Η καλύτερη άσκηση για τη διεύρυνση πέους σε μήκος και πάχος

Το πρόβλημα με ένα μικρό πέος; Μην απελπίζεστε, υπάρχει μια λύση που δεν θα κοστίσει μια δεκάρα και θα σας δώσει μερικά πολύτιμα εκατοστά ως δώρο.

ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Τον ισχυρισμό ότι ακόμα και με ένα μικρό σώμα μπορεί να είναι ένα μεγάλο εραστή, δημοφιλής μεταξύ των γυναικών που δεν θα. Ξεκινήστε να λύσει το πρόβλημά σας.

Είναι πιθανό να ξοδέψουμε χρήματα για τα χάπια, σπρέι, κρέμες και τζελ για το πέος διεύρυνση είναι πρακτικό. Τέτοιες μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές. Τώρα δημοτικότητα αρχίζει να πάρει για τη διεύρυνση πεών με την άσκηση.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British journal of urology International, διαπιστώθηκε ότι το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος και το σχήμα του πέους του συντρόφου τους. Ωστόσο, το 45% των ανδρών πιστεύουν ότι έχουν μικρό και νομίζω πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί (ασκήσεις που περιγράφονται παρακάτω).

Μπορείτε να επισημάνετε τους κύριους λόγους γιατί το αρσενικό μισό τείνει να ενισχύσει την οικονομία:

  • βελτίωση της Γενικής κατάστασης, την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης και ευαισθησία;
  • ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Μεγαλύτερο μέγεθος για πολλούς άνδρες σημαίνει ότι σίγουρα θα είναι πιο σκληρή, καλύτερος στο κρεβάτι, που προσθέτει αυτόματα με την εμπιστοσύνη τους. Οι άνδρες με ένα μικρό κράτος συχνά αποφεύγουν να μιλούν για το σεξ, και άλλα πράγματα που σχετίζονται με το φύλο *
  • δεν υπάρχουν πρότυπα και τους κανόνες του μεγέθους του πέους και είναι ένας από τους λόγους που οι άνδρες θέλουν να αυξήσουν τους. Ως ένας από αυτούς είπε: "είμαι έκπληκτος από το τεράστιο μέγεθος των δονητές στα καταστήματα για ενήλικες, και αποφάσισε να αυξήσει τα κράτη, σύμφωνα με το συμπέρασμα ότι οι γυναίκες, όπως το μεγάλο μέγεθος". Σε ταινίες ενηλίκων πορνό ηθοποιούς, κατά κανόνα, προικισμένη απλόχερα από τη φύση, όπως και από το πάχος και το μήκος. Και αυτό, αναμφίβολα, ωθεί τους άνδρες να αυξήσει;
  • η επιθυμία της διεύρυνσης πέος, μερικές φορές σχετίζεται με την επιθυμία να βελτιώσουν το σώμα σας;
  • την κοινωνική προκατάληψη;

Τα οφέλη της άσκησης για το πέος

Το πέος διεύρυνση μέσω της άσκησης στο σπίτι σας είναι ο ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος, ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Αυτή η μέθοδος είναι η εξάσκηση των μυών για να επεκτείνετε το σπηλαιώδη σώματα.

Κατηγορίες με βάση την μελέτη από Βρετανούς γιατρός Ρίτσαρντ Μπράιαν, το 1970, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής μετά από την επίτευξη της σωστής αποτελέσματα.

Αυτές οι ασκήσεις για το πέος είναι αρκετά αποτελεσματική, και τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από λίγους μήνες της πρακτικής, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές και τις οδηγίες. Αυτό που απομένει τώρα είναι να καθορίσει ποιες ενέργειες μπορείτε να αυξήσετε το κράτος, επειδή καθένα από αυτά έχει ως στόχο την επίλυση διαφόρων εργασιών.

