Αντλία κενού για τη διεύρυνση πεών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού μπορεί να είναι κάθε άνθρωπος που θέλει να αυξήσει την αρρενωπότητά του. Βοηθά να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που οδηγεί στην εκδήλωση της αυτά τα αποτελέσματα:

πώς να αυξήσει τα κράτη
 • Η αύξηση στην πληρότητα των σπηλαιώδη σώματα και προκαλεί την αύξηση του μεγέθους. Συνήθως δίνει βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, με μείωση ανέγερση τερματίζεται. Αλλά με τη συστηματική εφαρμογή και χρήση του βίντεο οδηγίες για την κενή αντλία μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα με τον ελάχιστο κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Επίσης, επιτυγχάνεται η διόρθωση του σχήματος των κρατών και τη διόρθωση.
 • Βελτιωμένη στύση επιτυγχάνεται με την ενίσχυση της εισροής του αίματος στην περιοχή του πέους. Η χρήση των αντλιών κενού για τους άνδρες βοηθά να επαναφέρετε μια ισχυρή στύση που μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Τη βελτίωση της παροχής αίματοςπου εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της τεχνητής την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου. Τόνωση της ροής του αίματος, η οποία μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε την αντλία κενού για τους άνδρες βοηθά να αυξήσει τη μεταφορά του αίματος μέσα από τα αγγεία και να αποφευχθούν διαταραχές του κυκλοφορικού. Όταν η διαταραχή της ροής του αίματος στην πυελική περιοχή αναπτύξουν ασθένειες όπως αιμορροΐδες και προστατίτιδα.
 • Η αύξηση της ευαισθησίας οφείλεται σε υπεραιμία των ιστών. Αυτό βοηθά να κάνει αίσθηση από το σεξ πιο φωτεινή, και οι οργασμοί είναι ισχυρή.

Σημαντικό σημείο!

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε το εγχειρίδιο που λέει πώς να σωστά και με ασφάλεια χρήση αντλίας κενού. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορείτε να πάρετε το αντίθετο αποτέλεσμα την ευαισθησία του πέους σας θα μειωθεί και οι οργασμοί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η χρήση της αντλίας κενού με βάση την εναλλασσόμενη πίεση. Η συσκευή αποτελείται από ένα σφραγισμένο σωλήνα και συσκευές για την άντληση του αέρα.

Υπάρχουν ανοικτού και κλειστού σωλήνα.

 • Σε ανοιχτή σωλήνες λείπει ένα ειδικό δαχτυλίδι στη βάση. Τέτοιοι σωλήνες είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσει το κενό, απαιτούν περισσότερες από τις προϋποθέσεις για την κανονική λειτουργία.
 • Σε κλειστούς σωλήνες, η χρήση γίνεται πιο εύκολη με τη διαθεσιμότητα του ένα ειδικό δακτύλιο. Αυτό το δαχτυλίδι επιτρέπει μεγαλύτερη διαρροή, η οποία οδηγεί στην ανακούφιση του κενού. Η χρήση της αντλίας κενού στο βίντεο που στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται με τέτοιες συσκευές. Το δαχτυλίδι βοηθά να επιβραδύνει την εκροή του αίματος από το πέος, επιτρέποντάς σας να επιτευχθεί μια ισχυρότερη και μεγαλύτερη στύση.

Όταν δημιουργείτε μια χαμηλότερη πίεση στο εσωτερικό του σωλήνα του σηραγγώδους σώματος του κράτους άρχισαν να φτάνουν στο αίμα. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι ένα κράτος γίνεται σκληρό και άνδρες σηκώνεται.

Για να ενισχύσει την ανέγερση συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την επαφή. Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να διευρύνετε το πέος και να παρατείνει την περίοδο της διέγερσης. Για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού για την αύξηση στα αρχικά στάδια της διέγερσης. Για προληπτική χρήση, η συσκευή χρησιμοποιεί όχι τα κράτη.

