Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Σίγουρα αυτό το πρόβλημα ήταν ενδιαφέρονται για εκείνους που ήθελαν να προσεγγίσουν δημιουργικά και ανέξοδα. Και ο λόγος θα μπορούσε να είναι η δυσαρέσκεια με τις φυσικές ικανότητες και την επιθυμία να τα διορθώσετε. Εκτός από το σπίτι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους και των ίδιων προϋποθέτει την διαθεσιμότητα και την απλότητα, σχετική ασφάλεια.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Δεδομένου ότι το πρόβλημα της αύξησης του κράτους στο σπίτι εξακολουθεί να ισχύει ακόμα, στη συνέχεια, ξεκινήστε να διατυπώσει τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου έναντι των άλλων. Το σπίτι μέθοδο της διεύρυνσης πέος:

 • εύκολο στη χρήση – αρκετά για να μάθουν την πορεία ασκήσεις κατάρτισης βίντεο
 • οικονομικό, σε σύγκριση με ακριβές κρέμες, τα διεγερτικά και τη χειρουργική επέμβαση
 • δεν συνδέεται με το χρόνο και τον τόπο, επιπλέον, δεν απαιτούν ειδικές συνθήκες για να εκτελέσετε ειδικές τεχνικές
 • ασφαλέστερη και πιο προβλέψιμη από ό, τι με χειρουργική επέμβαση

Ίσως το πιο σημαντικό στη διόρθωση το μέγεθος του πέους στο σπίτι – είναι μια ανεξάρτητη προσέγγιση κατά την επιλογή των μεθόδων που θα ικανοποιεί τις δικές του επιθυμίες και χαρακτηριστικά του οργανισμού. Σε αυτή την περίπτωση το επιθυμητό αποτέλεσμα και τη μέθοδο υλοποίησής του θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από σας.

Το φυσιολογικό μέγεθος του κράτους

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι οι παράμετροι των κρατών – η έννοια της μια καθαρά ατομική, και σε μεγαλύτερο βαθμό, λόγω κληρονομικότητας. Τι είναι ο κανόνας; Το πιο πιθανό είναι κάτι μέση: Γενικά πρότυπα είναι το κράτος, δεν είναι λιγότερο από οκτώ εκατοστά σε μήκος.

Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι όλα εξαρτάται από το μέγεθος του πέους και δεν είναι όλα τα αποφασίζει. Υπάρχει μια τέχνη του έρωτα, αμοιβαία τα αισθήματα, τις προτιμήσεις του συντρόφου και του ιδιοκτήτη των ανδρών αξιοπρέπεια. Έχει αποδειχθεί ότι η ποιότητα της οικειότητας με το μέγεθος του πέους δεν έχει αποφασιστική σημασία.

Ωστόσο, η επιθυμία για να πάρει μετρήσεις με το φαλλό έφερε στη ζωή, και υπάρχουν ακόμα και προτάσεις γι ' αυτό. Οι μετρήσεις γίνονται στο ενθουσιασμένος κράτος υπό γωνία 90 μοιρών σε σχέση με τον κορμό – μετρήστε την απόσταση από την ήβη να τη βάλανο κατά μήκος του πίσω.

Σύμφωνα με τα πειράματα διαπιστώθηκε:

 • ιδιοκτήτες μικρών πέη μέχρι 8 cm αποτελούν μόνο το 1 %
 • μικρό πέος 8-12 cm και 2% των ανδρών
 • πέος κανονικό μέγεθος – 12 εκατοστά – 55%
 • τα μέλη του περισσότερα από 15-20 cm θεωρούνται εντυπωσιακά σε μέγεθος και είναι λιγότερο από το μισό

Μια τέτοια προσέγγιση θεωρείται ότι είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους 5-10 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και 14-16 cm πλάτος 3-4 cm κατά τη διάρκεια της στύσης. Με τη σειρά τους, αυτές οι διαστάσεις είναι βέλτιστη, εφόσον πληρούν το πεδίο εφαρμογής και το βάθος του κόλπου. Όλα τα άλλα προβλήματα σχετικά με το μέγεθος του πέους είναι πιο σκηνοθετημένη και καθαρά ψυχολογικό.