Αρχική ασκήσεις για την αύξηση του κράτους, τα τελευταία χρόνια, κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των μεθόδων χωρίς επενδύσεις, αλλά επένδυση του χρόνου σας. Αυτή η μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια, αλλά μόνο στην εποχή μας, είναι δυνατόν να εκτιμηθεί κατά πόσον κατάρτιση σχετικά με τη λειτουργικότητα και τη διεύρυνση πεών στο τέλος. Σύγχρονες ιατρικές δοκιμές έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα αυτών των ασκήσεων.

Αύξηση με μασάζ γρήγορη, αποτελεσματική και προσιτή σε όλους. Έτσι, αν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο-αυτή η μέθοδος σας ταιριάζει.

ασκήσεις διεύρυνσης πεών στο σπίτι
Ότι η εκπαίδευση έχει γίνει καλή και ορατά αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήσει όλους τους κανόνες διαδικασιών.

Συμβουλές πριν ξεκινήσετε

  • Συμβουλή # 1 — να προσπαθήσει να κρατήσει τον εαυτό σας στην ίδια φυσική μορφή. Πίνετε τακτικά νερό, να τρώτε καλά, αποφύγετε τα βαριά και τηγανισμένα τρόφιμα.
  • Συμβουλή # 2 — μερικές φορές μπορείτε να μασάζ στους όρχεις. Δίνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.
  • Συμβουλή # 3 — να καθαρίσει το κεφάλι σου από έγνοιες. Το στρες μπορεί να είναι ένας δολοφόνος της σεξουαλικής επιθυμίας.
  • Συμβουλή # 4 — δεν προσπαθούν να μιμηθούν και να είναι οι ηθοποιοί από τις ταινίες ενηλίκων. Να θυμάστε — είναι έμπειροι άνθρωποι να έχουν σεξουαλική επαφή για αρκετές ώρες την ημέρα. Προκειμένου να επιτευχθεί οργασμός, μια γυναίκα χρειάζεται μόνο 12 λεπτά, όλα εξαρτώνται από τα προκαταρκτικά. Η μέση διάρκεια του σεξ είναι περίπου 3-7 λεπτά, έτσι δεν θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της πορνοστάρ.

Οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές

Ασκήσεις για το πέος διεύρυνση πρέπει να γίνει με μερική στύση. Η στύση σας θα πρέπει να είναι πλήρης.

Ένα αποδυναμωμένο πέος είναι γεμάτη με αρκετό αίμα, ώστε τα μαθήματα να μην φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, το πέος πρέπει πρώτα να ζεσταθεί.

Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για ζεστό μπάνιο ή το ντους, αλλά μπορεί να είναι αρκετά κομμάτι ύφασμα, εμποτισμένο σε ζεστό νερό. Αμέσως μετά τη θέρμανση αρχίζει η κατάρτιση.

Να αυξήσει το μήκος της — "τέντωμα"

Το πέος δεν θα πρέπει να κρυώσει, έτσι ώστε τα βήματα πρέπει να εκτελούνται γρήγορα. Όχι σε πλήρη όρθια κατάσταση, είναι καλύτερα να επικεντρωθεί στην παλιά συγκάτοικο, αλλά να μην το σκέφτομαι σέξι κορίτσια.

Αυτή η άσκηση για την αύξηση του μήκους των κρατών τέντωμα. Θα πρέπει να πάρετε στο κεφάλι ή κάτω και τραβήξτε το σώμα του μπροστά του. Κρατήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε και δώστε του λίγη ξεκούραση. Στη συνέχεια, και πάλι, αλλά αυτή τη φορά προς τα δεξιά. Και πάλι, κρατήστε για 15 δευτερόλεπτα και την απελευθέρωση. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είναι προς τα αριστερά. Και έτσι ο κύκλος.

Συμβουλές για το τέντωμα: μην τραβάτε πάρα πολύ σκληρά, καθώς είναι πιθανό να τραυματιστεί. Κατά τη διάρκεια τάξεις μέλος μπορεί να γίνονται μαλάξεις για να διατηρηθεί η ροή του αίματος στο κεφάλι. Αν αισθάνεστε ένταση, χωρίς πόνο-αυτό σημαίνει ότι οι ενέργειες που εκτελούνται σωστά.

