Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Πολλοί άνδρες υποφέρουν από το μικρό μέγεθος του ανδρισμού σου και το μόνο που ήθελε ποτέ να το αυξήσει ακόμη μερικά εκατοστά. Επιλογές για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι λίγο, αλλά μερικοί τρόποι είναι πολύ αποτελεσματική και μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Μπορώ να αυξήσω τα κράτη – τους μύθους και την πραγματικότητα

Ο ανδρισμός είναι το πιο ευαίσθητο και λεπτό όργανο, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε εξωτερική επιρροή. Μέσα από μια σειρά πειραμάτων, οι επιστήμονες με την ακρίβεια αποδείξει ότι εάν τακτικά ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές επιθυμίες σας με τον σύντροφό σας, η οποία στενό μικρό κόλπο, πουλί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει και πολύ πιο αδύνατη. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε με ακρίβεια να απαντήσει στο ερώτημα – είναι δυνατόν για να αυξήσει το πέος. Αν μειώσεις εύκολα, γιατί δεν θέλει να μεγαλώσει;

Βιαστείτε να resort για τις απαραίτητες χειρισμούς και να εκτελέσει όλες τις συμβουλές που προτείνουμε πώς να αυξήσει το κράτος, αυτό δεν είναι απαραίτητο, πρώτο, να καταλάβετε καλύτερα πόσο σημαντικό είναι αυτό. Μερικές φορές οι άνδρες εξαπατήσει τον εαυτό σας στη σκέψη ότι η αξία της αξιοπρέπειάς τους επηρεάζει το βαθμό ικανοποίησης από τον σύντροφο. Αυτό δεν είναι τόσο το μέγεθος σπάνια θέματα, ειδικά αν ο εταίρος είναι πεπειραμένοι και επιδέξιοι στην αγάπη παιχνίδια.

Αν κάποιος θέσει ένα στόχο, και έτοιμος να πάει δεν έχει σημασία τι, θα πρέπει να ξέρετε τι σημαίνει να μπορείτε να αυξήσετε την περηφάνια:

  1. αναστείλει το φορτίο *
  2. να επηρεάσει ένα ειδικό μασάζ;
  3. να καταφύγουμε στη χρήση αντλία κενού *
  4. να παίρνουν φάρμακα;
  5. χρήση gel, κρέμα *
  6. για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή επέκτασης.

Ταυτόχρονα δεν συνιστάται – μέλος δεν μπορεί να αντέξει τέτοια φορτία και αντίστροφα – για να μειώσετε σε διάμετρο ή να γίνει μικρότερη.

Πώς να αυξήσει τα κράτη, χωρίς χειρουργική επέμβαση – μερικές χρήσιμες συμβουλές

Η απλούστερη και πιο δοκιμασμένη μέθοδος για την αύξηση της ανδρικής υπερηφάνειας ήρθε από την αρχαιότητα. Εκπρόσωποι της ισχυρής μισό χρησιμοποιείται μια σειρά από απλές ασκήσεις, γνωρίζοντας πώς να αυξήσει το κράτος, χωρίς χειρουργική επέμβαση και ιατρική βοήθεια.

Πώς να αυξηθεί το δικό σας κράτος, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας; Ένα σημαντικό άρθρο του ανδρισμού είναι βέβαιο ότι θα είναι σε διεγερμένη κατάσταση. Η τεχνική της "άρμεγμα" έχει πολλές τεχνικές, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση – κάθε φορά που αλλάζει ο αριθμός των ασκήσεων.

Θα πρέπει να περάσουν από το ζέσταμα – βοηθά τη ροή του αίματος. Όπως θερμάστρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα με ζεστό αλάτι, ή δημητριακά.

