Μάθετε πώς να αυξήσει το κράτος με ασφάλεια και μόνιμα.

Το μέγεθος του πέους επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων. Όταν η αίσθηση της έλλειψης μέγεθος, υπάρχουν προβλήματα με την κοινωνική προσαρμογή, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης κατάθλιψης.

Η υφιστάμενη ποικιλία των μεθόδων διεύρυνσης πεών δίνει την ευκαιρία να αλλάξουν τη σεξουαλική πλευρά της ζωής του ανθρώπου. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη λίστα των μεθόδων αυτών και, σε συνεργασία με τον Δρ. (!) να επιλέξει για τον εαυτό τους το πιο βέλτιστη φυσιολογία, χρόνο και χρήμα.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Οι πιο αποτελεσματικούς τρόπους για

Υπάρχει ένας αριθμός από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επίτευξη της διεύρυνσης πέος:

 • ορισμένες σωματικές ασκήσεις στο πέος;
 • δημοφιλείς συνταγές;
 • κρέμες, αλοιφές?
 • τα πηκτώματα
 • σπρέι;
 • χειρουργική επέμβαση;
 • βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής και άλλα φάρμακα;
 • ακροφύσια;
 • ειδικές συσκευές.

Άσκηση

Για να το σωματικό στρες περιλαμβάνουν:

 • μασάζ;
 • jelking;
 • το τέντωμα;
 • Αυνανισμός,
 • ασκήσεις Ααρών.
 • Ασκήσεις Kegel.

Μασάζ

Στη δομή του πέους είναι σπογγώδες σώμα και τόνωση μασάζ βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος σε αυτά, προκαλώντας την επέκτασή τους.

Ανάμεσα στις τεχνικές μασάζ είναι πολύ δημοφιλής τρεις:

 • Τάο. Θίγονται στο πρώτο μέρος της κεφαλής του πέους. Αντίχειρα και το δείκτη σας συνδέεται σε ένα δαχτυλίδι, που αγκαλιάζουν το πέος. Η κίνηση του εν λόγω δαχτυλίδι παράγεται στην κατεύθυνση της κεφαλής, με αργό ρυθμό και όταν την πλησιάσει, να σταματήσει για 10 δευτερόλεπτα.
 • Uli (Τζούλια). Αρχικά πράξεις για να αλλάξετε το πάχος του σώματος. Μια ενθουσιασμένος μέλος της πιάσει το χέρι και συμπιέζεται για 40 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, για 10-15 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε το χέρι και επαναλάβετε την άσκηση. Ο αριθμός των επαναλήψεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 φορές.
 • Διπλό Uli . Με το ένα χέρι πιέστε το πέος στη βάση και το άλλο να πιάσει γύρω από το κεφάλι. Την ίδια στιγμή τα χέρια του σφίγγω και αντίστροφα για 30-60 δευτερόλεπτα. Η συχνότητα των συστολών και η διάρκεια της άσκησης εξαρτάται από το γυμναστήριο.

Η τακτική χρήση αυτού του μασάζ σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος 7 cm και ο όγκος είναι μέχρι 3 cm

Jelking

Το jelqing τεχνική είναι παρόμοια με το μασάζ του πέους, και η αποτελεσματικότητά του στηρίζεται στον ίδιο μηχανισμό δράσης.

Μπορεί να γίνει σε τρεις παραλλαγές:

 1. Ξηρό. Το πέος να πιάσει όλη την παρτίδα και να παράγουν ένα κίνημα από τη βάση μέχρι το κεφάλι, πού το χέρι την αλλαγή και την κίνηση κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.
 2. Υγρή. Περιλαμβάνει την υλοποίηση jelqing κάτω από μια συνεχή ροή ζεστού νερού. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι ή πετσέτα, η οποία ήταν τυλιγμένο σε ένα όργανο αναπαραγωγής.
 3. Με τη λίπανση. Λιπαίνεται με ένα λεπτό στρώμα douches το πέος, να πιάσει το δαχτυλίδι του δείκτη και του αντίχειρά σας, σύρετε τους το μήκος. Τα κράτη πρέπει να είναι σε κατάσταση αδύναμη διέγερση, και η κίνηση του χεριού πρέπει να επαναληφθούν χωρίς πίεση περίπου 100 φορές κατά την έναρξη της κατάρτισης και περίπου 200 φορές μετά τον πρώτο μήνα.