Μετά την εκμάθηση της ύπαρξης αύξηση του μεγέθους του πέους αντλίες, οι άνδρες θέλουν πρώτα να μελετήσει την αρχή της δράσης της. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η συσκευή είναι πολλές φορές αυξάνει την παροχή αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Εξαιτίας αυτού, παρέχει τις ακόλουθες ενέργειες:

 • Αυξημένη πλήρωσης των σπηλαιώδη σώματα. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το πέος να γίνεται μεγαλύτερο. Το αποτέλεσμα πηγαίνει μαζί με την αποχώρηση της στύσης. Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία τακτικά, οι πιθανότητες για μια εκτεταμένη ενοποίηση των αποτελεσμάτων είναι πολύ αυξημένες.
 • Βελτιωμένη στύση. Κατάσταση επιτυγχάνεται μέσα από την ενεργή ροή του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή. Λόγω αυτού, την ανάκτηση μια σταθερή στύση που μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες.
 • Βελτίωση της ροής του αίματος. Αυτή η επίδραση είναι παρέχονται από την εμφάνιση της τεχνητής την κυκλοφορία των σωματικών υγρών στην περιοχή της μικρής πυέλου όργανα. Αντλία ενισχύει τη μεταφορά του αίματος, σύμφωνα με την οποία λύνεται το πρόβλημα της μειωμένης παροχής αίματος. Και είναι μια εξαιρετική πρόληψη, να αποτρέψει την ανάπτυξη της προστατίτιδας και αιμορροΐδες.
 • Η αύξηση της ευαισθησίας. Το αποτέλεσμα αυτό είναι συνεπές με την υπεραιμία των ιστών. Αντλία κάνει τη σεξουαλική επαφή πιο έντονη, και ο οργασμός είναι φωτεινό.

Για την επίτευξη αυτών των επιπτώσεων θα είναι μόνο εκείνοι οι άνδρες που χρησιμοποιούν τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες.

Εάν, κατά την τέλεση της χειραγώγησης θα γίνει δεκτός γκάφες, μπορείτε να περιμένετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η αντλία κενού είναι μια απλή συσκευή που αποτελείται από μια διαφανή φάκελο με το latex, συνημμένα, λαστιχένια λάμπα που συνδέεται με ένα σωλήνα από καουτσούκ ή άλλη συσκευή που εκτελεί την λειτουργία της αντλίας.

Επιπλέον, η λάμπα μπορεί να παρέχεται με δονητές, ανυψωτές στύση. Υπάρχει επίσης ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει πάνω από τη βάση του πέους μετά την έναρξη της ανέγερσης, αν σκοπεύετε να έχουν σεξουαλική επαφή.

Το πέος τοποθετείται σε φιάλη, αρχίζει να αντλεί αέρα από καουτσούκ λάμπα. Λόγω της αρνητικής πίεσης στη φιάλη αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Κρατήστε σε αυτή τη θέση την αντλία για 1 λεπτό, στη συνέχεια, ανοίξτε τη βαλβίδα βγαίνει έξω ο αέρας, το κράτος αποκτά την αρχική του εμφάνιση.

Χάρη στην απλή αρχή, αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική, για να βελτιώσει τη δύναμη, να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο, να απαλλαγούμε από ορισμένες ασθένειες. Κενή αντλία συνιστάται από τους ειδικούς ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Η συσκευή δεν έχει αντενδείξεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Πώς λειτουργεί η αντλία

πέος διεύρυνση.

Η αρχή λειτουργίας είναι πολύ απλή. Με τη βοήθεια του κενού γύρω από το πέος φαίνεται αδύναμη πίεση, προκαλώντας την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος. Εξαιτίας αυτού, η σηραγγώδους ιστού που γεμίζουν με αίμα, που οφείλεται στην οποία υπάρχει μια ραγδαία αύξηση και τη σκλήρυνση του πέους. Ένα παρόμοιο φαινόμενο στην ιατρική ονομάζεται υπεραιμία.

Κατά τη διάρκεια της ανέγερσης ιστό των κρατών γεμίσει με αίμα, πρήζονται σε μεγάλο βαθμό. Κενή αντλία διεγείρει τα αιμοφόρα αγγεία και σας επιτρέπει να κρατήσετε το μέγεθος του πέους 30 έως 60 λεπτά. Επίσης, αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για το massager.

Η πίεση στη φιάλη επεκτείνεται στο στυτικής ιστούς, αυξάνοντας σημαντικά τη ροή του αίματος και το μέγεθος του πέους. Τα κράτη μετά την αντλία, μου φαίνεται πολύ πιο αποτελεσματικό από τα συμβατικά διέγερση.

Μην κάνετε κατάχρηση αντλία κενού κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό το σεξουαλικό όργανο δεν θα γίνει περισσότερο απ ' ότι θα έπρεπε, αλλά η αιμορραγία, μώλωπες και άλλες επιπλοκές μπορεί να προκύψει!

Πώς να το χρησιμοποιήσετε για το πέος διεύρυνση;

Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια από αντλίες πέους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά τον εν λόγω εξοπλισμό.

Κάθε αντλία έχει ένα εγχειρίδιο, σύμφωνα με τους κανόνες που μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό αυτό.

