Μεθόδους για την αύξηση του πέους

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών και των ίδιων των γυναικών υποστηρίζουν ότι το μέγεθος του πέους του άνδρα δεν έχει σημασία (αν όχι απολύτως σοβαρές αποκλίσεις και στις δύο κατευθύνσεις), σπάνια ένας άνθρωπος ευχαριστημένος με το μέγεθος του πούτσου του.

Θέλω να έχω ένα μεγαλύτερο και παχύτερο, τόσο αξιοζήλευτη, και οι γυναίκες έχουν συνθέσει για τις σεξουαλικές περιπέτειες και τα κατορθώματά του στο κρεβάτι, θρύλους και τραγούδια. Προφανής ανοησία! Και με την ηλιθιότητα, όπως γνωρίζετε, "οι ίδιοι οι θεοί για να πολεμήσουν τους αδύναμους."

Έτσι, θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε το θέμα – είναι δυνατόν να αυξήσει την αρσενική μέλος;

Αν η απάντηση είναι κατηγορηματικά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες, η απάντηση είναι – Ω, ευτυχία! θετική. Και αν σας δώσει λεπτομέρειες, οι μέθοδοι για την αύξηση κράτους χωρίζονται σε δύο ομάδες – χειρουργική και μη χειρουργική (φυσικές και φαρμακευτικές).

Χειρουργικές μεθόδους

πώς να αυξήσει τα κράτη

Το πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση είναι δυνατόν, με στόχο την επιμήκυνση και πάχυνση. Λειτουργία επιμήκυνση του πέους εμφανίζεται χωρίς τραυματισμούς (παραμένει ευθεία ή σημάδι μήκος 3cm) και να κόψεις το πακέτο των μυών που συγκρατούν το πάνω κρατών, με τη θέση του αρκετές αλλαγές, αρχίζει να εμφανίζεται στην ήβη κάτω. Φυσικά, ότι σε στύση, το πέος θα είναι επίσης ελαφρώς διαφορετική οριζόντια. Την επιμήκυνση του πέους, ως αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας μπορεί να του ίντσα τέσσερις.

Ο απλούστερος τρόπος για να αυξήσει το πάχος του πέους είναι για μεταμόσχευση κάτω από το δέρμα και το λιπώδη ιστό του ασθενούς, τα οποία λαμβάνουν, για παράδειγμα, στην περιοχή των γοφών. Στη συνέχεια, αυτό το λίπος (περίπου 200 ml) καθαρίζεται και να ενεθεί κάτω από το δέρμα. Μετά την οποία το κράτος είναι επάλληλα ειδικό επίδεσμο που πρέπει να φορεθεί όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας κάτω από το δέρμα του πέους εισάγεται περίσσεια ποσότητα του λίπους, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από το σώμα του είναι κατανοητό και επεξεργασία. Αλλά ακόμα και μετά από μια εβδομάδα στολή πέος διεύρυνση δεν θα συμβεί, αυτό θα πάρει πολύ περισσότερο.

Χειρουργική επέμβαση αυτού του είδους θα πρέπει να "καραντίνα" αποχή από σεξουαλική επαφή για διάστημα 5-6 εβδομάδων. Στη χειρότερη περίπτωση το αποτέλεσμα της πράξης για την πάχυνση κράτος θα εξαφανιστεί μετά από έξι μήνες, στην καλύτερη περίπτωση, θα παραμείνει για πολλά χρόνια.

Η επιτυχία ή η αποτυχία της χειρουργικής επέμβασης για τη χειρουργική επέμβαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία και την ικανότητα του χειρουργού.

Η πρόσθεση του πέους σε περίπτωση σοβαρών παθήσεων είναι επίσης να λυθεί με την επέμβαση, αλλά εδώ θα πρέπει να θεωρείται.

Φαρμακευτικές μεθόδους

Σύγχρονη φαρμακευτική έχει μια αρκετά μεγάλη λίστα με τα διατροφικά Συμπληρώματα και κρέμες για να αυξήσει το πέος από μια καλύτερη παροχή αίματος στο πέος και τα σπηλαιώδη σώματα, τα οποία θα ενεργοποιήσουν τον κάποια ανάπτυξη.

Όλα αυτά τα φάρμακα έχουν μια σύνθετη επίδραση, με αποτέλεσμα ο ασθενής έχει δει μια σταθερή αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, και μια πιο έντονη και μακράς διάρκειας στύση, ισχυρό και έντονο οργασμό, να αποκλειστεί πρόωρα (rapid) εκσπερμάτωση, να εξαφανιστούν τα συμπτώματα της προστατίτιδας, και η ασθένεια δεν είναι μεταμφιεσμένοι, και θεραπεύεται.

Επιπλέον, αυξάνει σημαντικά την αυτοεκτίμηση, που είναι, η επίδραση των φαρμάκων είναι φυσιολογικό στη φύση.

Η ελάχιστη διάρκεια τα φάρμακα φυτικής προέλευσης – 4 μήνες 1-2 ταμπλέτες δύο φορές την ημέρα, αλλά όχι περισσότερο από 6.

Φυσικά συστατικά φάρμακα επιτρέπουν για έξι μήνες για να αυξηθεί κατά ένα τέταρτο τον όγκο και το μήκος του πέουςκαι επίσης να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα και τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Αντενδείξεις (εκτός από την ατομική δυσανεξία) δεν αναγνωρίζονται.

Φυσικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Φυσικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων εγχειρίδιο χειρισμού στο πέος, προκειμένου να αυξήσει, είναι αρκετά διαφορετική:

• Διαλυτικά – ειδικές ρυθμίσεις όλη την ώρα-κρυφές carry, έχουν ένα μέλος της μακροπρόθεσμης το εκτατό φορτίο, αυξάνοντας τη διαίρεση των κυττάρων και αυξάνοντας το μήκος και το πάχος του πέους. στην πραγματικότητα αυτή η μέθοδος δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού ο μηχανισμός είναι ακριβώς όπως και στην ακραία piercing για τους λοβούς των αυτιών;

• Manual therapy, μασάζ του πέους – η αρχαία μέθοδος του πέους διεύρυνση, δεν πρέπει να συγχέεται με τον Αυνανισμό. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές jelqing, είναι όλα με βάση το τέντωμα και το βαθύ μασάζ έντονη, με αποτέλεσμα την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος και την ανάπτυξη. Απαιτεί μια αρκετά τακτική και χρονοβόρες διαδικασίες *

η κενή αντλία ή αντλίες για το πέος λειτουργεί με τη δημιουργία ενός κυλίνδρου από ένα ορισμένο αραίωση του αέρα, σύμφωνα με την οποία είναι δυνατόν να επιτευχθεί σημαντική διόγκωση του πέους από τη ροή του αίματος, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων και τη σταδιακή σταθεροποίηση του αποτελέσματος. Θα πρέπει να προειδοποιεί για το τι να κάνεις με αυτή τη συσκευή είναι απαραίτητο, χωρίς φανατισμό, την αύξηση του φορτίου το κράτος σταδιακά;

η τεχνική της "κρεμάστρες" – μια σχετικά σπάνια μέθοδο της διεύρυνσης πέος με την ένωση μέσω της αντιστάθμισης σάλτσα σε ένα ορισμένο βάρος στο κεφάλι του πέους, αυτό το τέντωμα του πέους και το σηραγγώδες σώμα με ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με την χρήση της επέκτασης, αλλά εδώ το φορτίο πιο σοβαρό.

Εν κατακλείδι, πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να αυξήσουν το κράτος είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με φαρμακολογικές μεθόδους και διαβούλευση με ανδρολόγος. Και να θυμάστε ότι το μέγεθος μάλλον έχει ακόμα αξία, αλλά όχι για τις γυναίκες, και για να αυξήσει την προσωπική αυτοεκτίμηση. Αλλά για τις γυναίκες, το κύριο πράγμα – να αγαπηθεί!