Είναι αρκετά αντικειμενική και κατανοητή από τους λόγους που επηρεάζουν το μέγεθος του πέους, μπορεί να αποδοθεί μόνο τα γενετικά και φυλετικά χαρακτηριστικά και την ανάπτυξη του χαρακτήρα ενός εφήβου στην εφηβεία. Ενώ αυτό είναι ο κανόνας για τους Αφρικανούς για τους Κινέζους μπορεί να είναι ένα επίτευγμα.

Είναι δυνατόν για να διευρύνει το πέος στο σπίτι, αλήθεια ή όχι;

Η απάντηση είναι Ναι. Ένα άλλο θέμα που από τη μέθοδο που επιλέγεται και το γιατί. Ο καθένας από το σπίτι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πρέπει, επίσης, να αναδείξει τις σωματικές ασκήσεις και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να φέρει το κράτος σε μια ποιοτικά διαφορετική κατάσταση, είναι:

 • μια σειρά από ασκήσεις, σύμφωνα με τη μέθοδο Kegel
 • μασάζ, με στόχο την ενεργό σημεία ευθύνεται για την κατάσταση των γεννητικών οργάνων
 • άμεση μασάζ του πέους

Υπάρχει τρόπος να επηρεάζουν ένα κράτος να αυξήσει το μέγεθος χρησιμοποιώντας διαφορετικές συσκευές:

 • κενή αντλία
 • διαλυτικό χρώματος
 • αναρτημένα φορτία

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να στοιχηματίσετε σχετικά με το λεγόμενο "γρήγορη μεθόδους" της διεύρυνσης πέος είναι:

 • η χρήση των διαφόρων τζελ, σπρέι, αλοιφές και κρέμες, τα λεγόμενα λιπαντικά
 • καλώς ήρθατε gormonoterapii φάρμακα και Συμπληρώματα διατροφής

Τέλος, μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη με τόσο ριζοσπαστικό τρόπο, όπως χειρουργική επέμβαση ή απλά να το χρησιμοποιήσετε για τη διεύρυνση πεών ειδικό ακροφύσιο.

Οι παραλλαγές των φυσικών επιπτώσεων, τα κράτη μπορούν να προστεθούν και δοκιμασμένες μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής, το οποίο θα σας επιτρέψει να εδραιώσει το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε.

Αφού έχετε κάνει μια τελική απόφαση για την αύξηση του κράτους από τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα στο σπίτι, διαβάστε λεπτομέρειες με το καθένα από αυτά, και ακόμα καλύτερα, να επιστρατεύσει την υποστήριξη από έναν ειδικό που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Και κάτι ακόμα – να δώσουν προσοχή σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του προβλήματος. Ο συνδυασμός των διαφόρων μεθόδων διεύρυνσης πεών πιθανότατα θα δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε ένα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, το απόθεμα επάνω σε υπομονή, υπομονή, και στόχος για την τακτική χρήση τεχνικών που αυξάνουν το πέος.

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι;

το μέγεθος του κράτους

Είναι δωρεάν και γρήγορη. Φαίνεται, επομένως, θα αυξηθούν τα κράτη στο σπίτι. Αλλά υπάρχουν μερικές απαιτήσεις, χωρίς την οποία η εκτέλεση των εργασιών, είναι απίθανο να είναι επιτυχής. Αυτή η σαφήνεια και η σωστή εφαρμογή όλων των δράσεων επιλέξει τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Συν την υψηλή αυτο-οργάνωση και την υπομονή που θα χρειαστούν για τη συνέχιση της προόδου προς το στόχο.

Αν με συνέπεια να πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις, τότε σχεδόν κάθε μέθοδος που θα δώσει μια πραγματική ευκαιρία για να αυξήσετε το κράτος, χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Έτσι, μετά την επιλογή μιας συγκεκριμένης τεχνικής ή των τεχνικών που είναι, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών συνδυασμό τους με το άλλο ή με σύνδεση σε η διαδικασία, επιπλέον κίνητρα με τη μορφή ειδικές δίαιτες, και λιπαντικά.

