Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες: τις υπάρχουσες μεθόδους και συνταγές

Αδύναμη η δραστικότητα είναι το πιο σημαντικό και αρκετά ευαίσθητο θέμα για κάθε άνθρωπο. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει αυτή η διαταραχή σε μια βιασύνη για να πάει στο γιατρό, επικαλούμενη συστολή. Οι περισσότεροι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα σε ένα αντισυμβατικό τρόπο, που, όπως αποδείχτηκε, συχνά έχουν θετικό αποτέλεσμα

λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα άνδρες με γρήγορη δράση

Η φύση για να βοηθήσει

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα έχουν μια πραγματικά μαγική επίδραση. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς μπορεί να βοηθήσει, και το κακό. Ως εκ τούτου, να ενισχύσει τη διέγερση των βοτάνων καλύτερα μετά από διαβούλευση με το γιατρό. Μην υποθέσετε ότι η παραδοσιακή ιατρική αβλαβής. Αυτή η άποψη είναι εντελώς λάθος. Η αυξημένη δραστικότητα των ανθρώπων είναι δυνατή μόνο μετά τη χρήση του μεγάλη δύναμη μεθόδους. Επιπλέον, η θεραπεία δραστικότητα λαϊκές θεραπείες θα πρέπει να πραγματοποιείται ανάλογα με τον κάθε ασθενή και το βαθμό της διαταραχής.

Σημαντικό: αν τα σημάδια της νόσου πρόοδο, να βελτιώσει την λίμπιντο είναι καλύτερα να μείνει με τα φάρμακα και να τα συνδυάσουν με τη χρήση του phytopreparations.

Επίσης σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, να συμμορφώνονται με τους εν λόγω κανόνες.

 1. Για την αρσενική δύναμη, και να αυξήσει και να ενισχύσει τις ανεγέρσεις πλύσεις λαμβάνεται καθημερινά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην βουβωνική περιοχή.
 2. Θετική επίδραση στην ανδρική δύναμη που έχει μια σωστή διατροφή.
 3. Γρήγορα να αυξήσει το επίπεδο της σεξουαλικής δραστηριότητας, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες - ελαχιστοποίηση της χρήσης αλκοόλ, το Κάπνισμα.
 4. Για να βελτιωθεί η δραστικότητα λαϊκές θεραπείες είναι δυνατόν, αποφεύγοντας τις αγχωτικές καταστάσεις. Μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση είναι το κύριο συστατικό της υγείας.

Δυνατόν, παραδοσιακές μεθόδους σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ισχύ, θα πρέπει να συνδυάζεται με άσκηση.

Η μουστάρδα και το μέλι

Μουστάρδα και το μέλι

Για να αυξήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα και όχι μόνο στο μέσο όρο, αλλά σε μεγάλη ηλικία θα βοηθήσει αυτή τη δοκιμασμένη μέθοδο. Δύο κατάπλασμα μουλιάσει σε ζεστό νερό και να το εφαρμόσετε στο πόδι. Να φοράτε κάλτσες μαλλιού. Κρατήστε την συμπίεση για 10 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τα πόδια καλά κάτω από το δροσερό νερό, στη συνέχεια ΤΡΊΨΤΕ καλά τα πόδια δυνατά με μια πετσέτα. Τέτοιες λαϊκές θεραπείες που επηρεάζουν τα ενεργά σημεία που συμβάλλουν στην ταχεία βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το med, δεν έχουν παρενέργειες. Η πιο αποτελεσματική και ισχυρή μέθοδος είναι μέλι με καρύδια. Τα δύο αυτά προϊόντα είναι υπέροχα αφροδισιακά, και σε συνδυασμό με το άλλο να προκαλέσει ένα διπλό χτύπημα για τον αδύναμο λίμπιντο. Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες με τη βοήθεια αυτού του μαντζούνια; Καθημερινά θα πρέπει να λάβει καρυδιά-μέλι μείγμα 50 γραμμάρια μετά το φαγητό. Μπορείτε να χωρίσετε την καθημερινή ποσοστό από 2 φορές.

