Μπορώ να αυξήσω το μέλος;

Σύμφωνα με πολλούς σεξολόγους, ένα μεγάλο πέος δεν είναι σε θέση να λύσει όλα τα προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Μετά από όλα, να έχετε ένα μακρύ και χοντρό πέος δεν είναι το μόνο που χρειάζεται ο άνθρωπος. Χρειάζεται, επίσης, να λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις του συντρόφου, για να ακούσετε την άποψή του και να ακολουθήσει αυτό που νιώθει στη διαδικασία του σεξ. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο εξακολουθεί να θεωρείται ανεπαρκές μήκος του φαλλού, η πηγή όλων προβλήματα στις σχέσεις με τις γυναίκες και ως εκ τούτου αναζητούν διαρκώς τρόπους για να το αυξήσετε.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Σε αυτή την περίπτωση, έχουν μια εύλογη ερώτηση, και αν υπάρχουν αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση του πέους και να αλλάξετε ό, τι δίνεται από τη φύση τους, είναι αδύνατη. Απάντηση πήρε επιστήμονες από το Ινστιτούτο έρευνας και της Πολωνίας, η οποία, μαζί με τους εκπροσώπους του Ιατρικού Ινστιτούτου της Ρωσίας διεξάγονται μια σειρά από εργαστηριακά και κλινικά πειράματα με περισσότερους από δύο χιλιάδες άνδρες.

Αναθεώρηση τρόπους για να αυξήσει το πέος και την πραγματική αποτελεσματικότητα

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να μεγαλώσει το πέος:

 • ειδικά παρασκευάσματα *
 • χειρουργική επέμβαση;
 • το υλικό μεθόδους.

Πέος διεύρυνση ιατρικά θεωρείται το πιο δημοφιλές, καθώς θέλει να πάει κάτω από το χειρουργό μαχαίρι ή δαπανήσουν χρήματα για το πέος αντλίες και άλλες συσκευές δεν είναι πάρα πολύ. Λόγω της υψηλής ζήτησης για την "ενίσχυση" ναρκωτικά, οι επιστήμονες του ερευνητικού Ινστιτούτου της Πολωνίας δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητά τους στην πρώτη θέση.

Είναι δυνατόν να αυξήσει τον ντικ ναρκωτικά;

Τώρα για να βρείτε το σωστό εργαλείο που μπορεί να αυξήσει το πέος, δεν είναι τόσο σκληρά όσο πριν από μερικά χρόνια. Το Internet είναι κυριολεκτικά γεμάτη με διάφορες διαφημίσεις, όπου ένας άντρας που προσφέρονται τζελ, κρέμες, σπρέι ή χάπια που βοηθούν, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, να προσθέσετε μερικά επιπλέον ίντσες να σεξουαλικό σώμα σε μόλις 2-3 εβδομάδες. Είναι φθηνά και διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο η ζήτηση τους είναι υψηλότερη από ό, τι άλλες μεθόδους. Ωστόσο, στην πράξη, για να επιτύχει θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε μονάδες.

Ο λόγος που τα φάρμακα για τη διεύρυνση πεών δεν βοηθούν όλοι, έγινε ενεργά στις δραστηριότητες των απατεώνων. Είναι τακτικά εφοδιασμού της αγοράς με προϊόντα απομίμησης, τα οποία όχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα το κοντό πέος, αλλά επίσης μερικές φορές επιβλαβή για την υγεία, προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, δερματίτιδα, φλεγμονή του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή και ούτω καθεξής.

Επίσης οι πιθανότητες για μια θετική επίδραση από το φάρμακο μειώνει:

 • αποτυχία να ακολουθήσετε τις οδηγίες;
 • ακατάλληλη αποθήκευση?
 • η αλλαγή στην δόση στην κάτω πλευρά;
 • πρόωρη διακοπή του μαθήματος από τη χρήση του φαρμάκου;
 • αγνοώντας τις συμβουλές των γιατρών;
 • ο συνδυασμός από ένα φάρμακο με άλλο παρόμοιο, πράγμα που προκαλεί μια χημική αντίδραση ουσίες στη σύνθεση των δύο ταμείων, προκαλώντας την απώλεια των ιδιοτήτων τους.