Για να φρουρήσει ενάντια τραυματισμού στο πέος κατά τη χρήση αντλίας κενού, θα πρέπει να επιλέξετε το μοντέλο του εξοπλισμού εξοπλισμένο με μια βαλβίδα ασφαλείας. Αυτό το στοιχείο προστατεύει το πέος από τον τραυματισμό που σχετίζονται με την απότομη πτώση της πίεσης στο σωλήνα.

Χειροκίνητη αντλία κενού:

 1. Ακόμη και πριν από την πρώτη χρήση του κενού μεγεθυντής για το πέος αυτού του εξοπλισμού πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό και σαπούνι. Να βράσει και μισοβράζω η συσκευή όχι γιατί θα οδηγήσει σε αποτυχία.
 2. Πρέπει να βρείτε το ακροφύσιο στη βάση του κυλίνδρου και απλώστε λίγο λίπος.
 3. Το πέος σε μια απόλυτα χαλαρωτική πρέπει προσεκτικά να εισάγετε στο σωλήνα. Πριν από τη διαδικασία, είναι απαραίτητο για να επιτύχει την εκσπερμάτωση, έτσι ώστε το σώμα ήταν εντελώς χαλαρή.
 4. Κρατώντας τη φιάλη με το ένα χέρι, θα πρέπει να ξεκινήσετε για να εκκενώσετε τον αέρα από τη φιάλη.
 5. Μετά την άντληση του αέρα, ελέγξτε τη συμπίεση του βολβού.
 6. Μετά από μια ενώ οι άνδρες παρουσιάζεται στύση. Το πέος ίσως και λίγο ρουζ, τι φαίνεται να είναι ο κανόνας.
 7. Μισό λεπτό αργότερα, η φιάλη μέσω της ανοικτής βαλβίδας για να γεμίσει με αέρα.
 8. Όταν η στύση θα εξαφανιστούν, όλες οι ενέργειες που επαναλαμβάνονται.

Πρώτον, η διάρκεια της έκθεσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 δευτερόλεπτα. Σταδιακά ο δείκτης αυτός μπορεί να αυξηθεί σε 40 δευτερόλεπτα, λεπτά και ούτω καθεξής. Το ίδιο ισχύει και για το "υπόλοιπο" της περιόδου.

Σε περίπτωση που η στύση εξαφανίζεται πολύ γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλίδι. Αυτό το στοιχείο θα περιορίσει την εκροή του αίματος από το πέος.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η χρήση της αντλίας κενού δεν απαιτεί τη χρήση του εξοπλισμού που έχει χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο.

Όλες τις συσκευές που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα του ατόμου θα πρέπει να είναι ένα άτομο.

Κενή μεγεθυντική συσκευή αποθηκεύονται σε ένα κουτί που σας επιτρέπει να προστατεύει τον εξοπλισμό από τις αρνητικές συνέπειες.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντλία για τη διεύρυνση πεών, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της λειτουργίας του. Αν η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια αντλία αέρα, η πρώτη από τον εξοπλισμό του αέρα έχει εκκενωθεί.

Όταν έχετε φτάσει το μέγιστο της στύσης, θα πρέπει να πάρει το δαχτυλίδι και να το βάλετε στη βάση κράτος. Το στοιχείο αυτό θα σας επιτρέψει να αποφευχθεί μια απότομη απώλεια της στύσης.

Αν μιλάμε για μια αντλία κενού με υδρο-αντλία, τότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα εξής χαρακτηριστικά της χρήσης του εν λόγω εξοπλισμού:

 1. Ο άνθρωπος πρέπει να πάρει μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό. Αυτό θα χαλαρώσει το όσχεο, το οποίο είναι σημαντικό κατά τη χρήση υδραυλικής αντλίας.
 2. Πριν τη χρήση της συσκευής, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί η εκσπερμάτωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να βυθίζετε την αντλία στο νερό και να εισάγετε το πέος.
 3. Άμβλυνση bezel δαχτυλιδιών αντλία πρέπει να είναι ερμητικά επισυνάπτεται στο όσχεο.
 4. Θα πρέπει να σταδιακά να δημιουργήσει ένα κενό. Περιττό νερό μπορεί να αποστραγγιστεί από την ειδική βαλβίδα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με υδραυλική αντλία για άνδρες.
 5. Όταν για να το διογκώσει δεν λειτουργεί, πρέπει να χαλαρώσετε και να περιμένετε 5 λεπτά. Μετά από όλες τις ενέργειες που επαναλαμβάνονται.

