, καθώς και την ικανότητα να διατηρεί το σώμα σας σε μια κατάσταση μόνιμης στύσης κατά την ερωτική επαφή.

Οι επιστήμονες από καιρό αποδειχθεί ότι ο βαθμός ευχαρίστηση από τη σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες δεν εξαρτάται από το μέγεθος του πέους του ερωτικού της συντρόφου. Το πέος θεωρείται φυσιολογικό, αν το μήκος του, στη διεγερμένη κατάσταση, είναι από 12 έως και 17 ίντσες. Στο υπόλοιπο, αυτή η παράμετρος είναι της τάξης των 7-10 cm

Να θυμάστε ότι το πέος μετράται σε θερμοκρασία δωματίου. Καλό για τον άνθρωπο να μάθει ότι δεν υπάρχουν σαφή όρια σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχουν. Αιτία για ανησυχία μόνο αν το μήκος του πέους σε διεγερμένη κατάσταση είναι λιγότερο από 8 cm.

Συμπέρασμα: αν το μέγεθος του πέους πληρούν τις παραπάνω δείκτες, δεν υπάρχουν φυσιολογικές λόγους για την αύξηση του σωματικού όχι.

Αν το αρσενικό, το κανονικό μέγεθος, ακόμα εμμονή με την ιδέα της αύξησης, τότε το αποτέλεσμα της ψυχολογικούς λόγους όπως: πόνο εγώ και κόμπλεξ κατωτερότητας.

Ιατρικές ενδείξεις

Μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις, όταν το πέος πρέπει να αυξηθεί για ιατρικούς λόγους και δεν είναι αποκύημα μιας αρρωστημένης φαντασίας.

Τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν σπάνια, αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει. Εδώ είναι οι πραγματικοί λόγοι που απαιτούν τη διεύρυνση πέους:

 • Η Νόσος του Peyronie;
 • Μικρο πέος;
 • Τραυματισμό;
 • Σπηλαιώδης ίνωση;
 • Ο υποσπαδίας;
 • Η περίσσεια του λιπώδους ιστού στην περιοχή βουβωνική χώρα;
 • Epispadia.

Αυτές είναι οι κύριες καταστάσεις που απαιτούν χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση του μεγέθους του πέους.

Αντενδείξεις

Εδώ είναι μια σύντομη λίστα των παραγόντων που αυξάνουν αντενδείκνυται:

 • Ψυχική ασθένεια;
 • Η παρουσία των χρόνιων ασθενειών στην οξεία φάση;
 • Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα;
 • Η παρουσία της πυώδης λοιμώξεις, έλκη, πληγές;
 • Η παρουσία των φλεγμονωδών παθήσεων;
 • Ατομική δυσανεξία σε πλαστική επέμβαση;
 • Σοβαρές ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος *
 • Η παρουσία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών *

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να απέχουν από τη μεγέθυνση του πέους, ακόμη και αν το ήθελα πολύ να το κάνω.

τρόπους για την αύξηση

Περιγραφή της διαδικασίας

Η μέθοδος είναι απλή στην εφαρμογή, δεν απαιτεί σημαντική δαπάνη μετρητών και χρησιμοποιείται στο σπίτι.

Συνταγή πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα:

 • Μαγειρική σόδα (νάτριο που πωλούνται στα μανάβικα);
 • ένα μικρό μαλακό σφουγγάρι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για το πλύσιμο των πιάτων όσο ήταν μαλακό και δεν το μηδέν το δέρμα);
 • λίγο φυτικό λάδι.

Πριν να αυξήσετε το κράτος σόδα, ο άνθρωπος πρέπει να ελέγξετε την ευαισθησία του κάθε ατόμου σε αυτή την ουσία.

Αυτό θα πρέπει να διαλυθεί η σκόνη με ζεστό νερό μέχρι την πάστα-όπως η συνοχή. Μετά από αυτό, απλώστε το μείγμα στο κεφάλι και την ακροποσθία.

Η σύνθεση πρέπει να αντέχουν στο δέρμα του πέους για 15-25 λεπτά. Μετά την σύνθεση έχει ξεπλυθεί, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις στο σημείο επαφής με το σώμα. Αν δεν εντοπιστεί ανωμαλίες στο χρώμα της επιδερμίδας σε μπαλώματα ή σοβαρή ερυθρότητα, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος με τη βοήθεια της σόδας ψησίματος.

Τεχνολογική διαδικασία

Εφαρμογή της τεχνολογίας από τα ακόλουθα: λιπάνετε το πέος με φυτικό έλαιο σε όλο το μήκος. Στη συνέχεια, σε μια λαδωμένη επιφάνεια για να ρίχνουμε ένα λεπτό στρώμα ξηρά σκόνη νατρίου. Μετά η επιφάνεια καλύπτεται πλήρως, θα πρέπει απαλές κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι, ΤΡΊΨΤΕ σε σκόνη μάζα στο δέρμα του σώματος. Για να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία μέσα σε πέντε λεπτά.

