Πώς να αυξήσει το πέος;

Μέσο για να αυξήσει το πέος – ένα από τα πιο δημοφιλή ομάδες των εμπορευμάτων στα καταστήματα σεξ. Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι άνδρες και οι θήλεις σύντροφοί τους να συνειδητοποιήσουν ότι, είναι να μην αυξηθεί το πέος, την πληρότητα της σεξουαλική εμπειρία δεν επηρεάζεται με οποιοδήποτε τρόπο. Παρ ' όλα αυτά, είμαστε από τη φύση του την τάση να ανταγωνιστεί και να αντιμετωπίσει μακριά από οτιδήποτε άλλο, και το στερεότυπο ότι τα γεννητικά όργανα εντυπωσιακό μέγεθος, είναι ένα σύμβολο του ανδρισμού και γονιμότητας είναι σταθερά στο υποσυνείδητο.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πώς να αυξήσει το πέος με ασκήσεις;

Στα καταστήματα σεξ μπορείτε να βρείτε το Cd με το συγγραφέα μέθοδοι ασκήσεις που σας δείχνουν πώς να αυξήσει το πέος σε μια εβδομάδα ασκήσεις. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, καμία καινοτομία τεχνικές για το πώς να αυξήσει το πέος, δεν φέρουν.

Όλες οι ασκήσεις για να διευρύνει το πέος βασίζεται στην τεχνική της δέσμευσης και το τέντωμα του πέους. Για να διευρύνει το πέος, το πέος χρησιμεύει για να αγκράφα σφιχτά στη βάση με τον αντίχειρα και το δείκτη σας (όπως το κουμπί OK σημάδι), για να τραβήξει το κεφάλι και κουνάει το χέρι του από τη βάση μέχρι το κεφάλι του πέους. Αυτή είναι μια απλή άσκηση για να διευρύνει το πέος ενθαρρύνονται να επαναλάβετε μερικές δεκάδες φορές κάθε μέρα.

Με την πεποίθηση των συγγραφέων των τεχνικών σε αυτές τις ασκήσεις, να σταματήσει το μήνυμα μεταξύ των σκαφών και ο σπηλαιώδης και το σπογγώδες σώμα του πέους, και η κίνηση των χεριών, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του πέους, το τέντωμα της στυτικής ιστούς, με αποτέλεσμα να αυξήσει το πέος. Στις διαβεβαιώσεις των συγγραφέων, για έξι μήνες, τέτοιες ασκήσεις μπορεί να αυξήσει το πέος για 5-7 δείτε Αυτή τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι ασφαλής, αλλά, δυστυχώς, εντελώς αναποτελεσματική. Πρώτον, προκειμένου να εντελώς τσίμπημα του σηραγγώδους σώματος, θα πρέπει να ασκήσει πίεση υπερβαίνει σημαντικά το όριο του πόνου, και το σηραγγώδες σώμα, αλλά όπως και όλα τα όργανα δεν είναι σε θέση να αυξηθεί σε μέγεθος μετά την ανάπτυξη. (Εξαίρεση: το δέρμα και τους μυς!) Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες να αυξηθεί το πέος με σωματικές ασκήσεις είναι παρόμοια με την επιθυμία ενός ενήλικα να μεγαλώνουν, να κρέμονται από το μπαρ με βάρη στα πόδια του.

Πώς να αυξήσει το πέος με δαχτυλίδια;

Μια ποικιλία από τεχνικές για να αυξήσει το πέος με ασκήσεις αποτελούν ένα ειδικό δαχτυλίδι ─ είναι ένα εύκαμπτο ακροφύσιο ασφυκτικά την βάση του πέους. Συνήθως χρησιμοποιούνται για να αυξήσετε τη διάρκεια της στύσης, αλλά υπάρχουν οπαδοί και χρήση δαχτυλίδια για να διευρύνει το πέος. Αξίζει να θυμηθούμε ότι κατά την κανονική στύση αυξημένη πίεση του αίματος στο σπηλαιώδη σώματα, αλλά δεν λιμνάζει. Η χρήση των δαχτυλιδιών μπορεί να οδηγήσει σε στάσιμη διαδικασίες στο πέος και αγγειακή θρόμβωση, η οποία είναι γεμάτη με προβλήματα υγείας πολύ πιο σοβαρό από τον αριθμό των ίντσες.

Πώς να αυξήσει το πέος χρησιμοποιώντας ένα κενό μασάζ;

Αρκετά κοινό και η μέθοδος για την αύξηση του πέους, χρησιμοποιώντας μια κενή massager. Η αρχή είναι η ίδια: η ροή του αίματος σε συγκεκριμένα όργανα, που τους αναγκάζει να τεντώσει. Andrologists σε ορισμένες περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία δεν συνιστούμε τη χρήση του κενού massagers να βελτιώσει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, αλλά το πέος αυτή η συσκευή είναι άχρηστη.

πέος διεύρυνση.

