Πώς να αυξήσει τα κράτη με σόδα

Το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος για την επίλυση αυτό το λεπτό τα προβλήματα των ανδρών. Χειρουργική επέμβαση αξιόπιστα και διασφαλίζει ότι το σεξουαλικό όργανο θα είναι περισσότερα, αλλά δεν είναι κάθε άνθρωπος είναι έτοιμος να πάει κάτω από το μαχαίρι, και δεν έχουν όλοι τα χρήματα για αυτό. Η χρήση της σόδας είναι πολύ πιο προσιτό και, συνεπώς, πιο δημοφιλής. Αν το αποτέλεσμα είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο, που χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος για τον εαυτό σας, ικανοποιημένοι. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκουν αυτή τη μέθοδο αναποτελεσματική και μη ασφαλή και ακόμη και επικίνδυνη.

Μερικές δημοφιλείς μεθόδους της διεύρυνσης πέος

η διεύρυνση πεών με τη βοήθεια της σόδας

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε τα κράτη: χειρουργική επέμβαση, συμπληρώματα διατροφής, κρέμες, αντλίες κενού και βάρη, μπορεί να βλάψει την υγεία των ανδρών. Επιπλέον, το πέος διεύρυνση συνιστάται μασάζ, και την παραδοσιακή ιατρική παραμένει στο περιθώριο.

Μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους διεύρυνσης πεών, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από την αρχαιότητα είναι η χρήση της μαγειρικής σόδας. Η μέθοδος αυτή μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες μεθόδους, όπως μασάζ. Ένα άλλο πλεονέκτημα της σόδας είναι τα συγκριτικά της ασφάλειας, σε αντίθεση με πολλές κρέμες με αμφίβολη σύνθεση. Μετά την επέμβαση υπάρχει κίνδυνος ότι ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει πλήρως σεξουαλικά. Τα βάρη είναι μη ασφαλές, διότι μπορεί να βλάψει το πέος.

Εφαρμογές σόδα

Μαγειρική σόδα, ή όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι μια λευκή σκόνη. Έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στο μαγείρεμα, τον καθαρισμό και τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Η σόδα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τσίχλα σε γυναίκες, αλλά για άντρες σημαντικό είναι άλλη μια εφαρμογή αυτό το προϊόν.

Πριν από τη μελέτη πώς να αυξήσει το πέος με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα, θα πρέπει να αποφασίσετε αν το χρειάζεστε. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η σεξουαλική ικανοποίηση για τις γυναίκες μεγάλο πέος δεν είναι απαραίτητο — ο εξοπλισμός είναι σημαντικό. Αλλά αν ο άνθρωπος τόλμησε να λάβει τέτοια δραστικά μέτρα, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με το πιο απλό, πιο προσιτό και σχετικά φυσική μέθοδος όπως η εφαρμογή σόδα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για τη διεύρυνση πεών

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, που σχεδόν ο καθένας έχει στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε το μπάνιο για το πέος. Θα συμβάλει στην σταθερότητα του πέους. Να κάνει το μπάνιο του, θα χρειαστείτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα Φλιτζάνι ζεστό νερό. Να πάρει το λουτρό είναι απαραίτητο τουλάχιστον 15 λεπτά. Αυτή η διαδικασία συνιστάται να κάνετε μια ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Πολλοί άνδρες σε κριτικές είπε ότι το αποτέλεσμα μετά την χρήση αυτής της μεθόδου αδύνατη. Αλλά σχεδόν όλοι σημειωθεί ότι ακόμη και αν μια αύξηση του πέους, την ελαστικότητα αυξήθηκε σημαντικά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα ως ένα scrub. Θα πρέπει πρώτα να υγρανθεί το πέος και, στη συνέχεια, με απαλές κινήσεις ΤΡΊΨΤΕ το με μαγειρική σόδα σε όλο του το μήκος. Το αποτέλεσμα αυτών των χειρισμών, το αίμα αρχίζει να ρέει στο πέος. Αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη την αρνητική πλευρά αυτής της μεθόδου. Σόδα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και κάψιμο του πέους. Θα πρέπει να εφαρμόσει, πολύ προσεκτικά. Παρά το γεγονός ότι τα σωματίδια διττανθρακικού νατρίου είναι πολύ μικρά, μπορούν να βλάψουν πολύ λεπτό και ευαίσθητο δέρμα του πέους και προκαλούν πόνο. Τρίψτε μαγειρική σόδα αυξάνει την ανέγερση και, τουλάχιστον ελαφρώς, αλλά δεν αυξήσει το σεξουαλικό όργανο. Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σόδα με το γάλα, αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσει τη γενική υγεία.