Λαϊκές θεραπείες για την ανδρική δύναμη, συμπεριλαμβανομένου του μελιού και κρασιού, που επίσης συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και η αυξημένη σεξουαλική λειτουργία. Εδώ είναι η συνταγή:

 • Ο χυμός Aloe Vera (100 ml).
 • Υγρό μέλι (200 ml).
 • Κόκκινο κρασί (300 ml).

Στο μίγμα προσθέστε μερικές σπόροι μαϊντανού. Μέλλον ελιξίριο αρωματισμένο για 12 ημέρες με κλειστό το καπάκι σε ένα σκοτεινό μέρος. Για τη δραστικότητα άνδρες λαϊκή θεραπεία λαμβάνεται σε 1,5 κουταλιά της σούπας ανά ημέρα. Η μέθοδος που βοηθά να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία και την αυξημένη υπερδιέγερση.

Το θαυματουργό βότανο & τσάι

Θεραπεία των λαϊκών ένδικα μέσα, τα οποία περιλαμβάνουν το θυμάρι, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματική και έχει αποδειχθεί για να αυξήσει την αρσενική δύναμη. 100 γρ. θυμάρι, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Το τσάι πρέπει να μουσκέψουν για 20 λεπτά κάτω από το καπάκι. Να πιει το φάρμακο για τη βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της στύσης 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Να αυξήσει την ισχύ των λαϊκών ένδικα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των χορταριών λεβιστικό σε 3 ημέρες. Το φυτό ανάβει στον άνθρωπο την επιθυμία για σεξ, ενισχύει την υπερδιέγερση και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Μια πρέζα βότανα για να προσθέσετε σε κάθε πιάτο, με εξαίρεση τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Λαϊκή θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει τσουκνίδα είναι σε θέση να τη θεραπεία ανδρική σεξουαλική διαταραχή, ακόμη και σε 60 χρόνια. Πολλοί βοτανολόγοι λένε ότι το φυτό με θεραπευτικές δυνάμεις "μπροστά από το" περιβόητο φάρμακο Viagra. Εδώ είναι η συνταγή: αποξηραμένα φύλλα παρασκευάζεται ως συνήθως, το τσάι και το ποτό την ημέρα για αρκετές εβδομάδες.

τσάι από θυμάρι

Ισχυρή τσάι είναι ισχυρό αφροδισιακό, ενίσχυση της γονιμότητας. Όχι σε ένα Φλυτζάνι, προσθέστε μια πρέζα μπαχαρικά, τα οποία έχουν επίσης θετική επίδραση σε διαταραχές της δραστικότητας σε άνδρες. Η πιο παραγωγική θεωρούνται σαφράν, τζίντζερ, γαρίφαλο.

Βάμμα σκόρδο, το τζίνσενγκ και το κόκκινο κρασί

Να αυξήσει την ισχύ των ταμείων με βάση το σκόρδο μπορεί να καταναλώνεται καθημερινά.

 1. Θα πρέπει να πάρετε στην Τράπεζα όγκο των τριών λίτρων και 1 κιλό σκόρδο.
 2. Το σκόρδο που είναι μέσα στο βάζο και χύνεται βραστό νερό.
 3. Εμποτισμένη με το μείγμα του μήνα (μην ξεχνάτε κάθε μέρα ανακινήστε το βάζο).
 4. Λαμβάνεται 1 κουταλάκι του γλυκού ανά ημέρα.
 5. Το ποτό θα πρέπει να είναι όσο το εργαλείο δεν είναι πάνω από.
 6. Την ενίσχυση και την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας παρουσιάζεται μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη της εφαρμογής της μεθόδου αυτής.

Επιπλέον, μια θεραπεία με βάση το σκόρδο χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.