Το τέντωμα

Εκπαίδευση με τη μορφή τέντωμα συνεπάγεται αύξηση του μήκους του ανδρισμού, αλλά το πάχος μπορεί να μειωθεί.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Η άσκηση αποτελείται από διάφορα στοιχεία:

 • πέος ζεστάνει τις παλάμες σας, πάρτε μια άνετη θέση. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η ανέγερση στην αρχή από το τέντωμα;
 • πέος πιάνοντας το χέρι πάνω από το κεφάλι και απαλά τράβηξε τον εαυτό μου εναλλάξ προς τα εμπρός, κάτω, δεξιά και αριστερά, πλανάται στο πιο μακρινό σημείο για 10 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν πρέπει να είναι οδυνηρά συναισθήματα;
 • μετά το τράβηγμα σιγά-σιγά χαλάρωσε τη λαβή του και να κάνει ένα διάλειμμα για 10-15 δευτερόλεπτα πριν αλλάξετε την κατεύθυνση του τραβήγματος.

Επαναλήψεις αυτής της άσκησης κάνει περίπου 15-20.

Αυνανισμός

Τακτικός Αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει να διευρύνει το πέος, αν ο στόχος δεν πρέπει να υπερβαίνει το προσθέσετε. 1-2 δείτε τα Αποτελέσματα συνδέονται με την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος, ποια είναι η βάση σχεδόν όλων των μεθόδων της αλλαγής των παραμέτρων του ανδρισμού. Αλλά λόγω της εστίασης στην συναισθηματική ικανοποίηση και καλύτερα αποτελέσματα.

Ασκήσεις Ααρών

Aaron έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο σχετικά με την ανατομία των αρσενικών γεννητικών οργάνων, οι μύθοι για τη δομή και τους παράγοντες που επηρεάζουν τη στύση και το μέγεθος, και το πιο σημαντικό – τη δημοσίευση αφιερωμένη η δυνατότητα διεύρυνσης πεών. Το βιβλίο βασίζεται στην εμπειρία του Ααρών και τους άλλους άνδρες.

Ανάγνωση της βιβλιογραφίας θα επιτρέψει ένας άνθρωπος να διευρύνουν τις γνώσεις τους για το ίδιο τους το σώμα, να τον διδάξει πώς να μετρήσει σωστά το πέος και πώς επηρεάζουν τις παραμέτρους, που σώζει το αποτέλεσμα για την ζωή.

Οι ασκήσεις Kegel για την ανάπτυξη της αξιοπρέπειας

Ασκήσεις που αναπτύχθηκε από Kegel, με στόχο την ενίσχυση των μυών του πυελικού διαφράγματος. Το κύριο πρόβλημα για την εφαρμογή τους – να εντοπίσει τη σωστή τους μυς και τη συγκέντρωση. Για να βρείτε τους μυς, πρέπει να πάω στην τουαλέτα για ούρηση και κατά τη διάρκεια της ούρησης να σταματήσει και να συνεχίσετε τη διαδικασία, ενώ προσπαθεί να αισθανθείτε τους μυς που τεταμένη όταν σταματάει.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τους κολπικούς μυς – άσκηση "Start/Stop". Είναι μια καθημερινή επανάληψη των μεθόδων αναζήτησης των μυών κατά τη διάρκεια της ούρησης, κάθε φορά που επισκέπτεστε την τουαλέτα.

Μια άλλη δημοφιλής άσκηση δεν σχετίζεται με τις φυσικές διαδικασίες, μπορεί να γίνει οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε ρούχα. Απλά εναλλάσσονται οι συστολή και χαλάρωση των μυών της πυέλου που εντοπίστηκαν νωρίτερα.

Λαϊκές θεραπείες και παλιομοδίτικες μεθόδους

Παραδοσιακή ιατρική είναι πλούσια με τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το μέγεθος του ανδρισμού.