Δεν είναι τόσο δημοφιλής, αλλά επίσης αποτελεσματική μέθοδο με σόδα για τη διεύρυνση πεών είναι η χρήση της κομπρέσες. Σόδα εξαπλωθεί σε ένα καθαρό πανί (μπορεί να είναι ένα επίδεσμο, διπλωμένο σε πολλά επίπεδα), εμποτισμένο λίγο και να εφαρμόζονται στο σώμα. Αφήστε την κομπρέσα για 15-20 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο.

Μην εκθέτετε μαγειρική σόδα για την βάλανο του πέους, έτσι ώστε να μην τραυματίσει!

Περίπου δύο μήνες χρήσης σόδα πέος να αυξήσει το μέγεθος του περίπου ένα εκατοστό, και σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από το σώμα και τη σωματική διάπλαση των ανθρώπων.

σόδα για τη διεύρυνση πεών

Μην ξεχνάτε ότι η χρήση μαγειρική σόδα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Μετά τη διαδικασία είναι απαραίτητο να πλύνετε το πέος με χλιαρό νερό χωρίς σαπούνι.

Αντενδείξεις για τη χρήση της σόδας

Τυχόν σημαντικές αντενδείξεις είναι σχεδόν εκεί, αλλά οι προφυλάξεις δεν πρέπει να ξεχάσει. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης του προϊόντος, ακολουθήστε σύνολο δοσολογία, μασάζ και απολέπιση κάνει μόνο με καθαρά χέρια. Αυτά τα απλά μέτρα, θα σας προστατεύσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Μην ανησυχείτε αν μετά την πρώτη εφαρμογή της σόδας δεν έχει καμία επίδραση. Προκειμένου να είναι εμφανές αποτέλεσμα, η σόδα θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά για δύο έως τέσσερις μήνες. Είναι σκληρή δουλειά που απαιτεί τεράστια επιμονή και αποφασιστικότητα.

Αύξηση μαγειρική σόδα μπορεί να μην ταιριάζει σε εκείνους τους άνδρες που έχουν ατομική δυσανεξία σε διττανθρακικό νάτριο. Ως εκ τούτου, εάν υπάρχει οποιαδήποτε δυσφορία ή μη φυσιολογική αντίδραση που προκύπτει από την εφαρμογή του μαγειρική σόδα, είναι καλύτερα να επιλέξετε μια άλλη μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Αλλιώς, μπορείτε όχι μόνο να βελτιώσετε την εμφάνιση του πέους σας, αλλά και σε προβλήματα υγείας.

Αν ένας άνθρωπος δεν είναι αρκετά μεγάλο πέος, μπορεί να χάσουν την εμπιστοσύνη τους, να γίνει κατάθλιψη και χάνουν το ενδιαφέρον τους στη σεξουαλική ζωή, φοβούμενος ότι η οικειότητα με τον ερωτικό σύντροφο, δεν παραδώσει την ευχαρίστηση τελευταία. Οι άνδρες πρέπει να αισθάνονται εμπιστοσύνη στο κρεβάτι, ξέρει πλήρως. Η χρήση μαγειρική σόδα μπορεί να λύσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Αλλά για να πούμε ότι το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα πραγματικά δεν μπορεί να είναι αξίζει τον κόπο δεδομένου ότι τα σχόλια είναι μικτή. Μία κατηγορία ανδρών μετά τη χρήση σόδα ισχυρίστηκε ότι το πέος έχει πραγματικά αλλάξει σε μέγεθος, αλλά η άλλη κατηγορία είναι επέμεινε ότι η δράση της σόδας είναι μηδέν.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ρωτώντας πώς να αυξήσει τα κράτη χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα θα πρέπει να αναζητήσουν τη συμβουλή του γιατρού.

Βίντεο αναθεώρηση της μεθόδου για τη διεύρυνση πεών με μαγειρική σόδα, χωρίς να βλάπτουν την υγεία σας

Η χρήση της σόδας

Όταν οι άντρες είναι παρόντες, προβλήματα με το μέγεθος του πέους, είναι να αρχίσει να ψάχνει για μια λύση και σκόνταψε σε σόδα, αμέσως αναρωτιέστε πώς να αυξήσει τα κράτη χρησιμοποιώντας σόδα — αυτό είναι απολύτως λάθος. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο, θα πρέπει να μελετήσει το πώς επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα, αν αυτό δεν γίνει, μπορεί να επιδεινώσει μόνο την κατάσταση.

Στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, που θα είναι ένας ξένος για να μαγειρική σόδα, αλλά όχι ο καθένας ξέρει για την ικανότητά της να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο, ή να καταστείλει το φούσκωμα και την καούρα.

Πώς η σόδα, το αρσενικό μέλος

Η σόδα δεν είναι σε θέση άμεσα να επηρεάσει το ανδρικό πέος, και να αυξήσουν έτσι. Λειτουργεί σε έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο — δεν εισέρχεται στο σώμα των ανδρών και βελτιώνει το αίμα. Αν μαζί με τη χρήση μαγειρικής σόδας για να εκτελέσετε μια σειρά από ασκήσεις στο πέος, σταδιακά θα αυξηθεί σε μέγεθος. Πέος διεύρυνση είναι έτσι — κατά τη διάρκεια ειδικές ασκήσεις για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους ενός συγκεκριμένου αίμα μπορεί να ρέει μέσα από όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του πέους, την τόνωση της ανάπτυξης.

Προκειμένου η διαδικασία της διεύρυνσης πεών μαγειρική σόδα (στο στάδιο της άσκησης) δεν σχηματίζονται θρόμβοι, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μασάζ.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν μπορούν να εξαχθούν, χωρίς τη χρήση επιπλέον ασκήσεις και μασάζ μαγειρική σόδα δεν επηρεάζει την κατάσταση του πέους.

Σχετικά με τις απόψεις των ιατρών η σόδα αυξήσει το πέος ομόφωνα να πω όχι. Αλλά η επιρροή της σόδας στο γαστρεντερικό σωλήνα είναι η πιο άμεση και πιο φιλελεύθερη. Έτσι, πριν από σας αναρωτιούνται πώς να αυξήσει το πέος σόδα σκέψου ποια είναι τα προβλήματα με το στομάχι και τα έντερα δίνει.

Μέθοδοι εφαρμογής σόδα

συνταγές με μαγειρική σόδα

Η πιο κοινή παραλλαγή του πώς να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για τη διεύρυνση πεών είναι τα λουτρά. Επηρεάζουν το πέος έχει γίνει πιο ελαστική. Ο ευκολότερος συνταγή για την κατασκευή λουτρών είναι να διαλύονται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

Στη συνέχεια, το σεξουαλικό όργανο είναι τοποθετημένο στην έτοιμη μπάνιο για 15 λεπτά. Συνιστάται η χρήση αυτών των δίσκων για 40-60 λεπτά πριν από το φύλο. Πολλοί άνδρες, μετά τη χρήση τα λουτρά ήταν πραγματικά πεπεισμένοι ότι η μαγειρική σόδα βοηθά να αυξήσει το κράτος, αλλά, δυστυχώς, η επίδραση είναι μικρή, και την ανάπτυξη των περισσότερων από 2 cm παρατηρήθηκε. Αλλά τα αρσενικά δεν ήταν αναστατωμένος, στην πραγματικότητα, την αύξηση της ελαστικότητας του κράτους είναι επίσης ένα επίτευγμα.

Προηγμένη μέθοδος για τη διεύρυνση πεών

Μια δημοφιλής συνταγή πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα στο σπίτι είναι ένα scrub. Για να δημιουργήσετε ένα scrub, συνιστάται να το αρχικά υγρό το κράτος σε όλο το μήκος της και, στη συνέχεια, κινήσεις μασάζ ΤΡΊΨΤΕ το διττανθρακικό νάτριο (σόδα), επίσης σε όλο το μήκος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών αυτή τη συνταγή που αλλάζει το μέγεθος του πέους προωθεί μια βιασύνη στο πέος του αίματος.

Αλλά αυτή τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα υπάρχουν μια σειρά από μειονεκτήματα. Μερικοί άνδρες μου είπε ότι μετά τη χρήση του scrub στην περιοχή του πέους, άρχισε να καίγεται και, στη συνέχεια, ερεθισμό. Έτσι, όταν πάρει μια συνταγή για το πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα, σκεφτείτε προσεκτικά αν θα πρέπει αυτές τις επιπτώσεις.

Αλλά αν μπορείτε να προσθέσετε ένα scrub πρόσθετα στοιχεία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς συνέπειες για το πέος. Οι πιο συνηθισμένες πρόσθετες συστατικό είναι το μέλι. Για να αυξήσει τα με τη σόδα και το μέλι, ανακατεύουμε σε μια αναλογία 1:1, και στη συνέχεια να εφαρμόσει το πέος και ΤΡΊΨΤΕ κινήσεις μασάζ.