Αυξημένη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες με χρήση φυτών ginseng μπορεί να συμβεί την επόμενη μέρα (αν η διαταραχή είναι σε πρώιμο στάδιο). Για να επιτευχθεί μια μεγαλύτερη επίδραση βότανο που χρησιμοποιείται σε βάμμα. Μπορεί να είναι έτοιμη τον εαυτό σας ή να αγοράσει σε ένα φαρμακείο. Χρησιμοποιούμενη μέθοδος για τη βελτίωση της δραστικότητας καθημερινά. Να πιω βάμμα 25-30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα πριν από το γεύμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος αυξάνει την λίμπιντο, δεν είναι κατάλληλο για χρήση πριν από τον ύπνο, δεδομένου ότι το βότανο έχει την ικανότητα να αυξήσει την αρτηριακή πίεση. Συνταγή μαγειρικής με την έγχυση της αγάπης".

 1. 100 g ginseng ρίζα που επιμένουν σε 0, 5 λίτρα νερό για 4 ώρες.
 2. Στο ποτό πρόσθεσε την κανέλα, το μέλι.
 3. Να πίνεις το ζουμί πρέπει να είναι 1 φορά την ημέρα μετά από το γεύμα σε 100 ml.

Η συνταγή περιλαμβάνει τη χρήση του νερού. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, για την αποτελεσματικότερη αποτέλεσμα, η ρίζα εμποτισμένο σε αλκοόλη.

Τι είναι παραδοσιακές θεραπείες θα βοηθήσουν κάποιον που πάσχει από αποδυναμωθεί δραστικότητα μετά τα 40, τα 45 χρόνια; Πολύ δημοφιλής και δοκιμασμένη θεωρείται μια συνταγή για ένα φάρμακο με βάση το κόκκινο κρασί και αποξηραμένα φρούτα. Η συνταγή είναι ως εξής.

Θεραπείες με βάση το σκόρδο
 1. Δαμάσκηνα, βερίκοκα και σταφίδες (1 κ. σούπας) συνθλίβονται και αναμιγνύεται με ζάχαρη (50 γρ.), μια πρέζα κάρδαμο, γαρύφαλλο, κανέλα.
 2. Το μίγμα χύνεται σε 500 ml κόκκινο κρασί.
 3. Το μέλλον της ιατρικής για να βελτιώσει την ανδρική εξουσία βάλτε στο φούρνο και κατσαρόλα πάνω από χαμηλή φωτιά για 60 λεπτά.

Να πιω το προϊόν πριν από την επαφή. Μετά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου θεραπείας, ο άνθρωπος θα νιώσετε αμέσως την βελτίωση και την αύξηση της ανέγερσης και τα οικεία διαδικασία θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Μπανιέρα με ένα φύλλο δάφνης και μια κομπρέσα πάγου

Για να βελτιώσει την ισχύ και την ενίσχυση της διέγερσης του πέους λαϊκές θεραπείες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο-με βάση το αφέψημα της δάφνης. Για το σκοπό αυτό 100 γρ. φύλλα, ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό. Σημαίνει εγχύεται για 30 λεπτά, στη συνέχεια, προστίθεται στο λουτρό. Απολαύστε τη διαδικασία, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια ώρα.

Θεραπεία της διαταραχής είναι έτσι.

 1. Μπανιέρα για να ενισχύσει την υπερδιέγερση του πρέπει να πάρει 2-3 φορές.
 2. Η διαδικασία γίνεται για μερικές ώρες πριν από την οικειότητα.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα με την σεξουαλική ορμή, η οποία διήρκεσε περισσότερο από ένα έτος.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ χρησιμοποιώντας πάγο; Αυτή δεν είναι η παραδοσιακή μέθοδος για να αποφασίσει ο καθένας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει σε αναμονή.