Μετά από αυτό, μασάζ τερματίζεται και η σόδα-εμποτισμένο με φυτικά έλαια και παραμένει στην επιφάνεια του πέους για άλλα 2-3 λεπτά. Μετά από αυτό, η σύνθεση είναι πλυθούν καλά με νερό.

Για την εξάλειψη ερεθισμούς του δέρματος μετά το μπάνιο, λαδωμένα με το μωρό κρέμα. Σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα σόδας σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά Φλιτζάνι νερό. Για να κάνει ένα δίσκο για τον καλύτερο μου φίλο συνιστάται όχι περισσότερο από 10 λεπτά.

Η διαδικασία εκτελείται λίγες ώρες πριν από ένα intimate συναντούν, επειδή οι επιπτώσεις της σόδας με το μέγεθος του πέους δίνει τη βραχυπρόθεσμη επίδραση.

Εκείνους που έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι μετά από αυτή τη διαδικασία είναι δυνατόν να αυξηθεί το πέος του μόνο λίγα χιλιοστά. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από ελαφρά ερυθρότητα στο εξωτερικό δέρμα του πέους. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ροή του αίματος στο σώμα του.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία έρευνα για το αν θα αυξήσει τα κράτη χρησιμοποιώντας τη σόδα. Η αποτελεσματικότητα μπορεί να κριθεί μόνο από τα λόγια άτομα που εφαρμόζουν τη μέθοδο αυτή, η αύξηση στην πράξη. Αυτή η μέθοδος δεν βοηθήσουν όλοι. Για πολλούς, αυτή η μέθοδος βοήθησε. Άλλοι δεν αισθάνονται το αποτέλεσμα.

Είναι το ποσοστό των ανδρών που δεν έχουν εφαρμόσει την τεχνολογία αυτή η μέθοδος, λόγω της ατομική δυσανεξία και αλλεργικές αντιδράσεις σε σόδα.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι άνδρες ήταν σε θέση να αυξήσει το πέος σας μερικά εκατοστά. Αλλά ήταν σε θέση να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα μόνο μετά από μήνες χρήσης.

Έτσι, για να κριθεί η αποτελεσματικότητα της διεύρυνσης πέος και αναψυκτικό, μόνο το άτομο που το χρησιμοποίησε για πολλές εβδομάδες.

Τα μειονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα της μεθόδου περιλαμβάνουν:

 • Βραχυπρόθεσμη και παροδική επίδραση;
 • Μια μικρή αύξηση στο σώμα του πέους (το μέσο όρο των 3-4 mm).
 • Μεγάλη πιθανότητα για αλλεργικές αντιδράσεις;
 • Τον κίνδυνο βλάβης τους βλεννογόνους και το δέρμα;
 • Η έλλειψη επίσημης ιατρικής έρευνας.

Συμπέρασμα

Ελπίζω ότι σε αυτό το άρθρο έχουμε καταφέρει να αποκαλύψει όλα τα highlights της διεύρυνσης πέος μαγειρική σόδα. Προφανώς, αυτή η διαδικασία δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Σημαντικό, κάθε άνθρωπος, μετά την ανάγνωση αυτών των πληροφοριών, ρωτήστε τον εαυτό σας μόνο ένα ερώτημα: και πρέπει να κάνω; Για άνδρες ποιότητα δεν εξαρτάται από το μέγεθος του πέους. Και οι γυναίκες που μετρούν έναν άνθρωπο, όχι από αυτές τις παραμέτρους.

Επιπλέον, η διαδικασία που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Δεν είναι τόσο μεγάλες και δεν μπορούν να συγκριθούν με τις συνέπειες της επέμβασης, αλλά είναι.

Σκεφτείτε για το αν ή όχι το χρόνο που έχει παρέλθει, τον κόπο και τους κινδύνους από μερικές επιπλέον χιλιοστά ή ακόμα και να εκατοστά;

μεγάλο πέος

Έχετε σκεφτεί τα πάντα και εξακολουθούν να θέλουν να είναι στην προσωπική κατοχή του το κράτος, το οποίο είναι τουλάχιστον μερικά χιλιοστά ακόμα;

Τι, χωρίς φραγμούς για τα όνειρα όχι. Τα περισσότερα από αυτό το απαραίτητο συστατικό στη χώρα μας και πολλοί από Εσάς γνωρίζουν πώς να αυξήσει τα χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα. Καλή τύχη με τα πειράματά σας!