Ο χρήστης θα πρέπει να δώσουν προσοχή προς τα μέσα για να αυξήσει τα powerlife που διεύρυνσης πεών και την ισχύ που θα συμβεί για στιγμές.

Το μέγεθος του πέους για τους άνδρες και του μαστού για τις γυναίκες, είναι ένα ερώτημα το οποίο πολύ συχνά είναι στην πρώτη θέση. Σήμερα υπάρχουν πολλά φάρμακα (τζελ, κρέμες, αλοιφές, Συμπληρώματα διατροφής) για να αλλάξετε το μέγεθος του ανδρισμού. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των χειρουργικών μεθόδων. Αλλά πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο στρέφονται όλο και περισσότερο στην παραδοσιακή ιατρική.

Τελευταία, όλο και πιο δημοφιλής μέθοδος του πέους διεύρυνση σόδα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την εφαρμογή του προϊόντος για να αλλάξετε το μέγεθος του οργάνου. Η σκόνη που χρησιμοποιείται για την κατάποση, για μπάνια, κομπρέσες και μασάζ. Μπορώ να αυξήσω το πέος, το πέος), με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα και τι αποτέλεσμα να περιμένουμε; Τι σημαίνει αυτό;

Είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος μαγειρική σόδα;

Όξινο ανθρακικό νάτριο είναι γνωστό σε όλους, κυρίως ως προϊόν διατροφής, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην μαγειρική για διάλυση της δοκιμής. Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς (ως αντισηπτικό και ως ειδικός πράκτορας στην καντιντίασης, καθώς και να μειώσουν γρήγορα την οξύτητα του στομάχου).

Νάτριο ήταν ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και οι κάτοικοι της Αρχαίας Αιγύπτου που χρησιμοποιείται η σκόνη για τη μουμιοποίηση των νεκρών σωμάτων. Άλλες χρήσιμες ιδιότητες το προϊόν δεν είναι ακόμα γνωστό. Σε επιστημονικό επίπεδο, που μελετήθηκαν μόνο το 18ο αιώνα.

Εκτός από τη διεύρυνση πεών με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα για την ενίσχυση του ανδρικού σώματος. Το εργαλείο δουλεύει σε τέτοιες κατευθύνσεις:

  • Εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθαρίζει τα γεννητικά όργανα.
  • Προωθεί την παραγωγή της τεστοστερόνης.
  • Εμφανίζει το σώμα των τοξινών και των τοξικών ουσιών.
  • Βοηθά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της προστατίτιδας.
  • Αναστέλλει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα

Αλλά οι άνδρες που έχουν αποφασίσει να διεύρυνσης πεών μαγειρική σόδα, να έχετε κατά νου ότι η έντονη και ταχεία θα είναι το αποτέλεσμα. Χρειάζεται υπομονή, τα πρώτα αποτελέσματα (2-4 cm) θα είναι ορατό μόνο μετά από λίγους μήνες, ή ακόμα και έξι μήνες. Οι ειδικοί λένε ότι είναι μια καλή ένδειξη για να αυξήσουν γρήγορα το σώμα μπορεί να γίνει μόνο με πλαστική επέμβαση.

Πώς η μαγειρική σόδα βοηθά να αυξήσει το μέλος;

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται – είναι αλήθεια ότι η σόδα αυξάνει το πέος; Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, είναι απαραίτητο να εξετάσει λεπτομερώς τα κύρια τοποθεσία διττανθρακικού νατρίου είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος. Μόλις στο εσωτερικό, επίσης, το εργαλείο του αραιώνει το αίμα, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, κάνει τη ροή του αίματος. Το νάτριο έχει άμεσο αντίκτυπο στην αύξηση του πέους, η μαγειρική σόδα αυξάνει το μέγεθος του κράτους με την ικανότητά της να ενισχύσει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Θα αυξηθεί εάν το κράτος είναι η μαγειρική σόδα, αν εφαρμόζεται τοπικά; Η σκόνη, όταν εφαρμόζεται στο πέος θα προωθήσει την έντονη ροή του αίματος σε αυτό. Εξαιτίας αυτού, όλα τα στυτικής ιστούς θα επεκταθεί και σε στύση θα είναι η πιο πλήρης και διαρκής, και το σεξουαλικό όργανο θα αυξηθεί.

Μήπως σόδα αυξάνει το κράτος, αν το μέγεθός του είναι πολύ μικρό; Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση, το εργαλείο δεν θα βοηθήσει, γιατί αν το μήκος του πέους σε στύση είναι μικρότερο από δέκα εκατοστά, θεωρείται μια σοβαρή παθολογία που μπορεί να είναι μόνο σε ιατρικές εγκαταστάσεις.