Η μελέτη έγινε γνωστό ότι η διεύρυνση πεών με φαρμακευτική αγωγή δεν είναι μύθος, αλλά θα πρέπει να ψάξετε πολύ για ένα πρωτότυπο προϊόν, και ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες της που δεν είναι πάντα εφικτό λόγω της ενεργού τρόπου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Οποιαδήποτε απόκλιση από τις κατευθυντήριες γραμμές ή τις αλλαγές στο καθεστώς χρήσης των εργαλείων θα μειώσει την όλη διαδικασία της οικοδόμησης του φαλλού με το μηδέν.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της χειρουργικής παρέμβασης

Για να μάθετε πόσο καλός χειρουργική επέμβαση σε σύγκριση με το φάρμακο, την τεχνική, το ένα δεν χρειάζεται καν διεξαγωγή ειδικών ερευνών. Απλά για να μάθετε πώς η λειτουργία και όλα τα άλλα προβλήματα θα εξαφανιστούν από μόνα τους.

Χειρουργικό διεύρυνση του πέους παρουσιάζεται στο ακόλουθο σχήμα:

 1. Πάνω στο πέος μια μικρή τομή (περίπου 2-3 cm);
 2. Περαιτέρω, εισάγει τα ενθέματα σιλικόνης;
 3. Τεχνητό στοιχείο εκτείνεται το πέος και το αυξάνει σε διάμετρο.
μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι πολλά:

 • Το αποτέλεσμα είναι στιγμιαία. Το πέος κράτος είναι αυξημένη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, και να περιμένεις και τίποτα.
 • Ελάχιστες αντενδείξεις;
 • Καμία παρενέργεια. Το μόνο πράγμα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο ασθενής, αυτή η φλεγμονή ή πύον από την πληγή. Αυτό συμβαίνει λόγω της εισόδου λοίμωξη του τραύματος μέσα από το λάθος του ιατρικού προσωπικού;
 • Διατήρηση μορφής κράτος για μεγάλο χρονικό διάστημα;
 • Ένα σύντομο χρονικό επούλωση των χειρουργικών τραυμάτων;
 • Μεγάλες ουλές ή πολύ ορατή ουλή στη θέση του εμφυτεύματος όχι.

Επιπλέον, το πλεονέκτημα της χειρουργικής επιμήκυνση του κράτους είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει το μέγεθος του πέους. Με τη βοήθεια της προσθετικής στην πραγματικότητα να αυξήσει το κράτος έως 7 ίντσες.

Μειονεκτήματα της προσθετικής

Παρά μια λίστα με τα θετικά χαρακτηριστικά, τη λειτουργία, για επιμήκυνση της φαλλός έχει πολλά μειονεκτήματα, δηλαδή:

 • υλικό σιλικόνης είναι εύθραυστα και σκληρά για το σεξ μπορεί να είναι κατεστραμμένο, οπότε με την "αξιοπρέπεια" πρέπει να πάμε προσεκτικά;
 • το εμφύτευμα είναι παραμορφωμένο και σε 5-6 χρόνια θα πρέπει να αντικατασταθούν και θα κοστίζουν το ίδιο όπως και την πρώτη λειτουργία
 • χειρουργικό πέος διεύρυνση δεν είναι χωρίς αντενδείξεις συγγενή ή επίκτητη κάμψη του πέους, η ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, πολύποδες σε ένα ειδικό κανάλι.

Μύθοι σχετικά με το προσθετικό πέος

Εκπρόσωποι από τις κλινικές όπου η χειρουργική επέμβαση με μια πρόσθεση, να σας πω για τη λειτουργία μόνο με θετικό τρόπο. Θα διαβεβαιώσει τους δυνητικούς πελάτες ότι η διαδικασία είναι ασφαλής, βοηθά τον άνθρωπο να φύγει από την συστολή και να αποκτήσει ένα μεγάλο πέος χωρίς προβλήματα. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τους μύθους σχετικά με την χειρουργική ικανότητα του φαλλού, το οποίο ήταν σε θέση να καταστρέψει τους εμπειρογνώμονες κατά τη διάρκεια της μελέτης:

 • Το αποτέλεσμα της πράξης είναι αναστρέψιμη. Αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Μετά την εμφύτευση του εμφυτεύματος είναι το τέντωμα όλων των ιστών και όταν ανακτάται, το κράτος μοιάζει με ένα μπαλόνι που ήταν ανάρπαστος. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου του σηραγγώδους σώματος θα λάβει το αρχικό του σχήμα και το δέρμα θα είναι αυστηρότεροι, αλλά θα πρέπει να περιμένει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;
 • Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Αυτό είναι επίσης αλήθεια. Η πραγματικότητα είναι ότι κατά τη διαδικασία της επέμβασης, ο άνθρωπος υπό Γενική αναισθησία, κάνει μια μικρή τομή στη βάση του πέους ή στο πέος. Αλλά μετά την ανάκτηση από την αναισθησία, ο ασθενής θα αισθανθεί έντονο πόνο στη βουβωνική χώρα, η οποία θα αφαιρέσει μόνο ισχυρά παυσίπονα;
 • Το εμφύτευμα ρίζας σε 98% των περιπτώσεων. Στην πράξη, αυτές οι τιμές είναι χαμηλότερες. Σχεδόν 27-33% των ανδρών, είναι η απόρριψη της πρόσθεσης. Αυτό οφείλεται στην βιολογική ασυμβατότητα των ζωντανών ιστών και τεχνητό υλικό.
 • Μετά την επέμβαση ο άντρας σας δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Δυστυχώς, μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο, θα αρχίσουν να βιώνουν μια σειρά από μειονεκτήματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι ότι το κράτος θα είναι συνεχώς σε ένα μικρό κράτος, και αυτό θα προκαλέσει δυσκολίες στο σπίτι. Επίσης, η τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης παρεμβαίνει κατά την υπερηχογραφική εξέταση των οργάνων της πυέλου, μερικές φορές αλλάζει και δύσκολη ούρηση.
μέθοδο της διεύρυνσης πέος

Ωστόσο, για να μην πω οι επιστήμονες χειρουργική πέους θεωρείται η πιο αποτελεσματική τεχνική, η οποία επιτρέπει να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος αβίαστα. Ως εκ τούτου, εάν δεν λάβει υπόψη ορισμένες από τις λεπτομέρειες, η εμφύτευση του εμφυτεύματος είναι η σωστή επιλογή, είναι σε θέση να πραγματικά να μακρύνουν το πέος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το υλικό ικανότητα του πέους: μύθος ή πραγματικότητα;

Στα sex shops και καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού που πωλούνται πολλές συσκευές για το τέντωμα του φαλλού στο σπίτι. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

 • διαλυτικά;
 • αντλία κενού.

Διαλυτικά αντιπροσωπεύουν μια δομή που αποτελείται από ένα στοιχείο ώθησης της σύρτης και δύο φορεία. Σπρώχνουν το σύνδεσμο προς την αντίθετη κατεύθυνση από το ηβικό οστό, αναγκάζοντας τον άξονα του πέους είναι σιγά-σιγά να απλώνεται σε μήκος.

Αντλίες κενού, σε αντίθεση με τα διαλυτικά λειτουργεί άψογα διαφορετικά. Αποτελούνται από μια λάμπα που να ταιριάζει πάνω από το πέος, το σωλήνα για την αντλία και τον ανεμιστήρα αέρα. Σε προχωρημένα μοντέλα, η συσκευή έχει συμπληρωθεί με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, το οποίο προκαλεί την πίεση των δικών τους. Ορισμένες συσκευές είναι εξοπλισμένα με ακροφύσια με τη μορφή της ένα κόλπο. Σε αυτή την περίπτωση, η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη διεύρυνση πεών και ο Αυνανισμός, αλλά αυτά τα μοντέλα είναι πολύ ακριβό για πολλούς.

Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί με ένα στόχο – για να τεντώσει το πέος. Ωστόσο, στην περίπτωση των προϊόντων για την αύξηση του πέους εμφανίζεται μόνο σε μήκος. Το πέος είναι τεντωμένο, αλλά γίνεται λεπτή ότι όχι ο καθένας θα ήθελε. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συνιστούν να αγοράσετε το κενό, δεδομένου ότι η πίεση που δημιουργείται κατά τη διαδικασία της άντλησης αέρα από την αντλία προκαλεί η δομή του φαλλού δεν είναι μόνο να παρατείνει, αλλά και να επεκταθεί σε όγκο.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη υλικού τρόπο

Αν συγκρίνετε το υλικό μέθοδος με φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση, τότε είναι σίγουρα καλύτερο από το πρώτο κατώτερη από την τελευταία. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή επέκτασης τελικό αποτέλεσμα να είναι 3-4 cm, και την αντλία κενού κράτη εκτείνεται σε 5 έως 6 cm (ανάλογα με το πόσο συχνά και πόσο καιρό για να το εφαρμόσετε).

