Το μέγεθος του πέους

Το μέγεθος του πέους - τα χαρακτηριστικά του μεγέθους του πέους, συμπεριλαμβανομένης της το μήκος και το πάχος σε ηρεμία και σε στύση. Το μέγεθος του πέους μετράει για να διεξάγει μια κανονική σεξουαλική ζωή, αλλά και για την αίσθηση του ανθρώπου είναι δική του χρησιμότητα. Η λειτουργία του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού δυνατότητα μέγεθος του πέους συνήθως δεν επηρεάζεται. Ωστόσο, πολλοί άνδρες τείνουν να υποτιμούν το μέγεθος της τα γεννητικά τους όργανα και συχνά καταφεύγουν σε πράξεις για να αυξήσει το μέγεθος του πέους χωρίς επαρκείς λόγους. Οι άντρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους φαίνεται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Γενικές πληροφορίες

πέος διεύρυνση.

Σε στύση πέος κανονικό μέγεθος μπορεί να κυμαίνεται από 12 έως 18 cm, με πάχος 3-3,5 εκατοστά Σε χαλαρή κατάσταση, το μήκος του πέους είναι μεταβλητή από τις 7 έως τις 10 cm Εάν το μήκος πέους σε στύση κάτω από 9.5 cm, είναι να μιλάμε για ένα μικρό πέος, όταν το μήκος του πέους σε λιγότερο από 8 cm μικρο πέος. Το μέσο μέγεθος του πέους διαφέρουν μεταξύ μελών διαφορετικών φυλών: ιδιοκτήτες μικρών πέη το μέγεθος είναι της Ασίας, η μεγαλύτερη είναι Αφρο – Αμερικανός.

Η πρώτη ορατή αύξηση του πέους στα αγόρια παρουσιάζεται στην ηλικία των 12-13 ετών. Η ταχεία ανάπτυξη του πέους διαρκεί ουσιαστικά για 3 χρόνια, και μέχρι το τέλος της εφηβείας (17-18 ετών), το πέος μπορεί να αυξηθεί, αλλά όχι σημαντικά. Στην παύση της περιόδου είναι η μείωση του πέους που σχετίζεται με τη μείωση του αριθμού των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οι αλλαγές στη διαμόρφωση του μόρια κολλαγόνου στους ιστούς.

Η μεταβλητότητα του μεγέθους του πέους

Το μέσο μέγεθος του πέους σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Έτσι, το μέγεθος του πέους λιγότερο ο κανόνας, η δυνατότητα για μια πλήρη σεξουαλική ζωή σχεδόν απρόσιτο, ωστόσο, και οι διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από το φυσιολογικό, να θέσει υπό αμφισβήτηση τη δυνατότητα της πλήρης σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με την εγκυκλοπαιδική δεδομένων και το μήκος από ένα μεγάλο πέος είναι 30 εκατοστά και η διάμετρός του φτάνει τα 15-18 cm

Το μέγεθος του πέους σε κατάσταση ηρεμίας είναι επίσης μεταβλητός και εξαρτάται από τον βαθμό πλήρωσης με αίμα σπηλαιώδη σώματα, τα οποία αποτελούν το σπογγώδη ιστό που παρουσιάζει τον εαυτό της με ένα πυκνό δίκτυο αιμοφόρων αγγείων. Τα σκάφη του αίματος από τα σηραγγώδη σώματα ανταποκριθεί σε τυχόν σωματικές επιπτώσεις κατά τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα αγγεία του σώματος. Αυτό είναι, με τη μείωση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος, θα συρρικνωθεί, και ως εκ τούτου το μέγεθος του πέους του είναι μειωμένη, μειώνοντας τη ροή του αίματος. Περίπου το ίδιο αποτέλεσμα παρατηρείται με την απελευθέρωση της αδρεναλίνης στο αίμα ή η ξαφνική πίεση. Αυτό είναι το μέγεθος του πέους σε στύση και το μέγεθός του να ξεκουραστεί σε καμία περίπτωση αλληλένδετα.

Αν και υπάρχουν ιατρικά δεδομένα σχετικά με το μέσο μέγεθος του πέους για τα άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων, κάθε άνθρωπος δημιουργεί για τον εαυτό του μια ιδέα από το "φυσιολογικό μέγεθος του πέους", που συχνά βασίζονται σε ψευδή γεγονότα, και τις προσωπικές αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη.

Πώς να μετρήσει σωστά το πέος

Οι μετρήσεις πρέπει να γίνονται σε θερμοκρασία δωματίου άνετο για τους άνδρες συνθηκών. Για να λάβετε αξιόπιστες πληροφορίες για το μέγεθος του πέους σε στύση θα πρέπει να μετράται στο πίσω μέρος (τα ραχιαία επιφάνεια) – από το ηβικό οστό μέχρι το τέλος του κεφαλιού. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει να αξιολογήσει την λειτουργική μήκος του πέους. Αν ο άνθρωπος έχει ένα υπέρβαρο ή τη στυτική δυσλειτουργία, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργική μήκος του πέους, συχνά σημαντικά μειωθεί.

Και, ανεξάρτητα από τα δεδομένα των μετρήσεων, το ποσοστό των ανδρών και το φυσιολογικό μήκος του πέους του θα αυξήσει κατά μερικά εκατοστά. Είναι η υποσυνείδητη επιθυμία της ηγεσίας. Δεδομένου ότι το μέγεθος του πέους πάνω από το μέσο όρο οι άνδρες αυξάνει σημαντικά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση, η οποία επηρεάζει άμεσα τη δημόσια και την ιδιωτική ζωή.

Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους είναι δείκτες της Γενικής υγείας του ανθρώπου, του αναπαραγωγικού και του ενδοκρινικού συστήματος. Όπως και αν την εφηβεία έχει μια ανεπάρκεια τεστοστερόνης και των παραγώγων του, την ανάπτυξη των εξωτερικών γεννητικών οργάνων επιβραδύνει ή σταματά εντελώς. Στην ενήλικη ζωή, όπως οι άνδρες συχνά έχουν διαγνωστεί με υπογονιμότητα, λόγω της παύσης της παραγωγής των κυττάρων του σεξ και διάφορα ψυχολογικά προβλήματα.

Φαλλική λατρεία ήταν στις περισσότερες των λαών. Έτσι, οι εικόνες και γλυπτά από την αρχαία Ινδουιστική επικράτησε άνδρες με hypertrophied μέλη. Στο νησί της Κορσικής υπάρχουν φαλλικό αγάλματα στο πέος σε 20-25 cm, και τα περισσότερα από τα αρχαία Ιαπωνική παραμύθι για ενήλικες με βάση τα οικόπεδα, που κυριαρχείται από την υπερβολικά μεγάλες μελών.

Να αυξήσει οπτικά το μέγεθος του πέους, στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης καταφύγει σε μέσα. Το μέγεθος του πέους είναι για τους άνδρες να περηφάνια και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Αλλά το πιο ψυχολογική καταστροφές, διαζύγια και άλλες αρνητικές συνέπειες, λόγω των πολύ μικρό πέος, και από την άγνοια και η άγνοια στον τομέα των σεξουαλικών σχέσεων.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Λόγω του πρόσφατου ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις για να αυξήσει το μέγεθος του πέους έχει αυξηθεί, πολλοί επιστήμονες προσπάθησαν να βρουν μαθηματικά, λόγω της εξάρτησης μεταξύ των διαστάσεων σε μια χαρούμενη και ήρεμη κατάσταση. Ωστόσο, πάρα πολλά τα αίτια και τις συνθήκες που καθορίζουν το μέγεθος του πέους του και στα δύο Μέλη, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μαθηματικούς υπολογισμούς για να προβλέψει. Η μόνη παρατήρηση ήταν ότι όσο μικρότερο είναι το μέγεθος του πέους σε κατάσταση ηρεμίας, τόσο περισσότερο αυξάνει σε σχέση με το αρχικό του μέγεθος, αλλά τα στοιχεία αυτά δεν αναγνωρίζονται ως στατιστικά σημαντική. Για να προβλέψουμε το μεγαλύτερο μήκος του πέους σε στύση μόνο κατά τη στιγμή της μέγιστης διάτασης.

Που είναι, οι περισσότεροι άντρες και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο μέγεθος του πέους δεν είναι από την άποψη της λειτουργικότητας, αλλά από την άποψη της αρρενωπότητας και της κυριαρχίας.

Χειρουργική πέους διεύρυνση

Μέχρι σήμερα, χειρουργική ιατρική έχει σχεδιαστεί για να λύσει τα υπαρξιακά ερωτήματα και τα θέματα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ατόμου. Αυτό συνέβη μετά από μια αλλαγή στις προτεραιότητες της δημόσιας ηθικής προς την κατεύθυνση του εξανθρωπισμού. Χειρουργική ανδρολογία έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Το σκοπό αυτό με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πολυάριθμες λειτουργίες στο πλαστικό πέος.

Μόνο το 10% από χειρουργικές επεμβάσεις για τη διεύρυνση πεών εκτελούνται από γιατρούς, σύμφωνα με την κατάθεση, και το υπόλοιπο λειτουργίες πραγματοποιούνται σε άνδρες, οι οποίοι αρχικά έχουν ένα κανονικό μέγεθος του πέους. Ο λόγος είναι η δυσαρέσκεια με την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής ή με έναν συνεργάτη. Αν και πολύ ιδρύθηκε το γεγονός ότι τα επιτεύγματα των γυναικών οργασμό κατά τη συνουσία δεν επηρεάζει το μήκος πεών, και η πυκνότητα του είναι η συμπίεση των μυών του κόλπου και η διάμετρος του πέους. Αυτό είναι, ελλείψει άλλων αποδεικτικών στοιχείων και στην παρουσία ενός μόνιμου συνεργάτη, επαρκή πυκνότητα κάλυψης μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μια πιο απλή λειτουργία για να μειώσει τον όγκο του κόλπου.

Λογοθεραπεία βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ότι σήμερα τον ανδρισμό του ανθρώπου δεν αποτελείται μόνο από το μέγεθος του πέους, αν και φαλλικά σύμβολα έχουν μια μακρά ιστορία και σήμερα συνεχίζουν να εκπλαγείτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το μόνο αποδεδειγμένο γεγονός της επίδρασης του μεγέθους του πέους για σεξουαλική διέγερση είναι μια οπτική ερωτογενείς διέγερση. Το ίδιο συμβαίνει και με το μέγεθος του στήθους στις γυναίκες, αν και στην πραγματική ζωή, οι περισσότεροι άνδρες και οι γυναίκες προτιμούν τους εταίρους με μέσο μέγεθος πέους ή το Στήθος. Αλλά, αν η χειρουργική επέμβαση μπορεί πραγματικά να βελτιώσει πολλές πτυχές της ανθρώπινης ζωής, ελλείψει αντενδείξεις πραγματοποιούνται.