Τι μεθόδους οι άνδρες προτιμούν περισσότερο; Όπως αποδείχθηκε αυτό:

 • τεχνική μασάζ παρουσιάζει μια σειρά από ασκήσεις, σύμφωνα με τη μέθοδο της λεγόμενης Kegel και μασάζ
 • οι επιπτώσεις για τα κράτη από την κενή αναρρόφηση
 • κρεμαστά βάρη στο κράτος
 • η χρήση λιπαντικών με τη μορφή τόνωση της ανάπτυξης ενός κράτους κρέμες, αλοιφές, σπρέι και τζελ
 • εφαρμογή hormonotherapy ναρκωτικά

Μασάζ

Αυτό το είδος της τεχνολογίας που στοχεύει στην τόνωση της ροής του αίματος στο πέος. Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε από τις ασκήσεις, συνιστάται να ζεσταθεί το σεξουαλικό όργανο με τη βοήθεια των συμπιέσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα εμποτισμένο σε ζεστό νερό, ή θερμαίνοντας ένα σακουλάκι με δημητριακά.

Συγκρότημα Kegel. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη της ανδρικής ασθένειες και σεξουαλικές διαταραχές και, επίσης, για την ενίσχυση και την αύξηση του μεγέθους του πέους. Η επίδραση των ασκήσεων με στόχο την ενίσχυση της ηβικής-κοκκυγικό μυών (LMC). Είναι εύκολο να ανιχνεύσει όταν σταματήσετε το jet κατά τη διάρκεια της ούρησης είναι ο μυς που βιώνει ένταση, και είναι μια ηβική-κοκκυγικό. Περαιτέρω κατάρτισης είναι να εναλλάσσονται ένταση και τη χαλάρωση των LMB. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το 3-δεύτερο διάστημα της συμπίεσης, και χαλαρώστε για 20 φορές σε μια προσέγγιση. Η άσκηση γίνεται αρκετές φορές την ημέρα. Τότε ο χρόνος συμπίεσης αυξάνεται σε 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση για 4 δευτερόλεπτα. Για να ελέγξετε πώς ενισχυθεί επιστρώματα μπορεί να προσπαθεί να μου ενθουσιασμένος πούτσο και να τον κάνει άλμα. Η άσκηση πρέπει να γίνεται τακτικά, να μην σταματήσει.

Jelcing. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται ανάλογα με το είδος των κινήσεων που ονομάζεται "άρμεγμα". Χρησιμοποιείται σε στεγνό και βρεγμένο έκδοση.

Πριν από την έναρξη του μασάζ, τα κράτη απαιτείται να ζεσταθεί με μια κομπρέσα, προκειμένου να αυξήσει την ελαστικότητα του σπηλαιώδη σώματα. Στη συνέχεια, στο μέρος το 50% της στύσης κράτος να αρχίσει να κινείται από τη βάση του πέους για να το κεφάλι του, κρατώντας το πορτ-μπαγκάζ στο ρινγκ, με τον αντίχειρα και το δείκτη σας. Για να μετακινήσετε κατά μήκος μέλος της ειδικής τις κινήσεις του αργά και προσεκτικά. Φτάνοντας στο κεφάλι, να αλλάξει χέρια και να συνεχίσει την κίνηση. Για να επαναλάβετε ένα σύνολο εξωθήσεις 40 φορές. Στη συνέχεια, ο αριθμός τους σταδιακά από καιρό σε καιρό για να αυξηθεί.

Υπάρχει μια παραλλαγή της τεχνικής jelqing, όταν οι κινήσεις εκτελούνται ενώ σφίγγετε τον άξονα με την παλάμη του. Είναι δυνατόν να συμπληρώνουν το μασάζ συμπιεσμένο κράτη κινήσεις αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω.

Ένας άλλος τύπος jelqing – υγρού – εκτελείται χρησιμοποιώντας μια ειδική ενυδατική κρέμα κράτη.

Βάρη

Αυτή η μέθοδος του πέους εκτείνεται έχει τις ρίζες της στις πρακτικές των λαών της Αφρικής, στην οποία υπήρχε η πεποίθηση ότι το σεξουαλικό όργανο είναι το κατοικητήριο του Αγίου πνεύματος. Πίστευε ότι η αύξηση του μεγέθους του κράτους, διευρύνοντας έτσι το κατοικητήριο του πνεύματος. Τα αγόρια από την παιδική ηλικία, έχουν ανασταλεί από το κράτος τα βάρη, με αποτέλεσμα να τον εκπαιδεύσουμε. Παρά την απλότητα της μεθόδου αυτής, δεν θα πρέπει να πάμε γι ' αυτόν, όπως το τέντωμα κράτος μπορεί να σπάσει τη στύση του.