Έτσι, μερικά παγάκια θα πρέπει να είναι τυλιγμένο σε διάφορα στρώματα του cheesecloth. Η συμπίεση εφαρμόζεται πρώτα στο στήθος, στη συνέχεια, στο λαιμό και στο όσχεο. Σταθώ σε κάθε περιοχή απαραίτητο για 1 λεπτό. Χειρισμός επαναλαμβάνεται 3-5 φορές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πριν από το φύλο. Αυτό θα βοηθήσει να αυξήσει τη στύση σας και να βελτιώσει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Κάνναβη και vintage στιφάδο

Σε χαμηλή δραστικότητα παραδοσιακούς θεραπευτές ισχυρίζονται ότι η κάνναβη έχει μια θετική επίδραση στην αποδυνάμωση της λίμπιντο σε άντρες. Για τη θεραπεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή: 1 κουταλιά της σούπας σπόρους τηγανίζουμε μαζί με το αλάτι. Λαμβάνεται πριν από το φύλο. Ένα τέτοιο φάρμακο θα αυξήσει την ανέγερση και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

Συνταγή σούπα που χρησιμοποιούνται για πολλές γενιές. Παρασκευάζεται σούπα συμβάλλει στη βελτίωση και την ενίσχυση της στύσης. Η συνταγή περιλαμβάνει τα ακόλουθα υλικά (1 μερίδα):

 • Ψιλοκομμένο κοτόπουλο ή μοσχάρι.
 • Το κρεμμύδι.
 • Γογγύλια.
 • 4 φύλλα πικραλίδα.
 • 2 φύλλα τσουκνίδας.
 • Τα καρότα.

Τα προϊόντα που είναι σε μια μικρή κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μετά το βράσιμο για 10-15 λεπτά. Αυτή η μέθοδος θεραπείας επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για την αύξηση της δραστικότητας τακτικά.

Μανιτάρια

Αποτελεσματικά γιατροσόφια για την αύξηση της δραστικότητας είναι αφεψήματα και αφεψήματα από spritz. Πιστεύεται ότι το χειμώνα τα μανιτάρια έχουν μαγικές ιδιότητες (καλοκαίρι spritz στην περίπτωση αυτή, οι ενισχύσεις δεν θα έχει). Που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους οι βιταμίνες και τα μέταλλα βοηθούν στην ενίσχυση του αρσενικού λίμπιντο. Επιπλέον, υπάρχει μια αύξηση στη σεξουαλική επιθυμία, τη βελτίωση στύσεις και τη συνολική σεξουαλική λειτουργία. Για την χρήση της θεραπείας έγχυσης του μανιταριού. Εδώ είναι μια λεπτομερή συνταγή για την ενίσχυση της λίμπιντο.

 1. Θα πρέπει να επιμείνουμε σε αυτή τη συνταγή. 1 κουταλιά της σούπας φρέσκα μανιτάρια γεμισμένα με 100 ml νερό και βράζουμε μέχρι να βράσει.
 2. Να πάρει το φάρμακο για 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα για 14 ημέρες.

Δημοφιλείς συνταγές για την αύξηση της δραστικότητας περιλαμβάνουν εκχυλίσματα μανιταριών, τα οποία παρασκευάζονται με βάση το οινόπνευμα ή καλής ποιότητας βότκα. Σε ένα θερμός θα πρέπει να συμπληρώσετε 2 κουταλιές της σούπας ξηρή σκόνη spritz και την κάλυψη τους με βότκα. Το φάρμακο εγχύεται πάνω από 4 ώρες. Για να το πιεις πρέπει να είναι πριν από τα γεύματα για 1 κουτ για 2 ημέρες.

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση έλλειψη σεξουαλική υπερδιέγερση θεωρούνται χειμώνα μύκητες. Λαϊκές θεραπείες που βασίζονται σε αυτό το προϊόν και τώρα είναι δημοφιλής επειδή η επίδραση που παρουσιάζεται ήδη μετά από μια εβδομάδα της υποδοχής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ανήκει σε λαϊκές θεραπείες για να βελτιώσει τη στύση και να ενισχύσει τη σεξουαλική δραστηριότητα δύσπιστος. Και για καλό λόγο. Σε αντίθεση με την ιατρική θεραπεία, οι μέθοδοι αυτές έχουν σχεδόν καμία ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η χρήση των μη παραδοσιακών μεθόδων πρέπει να είναι σε συμμόρφωση με όλες τις δόσεις. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα.