Το πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση

Σήμερα, σχεδόν κάθε άνθρωπος σε καμία περίπτωση δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους του. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι πιο συχνά να αυξήσει το κράτος τα εκπρόσωποι των ισχυρότερο φύλο, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό μέγεθος (από 13 έως 17 cm). Η πιο δημοφιλής μεταξύ των όλα τα είδη των ερωτικών καλλυντική χειρουργική επέμβαση είναι η χειρουργική επέμβαση για επιμήκυνση και πάχυνση του ανδρισμού.

χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος

Την επιμήκυνση του πέους

Για να αυξήσει το μήκος του πέους, η ακόλουθη τεχνική που χρησιμοποιείται. Πρώτο και κύριο, ο γιατρός πρέπει να διασχίσουν το σύνδεσμο που υποστηρίζει το σώμα, και στη συνέχεια, στερεώστε το στη νέα θέση. Έτσι απελευθέρωσε περίπου 3-4 cm είναι κρυμμένο κάτω από το ηβικό τρίχωμα και περιόδους άνδρες μέρος του πέους.

Μετά από χειρουργική παρέμβαση, ο εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο πρέπει κάθε μέρα να φοράτε τη συσκευή επέκτασης, ξεκινώντας από 2 ώρες στις πρώτες ημέρες και στη συνέχεια σταδιακά αυξάνεται η φθορά του χρόνου μέχρι και 6-8 ώρες ανά ημέρα. Στους άνδρες αυτό δεν πρέπει να είναι επώδυνες αισθήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ακροποσθία του πέους δεν πέφτουν κάτω από το λουράκι της συσκευής. Αν το δικαίωμα χρήσης της συσκευής επέκτασης στα αναπαραγωγικά όργανα θα υπάρχει μια αίσθηση τέντωμα.

Με τη βοήθεια της επέκτασης μήκος αυξάνεται σταδιακά καθ ' όλη την περίοδο της φθοράς, περίπου 5 mm σε 10 μέρες. Σε κάθε περίπτωση, να μην βιαστούμε, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές αρνητικές συνέπειες. Το τελικό αποτέλεσμα από την επέμβαση θα παρατηρήσετε μόνο μετά από έξι μήνες, αλλά θα διαρκέσει μια ζωή.

Λειτουργία επιμήκυνση του πέους διαρκεί 30-40 λεπτά. Με αυτή την απλή διαδικασία, εύκολος να αντιμετωπίσει με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Να ελέγχουν το αποτέλεσμα της πράξης που εφαρμόζεται ενδοσκοπικό εξοπλισμό, η οποία απεικονίζει τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Ο άνθρωπος πρέπει την άλλη μέρα να περάσετε στο νοσοκομείο, μετά από το οποίο μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι. 10-12 ημέρες, θα πρέπει να επιστρέψει στην κλινική για να του αφαιρεθούν τα ράμματα. Αλλά αν χρησιμοποιείτε απορροφήσιμο ράμμα υλικό, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα. Μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου αποκατάστασης είναι απαραίτητο να εξαιρεθούν σεξουαλικές επαφές.

Η δυνατότητα επιμήκυνση του πέους μέσω της χειρουργικής επέμβασης, λόγω της ικανότητας των ιστών για να τεντώσει. Αυτό σημαίνει ότι τα κύτταρα είναι πολύ πιο γρήγορα να αρχίσει να μοιραστείτε στο τεχνητό εφαρμογή της δύναμης που εκτείνεται, λόγω της οποίας υπάρχει μια αύξηση σε μάζα και όγκο, και αποτρέπει την επιστροφή της το μήκος των αναπαραγωγικών οργάνων με την αρχική τιμή. Αυτή η μέθοδος για την αύξηση του μήκους δεν επηρεάζει τη φυσιολογία ενός κράτους, την ποιότητα και τη γωνία της στύσης, μια συγκεκριμένη λειτουργία. Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο διατηρείται, και το συναισθηματικό στοιχείο του σώματος.