Εξάλλου, με την υπερβολική βαριά χρήση κενού massager μπορεί να υπάρχουν ρωγμές στην βάλανο που επουλώνονται πολύ δύσκολο. Όταν ορθή προβλέπεται επίπεδο πίεσης και την πιθανή ρήξη των τριχοειδών αγγείων – σε αυτή την περίπτωση, αντί για την αλλαγή μεγέθους ─ αύξηση του πέους, θα αλλάξει μόνο... το χρώμα του είναι μπλε (λόγω αιμορραγιών).

Πώς να αυξήσει το πέος χρησιμοποιώντας το extender;

Τα πιο εμπορεύσιμα και αποτελεσματική μεταξύ των συσκευών για τη διεύρυνση πεών είναι η συσκευή επέκτασης. Η συσκευή φοριέται στο πέος και τον κάνει μια σταθερή δύναμη εφελκυσμού. Φορέστε τη συσκευή κάθε μέρα από τις 9 το πρωί. Μετά από λίγους μήνες, οι παραγωγοί υπόσχονται επιμήκυνση του πέους από 3-4cm και μια αύξηση στον όγκο του 1 cm, Όπως δηλώνεται από τους πωλητές από αυτό το "θαύμα της τεχνολογίας" για να φορέσει το extender για να αυξήσει το πέος συνιστάται και αξιόπιστους γιατρούς-andrologists. Ωστόσο, ξεχνώντας να αναφέρει ότι θα προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μετά από την επέμβαση για να αυξήσει το κράτος, ενώ κοπή τους συνδέσμους όπου το πέος "κρέμεται" στην διαπλοκή των τενόντων στην ηβική περιοχή (παρεμπιπτόντως, αυτή η επιχείρηση στην οποία εκτός εκχύλισμα κρυμμένη στο σώμα το τμήμα του πέους είναι ίσως η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για τη διεύρυνση πέους). Φορώντας τη συσκευή επέκτασης κατά τη μετεγχειρητική περίοδο, είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί ότι οι σύνδεσμοι έχουν αναπτυχθεί μαζί με το σωστό τρόπο.Φυσικά, οι τένοντες έχουν την τάση να τεντώσει κάτω από το φορτίο, και το μακρύ φορώντας το extender θα οδηγήσει σε μια μικρή αύξηση του μήκους του πέους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει σχιστεί από τη φύση του ένα εκατοστό ταλαιπωρία από τη διαρκή φθορά της συσκευής, το τέντωμα του πέους;

Πώς να μεγέθυνση πέους με χάπια, αλοιφές;

Τέλος, μία από τις πιο ριζοσπαστικές επιλογές για να αυξήσει το πέος είναι τοπικά ένδικα μέσα ή τα δισκία με υψηλή περιεκτικότητα σε στεροειδείς ορμόνες. Είναι σαφές ότι αυτά τα φάρμακα, επειδή οι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη χρήση των στεροειδών ορμονών απαγορεύεται και μπορείτε να το αγοράσετε μόνο μέσω σε απευθείας σύνδεση αγορών. Ωστόσο, οι άνδρες αναζητούν, τι μπορεί να έρθει, να διευρύνει το πέος δεν φοβάμαι αυτή την "ανοησία", όπως τα έλκη του στομάχου, την κατάθλιψη και ψύχωση, υπογονιμότητα, αδένωμα προστάτη και κακοήθεις όγκους που σχετίζονται με την κατάχρηση στεροειδών φαρμάκων.Οι πωλητές των ναρκωτικών για την αύξηση του πέους ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα που βασίζονται στο τεστοστερόνης γιατροί χρησιμοποιούν για τη θεραπεία μικροϋπολογιστής-πέος – να σταματήσει την ανάπτυξη του πέους κατά την εφηβεία, λόγω έλλειψης αρσενικών ορμονών του φύλου. Ωστόσο, δεν είναι ντροπή να ξεχνάμε ότι εκτός από το επίπεδο των ορμονών, να αυξήσει το μέγεθος του πέους τους επηρεάζεται από τα γονίδια. Έτσι, αν τα παιδιά μέγεθος του πέους σε έναν ενήλικο αρσενικό που προκαλείται από την έλλειψη των ορμονών κατά τη διάρκεια της εφηβείας, της ορμόνης ενέσεις μπορεί να βοηθήσει να λύσει αυτό το πρόβλημα.

μεγάλο καβλί

Αν το πέος έχει μια φυσιολογική, γενετικά ντετερμινιστική μήκος, στη συνέχεια, χωρίς ορμόνες δεν θα αυξηθεί περισσότερο που ορίζεται από τη φύση του το μέγεθος. Σε μια λέξη – δεν λέει, και το πέος στο πορτ-μπαγκάζ για να ενεργοποιήσετε αυτό δεν θα λειτουργήσει! Ωστόσο, σε ακραίες περιπτώσεις, μπορείτε να διευρύνει το πέος μέσω της χειρουργικής επέμβασης.