Η πιο αποτελεσματική άσκηση είναι με αυτή τη σειρά:

  1. Κάνει ένα δαχτυλίδι από τα δάχτυλά σας και τυλίξτε το γύρω από το πέος στη βάση.
  2. Αργή κίνηση, μετακινήστε το δαχτυλίδι προς τα εμπρός, μικρό κεφάλι.
  3. Τραβώντας με αυτό τον τρόπο το πέος για αρκετά λεπτά (για να ξεκινήσει με 35-40 εξωθήσεις, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό τους).
  4. Για μεγαλύτερη επίδραση, και εύκολο να γλιστρήσει, συνιστάται να εφαρμόσει ειδικό γράσο.

Η δεύτερη άσκηση είναι λίγο πιο απλή και είναι απλά μια συμπίεση κράτη. Αυτό πρέπει να γίνει με το χέρι, τραβώντας το πέος σε διαφορετικές κατευθύνσεις (πάνω, δεξιά, κάτω). Πιάνοντας τον δύσκολο, αλλά όχι πριν από την εμφάνιση του επώδυνες αισθήσεις, επειδή μπορεί να βλάψει την ευαίσθητη ιστούς.

Μήπως αντλία κράτος – τη γνώμη του ισχυρότερο φύλο

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται για το ερώτημα: η αντλία κράτη, επειδή αυτή η συσκευή μπορεί συχνά να δει σε διαφήμιση ή ακόμα και στον πάγκο του φαρμακείου. Όπως δείχνει το ισχυρότερο φύλο, την κενή αντλία λειτουργεί πραγματικά και είναι σε θέση μέσα στον πρώτο μήνα της χρήσης που τραβά το πέος έως και 1-2 cm!

Πώς λειτουργεί η συσκευή; Η αρχή της εργασίας έγκειται στο γεγονός ότι γύρω από το πέος δημιουργεί ένα κενό χώρο, διεγείρει το έργο των αιμοφόρων αγγείων και αυξημένη στύσεις.

αύξηση

Πριν από τη διαδικασία, το πέος σίγουρα θα λιπαίνονται κρέμα γάλακτος (λίπος), και στη συνέχεια εισάγεται στον κύλινδρο της συσκευής. Μετρητής πίεσης ρυθμίζεται από την κενή πίεση. Αντλία εύκολα να αυξάνει η διάμετρος και το μήκος του πέους, και την επίδραση που αυτό το σύντομο, έτσι είναι καλύτερο να περάσουν λίγο πριν τη συνουσία.

Αυξήσουν την ανδρική υπερηφάνεια μασάζ

Για να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα με ένα απλό μασάζ και εδώ μπορεί να λάβει μέρος ακόμα και συνεργάτη. Η μέθοδος είναι απλή και σχεδόν δωρεάν – buy δεν έχουν τίποτα, αλλά τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, γιατί εκτός από πέος διεύρυνση μασάζ έχει μια ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα.

Πριν από το μασάζ, τα κράτη είναι καλύτερα να ζεσταθεί χρησιμοποιώντας μια ζεστή πετσέτα ή ένα μαντήλι. Χάρη σε αυτό το κόλπο, το αποτέλεσμα θα αυξηθεί σημαντικά, επειδή το δέρμα θα τεντώσει καλύτερα και η ροή του αίματος θα αυξηθεί δύο φορές.

Μέθοδοι μασάζ είναι πολλές και κάποιες ασκήσεις μπορεί να γίνει σε μια χαλαρή κατάσταση, άλλα μόνο κατά τη διάρκεια της στύσης. Το δίκτυο έχει πολλές χρήσιμες κλιπ που θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια για κάθε τεχνική, η οποία θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το έργο.

Η ευκολότερη επιλογή μασάζ δεν είναι πολύ διαφορετική από το μασάζ στην πλάτη ή ακόμα και τα χέρια, επειδή είναι εναλλάξ να αποσπάσουν και να τρίβω το πέος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια και κυλήστε το ανάμεσα στις παλάμες σας. Μια γαργαλιστική αίσθηση, δεν θα είναι περιττή, πρέπει να θυμόμαστε ότι η χειραγώγηση της κεφαλής δεν συνιστάται.