Τα πιο δημοφιλή είναι το συνηθισμένο κουζίνα σόδα. Η πιο αποτελεσματική συνταγές με μαγειρική σόδα:

 • συμπυκνωμένο μπάνιο. Είναι που λαμβάνονται για ένα βολικό δοχείο, για παράδειγμα, ένα ευρύ και ψηλό ποτήρι, στο οποίο ρίχνουμε το ζεστό νερό και χύνεται ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Εμποδίζουν τη λύση μέχρι την πλήρη διάλυση των κρυστάλλων σόδα, τότε πάρε το πέος του για 15 λεπτά.
 • scrub. Το πέος που υγραίνεται με το συνηθισμένο καθαρό νερό, στη συνέχεια, κινήσεις μασάζ ΤΡΊΨΤΕ το δέρμα με το αναψυκτικό τους χώρους. Είναι σημαντικό να ενεργεί προσεκτικά, ώστε να μην τραυματίσει το ευαίσθητο ιστό;
 • συμπίεση. Σόδα χύνεται ομοιόμορφα σε ένα καθαρό επίδεσμο ή άλλο ιστό, τότε είναι ελαφρώς βρεγμένο και τυλιγμένο πέος για 15-20 λεπτά. Το κύριο πράγμα δεν είναι να κλείσετε το κεφάλι συμπιέσεων.

Ορισμένα φυτά και βότανα βοηθήσει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του πέους, ιδιαίτερα δημοφιλείς συνταγές:

 • αψιθιάς. Σπόροι φυτά λαμβάνουν ποσό ίσο με το 5 γραμμάρια, γεμίζουμε με κρύο νερό και το βάζουν στη φωτιά. Η μαγειρική τους δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Μετά την σύνθεση έχει κρυώσει, είναι απαραίτητο να πίνετε 100 ml τρεις φορές την ημέρα;
 • μέλι και τζίνσενγκ. Μισή κουταλιά της σούπας αγνό μέλι προστίθεται 350 g συνθλίβονται ρίζα του ginseng, ανακατέψτε, αφήστε το να σταθεί για μια εβδομάδα και ένα μισό. Το τελικό μείγμα είναι προσλαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα ένα κουταλάκι του γλυκού μισή ώρα πριν από τα γεύματα;
 • ginseng. 20 g συνθλίβονται ρίζες του ginseng και ρίχνουμε 200 ml 70% αλκοόλ. Μετά το μείγμα να απότομες για 7 ημέρες. Όταν το τρένο βρισκόταν, χρησιμοποιείται μέσα σε 20-30 σταγόνες δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά πριν από τα γεύματα;
 • σκόρδο. 200 γρ. σκόρδο λιωμένες στην μηχανή του κιμά και ρίχνουμε 200 ml αλκοόλης. Το μείγμα θα πρέπει να καθίσει για τουλάχιστον 10 ημέρες σε σκοτεινό μέρος, τότε είναι που λαμβάνονται από το στόμα 25 σταγόνες, δύο φορές την ημέρα για 90 ημέρες.
 • το θυμάρι. 100 g νωπού ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, ή μέχρι το μείγμα έχει κρυώσει εντελώς. Πάρτε το βάμμα δύο φορές την ημέρα.

Πέος διεύρυνση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μια απλή ιατρική λύση είναι η βαζελίνη. Χορηγείται κάτω από το δέρμα του πέους με ένεση που είναι αρκετά επώδυνη. Μετά τη διαδικασία, το σημείο της ένεσης αντιμετωπίζονται με ένα ασθενές διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου.

λάδι για την αύξηση

Η μέθοδος είναι πολύπλοκη και επικίνδυνη λόγω του υψηλού κινδύνου μόλυνσης. Εξίσου επικίνδυνο είναι το γεγονός ότι η βαζελίνη μπορεί να κατανέμεται άνισα κάτω από το δέρμα και αυτό θα οδηγήσει σε ένα φτωχό οπτικό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι δύσκολο να καθοριστεί.

Υπάρχει μια άποψη ότι, εκτός από βαζελίνη, σας βοηθά να κάνετε περισσότερα από το πέος και το ιώδιο, αλλά μάλλον θα προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα του πέους από αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλες επιλογές:

 • συνηθισμένο σαπούνι χρησιμοποιείται καθημερινά κατά τις διαδικασίες υγιεινής, αντικαθιστώντας το τζελ για το ντους. Το σαπούνι είναι ερεθιστικό για το δέρμα, και σε συνδυασμό με ανάγλυφη διέγερση, ενώ κολύμβησης παρατηρείται η αύξηση του πέους οφείλεται σε αυξημένη ροή του αίματος και την επέκταση του σηραγγώδες των κρατών;
 • αιθέριο έλαιο, ιδιαίτερα σανταλόξυλο, επιλέγουν συχνά για να αυξήσει το πέος. Χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο, την εφαρμογή της βάσης του πέους και του οσχέου 15 σταγόνες, και στη συνέχεια σιγά-σιγά να το τρίβεις με το μήκος μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Το μάθημα είναι η χρήση του αιθέριου ελαίου διαρκεί για ένα έτος, αλλά μετά από 4 εβδομάδες, τα πρώτα αποτελέσματα.

Επιλέξτε μερικά όμορφα εξωτικά μεθόδους:

 • τσιμπήματα μέλισσας. Επώδυνη αποτελεσματική μέθοδος λόγω του γεγονότος ότι η περιοχή του δαγκώματος αυξάνει τη ροή του αίματος, παρουσιάζεται επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει τη ρεολογία του αίματος. Αυτό φαίνεται αρκετά εύκολο – μέλισσες πιάσουν και να τοποθετηθεί σε ένα κανονικό πακέτο, επίσης μειώνει το πέος. Μετά το έντομο στινγκ το σώμα, αφαιρέστε την άκρη και να τρίψει το κράτος για ομοιόμορφη κατανομή της δηλητήριο της μέλισσας. Η τεχνική δεν είναι περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα. Ο αριθμός των εντόμων για την πρώτη θεραπεία και η τελευταία είναι διαφορετική, επειδή μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μέλισσα σε ένα χρόνο και σταδιακά να φέρει τον αριθμό 10;
 • αυτο-ύπνωση. Πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα αυθυποβολής aktiviziruyutsya περιοχές του εγκεφάλου που οδηγεί σε αυξημένη σύνθεση των ορμονών του φύλου τους άνδρες να αυξήσει το κράτος. Επειδή η διαδικασία του σεξ βρίσκεται στο μυαλό, και να παραμελούν αυτή η πτυχή δεν είναι απαραίτητη. Στην κατηγορία των αυτο-ύπνωση μπορείτε να κάνετε την ύπνωση και τη χρήση του ξόρκια, τα οποία είναι του ίδιου τύπου.
 • synthol είναι μια πολύ επικίνδυνη επιλογή. Αυτό είναι ένα ειδικό φάρμακο και χρησιμοποιείται κυρίως για pitching, δημιουργώντας τεχνητά, όχι το ποσό του μυϊκού ιστού. Με απλά λόγια, ενέσεις δημιουργώντας φυσαλίδες στο εσωτερικό του σώματος χύνεται το υγρό αυτό. Το φάρμακο χορηγείται με ένεση βαθιά στον ιστό κράτος από εισφορές, η οποία θα πρέπει να διενεργείται από κάποιον με την ιατρική εκπαίδευση. Αλλά λόγω της τοξικότητας του, λοίμωξη κίνδυνο και την πολυπλοκότητα της διοίκησης εργαλείο δεν συνιστάται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την ανάπτυξη του πέους, είναι σημαντικό η σωστή διατροφή, εμπλουτισμένη με μερικά προϊόντα:

λειτουργία
 • τα καρύδια και τα κουκουνάρια, τα αμύγδαλα , πλούσια σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, να βελτιώσει το μεταβολισμό και να αυξήσει την ποιότητα του σπέρματος;
 • αυγά – περιέχουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος των ανδρών.
 • εσπεριδοειδή – αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και αυξάνει την δραστηριότητα;
 • στρείδια ένα φυσικό αφροδισιακό;
 • πλιγούρι βρώμης – διεγείρει τη σύνθεση της τεστοστερόνης;
 • Τα λαχανάκια βρυξελλών είναι απαραίτητο για την επέκταση του σηραγγώδες και να αυξήσει τη δραστηριότητα των κυττάρων τμήμα?
 • παπάγια – ενισχύστε την ελαστικότητα του ανδρισμού;
 • το σκόρδο περιέχει αλλισίνη, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στην αύξηση του πέους και τη βελτίωση της στύσης.