Ωστόσο, αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτή η επιλογή είναι πολύ τραυματική. Κατά τη διαδικασία της εκτείνεται το φαλλό, ο άνθρωπος θα αντιμετωπίσει τέτοιες παρενέργειες, όπως:

 • πόνο στη βουβωνική χώρα;
 • μώλωπες στο δέρμα του πέους;
 • δυσάρεστες αισθήσεις όταν αγγίζετε τα κράτη;
 • δυσκολία στην ούρηση;
 • δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή.

Επιπλέον, τα κράτη είναι πιθανό να γίνει μπλε cast και μπορεί να διογκωθεί. Αλλά μην ανησυχείτε, όλα αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα είναι να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα. Σε ένα τσίμπημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ναρκωτικά για την αποκατάσταση του δέρματος και το πρήξιμο.

Τα πλεονεκτήματα του υλικού μεθόδους

Αγοράστε επέκτασης ή κενή αντλία είναι κατάλληλο για εκείνους που δεν είναι έτοιμοι για τη χειρουργική επέμβαση και να είναι απογοητευμένος με τη χρήση των κεφαλαίων για να αυξήσει το πέος. Αυτές οι συσκευές είναι εγγυημένη για να μακρύνει το πέος είναι μια σειρά από πλεονεκτήματα:

 • Λογική τιμή. Τώρα δεν χρειάζεται συνεχώς να δαπανήσουν χρήματα για την αγορά αλοιφές, χάπια ή σπρέι. Μόλις αγόρασα μια ηλεκτρική αντλία ή μια επέκταση θα παρέχει μια διάρκεια ζωής του ιδιοκτήτη της.
 • Το αποτέλεσμα είναι αισθητή σχεδόν αμέσως.
 • Μολυνθεί, σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση;
 • Πλήρης ανωνυμία. Όταν αγοράζετε συσκευές το όνομα του πελάτη θα είναι κρυμμένη και κανείς δεν θα ξέρει γι ' αυτό;
 • Επιτρέπεται να συνδυάζει hardware τεχνική με άλλες μεθόδους για την αύξηση του πέους;
 • Η χρήση της αντλίας κενού ή επέκτασης έχει θετική επίδραση στην δραστικότητα;
 • Η απουσία αντενδείξεων (εκτός από συγγενή ή επίκτητη κάμψη του φαλλού).

Υπάρχουν άλλοι αποτελεσματικοί τρόποι για τη διεύρυνση πεών

Το φόρουμ μπορείτε να συναντήσετε τους χρήστες που λένε τι κράτος είναι δυνατόν να αυξήσει τη βοήθεια της λαϊκής ιατρικής, το εγχειρίδιο των τεχνικών και ασκήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση του σηραγγώδους ιστού και την αύξηση του όγκου.

Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι μέθοδοι είτε να μην δώσει κανένα αποτέλεσμα ή η επίδραση είναι τόσο μικρή που μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την προσεκτική μέτρηση του πέους με το χάρακα.

Στην ιατρική πράξη, δεν είναι σταθερό, κάθε γεγονός της αύξησης του φαλλού, χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το τσάι από βότανα, κρέμες ή μασάζ σε θέση να μεγαλώσει το πέος σας – όχι περισσότερο από ό, τι φαντασία.

πέος διεύρυνση

Έτσι, οι γιατροί προτείνουν να μην πειραματιστείτε με διάφορα αμφιβόλου τρόπους και επιμένουν επί της προσφυγής στο χειρουργό ή την απόκτηση διαλυτικά, αντλίες ή "ενίσχυση" των ναρκωτικών. Ο μόνος τρόπος για να πραγματικά να προσθέσει μερικά εκατοστά σεξουαλική σώμα και δεν είναι επιβλαβή για την υγεία.