Ασκήσεις για να αυξήσει τον ανδρισμό – πώς να το κάνουμε

Ασκήσεις που προωθούν την ανάπτυξη και την αύξηση της διαμέτρου του πέους. Το πιο απλό είναι παρόμοια με το Ανατολικές τεχνικές "άρμεγμα", αν και ελαφρώς διαφορετικό. Μετά την προθέρμανση (με μια πετσέτα ή ένα ζεστό μπάνιο), μπορείτε να κινηθείτε προς χειραγώγηση. Ο όρος έχει ληφθεί στο ένα χέρι και τα δάχτυλα στον ουρανό, το κεφάλι προς τα εμπρός, μετά από πέντε δευτερόλεπτα, σιγά-σιγά ανεβαίνει και παραμένει σε αυτή τη θέση την ίδια στιγμή. Κύκλου επιλογές για να επαναλάβετε 25-30 φορές.

Σε περίπτωση μερικής διέγερση του πέους μπορεί να γίνει κάθονται ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε όχι μόνο ανάπτυξη σε μήκος, αλλά επίσης μια σημαντική πάχυνση. Ενθουσιασμένος πέος σύρεται προς την κατεύθυνση των ιερέων, και στη συνέχεια, σιγά-σιγά κατάληψη. Ασκήσεις μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές ανά ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι αισθητή το επόμενο μήνα.

Ασκήσεις για να αυξήσει μπορείτε να ενεργοποιήσετε και χορευτικές κινήσεις, ειδικά αν το κάνεις με τη μουσική. Η μόνη απαίτηση είναι ότι το πέος πρέπει να είναι σε ένα πλήρως διεγερμένη κατάσταση. Διάπλατα τα πόδια της, να παράγει κίνηση τα κράτη πάνω και κάτω, σε κύκλους και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο καβάλο θα πρέπει να τονιστεί.

Πώς να επιτευχθεί το μέγιστο μήκος ενός κράτους.

Παρά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα της παραδοσιακής ιατρικής, το αρσενικό αυξήσεων είναι απολύτως ανίσχυροι. Αν συντονιστείτε στο πέος διεύρυνση παραδοσιακές μεθόδους, είναι αναγκαίο να προετοιμαστούν για τις δυσάρεστες συνέπειες – ραγάδες ακόμα και τραυματισμό. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την επίτευξη αποτελεσμάτων, όπως συνιστάται από μάγους γιατρούς να καταφύγουν σε χρήση από τα βαριά φορτία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ο πιο επικίνδυνος, γιατί τελειώνει αυτό το πείραμα μόνο τραυματισμούς, αλλά δεν διευρυμένη πέος.

Μια άλλη επιλογή για να επιτευχθεί το επιθυμητό – ποτό ειδικά τσάγια και αφεψήματα, συνταγές που είναι διασκέδαση για ένα σεβαστό ποσό για να θέσει τις βοτανολόγοι. Εδώ, επίσης, είναι καλύτερα να μην είσαι αφελής, αν έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσει το κράτος, κάποιος θα πάει στον γιατρό ή να κάνει ασκήσεις, αντί να πίνετε τσάι από βότανα;

τρόποι για να αυξήσει το πέος

Πριν να κάνετε το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι, θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ και είναι απαραίτητο; Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να παραδώσει συνεργάτη ευχαρίστηση και τη σεξουαλική γίγαντα και χωρίς άσκηση, και είναι πολύ καλύτερα να καθοδηγεί τις εργασίες σχετικά με τη βελτίωση των τεχνικών. Περισσότερα σχετικά με την αύξηση σας ανδρισμό μπορείτε να βρείτε στο φόρουμ για την λαϊκή ιατρική, και αν θέλετε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή να μοιραστείτε εμπειρίες.