Κενή αντλία, πολλοί κατασκευαστές ή τους διαφημιστές είναι τοποθετημένα ως ένα μέσο για να αυξήσει το πέος. Η αλλαγή οφείλεται στην τακτική άσκηση των μυών, τον καθαρισμό του σηραγγώδους κύτταρα, τα οποία παρεμποδίζουν τη ροή του αίματος.

Όταν μια φυσική στύση γεμίζοντας το κράτος του αίματος είναι αυξημένη και 7 φορές, όταν χρησιμοποιείτε την αντλία, να φτάσει μέχρι το 12. Με την τακτική χρήση της συσκευής είναι δυνατόν να αυξηθεί το πέος κατά μερικά εκατοστά.

Στην πραγματικότητα, για να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα απαιτήσει ένα μήνα από την καθημερινή εκπαίδευση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αύξηση στο μέγεθος του πέους εμφανίζεται, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί πολύ. Κάτω από την επιρροή της αντλίας πέους λαμβάνει περισσότερο αίμα από ό, τι κατά τη διάρκεια μια φυσική στύση, φυσικά, το κράτος αυξάνει. Αλλά θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, πάντα θα επιστρέψουν στο κανονικό.

Ωστόσο, σε μια κατάσταση, όταν το κράτος ήταν μεγάλες, και στη συνέχεια μειώθηκε σε μέγεθος λόγω αδύναμη στύση, η αντλία μπορεί να επιστρέψει στην πρώην μέγεθος. Ανανέωσε τη ροή του αίματος, η άσκηση των μυών, καθαρίζει το σηραγγώδους σώματος.

Ποικιλίες

μια αντλία πέους

Όλες οι αντλίες κενού έχουν μια παρόμοια κατασκευή, δεδομένου αρχή λειτουργίας τους. Το σκάφος στο οποίο το αρσενικό σώμα είναι μια πλαστική φιάλη με διαβαθμίσεις. Μαζί με αυτό υπάρχει ένα ακροφύσιο από τη σφραγίδα και την τσάντα, η οποία είναι φουσκωμένα με την πίεση στο εσωτερικό της φιάλης.

Υπάρχουν συσκευές με πρόσθετες συσκευές: πατήστε το κουμπί ελέγχου πίεσης, μετρητή πίεσης, βαλβίδες για να επαναφέρετε.

Εγχειρίδιο αέρα είναι φουσκωμένα, και αφαιρείται με τη βοήθεια των αχλαδιών ή το έμβολο. Η εφαρμογή τους είναι καλά, επειδή είναι διαθέσιμα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να αυξήσει τα γεννητικά τους όργανα.

Το αυτόματο κενό δημιουργείται από την ηλεκτρική αντλία λειτουργία με μπαταρίες. Η πίεση μπορεί να παρακολουθείται με τη μετρητής πίεσης τοποθετείται και μερικά δείγματα είναι εξοπλισμένα με ένα κουμπί ελέγχου ισχύος αναρρόφησης.

Νερού συσκευές είναι πιο σύγχρονο μεγεθυντής πέους. Αρχή λειτουργίας τους βασίζεται στο γεγονός ότι αντί του αέρα, η λάμπα είναι φουσκωμένα με νερό μέσω της αντλίας. Υδραυλική αντλία έχει την περισσότερες αποδοτικότητα και τη ζωή του ακόμα.

Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία με τη μορφή του ρυθμιστή ή βαλβίδα απελευθέρωσης. Υπάρχουν είδη των αντλιών που αυξάνουν τον ανδρισμό:

 1. Εγχειρίδιο. Για να καταργήσετε τη συσκευή από τον αέρα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αχλάδι ή ένα ειδικό έμβολο. Αντλία χεριών είναι προσιτό και εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, επιτρέπει να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.
 2. Αυτόματη. Έρχονται με μια αντλία, η οποία γρήγορα μειώνει την πίεση στη φιάλη. Για να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, πρέπει να τοποθετήσετε τις μπαταρίες. Για τη διεύρυνση πεών με την αντλία δεν απαιτείται να καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες, όπως όλοι οι χειρισμοί εκτελούνται αυτόματα.
 3. Νερό. Αυτό είναι ένα σχετικά νέο μοντέλο. Αντί για τον αέρα είναι το νερό. Η φιάλη έχει μια σφαλιάρα με την αντλία. Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή της συσκευής επιτυγχάνεται γρήγορα. Θεωρείται ασφαλέστερο από ό, τι άλλα είδη των αντλιών.

Κατά την επιλογή το σωστό τύπο της αντλίας, να είστε βέβαιος να δώσουν προσοχή στα χαρακτηριστικά των προτεινόμενων μοντέλων. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να επιλέξει την καλύτερη επιλογή.