Για να αυξήσει το πάχος

Αυτή την άσκηση για να αυξήσει το πάχος και τη σκληρότητα του πέους. Θα πρέπει να τρέξει σε μερική στύση, και μετά το τζελ λίπανσης λιπαντικό (γράσο). Όταν αυτή η χειραγώγηση του σηραγγώδους μοσχάρι διατηρούν περισσότερο αίμα, αυξάνοντας έτσι τον όγκο σωμάτων. Το ζέσταμα το πέος παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο: χρησιμοποιώντας την μπανιέρα ή ζεστές κομπρέσες.

Θα πρέπει να πάρετε το πέος στη ρίζα, έσφιγγα τον αντίχειρα και το δείκτη του χεριού, σχηματίζοντας το γράμμα "O". Αυτό το "δαχτυλίδι" είναι απαραίτητο να τρίψει το πέος από τη ρίζα μέχρι την άκρη για 10-15 λεπτά. Μετά από αυτή την ώρα θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική θέση των δακτύλων στη βάση του σώματος. Το άλλο χέρι για να κάνει την ίδια ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι να επιτευχθεί μέσα σε λίγους μήνες πρακτικής.

Για το πετσάκι

ασκήσεις διεύρυνσης πεών αποτέλεσμα

Για αυτή την τεχνική δεν χρειάζεται να λαδώσουμε τα χέρια σας και ένα μέλος, και για το σχηματισμό του ένα όμορφο και πυκνό ακροποσθία. Για να φέρει το πέος σε στύση. Με το ένα χέρι, κρατήστε σταθερά τη βάση με το άλλο χέρι το μέγιστο τράβηγμα του δέρματος προς την πλευρά του κεφαλιού.

Μόλις αισθανθείτε ότι το δέρμα είναι τεντωμένο, προσπαθούν να διατηρούν σε αυτή τη θέση μέχρι η υποχώρηση της στύσης. Φέρει πάλι το κράτος σε μια διεγερμένη κατάσταση και επαναλάβετε τη διαδικασία. Το κάνω καθημερινά για 10 λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με την υγεία. Η πλέον να τεντώσει, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε τα αποτελέσματα. Αυτή η άσκηση στην ποιότητα και την απόδοση, θα κάνει ένα κράτος πλέον.

Κάθισε στην άκρη του καθίσματος (έτσι ώστε το πέος κρέμεται προς τα κάτω). Μασάζ στο πέος μέχρι στύση. Στη συνέχεια, βάλτε μια πετσέτα. Αν θέλετε να αυξήσετε το φορτίο-αρκετά για να υγράνετε πετσέτα στο νερό. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εκτελείται για 5 δευτερόλεπτα, 20 φορές στη σειρά.

Kegel Άσκηση

Kegel άσκηση για τη διεύρυνση πεών ήταν αρχικά εφευρέθηκε το 1948, ο Αμερικανός γυναικολόγος Δρ Kegel ειδικά για τις γυναίκες που γέννησε και είχε προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι οι ενέργειες αυτές έχουν θετική επίδραση στα αρσενικά γεννητικά όργανα και τη σεξουαλική πράξη. Δεν είναι αρκετά, με στόχο την αύξηση κράτος, αλλά επηρεάζουν σημαντικά τη στυτική λειτουργία.

Οι ασκήσεις Kegel είναι η λήψη του μυ PC. Για να την βρούμε, δεν είναι δύσκολο. Την επόμενη φορά που θα ουρήσει, να προσπαθήσει να το σταματήσει, το μυ με το οποίο κάνατε είναι LK. Την πρώτη φορά ενδέχεται να μην είναι δυνατή. Μην απελπίζεστε, αυτό σημαίνει ότι ο μυς δεν είναι ακόμη αρκετά ισχυρή. Τρένο κάθε μέρα 2-3 φορές, το τέντωμα για 10 δευτερόλεπτα.