Πάχυνση του πέους

το πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση

Η επιτυχία των εργασιών στην οικεία πλαστικό ανδρικά γεννητικά όργανα εξαρτάται από την εμπειρία και την ικανότητα του χειρουργού. Αν γίνει σωστά, το αποτέλεσμα των πλαστικών θα εξακολουθούν να υφίστανται για πολλά χρόνια, διαφορετικά, η επίδραση του πάχυνση υποχωρεί μετά από έξι μήνες και θα πρέπει να πάμε στην κλινική. Η επέμβαση διαρκεί πολύ, ο άνθρωπος θα πρέπει να περάσουν στο νοσοκομείο μόνο για μία ημέρα. Μετά από το πλαστικό για 5 εβδομάδες έχουν αποκλειστεί εντελώς οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή.

Η τεχνική για την πάχυνση του πέους είναι ότι, σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος από ειδικό υλικό. Μπορεί να είναι από συνθετικό υλικό πληρώσεως, τζελ, ή το δικό του λίπος. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου μπορεί να κληθεί σταδιακή απορρόφηση του υλικού και η κίνηση του σώματος του οργάνου. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να δίνουν το προβάδισμα σε μία από τις ακόλουθες τρεις μεθόδους.

Το υλικό πληρώσεως στην πρώτη μέθοδος εφαρμόζεται στο πτερύγιο, το οποίο αποσύρθηκε από τον ορθό κοιλιακό μυ αγγειακού μίσχου. Πρέπει να είναι κάτω από το δέρμα κράτη να περιβάλλουν του σηραγγώδους σώματος. Ως αποτέλεσμα, Μπορείτε να πάρετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, αν η παροχή αίματος.

Η δεύτερη τεχνική είναι να χρησιμοποιήσετε ένα matrix — τεχνητό υλικό που να ευνοεί την επιτάχυνση της διαιρετότητας των κυττάρων των σηραγγωδών σωμάτων. Έχει εισαχθεί στο όργανο, ιστό, αυξάνοντας έτσι τον όγκο και τη διάμετρο του πέους.

Η τρίτη μέθοδος περιλαμβάνει την εισαγωγή στο δέρμα των υλικών πλήρωσης (fillers) μέσω ένεσης. Τέτοια χειραγώγηση διαρκεί περίπου μισή ώρα. Γίνεται με τοπική αναισθησία. Την περίοδο αποκατάστασης είναι σύντομος, ο άνθρωπος είναι ήδη λίγες μέρες να επιστρέψετε στην κανονική σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, η επίδραση της ένεσης δεν είναι μακράς διαρκείας, μετά από έξι μήνες θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Πιθανές επιπλοκές των επιχειρήσεων σχετικά με το πέος

Η πιο συχνή νωρίς (πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση) επιπλοκές μετά από χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνουν: αιμορραγία, πόνος κατά τη στύση, λοίμωξη του τραύματος, η παρατεταμένη διόγκωση του πέους, προσωρινή ή μόνιμη μείωση της ευαισθησίας του πέους κεφάλι. Αργά επιπλοκές αυτών των λειτουργιών είναι: βράχυνση του πέους, για να αλλάξετε τη γωνία της στύσης (επειδή η διασταύρωση των δικαιολογητικών συνδέσμων, μέλος της κατά τη διάρκεια της στύσης, που αναζητούν πάνω και προς τα εμπρός ή προς τα κάτω), διαταραχές του πέους, απορρόφηση ή νέκρωση (necrosis) ένεση κάτω από το δέρμα του πέους ιστούς, αστάθεια του κράτους και την "αποτυχία" κατά τη συνουσία, και μειώνοντας την ευαισθησία της βαλάνου του πέους, κάμψη και παραμόρφωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περισσότερο από το 50% των περιπτώσεων το αποτέλεσμα της λειτουργίας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ασθενών.

πέος διεύρυνση

Διεύρυνση του πέους μέσω της χειρουργικής επέμβασης είναι σε θέση να παραδώσει τους άνδρες από πολλά συγκροτήματα, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη τους και να κάνουν τη σεξουαλική ζωή πιο πολύχρωμο. Οι διαδικασίες αυτές δεν διαρκούν πολύ, αλλά παρ ' όλα αυτά, θεωρούνται τεχνικά πολύπλοκο και πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένους χειρουργούς σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.