Η ουσία του μέθοδο της διεύρυνσης πέος, χρησιμοποιώντας τα βάρη είναι ως εξής. Για να εκτελέσετε την άσκηση, ξάπλωσε στο κρεβάτι, προ-θέρμανση του κράτους, χρησιμοποιώντας συμπίεση. Το βαρέλι με το κράτος και την περιοχή κεφάλι καλύτερα να τυλίξτε τον ελαστικό επίδεσμο. Ελαστικό επίδεσμο στη βάση του πέους, βάζει ένα μεταλλικό άγκιστρο, το οποίο είναι συνημμένο στο τέλος του σχοινιού που συνδέονται με αναστολή από το φορτίο. Ως βαρίδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι νερό.

Στη συνέχεια, προσπαθήστε να πάρει τα πάνω, όταν αυτό συμβαίνει, το stretch υφάσματα κράτους. Παρόμοια διαδικασία πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 15 λεπτά την ημέρα.

Αυτό είναι ένα αρκετά επικίνδυνο διαδικασία είναι δυνατό να αντικαταστήσει τη χρήση της επέκτασης, η οποία δίνει μια σταδιακή τέντωμα του πέους σε σταθερή θέση.

Αντλία

Αυτή η μέθοδος του πέους διεύρυνση θεωρείται η πιο αποτελεσματική και ασφαλής. Με τη βοήθεια ειδικών συσκευών — αντλίες κενού – της φιάλης γύρω από το κράτος δημιουργεί ένα χαμηλής πίεσης, η δράση του οποίου αυξάνει τη ροή του αίματος, και είναι το τέντωμα της σπηλαιώδη σώματα. Στο τέλος, η διάμετρος κορμών αυξάνεται κατά 1-2 cm.

Πριν χρησιμοποιήσετε την αντλία κενού συνιστάται για τη θεραπεία ενός μέλους της κρέμας. Λόγω του γεγονότος ότι η επίδραση της αντλίας είναι προσωρινή, είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε άμεσα, πριν το σεξ.

Τζελ, κρέμες, αλοιφές, σπρέι

Η λεγόμενη λιπαντικά της φύσης χωρίζονται σε:

 • βραχυπρόθεσμα φάρμακα έχουν σχεδιαστεί για μια σεξουαλική πράξη
 • φάρμακα με στόχο την μακροχρόνια έκθεση
 • φάρμακα που παρέχουν επικουρικές δράση

Το τελευταίο είναι από τα πιο αξιόπιστα, καθώς η δράση τους ενισχύεται από το ίδιο το μασάζ, αντλία ή συσκευή επέκτασης. Καλά με την εργασία λαβή λιπαντικά βραχυπρόθεσμες δράσεις. Όσο για το "long-playing" προϊόντα, η αποτελεσματικότητά τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Τη σύνθεση και τη δράση των λιπαντικών παρόμοια με πολλούς τρόπους. Κατά κανόνα, περιέχουν αμινοξέα και ανόργανα άλατα, αιθέρια έλαια και τανίνες, πηκτίνες και πολυσακχαρίτες. Μερικές φορές η σύνθεση του τζελ πρόσθεσε ορμόνες. Η δράση των λιπαντικών έχει ως στόχο την ενίσχυση της στύσης με την τόνωση της ροής του αίματος στο πέος. Ταυτόχρονα, για να πρηστεί και να αυξηθεί σε μέγεθος.

Ορμόνες

το πέος διεύρυνση στο σπίτι

Αυτή τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι γεμάτη με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο ισχυρισμός ότι η χρήση της τεστοστερόνης εξασφαλίζει αύξηση φαλλός είναι μόνο εν μέρει αλήθεια.

Για να καθορίσει τις παραμέτρους του πέους με τη βοήθεια των ορμονών θεραπεία είναι δυνατή μόνο κατά την περίοδο της εφηβείας. Στους άνδρες μετά από 20 έτη, η τεστοστερόνη έχει σημαντική επίδραση σχετικά με τη διεύρυνση πεών. Αξίζει να εξετάσουμε τι οι γιατροί συνταγογραφήσει ορμόνες μόνο σε ακραίες περιπτώσεις, κυρίως σε υπανάπτυξη του πέους. Εκτός από ορμονικά φάρμακα έχουν πολλές παρενέργειες, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, και σε αυτή την περίπτωση η αποτελεσματικότητά τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.