Αυτή η άσκηση θα βελτιώσει τη στύση σας, κάνει το πέος σας πιο υγιή, πιο σταθερή, μέτρια αύξηση και να σας δώσει περισσότερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ναι, αυτό είναι ακριβώς ό, τι νομίζετε. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά με τη βοήθεια της άσκησης, το πέος καλά εξοπλισμένο με αίμα, η οποία είναι ευεργετική για την ανδρική δύναμη.

Με τακτική άσκηση μπορεί να αυξήσει ελαφρώς.

Γυρίστε το πέος είναι απαραίτητη για 30 δευτερόλεπτα και στις δύο κατευθύνσεις. Επαναλάβετε 5 φορές. Αρκετά απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο.

Η αποτελεσματικότητα των μεθόδων που περιγράφονται

Πριν από τη διαδικασία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε τι ενέργειες πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε το κράτος, εξαρτάται άμεσα από την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.

Ασκήσεις τείνουν να είναι η πιο ασφαλής μέθοδος. Ωστόσο, η ανυπομονησία και οι προσπάθειες για να επιταχύνει το αποτέλεσμα συχνά να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες.

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, το αποτέλεσμα δεν εμφανίζεται σε 5 λεπτά.

Μετά το πείραμα, το 2001, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν στο διεθνές περιοδικό "ImpotenceResearch", η τακτική άσκηση πραγματικά να βοηθήσει να επιτύχουμε αποτελέσματα. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη που ασκείται προπόνηση για 4 μήνες, αυξήθηκε το πλεονέκτημα από περίπου 1.8 cm

Πιθανές παρενέργειες

Το κύριο πρόβλημα με λάθος ασκήσεις — είναι αδύνατο να προσδιοριστεί το βέλτιστο επίπεδο της στύσης.

Όταν τα πρώτα μαθήματα, μπορεί να συμβεί ότι ο άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος στο 90-100%.

Σε αυτό το στάδιο, η κατάρτιση πρέπει να σταματήσει, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο πέος, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Θα πρέπει να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου η στύση υποχωρεί στο επίπεδο των 50-75%.

Πολύ αδύναμη στύση δεν είναι επίσης αποδεκτό. Για σένα, δεν είναι σε κίνδυνο, αλλά η αποδοτικότητα, επίσης, δεν περιμένουν.

Πόνος κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να νιώθω κάπως μουδιασμένη. Σε μια ώρα θα πρέπει να εξαφανιστούν. Ο πόνος είναι ένα σημάδι ότι η δράση δεν έχει εκτελεστεί σωστά.
ασκήσεις διεύρυνσης πεών τέντωμα

Σε περίπτωση μη προσήκουσας εκτέλεσης, το κράτος μπορεί να λάβει τη μορφή της ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση στο πέος άνισα. Αυτό είναι ένα πολύ "ευαίσθητο" οργάνων και κάθε λάθος κίνηση μπορεί να αλλάξει το σχήμα του. Ευτυχώς, αυτή τη φορά μπορεί να διορθωθεί.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκτελέσετε όλες τις λειτουργίες με ένα λιπαντικό, γιατί αν είναι να γίνεται με στεγνά χέρια, και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, φαγούρα και δυσάρεστες αισθήσεις.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Είναι μια φυσική μέθοδος του πέους διεύρυνση δεν απαιτεί επιπλέον επενδύσεις, μετά την ανάγνωση του άρθρου, Θα πρέπει να σχηματίσουν μια πλήρη κατανόηση του τι ασκήσεις να διευρύνει το πέος.

Αυτοί δεν επηρεάζουν μόνο το μήκος και το πάχος, αλλά επίσης να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργικότητα του σώματος.

Από ελλείψεις θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ασκήσεις πάρει πολύ χρόνο (περίπου 1 ώρα ανά ημέρα). Πλημμελή εκτέλεση μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς του πέους.

Είναι μια δοκιμασμένη, ασφαλή και φυσικό τρόπο για να διευρύνει το πέος.